γεια σου eroika! σχετικα με τα lipotox, ουτως ή άλλος η διατροφη που λενε να ακολουθησεις ειναι με φρουτα-λαχανικα και πρωτεινες, όποτε με τη διατροφη που ακολουθεις θα σε βοηθησουν λογικα για πιο γρηγορη απωλεια.
Printable View
γεια σου eroika! σχετικα με τα lipotox, ουτως ή άλλος η διατροφη που λενε να ακολουθησεις ειναι με φρουτα-λαχανικα και πρωτεινες, όποτε με τη διατροφη που ακολουθεις θα σε βοηθησουν λογικα για πιο γρηγορη απωλεια.
Σε ευχαριστώ mtsek85 για την γρήγορη απάντηση.
Μηπως τα κουτάκια γραφουν πανω ποσους υδατανθρακες περιέχουν? Καθότι καθημερινα δεν πρεπει να ξεπερναω τους 20
Από ότι θυμάμαι νομίζω ότι ένα φακελάκι έχει γύρω στα 12-13 γραμμάρια υδατάνθρακα. Στο φαρμακείο μπορείς να τους ρωτήσεις και να ζητήσεις να δεις την συσκευασία έτσι ώστε αν έχουν πολλούς υδατάνθρακες να μην τα πάρεις.
Παιδιά μια που μιλάμε για το LIPOTOX να αναφέρω ότι πάλι παρατηρώ μια δυσκοιλιότητα και πολύ στεναχωριέμαι που μάλλον πρέπει να το σταματήσω κι αυτό...
Διάβασα ότι τι Lipotox προκαλεί προβλήματα στο Θυρεοειδή.
Lipotox side effects
καλα που το παρεθεσες γιατι ημουν ετοιμη να παω να τα παρω σημερα αλλα εχω θυροειδη.
Πήγα στο φαρμακείο και άνοιξα ένα κουτί Lipotox. Δεν γράφει τη περιέχουν μέσα, τίποτα??? Μόνο ένα οδηγό υγιεινής διατροφής.Quote:
Originally posted by eroika
Σε ευχαριστώ mtsek85 για την γρήγορη απάντηση.
Μηπως τα κουτάκια γραφουν πανω ποσους υδατανθρακες περιέχουν? Καθότι καθημερινα δεν πρεπει να ξεπερναω τους 20
γραφει στο κουτι!!!
kalispera se olous!!! Na rwtiso mipos kai xerei kapoios apo esas, ta xapia "CELLUSITE" ta exei parei kaneis sas?
Lene pws kanoun douleia, an xerei kapoios as mou pei!! ;) ;)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ!!!ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΗΜΕΙΑ!
ANTI NA ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΧΗΜΙΚΑ)ΚΑΝΕ ΑΤΚΙΝΣ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΄΄ΧΗΜΙΚΗ΄΄ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΣΟΥ.ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΚΟΒΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΡΕΑΣ,ΨΑΡΙ,ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΚΛΠ.ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΑΤΚΙΝS.COMQuote:
Originally posted by pouka_79
Δεν ξερω μπορεις ομως να πας σε ενα φαρμακειο κ να δεις το κουτακι...Η να μπεις στην σελιδα τησ εταιριας που τα παραγει
gia sa koritsia
γεια σου adamaki μου τι κανεις καλως ηρθες.........
Καλησπερα
ξεκιναω κι εγω το προγραμμα lipotox και με τις 2 συσκευασιες
ηθελα να ρωτησω
τα χαπια και το ροφημα τα παιρνουμε μαζι ? η πρωτα τα χαπια και πριν το "γευμα" το ροφημα?
το γαλα που λεει αποβουτηρωμενο σημαινει light (0%) εε?
τωρα που ξεκιναω η μερα χαριτος ειναι η 7η? ή η 9η (+2 μερες αρχης)
ευχαριστω
γεια σας. πολυ ενδιαφεροντα οσα αναφερεται για τα LIPOTOX. Εγψ εχω θυροειδη, συγκεκριμενα graves, θα ρωτησω τη γιατρο μου κατα ποσο κανει να τα παρω. Μηπως ετυχε καποιος απο εσας να εχει παρει και ladose. Κοβουν και αυτα την ορεξη αλλα εγω τα παιρνω πρωτα ως αντικαταθλιπτικα. Υπαρχουν παρενεργειες αν τα παιρνω συγχρονος?