μα πως ξέχασα εγώ να βάλω τραγουδάκι σήμερα??? ακούστε κοριτσάκια μου ακούστε!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Cv-Zjxb2y4g
Printable View
μα πως ξέχασα εγώ να βάλω τραγουδάκι σήμερα??? ακούστε κοριτσάκια μου ακούστε!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Cv-Zjxb2y4g
ελλάκι τώρα διάβασα τις ερωτήσεις σου... νομίζω ότι η άννα σου τα λέει πολύ σωστά σε γενικές γραμμές. έχω όμως μία μικρή διαφωνία. νομίζω ότι 1100 θερμίδες είναι πάρα πολύ λίγες για σένα δεδομένου ότι είσαι σε αρχικό στάδιο στη διατροφή σου και ίσως σε κουράσει κάτι τέτοιο....το θέμα δεν είναι απλά να αδυνατίζεις αλλά να νιώθεις και καλά! το να χάνεις κιλά και να σέρνεσαι όλη μέρα από την εξάντληση θα σου γυρίσει μπούμεραγκ γιατί εκ των πραγμάτων ο οργανισμός σου θα σου ζητήσει επιτακτικά φαί.... και μάλιστα το φαί που του στέρησες για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. βλέποντας λοιπόν την περίπτωσή σου ως το "ψυχρό τρίτο μάτι", θα σου έλεγα ότι είναι ίσως προτιμότερο το να κάνεις μία διατροφή των 1500 ας πούμε θερμίδων (ή και των 1700 ακόμα.... σε παίρνει νομίζω...). εντάξει... θα έχεις πιό αργή απώλεια αλλά θα νιώθεις και πιο χορτάτη!!! στο λέω γιατί το έχω ζήσει!!! στο παρελθόν έχω ζήσει για ένα τρίμηνο περίπου μόνο με σαλάτες και ανθότυρο (......κυριολεκτώ!!!) ναι....είχα δραματική απώλεια και γρήγορα..... ένιωθα όμως μονίμως χάλια!!! και το χειρότερο???? μετά απο αυτό αποφάσισα κάποια στιγμή να φάω ένα γλυκάκι (δεν ξέρω αν γνωρίζεις τη μεγάλη μου αδυναμία στα γλυκά.....) λοιπόν το αποτέλεσμα ξέρεις ποιό ήταν.....πήρα μια τέτοια κατρακύλα που δε τη φαντάζεσαι..... δε μπορούσα και δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσω.... δε γινόταν!!!!! εκείνη την εποχή μπορούσα άνετα να καταναλώσω μόνη μου ένα οικογενειακό παγωτό....το διανοείσαι???? ποιό είναι το συμπέρασμα λοιπόν???? ΔΕΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ!!!!!! σίγουρα πράγματα....
και κάτι ακόμα.....οι θερμίδες απο μόνες τους δε λένε τίποτα.....θές ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα??? μια coca cola light έχει 0 θερμίδες. ένα ποτήρι γάλα 1,5% λίπαρά έχει 120 θερμίδες. άκου τώρα και το νέο: το γάλα θα σου φορτώσει σαφώς περισσότερες θερμίδες απο την coca cola αλλά θα σου παρέχει και ένα σωρό ένζημα που βοήθάνε στο αδυνάτισμα!!! (για να μην αναφερθώ στο πόσο πιο υγιεινό είναι έτσι και αλλιώς σε σχέση με την coca cola). ποιό είναι προτιμότερο λοιπόν??? θέλω να πω ότι είναι οκ να έχεις μια εικόνα των θερμίδων που καταναλώνεις αλλά μη στηρίζεσαι μόνο σε αυτήν την παράμετρο!!! είναι πολύ πιο complique το θέμα.....
το ξέρω ότι είμαι λίγο πνεύμα αντιλογίας.... αλλά διαβάζοντας τη συζήτηση.... έπρεπε να τα πω!
αννούλα....το τολμήσαμε το καρεδάκι τελικά???? πωπωωω....αδιανόητο μου φαίνεται!!!!!!! άντε μεγειές μεγειές........ (τώρα θα φαίνεται και ο sexy λαιμός και οι γωνίες)... τς τς τςςςς.........
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες στην Έλλη, καλή μου. Προς Θεού!! Και είπες μ αλλα λόγια αυτο που εννοούσα όταν μίλαγα για διατροφικές συνήθειες πιο σωστές.
Όχι κομμένοι υδατάνθρακες, μας δίνουν ενέργει
Όχι περιορισμένες τρελά οι πρωτεϊνες, δομούν τους μύες μας
Όχι κομμένο εντελώς το ελαιόλαδο και τα λίπη, είναι απαραίτητα για τη δομή των κυττάρων μας και τις λιποδιαλυτές βιταμίνες!
Με ισορροπημένα αυτά τα συστατικά. μπορεί να μαι σε μία μόνιμη δίαιτα αρκετό καιρό τώρα, αλλά ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασιακά περιόδους, δεν χρειάστηκα συμπληρώματα βιταμινών.
Ποιος σεξυ λαιμός και γωνίες μαρι τρελή? Το θετικό ειναι οτι επειδη εχω μακρόστενο πρόσωπο, το καρεδάκι με.. στρογγυλεύει λίγο. (Είδες που και οι στρογγυλάδες ειναι απαραίτητες?)
κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.... κ μπραβο αννουλα για το θαρρος.. εγω καρεδακι εχω να κανω απο τα 7 μου..ουτε τοτε το πολυσυμπαθουσα να πω την αληθεια....τωρα..... για την αρχη δεν εχω προβλημα.. ουτε σερνομαι ουτε τιποτα...ειμαι μια χαρα κ με τις 1100 θερμιδες μου τωρα οσον αφορα τον επομενο καιρο να εισαι σιγουρη πως αν δω τα σκουρα θα τις αυξησω.... φιλακια γλυκα σε ολες.. φευγω .. παω να δω τον καλο μου,....
μπράβο καλό μου αρνάκι!!!! ήμουν σίγουρη ότι το ήξερες καλά το μάθημά σου!!!! και η κάθοδος του γατούλη σου στο τικεράκι το αποδεικνύει!!!! μπράβο και πάλι μπράβο!!!! όσον αφορά το καρεδάκι......... είμαι σίγουρη ότι θα σε κάνει και γαμώ τις τύπισες!!!!!!!!! ασε τη μετριοφροσύνη κατά μέρος!!!!!! λλλλλοοοοοοολλλλλλλλ.......... ......
Esceden σ ευχαριστω πολυ. Μακαρι ολες εδω μεσα να ειχαμε το δυναμισμο και τον τσαμπουκα σου.. Ευχομαι σε εσενα και σε ολες σας να φτασετε με χαμογελο στους στοχους σας!
Ευχούλα μου, για ποιο πράγμα με ευχαριστείς? Μιλάς εσύ για τσαμπουκά? Που χεις περάσει απο 40 κύματα και στέκεσαι όρθια παλικαρίσια?? ελα τώρα!
Είσαι στα τελειώματα. μην αμφιβάλλεις πια για την ευχούλα, απέδειξε τι αξιζει, τι λες? :)
Να σαι καλα βρε esceden μου,ολοι σε εναν αγωνα ειμαστε.. Εχω πιστεψει στις καλυτερες μερες, τις εχω οραματιστει και δυναμωνω τον εαυτο μου μερα με τη μερα,αγωνας... Μου αρεσει πολυ ο τροπος που βλεπεις τα πραγματα, ειμαι σιγουρη πως θα φτασεις το στοχο σου στα κιλα και το σημαντικοτερο, δε θα ειναι μονο αυτο που θα εχεις κερδισει... Φιλια!
κοριτσια καλησπερα! Βλεπω οτι ολες μπηκαμε δυναμικα στον αγωνα... ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες.
σας ευχομαι καλη κατηφορα σε ολες και καλη δυναμη.
φιλια πολλα (παω να δω την ταινια με τον γεωργουλη--------- θεος, απαιχτος!!!!)
Καλησπέρα κυστοκόριτσα! Ελπίζω να είστε καλά, γερές, δυνατές και αισιόδοξες. Περνάω ακόμα δύσκολα από πλευράς δουλειάς και χρόνου άλλά πάντα είστε μέσα στο μυαλό μου και σήμερα ανυπομονούσα να γυρίσω σπίτι και να μάθω τα νέα σας.
Βλέπω πως τα καινούρια κοριτσάκια μας γράφουν καθημερινά και χαίρομαι πολύ γι αυτό! Έλλη με ρωτάς για τα δικά μου κιλά.. αν και τα χω πει όλα, να σου πω ότι ξεκίνησα 1 Φεβρουαρίου 2009 στα 105 κιλά. Έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια μόνη μου για ενάμιση μήνα περίπου στη διάρκεια του οποίου έχασα 5 κιλά. Επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου.. είπα να πάω σε καινούριο (για άλλη μια φορά) ενδοκρινολόγο να ψαχτώ πάλι και τότε έμαθα τα πρώτα βασικά πράγματα για την ιδιαιτερότητα των πολυκυστικών ωοθηκών σε σχέση με τη διατροφή. Αμέσως βρήκα τη διαιτολόγο μου, την οποία κατατόπισα με όσα μου είχε πει ο γιατρός μου και ξεκινήσαμε. Αποτέλεσμα αυτό που βλέπεις μέχρι τώρα και συνεχίζω κανονικά! Δεν αγχώθηκα, δεν κουράστηκα, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.. αλήθεια! Ούτε η λοβοτομή τέτοια αποτελεσματικότητα ένα πράγμα! :)
Αρνάκι μου πιασμένο σου εύχομαι καλή δύναμη με τη διπλωματική.. και αφού φτάσαμε πια εδώ, οφείλω να ευχηθώ και καλή ορκομωσία! Είσαι αξιέπαινη που κάνεις τόσα πράγματα και έχεις πάντα την παιχνιδιάρικη διάθεση και το χιούμορ να βοηθάς τα υπόλοιπα κορίτσια να διασκεδάζουν τους φόβους τους και να αντιμετωπίζουν τα πράγματα πιο ψύχραιμα! Και αν συνυπολογίσω και το νεαρό της ηλικίας σου.. που ξέρω σε έχω ζαλίσει να στο λέω συνέχεια.. είσαι θησαυρός και έμπνευση! Συνέχισε έτσι και μη μασάς τίποτε!!
basia μου γλυκιά.. εννοείται πως θα περνάς από τα μέρη μας, καθώς υπάρχει παράδοση στις γκεστ σταρς με πρώτη και καλύτερη την φίλτατη Ναταλία! Όσο για τα κιλά μου.. μακάρι να υπήρχε το μαγικό ραβδάκι που να έδιωχνε από πάνω μου το περίσευμα αλλά μπααα! Η αλήθεια είναι πως πάντα τα κουβαλούσα "καλά" τα κιλά μου και απλά κουνούσα το κεφάλι κάθε φορά που κάποιος προσπαθούσε να μαντέψει το βάρος μου και έπεφτε το λιγότερο μια δεκάδα έξω! Όταν η διαιτολόγος μου ήρθε πρώτη φορά στο σπίτι μου και πριν με ζυγίσει.. έπεσε έξω μόνο 15 κιλά! Φαντάζεσαι το σοκ της όταν άρχισα να γελάω και με ανέβασε άρον άρον στη ζυγαριά! Φυσικά θα το εξιχνιάσουμε το μυστήριο με καφέ και κους κους.. όσες φορές είναι απαραίτητες για να έχουμε αρκετά στοιχεία! Στη διάθεσή σου!! :)
Τετούλα δώσε στοιχεία για την άνοδό σου στα μέρη μας μήπως και καταφέρουμε κάτι!! Θα ήταν πολύ ωραίο να βρεθούμε, εγώ τουλάχιστον νοιώθω σαν να σας ξέρω όλες πολύ καλά! Δεν κατεβαίνεις και λίγο παρακάτω να αρπάξεις και την Ευγενία απ'το μαλλί να την φέρεις μαζί σου, γιατί δεν έχει καταλάβει πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!!! :)
Σοφάκι θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου σ'αυτά που λες για τις θερμίδες! Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή για να βρούμε το όριο των θερμίδων κάτω από το οποίο ο οργανισμός μας έχει απώλεια βάρους! Αν ένας οργανισμός άρχίζει να χάνει μισό με ένα κιλό την εβδομάδα από τις 1600 θερμίδες πχ.. δεν υπάρχει λόγος να ρίξουμε το μεταβολισμό μας στις 1200! Αργά και σταθερά είναι το κλειδί! Πιστεύω επίσης πως στην αρχή καλά είναι να συνεργαζόμαστε με διαιτολόγο για να μπούμε σε σειρά και να κάνουμε σωστά βήματα! Από ένα σημείο και μετά το όλο πράγμα γίνεται συνήθεια!
Αυτό για τα κολλήματα που έγραψες Έλλη.. έχω δει πως όταν κολλάμε πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε λίγο παραπάνω! 1-2 βδομάδες συντήρηση λοιπόν.. ανεβάζουμε λίγο τις θερμίδες.. επαναπαύεται ο οργανισμός πως υπάρχει και πάλι διαθέσιμη τροφή και αρχίζει τις καλύτερες καύσεις! Εκεί κάπου επανέρχεσαι στις μειωμένες θερμίδες και όλα μέλι γάλα! Οι απώλειες συνεχίζονται! Από τότε που τέλειωσαν οι διακοπές μου.. τα διαιτολόγια που παίρνω είναι των 1600 θερμίδων, και παρ'όλα αυτά χάνω! Το διάλλειμα του καλοκαιριού με βοήθησε να ανεβάσω τις θερμίδες μου και τώρα χάνω έστω και λίγο με 1600 θερμίδες! Είναι πολύ σημαντικό αυτό για τη συντήρηση αργότερα!
Ευχούλα και Μαρικάκι φιλιά πολλά, και καλή δύναμη! Χαίρομαι πάντα να διαβάζω νέα σας και ελπίζω να συμβαίνει συχνά!
Δεν είμαι σίγουρη αν καμιά σας έχει το κουράγιο να διαβάσει ΟΛΟ το κατεβατό.. γι αυτό σας αναφέρω μια μια! Να έχετε ένα καλό βράδι, και να μην χανόμαστε! :)
πεννουλα μου γλυκια σε ειχα στο μυαλο μου που χαθηκες αυτες τις ημερες κ δεν μπηκες να μας πεις ουτε ενα γεια...!!!!!!αλλα ευτυχως σε ειδα.... κατατοπιστικοτη με θετικη σκεψη κ ενα καλο λογο για την καθε μια μας... τι αγγελος εισαι εσυ?
περιμενω περιοδο αυτες τις μερες(εχω παρει χαπια)κ ειμαι μες στην ενταση απορω πως με αντεχουν οι γυρω μου...... γεμισα σπυρακια πρηστηκε η κοιλια κ ολα τα συναφη.. αντι για πεμπτη λεω να περιμενω να ζυγιστω παρασκευη ωστε να μου εχει κατεβει επιτελους αυτο το κοκκινο μηνιαιο(για πολλες οχι για μενα) ραντεβου...ή μηπως δεν παιζει ρολο στο ζυγισμα???????οπως καταλαβαινεται εχω ψιλομπει στο τρυπακι να θελω να ζυγιστω ετσι για να δω τι καταφερα....
καλο βραδυ σε ολες.. σας φιλω μια μια ξεχωριστα.... αρνακι μου γλυκο τι σχολη τελειωνεις?κ εγω φετος το μαη τελειωσα στα τει αθηνας..
Καλημερα κοριτσια μου... σημερα ειμαι πααααααααρα πολυ χαρουμενη!!!!!μου ηρθε επιτελους το κοκκινο ραντεβου... το ειχα αγχος οτι ουτε με χαπια δεν θα ερχοταν.....σας φιλω ολεςςςςςςςςςς καλο πρωινο να εχετε...
καλημερα κοριτσια και απο μενα,
ελλη επιτελους ηρθε, τωρα να δεις ποσσο θα ξεφουσκωσεις, καλυτερα μη ζυγιζεσαι ακομα, νομιζω την Δευτερα πια θα δεις ασφαλη αποτελεσματα.
εγω συνεχιζω την δυσκολη εβδομαδα προσαρμογης της κορης μου στον παιδικο. πολυ δυσκολα και αναμικτα συναισθηματα, αραγε κανω το σωστο που αφηνω το παιδι μου 2 χρονων με ξενους ανθρωπους?, δεν μπορει καλα καλα να μιλησει καθαρα, να συνεννοηθει......
ελπιζω πως κανω το σωστο και σε ενα μηνα θα γελαω με αυτο το ποστ
καλη μου βασια...... απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω πως εισαι εργαζομενη γυναικα.... καλα κανεις κ αφηνεις την κορουλα σου στον παιδικο σταθμο.. εκει εχει κ αλλα παιδακια συνομηλικα που μπορει να παιξει κ να νιωσει ανετα.. οι ανθρωποι του σταθμου σιγουρα θα μπορουν να την καταλαβουν κ ας μην μπορει να μιλησει καθαρα..