Μπραβο semie!!!!!
Printable View
Μπραβο semie!!!!!
ευχαριστω!τελικα ισως προλαβω το καλοκαιρακι!ειμαι πιο αισιοδοξη σημερα!
10 κιλακια μεινανε!
ναι....βουνο μου φαινονται αλλα δε πειραζει!
Καλημερα κοριτσια μου!Στασιμη η ζυγαρια και παλι.Δεν εχω επισκευτει την τουαλετα κι εχω μια κοιλια φουσκωμενη, ενω τη διατροφη μου την τηρω.Δεν ανησυχω καθολου για τη στασιμοτητα της ζυγαριας ομως.Αμα περασει αυτος ο τυμπανισμος ειμαι σιγουρη οτι θα δειξει πιο χαμηλα.Αναμενουμε.:)
Semie μου μπραβο!Ειδες περασες ωραια το Σκ εφαγες οτι ηθελες και τωρα εισαι και μισο κιλο κατω.;) Μια χαρα τα πας, δεν ειναι βουνο τα δεκα κιλα.Στο λεω εγω που τα εχω χασει ηδη.:)
Constance αυτο με την τουαλετα ειναι πολύ σημαντικο!Κ γω οσες φορες κολλησα ηταν για αυτο τελικα!!
Nαι ασε!Εχω μια κοιλια!Και χθες να σκεφτεις εφαγα τελευταια φορα στις 7:30.Δε με νοιαζει ομως καθολου ουτε πτοοουμαι εχω υπομονη.:)
Μόλις -100 γραμμάρια σήμερα :( 115,3
'Αλλη φορά δε ξανατρώω βραδυνό στις 20:00!!
-100 γρμ σήμερα
Από 64,4 στα 64,3
εγω κοριτσια μου..καλα που εχω παρει ενα κιλο...μουφα αυτο με τα special K...δοκιμαζα και τα καλοκαιρινα μου και με πιασε καταθλιψη....
απο δω και περα θα κανω το κλασσικο...μεσημερι βραδυ πρωτεϊνη με σαλατα...αντε και πρωι λιγα kornflakes....
pennou μου εχεις κολλησει κι εσυ.Συμφωνω με το να αλλαξεις παλι τη διατροφη.Σε τετοιες περιπτωσεις θελει συνεχεις αλλαγες μεχρι να παρει μπρος το σωμα να αρχισει να χανει.Quote:
Originally posted by pennou
εγω κοριτσια μου..καλα που εχω παρει ενα κιλο...μουφα αυτο με τα special K...δοκιμαζα και τα καλοκαιρινα μου και με πιασε καταθλιψη....
απο δω και περα θα κανω το κλασσικο...μεσημερι βραδυ πρωτεϊνη με σαλατα...αντε και πρωι λιγα kornflakes....
-500
θα ξανακολλησω το ξερω, ελπιζω ομως οταν ξεκολλαω να κατεβαινει τοσο πολυ ο καταραμενος δεικτης! καλημερα κοριτσια μου
Μπραβο!!!Μας δινεις κουραγιο στις κολλημενες χιχι.Ναι τελικα ετσι γινεται παντα.Κολαμε αλλα μετα η απωλεια ειναι πιο αποτομη.Μπραβο παντως loukoumaki πας τελεια, ετσι να συνεχισει η κατηφορα!Quote:
Originally posted by loukoumaki
-500
θα ξανακολλησω το ξερω, ελπιζω ομως οταν ξεκολλαω να κατεβαινει τοσο πολυ ο καταραμενος δεικτης! καλημερα κοριτσια μου
-100 55,1 Kαλά πάμε όλες μου φαίνεται!
semie τι φοβερό κατέβασμα έκανες μετά το Σαββατοκύριακο? Τελικά έχουν δίκιο που λένε όταν κολάς φάε παραπάνω...
loukoumaki τώρα είδα και τα δικά σου.... -500 κι εσύ! Μπράβο!