Quote:
Originally posted by -wow-
Νινα αυτη ειναι η διατροφη σου μετα απο ποσες μερες επεμβασης; Δεν νομιζω να μπορεις να τρως αυτη την ποσοτητα τροφης αμεσως μετα την επεμβαση.. Το λεω γιατι εδω εμεις που ειχαμε στην αρχη μονο υγρα, 2 κουταλιες της σουπας το πολυ ζωμο και νομιζα οτι θα σκασω! Μην ξεχνας οτι το στομαχακι σου θα ειναι τραυματισμενο στην αρχη απο την κοπη και τα ραμματα και θα προσπαθει να επουλωθει και ηβτροφη καθετε πολυ πιο βαρια στην αρχη..
Εμενα ψωμι μου ειχε στο τριμηνο, μου καθετε βαρυ και αν ειναι να φαω τοστ για παραδειγμα θα μπορω να φαω μονο αυτο ολη μερα.. Λογικα θα θελουν να φρασετε σε αυτη την ποσοτητα τροφης στο τριμηνο πανω; Γιατι εμενα μετα τις μαλακες τροφες, πανω στν επανεξεταση του 1ου μηνα μου εδωσε διατροφη μεχρι το τριμηνο η οποια μου φαινοταν και ακομα μου φαινεται πολυ αλλα μου ειπε θελω σταδιακα να φτασεις σε αυτη την ποσοτητα τροφης..
Επισης τα τυρια μου ειπε λαιτ.. Και καφεινη μετα το πρωτο 15ημερο..
Κοκα κολα δεν θελει να πινω καθολου και ειναι η μονη παρασπονδια που εχω κα ει και εχω πιει γυρω στις 8 φορες.. Αλλα ποτε δεν πινω πανω απο 1/3 απο το κουτακι.. Δεν μου πολυαρεσει γιατι παιρνω την ζηρο η την λαιτ και ειναι πολυ γλυκες.. Βασικα θα κανω καιρο μεχρι να ξαναπιω γιατι δεν βρισκω το νοημα.. Μονο 1-2 φορες που επερεπε να πιω για να κατεβει η τροφη..
ναι και εδώ στην αρχή έχουμε μονο λίγο ζωμό...θυμάσαι που σας είπα πως μας είπαν να κάνουμε λίγο ζωμό knorr? :D και να τον τρώμε με μικρό κουταλάκι και σε μιση ώρα. μετά μπαίνουμε κατευθείαν σε αυτήν την διατροφή χωρίς τα λιωμένα εδώ ..