Στο φεησμπουκ ολες αυτες οι αηδιες; Εγω μια φορα στη ζωη μου εχω βγει και ημουν σοβαρος. Εσυ αυτοι που βγαινεις απλωνουν χερι;
Printable View
Μα δεν διαφωνώ αγαπητέ στο ότι θα μπορούσε να βρει η Λεπονόπιτα μια χαρά αγόρι κάπου εκεί έξω στον κόσμο. Αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει να μάθει να κοινωνικοποιείται χωρίς κολλήματα και ζήλειες και να δώσει χρόνο και να επενδύσει σε ανθρώπινες σχέσεις. Εδώ και πολλές σελίδες λέει ότι αρνείται να το κάνει και ουσιαστικά λέει άντρα θέλω, τώρα τον εθέλω. Και προσπαθεί μέσω κάποιου πλαισίου όπου όλοι ψάχνονται γκομενικώς να τον βρει. Το γραφεία συνοικεσίων είναι ένα πλαίσιο να κάνεις γνωριμίες, όπως είναι και το tider ή ξέρω κι εγώ τι, μόνο που εκεί δεν πάνε όσοι απλά θέλουν σεξ, ενώ στα site που ψάχνει πάνε κυρίως όσοι θέλους σεξ.
Το αν είναι άτομα περιωπής ή όχι δεν το ξέρεις. Κάποια θέματα θα έχουν όπως άλλωστε έχει κι η λεπονόπιτα για να μην κάνουν γνωριμίες αυθόρμητα και να ψάχνονται μέσω κάποιου μέσου, αλλά το τι είναι ο καθένας και αν θα ταιριάξει με τον άλλο δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν.
Αρχικά, εγώ σε θαυμάζω.
Θαυμάζω που θέλεις συναίσθημα, σοβαρότητα και να ζήσεις μια ιστορία με έναν άνθρωπο, και όχι γκόμενο μόνο για πήδημα. Πραγματικά, μακάρι να ήταν πολλές σαν κι εσένα.
Ίσως το κορίτσι από σόι, είστε λίγο πιο δύσκολες, πράγμα που πολλά αγόρια δεν θέλουν. Ορισμένοι θέλουν απλά πράγματα. Δεν σημαίνει ότι είναι κακό, μην το θεωρείς μειονέκτημα!!
Έχω υπάρξει με κοπέλα η οποία έπιανε γκόμενους μόνο για σεξ, επειδή την είχε παραμελήσει ο τότε δικός της. Πονάει, ειδικά για εμένα που δεν είμαι αυτής της φάσης. Οπότε σε θαυμάζω!
Θα βρεις, μόνο αυτό σου λέω. Να θυμάσαι πως τα καλά τα κορίτσια δεν μένουν μόνες τους. Ίσως πρέπει να σταματήσεις να το κυνηγάς, γιατί όσο το κυνηγάς, τόσο απομακρύνεται από εσένα. Αφιερώσου στον εαυτό σου, χαλάρωσε, και θα σου έρθει. Πραγματικά!
Συνέχισε έτσι και μην χαλάσεις. Δώσε τον εαυτό σου μόνο σε άτομο που θα σε θελήσει ολοκληρωτικά. Μην χαραμίζεστε για σεξ και μόνο!
Το tinder έχει φτιαχτεί για σεξ και ευκαιριακές σχέσεις, γενικώς αυτή η άποψη επικρατεί και αυτό ισχύει. Όσες φορές έκανα κάτι χειροπιαστο από τιντερ αυτό ήταν σεξ. Μια φορά έφτιαξα ψεύτικο λογαριασμό με έναν αντικειμενικα ωραίο τύπο και οι γυναίκες πέσαν σαν τα λιγουρια. 1-2 που είχα ξαναμιλήσει και έλεγαν ότι θέλω κάτι πιο σοβαρο και λοιπές πίπες, εκεί στο θέμα σεξ είχαν άλλη γνώμη. Το τιντερ είναι φάση "ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμαρι".
Οπότε συμφωνώ ότι σε γραφείο συναικοισιων έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να πέσεις σε πιο σοβαρές περιπτώσεις.
Κι εγώ έχω χάσει εντελώς την πίστη μου και πολύ χαίρομαι. :d
Εγώ αρχίζω να βλέπω πως οι γυναίκες ολοένα και αρχίζουν να μπαίνουν δυναμικά σε ανδροκρατούμενα χόμπι. Ο άλλος λέει έδωσε tyn σε κάποια γιατί εκείνη την ώρα που ανακάτευε το συρτάρι με τα εσώρουχα της για να πάρει ένα ζευγάρι κάλτσες, ξεπρόβαλε το όπλο της και έγινε Λούης. Σε λίγο η θηλυκότητα θα είναι είδος προς εξαφάνιση!
Yep, να είναι είδος προς εξαφάνιση. Τόσο το καλύτερο.
ποτε δεν καταλαβα τι και ποιον εξυπηρετουν αυτα τα τσουβαλιασματα "οι γυναικες ετσι", "οι ανδρες γιουβετσι".
τπτ απο αυτα δεν ισχυει συνολικα.
εχει και θηλυκες γυναικες και ανδρουα γυναικες. το ιδιο και ανδρες. δεν πανε ολες μαζι προς καποιο στυλ.
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Όχι μωρέ μην ακούω βλακείες......θα πάει νέα κοπέλα όμορφη σε συνεικεσιο......μη τρελαθούμε
Θα αρχίσει να κοινωνικοποιεται όσο μπορεί....θα αρχίσει κάνα πιο ομαδικό χόμπυ όλο και κάτι θα βρει....
Εγώ λεμονοπιτα δεν πιστεύω ότι θες να βρεις κάποιον (όποιον να ναι για να κάνεις σχέση) .....οσο και αν αυτο λες οτι θες
αν ήθελες μόνο αυτό θα ενεργούσες αλλιώς......δλδ πιθανότατα θα γνώριζες κάποιον θα έκανες σεξ μαζί του χωρίς να το πολύ σκέφτεσαι..... από φόβο μη φύγει και για να τον καπαρωσεις.......θα τον ονομάζες και γκόμενο ...... και μετά θα έβγαινες αγκαζέ μαζί του να τον μοστράρεις στις φίλες σου.... έστω και αν αυτός εμένε μαζί σου μόνο για το σεξ........
Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό και υγιές σενάριο....ομως πιστεύω πως είναι η κατάσταση μιας γυναίκας που όντως είναι απελπισμένη για σχέση και ψάχνει έναν αντρα (οποιονδήποτε) για να τον βαφτίσει σχέση ....και να λέει ότι δεν είναι μόνη...........θα εκμεταλλευοσουν στο έπακρο κάθε εύκαιρο φλερτ και με λίγο σεξακι θα τον κρατούσες στη ζωή σου έστω και για λίγες βδομάδες που λέει ο λόγος....
Από τη στιγμή όμως που ζητάς επικοινωνία.....που θες να σε περιμένει ο άλλος να νιώσεις έτοιμη και θες κάποιον μοναδικό να σε προσελκύσει...ζητας να ερωτευτείς.......απλά δεν το έχεις καταλάβει.....
Ο ένας λες δεν μου αρέσει....Ο άλλος δεν μου αρέσει......Ο παραλλος δεν μου αρέσει......Ο άλλος έτσι.... άλλος αλλιώς.......καταβαθος περιμένεις κάτι ιδιαίτερο....Για αυτό και αποζητάς σχέση όταν διαβάζεις ρομαντικά μυθιστορήματα........
θες να ερωτευτείς αλλα το σαμποτάρεις.....Επειδή δεν πιστεύεις στους άντρες....Επειδή δεν πιστεύεις στον έρωτα όσο και αν τον θες......Και επειδή σε έχουν μπλοκάρει οι φόβοι σου να αφεθείς και να εμπιστευτείς....
Έχεις εξιδανίκευσει τις σχέσεις ....και τους άνδρες...ακόμα και τώρα που λες "έστω κάποιον να βρω όποιον να ναι για σχέση" ..........
Γι αυτό και στο θέμα σου λες "έχασα τη πίστη μου στους άντρες"....
Μεγαλώσες με υψηλά πρότυπα σχέσεων.....με εξιδανικευμένες τις ερωτικές σχέσεις στο μυαλό σου......και έτσι πορεύτηκες μέχρι σήμερα και δεν βρήκες κάποιον να ανταποκρίνεται σε αυτά τα πρότυπα ...Και έφτασες σήμερα στα 25 να νιώθεις απελπισμένη ότι σε πήραν τα χρόνια και προσπαθείς να αντικαταστήσεις αυτό το "ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΜΕΝΟ" με κάτι "ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ"
αλλα ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ.....! Και εκεί κολλάς.....!!!!! Δεν σου βγαίνει να απομυθοποίησεις τις ερωτικές σχέσεις ακόμα......
Θες να ζήσεις κάτι όμορφο....αλλα δεν πιστεύεις ότι μπορείς να το προσελκύσεις....Και αν το προσελκύσεις είμαι σίγουρη ότι θα το σαμποτάρεις
Καταβαθος ίσως να σου αρέσουν κιόλας αυτοί που σε φτύνουν για αυτό και όσοι σε γουστάρουν δεν σου αρέσει κανένας ......
Οπότε και σε συνεικεσιο να πας αν δεν ξεπεράσεις όλο το ψυχολογικό κουβάρι του "Δεν ξέρω τι θέλω....αλλα λέω αλλα κάνω και δεν μπορώ να διεκδικήσω αυτο που θέλω " πάλι χαμένη θα είσαι....
Ψυχολόγο αναζήτησε καλύτερα ..
....κάποιον καλό...να τα βάλετε σε σειρά μπας και βοηθηθείς
Αυτό που θέλω είναι να ενθουσιαστώ με κάποιον.
Ζηλεύω που άλλες έχουν κάποιον που τους αρέσει, ενώ εγώ βγαίνω με όποιον να ναι και κάνω πράγματα χωρίς να νιώθω τίποτα.
Δεν έχω βγει ποτέ ούτε καν ραντεβού με κάποιον που γουστάρω τρελά. Ποτέ.
Και δεν είναι ότι δεν δίνω ευκαιρίες. Θέλω να γνωρίσω κάποιον, να μάθω την προσωπικότητά του, αλλά κανείς δεν σπαταλάει χρόνο σε αυτό. Όλοι θέλουν γρήγορο σεξ. Άντε το πολύ τις πρώτες δύο μέρες να μιλήσουν σαν άνθρωποι (μιλάμε για τις πιο συγκρατημένες περιπτώσεις) και μετά σκάνε το παραμύθι ότι δεν θέλουν σχέση και ρωτάνε σεξουαλικά πράγματα.
Αυτή τη στιγμή μου στέλνουν τέσσερις. Οι δυο είναι πολύ ωραία παιδιά, αντικειμενικά κούκλοι. Όμως με απωθεί άσχημα ο τρόπος τους. Ο ένας κοιτάει να εντυπωσιάσει, είτε με το σώμα του,είτε με τα χρήματά του και δεν λέει τίποτα ουσιαστικό , ενώ ο άλλος μιλάει καθαρά για σεξ. Κι αυτό που με εκνευρίζει είναι που στην αρχή το παίζουν σοβαροί και ότι θέλουν κάτι το ξεχωριστό και όχι μόνο ξεπέτα. Χάνω τον χρόνο μου άδικα, δηλαδή.
Ενώ έχω κάνει ερωτικά πράγματα που δεν ήθελα, με άτομα που δεν γνώριζα, δεν θα μου ήταν δύσκολο να κάνω και σεξ με κάποιον που δεν θα ήθελα.
Όμως άλλο να μην σε τρελαίνει κάποιος και άλλο να σε απωθεί με αυτή τη συμπεριφορά.
Είμαι οκ με το να μην με ψήνει ο άλλος ιδιαίτερα και να συμβιβαστώ ως ένα βαθμό, αλλά όχι να μου φέρεται σαν να είμαι πλαστική κούκλα για να ξεκ****΄λωσει και εγώ να καθομαι!
Σε εναν ιδανικο κοσμο θα εκανα σχεση και σεξ μονο με ατομα που θα ηθελα και χωρις εκπτωσεις. Κι ας ηταν μονο ενας δυο αυτοι που θα ειχα στη ζωη μου.
Αλλα τα χρονια περνανε, οι ανθρωποι κρινουν , ο ερωτας προβαλλεται παντου και σε κανει να νιωθεις "αδειος" αν δεν τον εχεις και αυτο που με φοβιζει ειναι πως θα ερωτευτω καποιον και θα με απορριψει γιατι δεν θα του αρεσει το σεξ.
Στις δύο προηγούμενές μου σχέσεις, κάναμε σεξ μετά από έξι μήνες! Δεν το ζήτησα ποτέ, δεν το ζήτησαν ποτέ. Βγαίναμε και μιλούσαμε. Είχαμε τόσα πολλά να πούμε, τόσα να συζητήσουμε, που ώρες ώρες λέω πως ξεχάσαμε εντελώς το σεξουαλικό. Και μετά, στην τωρινή μου σχέση, στο πρώτο ραντεβού φασωθήκαμε και στο τρίτο το κάναμε.
Είναι διαφορετικό την κάθε φορά. Αν κάποιος σου θέτει σεξ εξ' αρχής, άσ' τον, πραγματικά. Ένας τζέντλεμαν, περιμένει εσένα. Αν ο άλλος δεν έχει ενδιαφέροντα στην ζωή του, παρα μόνο λεφτά και σώμα, να τον κάνεις τι?
Ίσως όντως έχει υψηλά στάνταρ. Και μην περιμένεις να ερωτευθείς κεραυνοβόλα, ούτε εγώ το έπαθα. Κάποιες φορές, ερωτεύεσαι με το που γνωρίζεις τον σύντροφό σου καλύτερα!
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. Δεν ενθουσιάζομαι καθόλου εύκολα, θέλω πρώτα να γνωρίσω κάποιον για να αρχίσει να με ελκύει.
Και το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό : ότι η οποιαδήποτε γνωριμία σταματάει τόσο σύντομα, γιατί κανένας δεν θέλει σχέση και όλοι ψάχνουν ξεπέτα για μια φορά (μάλιστα κάποιοι το λένε πως το θεωρούν δέσμευση να βγουν ξανά με την ίδια). Δεν είχα τον χρόνο να καταλάβω αν μου αρέσει κάποιος ή όχι.
Υπάρχουν άντρες που περιμένουν έξι μήνες για σεξ? Πού κρύβονται?
Δυστυχώς η πλειοψηφία δεν μπορεί να περιμένει ούτε το δεύτερο ραντεβού. Άσχετα αν τον μισό χρόνο κάθονται σπίτι και αυτοικανοποιούνται, το επόμενο ραντεβού δεν μπορούν να το περιμένουν...όχι!!!
Και μετά μας κράζουν ότι ζητάμε πολλά, θέλουμε λεφτά και κούκλους και δεν τους καθόμαστε γιατί είμαστε καβαλημένες.
Αυτό λέω....ζηλεύεις τους άλλους που έχουν σχέση επειδή θεωρείς ότι έχουν τις ιδανικές σχέσεις....ότι είναι πολύ ερωτευμένοι...και ότι ζουν το όνειρό που δεν ζεις εσύ..........Έτσι το έχεις στο μυαλό σου
Άρα δεν θες μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχέση που να συμβιβαστείς..... θες μια σχέση με κάποιον που θα σε ιντριγκαρει και θα υπάρχει και κάποια αμοιβαιότητα.......Αυτό θα σε γεμίσει....λες ότι δεν σε νοιάζει και θα συμβιβαστείς αν κάποιος σε θελει για κάτι παραπάνω ...ομως καταβαθος αν γίνει ούτε αυτό θα σε ευχαριστεί.....θα νιώθεις ότι αρέσεις πολύ σε άτομα που δεν γουστάρεις εσύ....και κάτι πάλι δεν θα σε γεμίσει....
Πάντως αυτό που σκέφτεσαι για τους άλλους ότι ζουν το παραμύθι η τις ιδανικές σχέσεις δεν παίζει.....
Τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο νομίζεις.......Δεν είναι όλα τα ζευγάρια φουλ ερωτευμένα μεταξύ τους .....
Παρά πολλές σχέσεις γίνονται από συμβιβασμό......παρά πολλές σχέσεις γίνονται απλά για να μην είναι μόνοι τους οι άνθρωποι η για να έχουν μια παρέα......στανταρ σεξ......Και μετά βλέπεις το κερατο να πέφτει σύννεφο....ζευγάρια που ο ένας από τους δύο επικοινωνει με πρωην.......σχέσεις που εξακολουθούν να συμβαίνουν επειδή έχουν βολευτεί και βαριούνται να χωρίσουν ή φοβούνται να ρισκάρουν και να ξεκινήσουν κάτι νέο.....
Βλέπεις ζευγάρια που ο ένας από τους δύο μπορεί να κρυφογουσταρει άλλον ή άλλους...να ψάχνεται από εδώ και από κει...ή να έχουν προβλήματα μεταξύ τους....να τσακώνονται....να υπάρχει βία...αταίριαστοι χαρακτήρες .......οικογενειακά ή ψυχολογικά προβλήματα που παρεμβαίνουν στη σχέση και τη δυσκολεύουν....
Όσους βλέπεις πιασμενους χεράκι χεράκι δεν σημαίνει ότι ζουν τον απόλυτο ερωτα....βρήκαν το soulmate τους και ζουν το happily ever after.....
Αν το πιστεύεις αυτό είσαι βαθειά νυχτωμένη και θα πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου να δεις καλύτερα τι παίζει....ειδικά σε ηλικίες όπως οι δικές μας λίγες είναι οι σχέσεις που μπορεί να ζηλέψει κάνεις..........
Όχι ότι δεν υπάρχουν και αυτά τα ζευγάρια αλλα σίγουρα ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση δεν είναι όλα ρόδινα μεταξύ τους ....