-
Πολλες φορες βρισκουμε δικαιολογιες για το φαγητο.Μια ασχημη μερα στη δουλεια, κατι που μας ειπε καποιος και μας πειραξε κλπ.Και η περιοδος συχνα ηταν δικαιολογια μου για γουρουνιασμα.Η αληθεια ειναι οτι δυομιση μηνες που ειμαι παλι σε προγραμμα τις μονες φορες που ενιωθα οτι θελω να φαω το συμπαν ηταν οι μερες της περιοδου.Αλλα μπορουμε να αντισταθουμε σε γουρουνιασμα πιστευω και ειδικα στο συνεχες γουρουνιασμα.bad πραγματικα εχεις κανει πολυ κοπο, μην το αφηνεις να σε παρει απο κατω.:)
-
βασικα εγω κ να θελω δε μπορω να γουρουνιάσω κ πολύ γιατι αμεσως φουσκώνω οποτε τις μερες της περιόδου με αφηνω ελευθερη.σημερα ας πουμε αυτο που ηθελα να φαω κ εφαγα ηταν
1 τοστ
μισό σάντουιτς (ψωμάκι με μαγιονέζα κ γαλοπούλα)
1 παγωτο
κ μεχρι να τα γράψω ενοιωθα οτι ειχα φαει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλα τωρα που τα βλέπω δεν ειναι κ τραγικα!
-
σορρυ που βγηκα εκτος θεματος κοριτσια!σορρυ!!!!
-
παιδια εφαγα, τα εγραψα στο ημερολογιο μου
τα ξεχνω κ προχωρω απο αυριο κανονικα.
το λαθος μου δεν ειναι οτι γουρουνιασα
αλλα το οτι θα μου το χτυπαω κ ισως σταματησω τελειως την προσπαθεια.
μια φορα ειπα ολα οσα εφαγα του διαιτολογου,
εκατσε κ τα υπολογισε
κ μου λεει ρε συ, μη τρελαινεσαι, οκ απλα σημερα δεν αδυνατισες,
ισως να εφαγες κ για αυριο κ να μην αδυνατισεις ουτε αυριο, αλλα μεχρι εκει.
απλα πες οτι σημερα δεν αδυνατισες, ξεχνα το κ συνεχισε.
βεβαια σημερα εφαγα κ τα απειρα οποτε δεν ξερω αν θαλεγε το ιδιο,
δεν αναρωτιεμαι ομως πλεον, με ξερω καλυτερα απο εκεινον, με εμαθα μεσα απο εκεινον,
κ αυτο ειναι το καλυτερο κομματι!
πω συγνωμη κ γω οφτοπικ ξανα. σας πηρε κ σας η μπαλα.
α ομως εκανα μεγαλο αθλο το απογευμα,
πηρα ενα τεραστιο σαντουιτς οσο το χερι μου,
κ δεν το εφαγα
ειπα " αν θες να φας θα πας σπιτι να φας πολυ, χαζα αλλα υγιεινα!"
τελικα δεν εφαγα κ τοσο υγιεινα αλλα δεν ξεφυγα κ τελειως ποιοτικα, παρα μονο ποσοτικα...
-
λέτε να είναι επειδή έχω περίοδο που δε μπορώ να αντισταθώ και τρώω παραπάνω τις τελευταίες μέρες? μακάρι μακάρι, γιατί αύριο τελειώνω...
είμαι πολύ εκνευρισμένη με την κατάστασή μου
granita κι εγώ εκτός θέματος, ο καθένας με τον πόνο του :)
-
xaxaxxaxa ΜΚΕΗ μου το εκανα το τοπικ σου αστα να πανε, αληθεια μκεη που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιι
βουλιαξα αλλα θα το παρω σαν βουτια,
θα ξανανεβω στην επιφανεια κ συνεχιζω κολυμπι!
ελα για πλατσα πλουτσα!!!!!!!!!!!
-
καλησπέρα σε όλες...διάβαζα αυτά που λέγατε για τα πρότυπα, τους άντρες και την παπαρίζου...τα "πρότυπα" μας "στεναχωρούν" όταν τα αφήσουμε να μας επηρεάσουν...εγώ συγνώμη κιόλας αλλά πάντα μια χαρά αισθανόμουν!πάντα είχα κάποια κιλά παραπάνω, συνήθως 3-4, αλλά μόνο όταν δοκίμαζα ρούχα με "νευρίαζαν"..εκείνη η στιγμή που θέλεις να βάλεις κάτι και είτε δεν σε χωράει είτε δεν σε κολακεύει...τώρα επειδή είπατε για τους άντρες, η γνώμη μου είναι ότι οι γυναίκες είμαστε χειρότερες σε αυτό το θέμα..."λυσάμε" να υποδείξουμε το "άσχημο" για να ικανοποιήσουμε την όποια ματαιοδοξία μας...μέχρι τώρα μόνο ένας φίλος άντρας μου είπε ότι έχω βάλει κάποια κιλά και αυτό με πολύ ωραίο τρόπο και μπορώ να πω ότι "φταίει" και αυτός που ξεκίνησα αυτήν την προσπάθεια...όσον αφορά τον φίλο μου, αυτός είναι στον δικό του κόσμο!με ξόρκισε να μην τα χάσω όλα τα κιλά γιατί η γυναίκα πρέπει να έχει και "παχάκια", και σημειωτέον ότι με γνώρισε στα 56-57 κιλά! και κάνει και αυτός δίαιτα για συμπαράσταση χαχαχ...ε όσο για την παπαρίζου τι να πω...η έλενα είναι κούκλα και την εκτίμησα ακόμα παραπάνω με την όλη στάση της απέναντι στο θέμα...
-
anastasia_m
τουλάχιστον οι γυναίκες όταν θάψουμε, έχουμε ένα ιερό σκοπό: να κατοτροπώσουμε τη δίμετρη που κάνει τους άντρες να ανοίγουν διάπλατα τα σαγόνια. Δεν θα πάμε να θάψουμε τον Μπράντ Πιτ όμως γιατί πήρε 5 κιλά! Αυτό είναι που με τρελαίνει στους άντρες πια, ότι θάβουν ωραίες γκόμενες. Αφού εχω φτάσει στο σημείο να αμφισβητώ τον ανδρισμό ορισμένων.
:)
-
βρε δανάη μου, ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...!για αυτό και δεν πολυδίνω σημασία σε λόγια αντρών...ενώ οι γυναίκες όπως είπες και εσύ το κάνουμε από κακία...όσο για τον ανδρισμό μερικών καλά κανεις και τον αμφισβητείς!
-
δεν ξέρω αν είναι fake οι φωτο, αλλά δείτε και πραγματικές φωταγραφιας της παρουσιαστριας που λέγατε.. πάντως εγω δε θα χα προβλημα αν είχα το σώμα της,στην ηλικία της παρά την όποια χαλάρωση στο δέρμα!
http://www.nikos-zachariadis.org/?p=1136
-
γιατι τοση κακια ρε κοριτσια για την παρουσιαστρια??δανεικα σας ζητησε για να τις κανει τις πλαστικες και οτι εχει κανει τελος παντων??
οχι οτι μου ειναι εμενα απο τις πιο αγαπημενες,αλλωστε με την εκπομπη αυτη και τα κλαμματα μου γυρνανε τα αντερα αλλα οτι και να λεμε μια χαρα κουκλαρα ειναι για την ηλικια της και με κορμι που ζηλευουν παρα πολλες τελικα!
-
xaxα μόλις είδα τις φώτο γελούσα χαιρέκακα ..όχι οτι΄δεν χρειάζομαι τόσο κοντινή φώτο για να αντιληφεί κάποιος την χαλάρωση η την κυτταρίτιδά μου κ μου ρίχνει και τα διπλάσια χρόνια.absolute εγώ προσωπικά βγάζω κακία για την συγκεκριμένη γιατί μου τη σπάει που το παίζει γυ΄ναικάρα ενώ δεν είναι.(της λείπει το ταμπεραμέντο βλ.παπαρίζου) και επίσης γιατί χαλάει την πιάτσα.κάτι τέτοια βλέπουν οι μουρόχαβλοι και λένε μετά γιατί να μην έχει κ η δικιά μου τέτοια κορμάρα μετά από 2 κουτσούβελα. ε δεν είναι όλες οι γυναίκες λιτοδίαιτες και αθλητικοί τύποι.τι να κάνουμε τώρα δηλαδή.κπροσπαθούμε να διατηρηθούμε προσπαθούμε να χάσουμε προσπαθούμε.αλλά δεν είναι για όλους εύκολο. δεν μπορείς συνέχεια(την ώρα που ππροσπαθώ να ξεπεράσω μια διαταραχή και να αποκτήσω πιο υγιεινές συνήθειες ),να μου μοστράρεις την κορμάρα σου και το ταλέντο σου στο βόλει λες και οι γυναίκες που δεν ε΄ναι έτσι έχουν μικρότερη αξία. θα μου πεις δικά σου κόμπλεξ.ε ναι τι να κάνουμε τώρα.
-
Το ότι οι φωτο είναι φτιαχτές...το έχετε σκεφτεί; δεν είναι δυνατό να είχε τέτοιο πρόβλημα και να φορούσε τόσο κοντό μπλουζάκι, η γυναίκα. Και,μας αρέσέι ή όχι, έχει ωραίο σώμα.Ας μην αμφισβητούμε τα αυτονόητα, ας επικεντρωθούμε η κάθε μία στο πρόβλημά μας. Εξάλλου, σίγουρα έχει υιοθετήσει συνήθειες υγιεινές πολύ πιο νωρίς από εμάς, άρα δικαίως απολαμβάνει..όχι μόνο αυτή αλλά όλες όσες τα έχουν καταφέρει καλύτερα από εμάς....
-
και εμενα σου ειπα μου τη σπαει η συγκεκριμενη αλλα δεν μπορω να μην τη θαυμαζω που διατηρειται ετσι!και οτι χαλαει την πιατσα ουτε λογος αλλα δεν ειναι η μονη!και στην ηλικια μου,29 υπαρχουν γυναικες που χαλανε την πιατσα και οταν ημουν 20 υπηρχαν,παντα θα υπαρχουν γυναικες που θα ποθουν οι αντρες μας(το εγραψα και ανακατευτηκα) αλλα τι να κανουμε!
-
ε και οπως ειπε η tide στανταρ ειναι φεικ η φωτο με αυτη την κοιλια!το αποκλειω η συγκεκριμενη να εβγαινε ετσι αν ειχε τετοιο θεμα!