Καλλιόπη σιδερένια και εσύ!!!!! :tumble: και όλα καλά θα πάνε....που έκανες την επέμβαση???
Printable View
Καλλιόπη σιδερένια και εσύ!!!!! :tumble: και όλα καλά θα πάνε....που έκανες την επέμβαση???
Δηλαδή δεν είναι απαραίτητη η βιοψία?γιατί στο χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός για τα δικαιολογητικά που χρειάζομαι για το ΙΚΑ λέει γαστροσκόπηση και βιοψία..αν είναι έτσι όπως λες να περιμένω μέχρι Δευτέρα να την κάνω στο ν.ι.μ.τ.σ. μην πληρώνω έξω!! για πες για πες!!Quote:
Originally posted by marymary
Καλλιόπη καλώς μας ήρθες , καλή ανάρρωση και καλές απώλειες ! Σιδερένια !
Grizzly και εγώ στην πρώτη εξέταση είχα 30 crp και μέχρι και την 4η εξέταση δεν έπεφτε πήγαινε μεταξύ 30 με 32 και στην 5η εξέταση πήγε 7. Αργεί να πέσει μην ανησυχείς, ότι είναι θα σε καθοδηγήσει και ο γιατρός. Και εμένα μου είχε κοπεί το αίμα μέχρι να πέσει, είχα αγχωθεί τόσο πολύ και δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά τα κορίτσια με καθησύχασαν και να ΄ναι καλά όλες τους. Λαμβάνουν υπ΄οψιν τους και την συνολική εικόνα του ασθενή και εσύ είσαι οκ.
ada_gia_pada μην ανησυχείς , εάν βρουν κάποιο εύρημα στην γαστροσκόπηση (και να είσαι σίγουρη πως δεν θα βρουν), τότε και μόνο τότε κάνουν βιοψία. Θα ξεμπερδέψεις γρήγορα και την ίδια μέρα θα πάρεις και τα αποτελέσματα, θα δεις , όλα καλά θα πάνε.
Έτσι είναι , μόνο εάν βρεθεί κάποιο εύρημα κατά την γαστροσκόπηση κάνουν βιοψία , εάν δεν βρουν πού θα κάνουν βιοψία ?
Μην ανησυχείς καθόλου , θα πάρεις την γαστροσκόπησή σου και θα πας κανονικά να περάσεις επιτροπή μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που σου είπαν. Εγλω όταν πήγα τον Φλεβάρη μου έδωσαν χαρτί να υπογράψω που έλεγε ότι εάν βρεθεί κάτι για βιοψία θα είαι υποχρεωμένη να καταβάλω 25 ευρώ για την βιοψία που δεν μου κάλυψε το ΙΚΑ , δεν βρίσκουν απαραίτητα κάτι, θα πρέπει να βρουν για να γίνει βιοψία.
Στην επιτροπή μου ζήτησαν α. την γνωμάτευση του γιατρού μου β) γαστροσκόπηση γ) εξετάσεις THS T3 και Τ4 Δ) Και μία βεβαίωση γιατρού (αυτή μου την είπαν όταν κατέθεσα μόνη μου τα χαρτιά στην Πλατεία Θεάτρου και μου είπαν εκεί ότι χρειάζετε) που έλεγε ότι προσπαθώ πάνω από 5 χρόνια να αδυνατίσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα ότι είχα παρουσιάσει διαβήτη κατά την εγκυμοσύνη (τον διαβήτη εάν δεν είχες ή έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει) και ότι έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή και παίρνω φαρμακευτική αγωγή και είναι ισορροπημένος (πάλι εάν δεν έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει).
Να πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου για να καταθέσεις τα χαρτιά σου (εκεί θα σου βάλουν κάτι απαραίτητες σφραγίδες) και να ζητήσεις να τα καταθέσεις η ίδια στην Πλατεία Θεάτρου στην Αθήνα και όταν πας εκεί θα περάσεις επιτροπή πιο γρήγορα. Εγώ τα πήγα Πέμπτη και Παρασκευή πέρασα επιτροπή. Κάθε Παρασκευή συστήνεται επιτροπή Παχυσαρκίας οπότε πήγαινέ τα Δευτέρα με Πέμπτη.
Ότι άλλο θες μου λες , καλή επιτυχία.
Να'σαι καλά μου έφτιαξες την διάθεση.....δεν το ήξερα...όλα τα δικαιολογητικά τα έχω εκτός της γαστροσκόπησης.....οπότε θα πάω κανονικά την Δευτέρα να την κάνω ας ελπίσω πως δεν θα χρειαστεί βιοψία....ίσως προλάβω να πάω και στο ΙΚΑ (της γειτονιάς και στην επιτροπή) να καταθέσω την Δευτέρα να τελειώνω....την Πέμπτη έχω ραντεβού για να κάνω και τον υπέρηχο...τι υπέρηχος είναι αυτός???δεν έχω ιδέα!!Quote:
Originally posted by marymary
Έτσι είναι , μόνο εάν βρεθεί κάποιο εύρημα κατά την γαστροσκόπηση κάνουν βιοψία , εάν δεν βρουν πού θα κάνουν βιοψία ?
Μην ανησυχείς καθόλου , θα πάρεις την γαστροσκόπησή σου και θα πας κανονικά να περάσεις επιτροπή μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που σου είπαν. Εγλω όταν πήγα τον Φλεβάρη μου έδωσαν χαρτί να υπογράψω που έλεγε ότι εάν βρεθεί κάτι για βιοψία θα είαι υποχρεωμένη να καταβάλω 25 ευρώ για την βιοψία που δεν μου κάλυψε το ΙΚΑ , δεν βρίσκουν απαραίτητα κάτι, θα πρέπει να βρουν για να γίνει βιοψία.
Στην επιτροπή μου ζήτησαν α. την γνωμάτευση του γιατρού μου β) γαστροσκόπηση γ) εξετάσεις THS T3 και Τ4 Δ) Και μία βεβαίωση γιατρού (αυτή μου την είπαν όταν κατέθεσα μόνη μου τα χαρτιά στην Πλατεία Θεάτρου και μου είπαν εκεί ότι χρειάζετε) που έλεγε ότι προσπαθώ πάνω από 5 χρόνια να αδυνατίσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα ότι είχα παρουσιάσει διαβήτη κατά την εγκυμοσύνη (τον διαβήτη εάν δεν είχες ή έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει) και ότι έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή και παίρνω φαρμακευτική αγωγή και είναι ισορροπημένος (πάλι εάν δεν έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει).
Να πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου για να καταθέσεις τα χαρτιά σου (εκεί θα σου βάλουν κάτι απαραίτητες σφραγίδες) και να ζητήσεις να τα καταθέσεις η ίδια στην Πλατεία Θεάτρου στην Αθήνα και όταν πας εκεί θα περάσεις επιτροπή πιο γρήγορα. Εγώ τα πήγα Πέμπτη και Παρασκευή πέρασα επιτροπή. Κάθε Παρασκευή συστήνεται επιτροπή Παχυσαρκίας οπότε πήγαινέ τα Δευτέρα με Πέμπτη.
Ότι άλλο θες μου λες , καλή επιτυχία.
ευχαριστω ada στο ιπποκρατειο και εγω!:spin:Quote:
Originally posted by ada_gia_pada
Koριτσαρεεες μου;;; Σας ελειψα;; Χαχαχ!! Λοιπον αν πατε στο τοπικ σληβ θα δειτε οτι ΝΑΙ!!! Την εκανα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!!!!!!! Ανοικω δικαιοματικα στον κλαδο σας!!!!! Ημουν και στο ιδιο δωματιο με την Καλλιοπη!!!!! Καλα δεν το πιστευω πραγματικα!! 21 του μηνος ειχα ραντεβου με τον Αλμπανοπουλο, 29 ημερα Πεμτη, η αγαπημενη μου πλεον ημερα, εκανα την επεμβαση!!! Ειμαι μια χαρα, σημερα εκανα και την 1η μου εξεταση αιματος εκτος Ιππο και αυριο κοβουμε ραμματα!! Ιντερνετ δεν ειχα ρε γαμωτο για να σας στειλω και πανω στην βιασινη μου δεν πηρα τηλ ουτε την Τζινα ουτε την Αλινα ουτε την Καθριν ουτε την Μαρια ουτε κανεναν!!!! Να φανταστητε τριτη εφεγα για κρητη και με πηρα τηλ η γραμματεας την ωρα που εφευγα για αεροδρομειο!!! Μου λεει που πας αυριο εχουμε εισαγωγη!!! Τρελαθηκα! Πηρα τηλ την μαμα και εφτασε την ιδια μερα!! Καναμε εισαγωγη και προεγχειρητικο στο Ιππο και μετα το μεσημερι εφυγα για το σπιτι μου! Εφαγα πατατες τηγανιτες και τζατζικι στο μοναστηρακι και μετα ενα μιλκο και ενα κρουασαν!!! (πηρα σουβλακι πρωτα αλλα δεν μου αρεσε!! Χιχιχι)
Την επομενη το πρωι πηγαμε Ιππο και περιμεναμε! Μπηκε πρωτα η Κικη, η κοπελα πουηταν πρωτα μαζι μου και ενω ακουγα την μουσικουλα μου, ενα 40λεπτο αργοτερα ερχετε ο γιατρος μου και μου λεει κουκλα παμε κατω για επεμβαση!!! Τρεχω ολο χαρα (ειχε χαλασει και το κεντρικο ασανσαρ και πηγαμε κατω μονες μας και μετα την επομενη αναιβηκαμε και μονες μας!!) βαζω το διαφανο πρασινο φορεματακι μου και το σκουφακι μου και ΦΥΓΑΜΕ!! Στο διαδρομο να με χειρετουν τα πληθη μου και με την αδερφη μου να βγαζουμε φωτο λες και παω στις Μπαχαμες!! Μπαινω λοιπον μεσα, ερχετε ο αναισθησιολογος μου και αρχισε να μου τραβαει τα μαγουλα και να μου λεει αχου ενα παιδακι και τι μαγουλακια ειναι αυτα και θα στα φαω!! Λες και ημουν 5 χρονων :p
Μου χωσε και ενα χαστουκακι και του λεω να σου δωσω και εγω ενα και μουλεει ναι! Του δινω και μου λεει ααααα μου αρεσουν τα σαδομαζοχιστηκα!! Αχχαχαα αχ!! Μετα μου πειραζε τα μαλλια με το σκουφακι, με βαλαν σαν το. Εσταυρωμενο και μετα δεν θυμαμαι τιποτα!!!! Ξυπναω, ωλεπω καποιον στο παραθυρο του λεω γεειιααα!! Μου λεει α ξυπνησες!; Του λεω ναι! Τρεχει ο αναοσθησιολογος και μου λεει ξυπνησες μονη σου παιδι μου; Του λεω ναι! Και τοτε με επιασε το παραπονο και τον ρωτησα μα με ανοιχτη τομη με κανατε; Και μου λεει οχι λαπαροσκοπηκα (οοουφ αυτο που φοβομουνα!!) και του λεω τοτε γιατι ποναω;;; Ανιδεη εγω απο πονο!! Χαχαχαχ!! Εντομεταξυ κατι τους ελεγα εγω εκει και ειχαν σκασει στα γελια!!! Δεν ξερω τι ομως!! Μετα με πηγαν αμεσως στο κραββατι μου (η μαμα να κλαιει σε ολη την διαρκεια εντομεταξυ!!) την καταλαβα και της λεω σταματα καλε να κλαις μια χαρα ειμαι και μετα αρχισε να γελαει!!! Ε μετα απο κανενα 3ωρο σηκωθηκα, εβαλα ρουχαλακια, πηγ και τουαλετα και μετα βολταρα!!! Εντομεταξυ εχει κατι κουκλια γιατρους το Ιπποκρατειο!!!! Πωωωωω!! Και ο γιατρος μου δεν λεω!!! (Κατερινακιιιιιιτο ξερω τον ποθεις!) ειχα πρωτη μερα μια γιαγια διπλα μου, πολυ πλακα αλλα σε καποια φαση τα εχανε και μου ελεγε βγαλε την πιτα απο το φουρνο, θα καει! Εχω φτιαξει και παξιμαδια και απο ολα! Τυρι μονο δεν ειχα και δεν ξερω αν βγηκε καλη! Η καιμενη ειχε να φαει απο την κυριακη και ηταν παρασκευη! Ειχε βγαλει μια πετρα στη χολη και δεν την αφηναν να φαει και τα ειχε χασει η αγαπη μου!! Η Κα Κυριακη! Να ειναι καλα η γλυκια μου!!! Επομενη μερα μας πηγαν στον 5ο, εκει εμεινα μαζι με την Καλλιοπη και μια αλλη κοπελα για 2 μερες!!! Μου αλλαξαν μονο 2 φορες πεταλουδα αλλα η κοπελα που μου την αλλαξε ενω μου βρησκουν παντα φλεβες αυτη δεν εβρισκε λεει!!:flaming:
Και με πονεσε τοσο πολυ που ερχισα και εκλαιγα! Οχι δυνατα αλλα τα δακρυα κορομηλο!! Α! Εντομεταξυ στον προεγχειριτικο παω να μου παρουν αιμα και οπως απαντα αρχισε ο γιατρος να μου μιλαει για μουσικη και τι κανω κτλ... Οταν εφτασε η ωρα να μου παρει αιμα του λεω πειραζει να καθομαι αντι να ξαπλωσω; Και μου λεει μα θα λιποθυμισεις! Και του λεω δεν πειραζει πλακα θα εχει δε. Εχω λιποθυμισει ποτε! Και μου λεει αν ειναι ετσι να λιποθυμισεις στην αγκαλια μου οχι στο πατωμα!!! Και ηταν τοοοοσοοο γλυκουλης και μοσχοβαγε!! Αχαχαχαχχ!!! Τελος παντων, δευτερα πηρα εξιτηριο και απο τοτε ειμαι σπιτι μου! Θα μεινω Αθηνα μεχρι και το μεγαλο Σαββατο και μετα Κρητη.. Ε 2-3 εβδομαδες αργοτερα παω Αγγλια!!! :)
Πινω νερακι, ζωμο και χυμο μοσιον οπως μου ειπε ο γιατρος! Εκανα και μπανακι επιτελους και νιωθω τελεεειιιααα τωρα!! Μονο υπνος μου λειπει διοτι δεν βολευομαι με τιποτα στο κρεββατι! Με τραβανε και λιγο τα ραμματα.. Ευρυχως τα βγαζω αυριο!! :)
Δεν θυμαμαι αν το ανεφερα αλλα εκανα σληβ μαζι με μικρο μπαι μπας γιατι ειχα εκεινο το προβλημα με το λιπομα και δεν υπηρχε αλλη λυση.. Εχω μπερδευτει λιγο ως προς το ποσο να τρωω, σαν σληβατι η σαν μπαι μπασατη;; Αλλα αυριο θα μου λυθουν οι απωρειες!!! :)
Ααααααααχ ειμαι ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!! Επιτελους! Ειχα χασει τις ελπιδες μου! Α! Εντομεταξυ δοξα τον Θεο ουτε εμετους ουτε σαλια ουτε τιποτα δεν βγαζω! Λες και δεν εκανα επεμβαση!! Μονο το σωληνακι στη μυτη με πειραζε αλλα το ειχα μονο για 5-6 ωρες και μετα μας το βγαλανε!!! :p
Ελπιζω να πανε και οι εξετασεις καλα!!! :D
Σας τα εγραψα νομιζω αναλυτικα!! Οταν θυμηθω κατι θα σας το πω εννοειτε!!! XD
Θα ποσταρω το ιδιο κομμεντ και στο τοπικ παχυσαρκια μηπως και καποιες που δεν μπαινουν εδω δεν το δουν!!! :)
Απο πεινα μηδεν, πεινω οσο πιο πολυ νερο μπορω και 2 κουταλιες ζωμο και χυμο!! :)
Πραγματικα αξιζει η μικρη ταλαιπωρεια για να αλλαξει η ζωη σου ριζικα!!! Εγω που χεζομουνα, μπηκα και ουτε μια στιγμη δεν φοβηθηκα!! Μου εκανε το κλικ ο γιατος γιαυτο! Και ολο το προσωπικο καταπληκτικο, δεν εχω κανενα παραπονο!! Και ο οροφος μας, ουτε ξενοδοχειο!!! Αχ κοριτσιααα μοοοου!!!!!!! Θελω και εγω εβδομαδα εδω!!!! Ειμαι στα αστερια!!!!!!!!!!!!
Καλλιοπη μου τι κανεεεις;;; Φανταζομαι σου ελειψαααα!!!! ;)
Την αιματολογικη στην εγραψε ο Αλμπ η την εκανες μονη σου; Αυριο που θα παω λεω να του πω να μου την γραψει!! Α! Και τα φαρμακα στα εγραψε η οχι;;; Φιλακια πολλααααααα!!!! Χχχχχ
κοριτσαρα μου μου ελειψες!
ναι μου τα εγραψε ο γιατρουλης οχι ο αλ
αλλα ανεβηκα και κατεβηκα 4-5 φορες γιατι το ξεχασε αυτος το ξεχασα και εγω
ειχα και προβλημα με το εξητηριο και θα παω αυριο να το παρω και θα κανω και την αιματολογηκη εκει αυριο μετα θα δω τι θα κανω !
εσυ καλα εισαι??
εγω τωρα εφαγα λιγο ζελε και φουσκοσα και γελανε τα παιδια μου
καλα μαμα παρτυ εκανες σημερα με το ζελε το χυμο και τη σουπα πως να μη φουσκοσεις!
Axaxaxaxaxa σε. Τη θεικη γκουρμε σουπα του νοσοκομειου δεν ειναι παντωωωωως!!! Επρεπε να τους πω να μου δωσουν την συνταγη!! Αχαχχαχα!!! Α ο γιατρος που μας εδωσε εξητηριο δηλαδη; Συμπαθητικος πολυ!!!! :)
Πως εισαι;; Μπανιαριστηκαμε φανταζομαι!!! Εβγαλα και τις κολλες απο το στομαχι μου!! Ολοι μου λενε οδι εχασα κιλα και ας μην ξερουν οτι εκανα επεμβαση!! Βρε λες;; Χαχαχαχ!!!!
Αυριο θα πας τελικα στο εξωτερικο ιατρειο η στο Ιππο να δεις τον γιατρο; Εγω θα ειμαι στις 5 στο εξωτερικο ιατρειο του! Αντε να βγαλουμε και ραμματα!! Εντομεταξυ μου βραχικανε αλλα ελπιζω να μην παθω τιποτα!!!
Μπράβο κορίτσια..πάντα καλά να είστε...αμάν εσύ Ναταλία με ωραίους γιατρούς.....μην κολάζεις τον κόσμο!!!
ελπίζω μετά το Πάσχα να την κάνω και εγώ!!!!!
Ναταλια μου,Καλλιοπη μου σιδερενιες κ καλες κατηφορες.Πολυ χαιρομαι που ειστε τοσο χαρουμενες.Τα καλυτερα ερχονται..σας το λεω εγω που ηδη ειμαι στον 1μιση μηνα χειρουργημενη κ χτες αδειασα την ντουλαπα μου .,...απο περιττα ρουχα.χαχαχαχχαα.ζωνη βαζω στο τζιν κ παλι πεφτει..κ απο τους γυρω μου ..τα καλυτεροτερα.,..οτι καλυτερο κουκλιτσες μου.
Ευχαριστουμε Μαρια μου!!! Καλα Αντα... Αν σου αρεσε εστω και λιγο ο Αλμπανοπουλος, που να δεις καποιους αλλους που κυκλοφορουν εκει μεσα!! Ο ενα Μαρτακης ο αλλος πιο μεγαλος λιγο αλλα με ενα χαμογελοοο!! Ευτυχως που ειχαμε να βλεπουμε κι ολας!! Αν και ο Μαρτακης μου την εδωσε σε καποια φαση που το επαιζε γκομενος αλλα τελος παντων!!!
Wow κοριτσακι μου καλη αναρρωση κ καλες κατηφορες γλυκια μου!Μ'ολα αυτα που ειπες για τους γιατρους εκει χιλιομετανιωνω που δεν πηγα Ιπποκρατειο!Ασε που θα την εκανα κ νωριτερα!Εισαι πολυ γλυκο πλασματακι κ εχεις πολυ χιουμορ.Σου ευχομαι τα καλυτερα απο εδω κ εμπρος!Πραγματικα μου εφτιαξες τη διαθεση με τα γραφωμενα σου!Κ σηκωθηκες κ αμεσως!Φιλακια πολλα!
γλαυκη χαζες μας περασες να τους διαφημηζουμε και να τρεχετε ολες εκει να τους χασουμε εμεις τωρα που τελειωσαμε σας το λεμε για να δειτε τι χασατε!!!!
Καλλιοπη παιζετε βρωμικα!Ειναι αρκετοι οι ωραιοι απο οτι ακουω.Φτανουν για ολες καλε!Πως εισαι κοπελλα μου?Σταματησε η πεινα κ τα γουργουρητα στο στομαχακι σου?