ΩΧ....ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!:mad: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ....
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ?????????:roll::tumble::roll::tumb le:
Printable View
ΩΧ....ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!:mad: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ....
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ?????????:roll::tumble::roll::tumb le:
Κάθε δυο μέρες περνάω από τον Ευαγγελισμό για αλλαγές - σίγουρα θα με πάρει και όλη την επόμενη βδομάδα. Η νέα κοιλίτσα μου είναι απίστευτη, παρόλο που εξακολουθεί να είναι φασκιωμένη με γάζες και τσιρότα. Είναι τρομερή αλλαγή - δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο εντυπωσιακή η διαφορά!
Να μιλήσεις με το γιατρό, και να κάνεις υπομονή. Δεν είναι επείγουσες οι επεμβάσεις μας, μπορούμε να περιμένουμε λιγάκι!
Aggeloudaki, η λύση είναι μια : Ξέχνα το χειρουργείο! Γέμισε το χρόνο σου μέχρι την ημερομηνία της επέμβασης με ένα σωρό πράγματα που πρέπει να κάνεις και δεν θα μπορείς μετά, πχ μετακόμιση, ανακαίνιση, σήκωσε τώρα τα βαριά αντικείμενα που δεν θα μπορείς μετά, μέχρι και τις διακοπές σου μπορείς να απολαύσεις φέτος χωρίς να ταλαιπωρηθείς με τα υγρά και τα πολτοποιημένα! Όταν θα έρθει ο καιρός, θα απορείς πόσο γρήγορα έφτασε!
αννα μου σου ευχομαι πολυ συντομα να τελειωσει αυτη η μικρη σου ταλαιπωρια αν και απο οτι καταλαβαινω αξιζει να ταλαιπωρηθεις για να φτασεις σε σημειο να κοιταζεσαι στον αθρεφτη και να λεσ...ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ....ΝΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΩ:D;):D!!!!!!θεωρω ειναι πολυ βασικο;)!!!!!!!!!!!!!!! το καλοκαιρακι τρελο μπικινι εεεεεεεεεεεεεεεεε?:P;)
Μαρία, πάντα έλεγα στον καθρέπτη ΝΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΩ, ακόμη κι όταν δεν αναγνώριζα το σώμα που έβλεπα απέναντί μου. Για αυτό με νευρίαζαν οι πωλήτριες που δεν είχαν νούμερα για μένα, για αυτό και φώναζα στους φωτογράφους που με δείχνανε τεράστια - γιατί μου άρεσα, μου άρεσαν τα μάτια μου, το βλέμμα μου, τα φουσκωμένα ροδαλά μάγουλα, γενικά έβρισκα πολλά πάνω μου να μου αρέσουν, και απορούσα για όσους με βλέπανε με οίκτο! Όσο για το μπικίνι, η μοναδική χρονιά που το στερήθηκα ήταν πέρισυ, καθώς με το ρυθμό που άλλαζα νούμερα δεν ήταν εφιχτό να αγοράσω κάποιο που να μου ταιριάζει και την επόμενη βδομάδα!
Αυτό που βλέπω τώρα στον καθρέπτη, είναι ότι έφυγε η αίσθηση της εγκύου από πάνω μου. Η κήλη έκανε το θαύμα της, και είδα κοιλίτσα εγκυμοσύνης που δεν είχα δει σε καμία από τις δυο εγκυμοσύνες μου. Ενώ είχανε φύγει τα κιλά από πάνω μου, ο κόσμος συνέχισε να σηκώνεται να καθίσω. Επιπλέον, το να πίνω νερό ή να τρώω κάποιες τροφές, μου δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα, ειδικά στο περπάτημα, και όταν προσπαθούσα να σηκώσω σακούλες από το σουπερμάρκετ πονούσα.
Τώρα η ταλαιπωρία μου οδεύει στο τέλος της. Πιστεύω ότι η βαριατρική επέμβαση τώρα μόλις ολοκληρώθηκε, με την κοιλιοπλαστική και την αποκατάσταση της μετεγχειρητικής κήλης. Θα προσπαθήσω να θυμάμαι να μη σηκώνω βάρη και να μην φωνάζω δυνατά - αν και για το δεύτερο ήδη έχω αρχίσει και κάνω παρασπονδίες, ας όψονται τα μικρά!
Καλή αναμονή, θα έρθει και η σειρά σου για το όνειρο!
Η κολοιοπλαστική(και η ενδεχόμενη κήλη) είναι συνέχεια του βαριατρικού χειρουργείου,καθώς το περιττό λίπος που υπάρχει,δημιουργεί ουσίες τοξικές και επιβλαβείς για τον οργανισμό.
:smilegrin: ΑΝΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ:no:......... ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ....ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΙΛΑ......:barfy: ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ........ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ.....ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.......:kiss: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ......ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΕΙΣΑΙ :kiss::smilegrin::roll::bouncy:
ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss:
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??????????????/:no:
ΠΕΜΠΤΗ 24/03/2011............................ΜΠΑΙΝΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncing::th umbup::bouncing::thumbup::bouncing::thumbup::D:D:D :thumbup:
ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χιχιχιχιχιχιχιχιχιιχιχιχ!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: :kiss::kiss::kiss::kiss:
Ας σε συγχαρώ κι εδώ λοιπόν! Με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!:grin:
:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:love:
παιδια αλησπερα σας εχω ξαναγραψει ειμαι η φωτεινη και εχω κανει sleeveεναμιση μηνα περιπου μεχρι στιγμης παω παραπολυ καλα,ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησουλες για την πτυχωση ενδιαφερομαιο για τιν αντρα μου ξερω οτι την γαστρεκτομη δεν θα την αντεξει και νομιζω οτι η πτυχωση θα ειναι ποιο ανοδυνη για αυτον να μην ταλαιπωρηθει πολυ ο καημενος εν τομεταξυ θυμαται και εμενα τις πρωτες μερες χειρουργειμνη αγχωνεται,ενω θελει παρα πολυ να κανει κατι,λιγο πολυ γνωριζω μερικα πραγματα αλλα το μετα?εσεις εχετε ειστε οκ μετα απο καποιους μηνες η και χρονια?ποσο στοιχιζει αυτη οι επεμβαση και αν επιτρεπετε πειτε και καπιον γιατρο?σας ευχαριστω παρα πολυ περιμενω νεα σας!!!!
ΦΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ U2U ΜΝΜ!!!!!ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!