Δεν ξερεις τι εντυπωση του εκανες στο ραντεβου.θα δειξει στην πορεια.Περιμένουμε εξελιξεις.ελπιζω να ειναι καλές για σένα.
Καλό βράδυ!!!
Printable View
Έχει εξαφανιστεί. Δε στέλνω δε στέλνει. Πολύ μικρές προσπάθειες και από τους δύο μας. Έχει αλλάξει ο τύπος. Χθες του λέω στείλε καμία μαλακίτσα να γελάσουμε όπως σε έχω συνηθίσει..και λέει τώρα σκβαρεψα. Και του λέω τι έγινε στη ζωή σου και σοβαρεψες; Και λέει επειδή κοιταω διάφορα πράγματα ίσως.
Έμεινε εκεί. Δεν απάντησα. Με πονάει που δεν είναι ο ίδιος χαρούμενος όπως πριν. Δεν ξέρω τι έχει. Θέλω να μάθω αλλά από την άλλη νιώθω ότι δε μού πέφτει λόγος να ρωτήσω. Δε μού είναι τίποτα. Ούτε γκόμενος ούτε φίλος. Και δε οδηγεί πουθενά. Έτσι έσβησα την επαφή του και δε θα τού ξαναστειλω. Αν στείλει αυτός ίσως απαντησω αλλα αύριο θα πάω στα μέρη του και με αυτή τη μικρή επικοινωνία που έχουμε αυτές τις μέρες ούτε που έχω όρεξη να του πω να βρεθούμε. Ποιο το νόημα; Έχει κλειστεί στον εαυτό του και στη ζωή του. Δεν ξέρω τι κάνει και τι όχι. Πάντως δε συνδέεται στα σοσιαλ. Μόλις του στείλω απαντάει αλλά μέχρι εκεί. Σε κάποια αργεί κιόλας. Δε θα το συνεχίσω. Με πληγώνει αυτό. Αν του πω να βρεθούμε θα φάω άκυρο και δεν έχει νόημα να πληγώσω τον εαυτό μου αφού μού δείχνει σημάδια αποστασιοποίησης. Θα ήμουν χαζή να του έλεγα να βρεθούμε εφόσον κρατάει αυτή τη στάση για μέρες. Θα τον αφήσω να κάνει τη ζωή του και τις επιλογές του. Και αν αποφασίσει να μού στείλει, θα του πω ότι τώρα έχασε την ευκαιρία γιατί ούτως ή άλλως είναι η τελευταία φορά που θα πάω στα μέρη του. Ούτε λεφτά έχω να ξαναπάω ούτε λόγο.
Έλεγε ότι θα έρθει αυτός. Δεν περιμένω τίποτα. Τελικά ορίστε. Πληγώθηκα πάλι. Αυτό δεν ήθελα για να ωριμασω; Ωραία. Τώρα μπαίνω στη φάση του να το ξεπεράσω.
Το χειρότερο πράγμα είναι να ξέρεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τι κάνει ο άλλος, ο άλλος θα πάρει τις αποφάσεις του κι αν είσαι μέσα σε αυτές καλώς, αν όχι, γεια σας κουκλίτσα μου. Κάνε τη ζωή σου κι ασ'τον. Έτσι δεν είναι; Να τα βγάλω πέρα με τα συναισθήματα μου τώρα που είναι και το πιο δύσκολο πράγμα για μένα γιατί δεν έχω μάθει να το παλεύω. Συνήθως πέφτω στο βούρκο της αρνητικής ενέργειας και δεν μπορώ να δω θετικά. Θα προσπαθήσω να τον ξεχάσω, όταν θαμαι εκεί να περάσω καλά και να μην τον σκέφτομαι, αν στείλει βέβαια σήμερα θα φανεί. Σήμερα δε στέλνω τίποτα. Αύριο, αν στείλει, θα είναι μλκς. Θα με βάλει σε δύσκολη θέση. Ίσως δει και το στορι μου που θα είμαι εκεί. Δεν ξέρω αν θα πει κάτι. Δεν μπορώ κρύο - ζέστη.
Ας μην πει τίποτα, ας το αφήσουμε για μια φορά στη ζωή μας να λήξει ειρηνικά κι όχι με μπλοκ.
Καλημέρα.
Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς άλλο θα συμφωνησω.από πλευρά σου έκανες αυτό που ήταν να κάνεις. Του έδωσες ευκαιρία κι αν θέλει να την αρπαξει.Ο τύπος δεν ξέρει τι θέλει μάλλον γιατί δεν στο ξεκοβει.δεν θα μπεις στη διαδικασια να λύσεις τα θέματα του. Ας τον.αν θέλει θα σου στειλει σήμερα.
Επισης λέγαμε τις προάλλες ότι πηγαίνουμε για την εμπειρια να πάρουμε αυτό που θελουμε και εμείς. Τώρα γιατί πονο και πληγες μιλάμε? Δεν είπαμε θα περναμε εμεις καλά και ότι εγινε εγινε?
Δεν ξέρει τι θέλει. Ξέρει. Επιβεβαίωση θέλει. Όπως και εγώ. Εφόσον δεν τον θέλω για κάτι άλλο, αλλά με τσούζει που τώρα δεν ασχολήθηκε.
Ναι καλά πέρασα, αλλά τώρα με πήρε από κάτω. Σκέφτομαι ότι δε θέλει να ξανάρθει. Τεσπά θα το ξεπεράσω. Ίσως φταίει το μυαλό μου που δεν εστιάζει στα θετικά.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.και εγώ έτσι είπα στην αρχή πάω χαλαρα και μετά με πήρε από κάτω. Ειδικά τώρα που σταματησε να μου μιλαει είμαι χάλια.
Δεν πειράζει θα μας περασει σίγουρα είμαστε και συναισθηματικες βλέπεις.
Καθέ φορά που με πέρνει από κάτω σκέφτομαι ότι και αυτος στην ίδια και χειρότερη μοίρα είναι από εμένα καθώς και αυτοί είναι δυστυχισμενοι για να ψαχνουν συνεχώς την επιβεβαίωση απο εμάς που δεν μας λογαριαζουν καί δεν ξέρω καν αν τους αρεσαμε.δεν πειραζει καλή καρδια.
Χαχαχαχαχαχα! Έκλαψα! Όντως είναι σε χειρότερη μοίρα αυτοί! Καλά, δε με παρηγορεί αυτό και πολύ, ίσα ίσα κοιτάω τι θα κάνω με την πάρτη μου. Στην τελική το πάλεψα. Αυτό θα θυμάμαι. Όλα κάποτε τελειώνουν (μιζέρια αλέρτ) αλλά δε θέλω να κάθομαι να σκαω. Αυτές τις μέρες δεν έτρωγα και καλά. Σχεδόν τίποτα. Αλλά τώρα έφαγα ένα κανονικό γεύμα και νιώθω καλύτερα. Ίσως κοιμηθώ και σε λίγο να ηρεμήσω. Πολλές φορές το σώμα πονάει γι'αυτό υποφέρει το μυαλό.
Σού εύχομαι και σένα να βρεις κάτι καλό για να μην υποφέρεις. ❣️
Άμα δεν είχα τον φίλο μου εγώ αυτη τη στιγμή θα ήμουν στον ψυχιατρο για χάπια. Είναι ο μόνος που με αποδεχεται και με θέλει στη ζωή του.
Εμείς οι δύο μοιάζουμε αρκετα.είμαστε αρκετά συναισθηματικες και επίσης και εγώ όταν είμαι ερωτεύμενη δεν τρώω τίποτα αγχωνομαι δεν κοιμάμαι κτλ.
Τελικά κακό μας κάνουν οι ερωτες εμάς και όχι καλό.
Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι να σταματησουμε να βασανιζομαστε όλοι μας από το ερωτικά μας και να μη βγαζουμε τα απωθημενα μας στους άλλους.
Και μένα οι φίλοι μού με σώζουν
Όχι σαν τον δικό σου "φίλο" . Κατάλαβες. Εμένα κανονικοί φίλοι. Αυτοί οι 2 που με σώζουν κάθε φορά δηλαδή. Ναναι καλά.
Όλους τους αγαπώ δηλαδή. Έχω κάποια σημαντικά άτομα στη ζωή μου. Συνολικά είναι 7ή8. Θα αποφασίσω για τους δύο τελευταίους ������������ όλοι με έχουν βοηθήσει.
Πάντως υπάρχει καλός κόσμος εκεί έξω. Αυτοί που σε στηρίζουν κι σε αποδέχονται
Και ξέρεις κάτι;
Λένε ότι αν αποδέχεσαι κάποιον θα σε αποδέχεται κι αυτός. Αργά ή γρήγορα. Ή απλά αμέσως.
Έτσι πάει.
Λογικά εμείς που το παλεύουμε τόσο για μερικά άτομα (να μας αποδεχτούν) , πραγματικά δεν τα αποδεχόμαστε. Και το ξέρουν. Και γι'αυτό δε μας αποδέχονται και σκάμε. Αλλά ξεχνάμε ότι εμείς δεν τους αποδεχόμαστε πρώτοι! Εθελοτυφλουμε!
Ξανασκεψου το! Χαχα
βρε κορίτσια πως και δεν κάνετε παρέα και από κοντά?