-
Γειά σας, καλως σας βρήκα και απο μένα! είμαι νέο μέλος! Εύχομαι και να βοηθήθω εδώ αλλα και να βοηθήσω εστω ψυχολογικά άτομα που θέλουν κάποια υποστήριξη όπως θέλω και εγω! όσο δυσκολο και αν ειναι! Γιατι νομιζω η υποστήριξη ειναι πολυ σημαντικό σε έναν αγώνα που προσπαθουμε όλοι να δώσουμε! Σε οτιδήποτε και αν είναι αυτο! Θα ηθελα να ρωτησω! μπορω να ανοίξω ένα δικό μου τόπικ γράφωντας την διαιτα μου και αν καταφερα να την κρατήσω σχεδον καθημερινά? Ωστε να μπορω να φτάσω τον στόχο μου και να έχω μια υποστήριξη; Υπάρχει κάποιο τόπικ εδω ήδη; γτ ειμαι καινουρια και δεν το εχω ψάξει ακόμα όλο το θέμα!;)
-
καλησπέρες!!!!
Να κεράσω το αγαπημένο μου?????
-
Να κεράσεις!Να κεράσεις,Αγγελικούλα μου!Το αγαπημένο σου δείχνει τόσο δελεαστικό,που αμφιβάλλω αν δε θα γίνει δεκτό μ'ενθουσιασμό!
Νατασάκι,καλώς ήρθες στην παρέα μας!Βλέπω,ήδη βρήκες την άκρη σου και συμμετέχεις σε τόπικς.Άνοιξες και το δικό σου...
Μειώθηκαν τελευταία τα καφεδάκια κι η καλή παρεούλα...Για να συντονιζόμαστε και πάλι!Πώς μου είστε,φιλαράκια μου;
-
-
Καλησπερούδια και καλό μας χειμώνα,μήνα,Σ/Κ,μέρα,ώρα,στιγμή!
-
Καλο μηνα Nadine , καλο μηνα σε ολη την παρεα ...........Είθε αυτος ο μήνας να ειναι ξεχωριστος ..........
-
και μιας και αυτός ο μήνας μυρίζει Χριστουγεννα.... να κεράσω????
-
Κυριακάτικες καλημεροκαλησπέρες!
Αφού αρχίσαμε να κερνάμε στα πλαίσια των Χριστουγέννων,
ας σας σερβίρω την παγκόσμιας φήμης ζεστή σοκολάτα μου!
-
χαχαχα Καλημερα Nadine ευχαριστουμε για την υπεροχη χριστουγεννιατικη σοκολατα!!!!!!!!!!!!!!!
-
τέλειος συνδιασμος.... χειμονιάτικο βροχερο πρωινο Κυριακης,
με μια τέλεια σοκολατα σαν αυτη!
-
Ήρθε και ο χειμώνας, να κεράσω ένα καφεδάκι για το καλό του μήνα; Με άρωμα Χριστουγέννων :kiss:
-
Καλημερα Eli , πολυ ωραιο το καφεδάκι σου !!!! Ευχαριστουμε!!!!
-
Καλημέρα Αλμάκι μου :love:
-
:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
-
Μια γλυκια κυριακατική καλημέρα !!!!