ψαρακι!!!! εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια! μπραβο κοριτσι μου συγχαρητηρια! :)
Printable View
ψαρακι!!!! εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια! μπραβο κοριτσι μου συγχαρητηρια! :)
Ναι όντως είναι ωραίο, το είχα ξεχωρίσει από την αρχή μέσα από πολλά. Το /οτι είναι επίπεδα τα γόνατά μου είναι το τελευταίο που με απασχολεί καλή μου!!!! χεχεχεχε Πάντος ποτέ δεν τα θυμάμαι να ήταν στρογγυλά!Quote:
Originally posted by synnefia
Psaraki, είσαι κούκλα! Τέρμα η γκρίνια γιατί θα σε δαγκώσω! :grin:
Πωλίνα, ωραίο μαγιό!
(ΥΓ: Τα γόνατά μου είναι κι εμένα επίπεδα, όπως τα δικά σου. Ειδικά το αριστερό, είναι χρόνια που έπαψε να είναι στρογγυλό, το καημενάκι!)
φωτο τραβηγμενες πριν δεκα λεπτα. στα 71 κιλα.
εμφανης διαφορες απο τις προηγουμενες η εμενα μου φαινεται ?
να προσθεσω οτι στο τοσο μαζεμα που εχω.. περαν της διατροφης.. βοηθησε πολυ και η θαλασσοθεραπεια που κανω 3 φορες τη εβδομαδα. αν δε τη εκανα δε θα χα χασει τοσους ποντους σιγουρα ουτε θα χα τετοια συσφιξη. οσες μπορειτε καντε την σε ινστιτουτα. την συνιστω.
astarte εμένα οι σημερινές με τις προηγούμενες μου φαίνονται ίδιες :question: σορρυ αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά κ πιστεύω πως με ένα και δύο κιλά διαφορά δεν είναι εμφανείς οι όποιες διαφορές(επίσης θεωρώ τόοοοσες πολλές φωτογραφίες λίγο υπερβολή,είχα την εντύπωση πως το όλο ζήτημα του συγκεκριμένου θέματος ήταν να βάλουμε 1-2 φώτο μας με το πριν και το μετά ή το ενδιάμεσο για να παίρνουν-με όλοι θάρρος και όχι να κάνουμε ολόκληρη έκθεση κάθε εκατοστού μας :D sorry κιόλας αλλά αυτή είναι η γνώμη μου)
ψαράκι τώρα είδα τις φώτο σου ΕΥΓΕ!!!!!! καλά και στα 80 κιλά χοντρή δεν ήσουν,αλλά και τώρα είσαι κορμάρα!Μπράβο!
Katie εισαι κουκλαρα!!!τΕλος!
Σ' ευχαριστώ aggeloydaki! Κάνεις μεγάλη προσπάθεια και τα αποτελέσματα φαίνονται! ;)Quote:
Originally posted by aggeloydaki
ψαράκι τώρα είδα τις φώτο σου ΕΥΓΕ!!!!!! καλά και στα 80 κιλά χοντρή δεν ήσουν,αλλά και τώρα είσαι κορμάρα!Μπράβο!
Καλή συνέχεια! :)
Υ.Γ. θα συμφωνήσω μαζί σου για το θέμα των φωτογραφιών.....
Συμφωνώ και επαυξάνω! Μπράβο Katie! :D :D :DQuote:
Originally posted by britnyfox
Katie εισαι κουκλαρα!!!τΕλος!