κνουλπ χανεις που δεν τον ξερεις.χεχεχε.εδω τον εχουμε για να γελαμε λιγο μαζι του,θα τον μαθεις και εσυ ;)κοιτα τωρα τι κατεβατο θα σου γραψει ;) χεχεχε
Printable View
κνουλπ χανεις που δεν τον ξερεις.χεχεχε.εδω τον εχουμε για να γελαμε λιγο μαζι του,θα τον μαθεις και εσυ ;)κοιτα τωρα τι κατεβατο θα σου γραψει ;) χεχεχε
Ομοίως με αυτά που έγραψα στο άλλο θρεντ. Και χειρότερα.
Ακου εμπνευστη. αν εδώ θέλεις ντε και καλά να γελάς με κάποιον, έχεις πρόβλημα. Θα συνιστούσα να βρεις κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου γιατί μάλλον φαίνεται βαρετή.
Ντρέπομαι για το ποστ που έγραψες εδώ από πάνω.
και ελεγα,το αλλο ημισυ ποτε θα εμφανιζοταν ;) σου θιξαμε το αγορακι;
Θίξατε τις αρχές μου και την αισθητική μου.
Δεν ανέχομαι μέσα εδώ να ειρωνεύονται σκόπιμα και κατ\' εξακολούθηση κάποιοι κάποιους άλλους συμφορουμίτες. Οποιοι και αν είναι αυτοί.
Δεν είναι χώρος ειρωνίας. είναι χώρος υποστήριξης.
A δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως με την υπεράνω ειρωνεία, την ανάγκη για χώσιμο σε κάθε θέμα και τις συμπεριφορές ξερόλα που αντικρύζω τόσο στο forum όσο και στην καθημερινή ζωή, σπάω πλακα.
σοβαρεψου για να μην σε ειρωνευομαστε.τον πρωτο ειρωνα του φορουμ ΠΑΛΙ ξεχασες να αναφερεις τς τς ;)
Εντάξει, άντε γειά.
Σας αφήνω να διασκεδάσετε.
Εγώ δεν θα πάρω.
Αν κάνατε καμια ενδιαφέρουσα συζήτηση θα συμμετείχα, αλλά σε μπούρδες αντε γεια.
λες και συμμετειχες ποτε σε ενδιαφερουσα συζητηση,μονο οταν πειραζεται κανα φιλαρακι σου γραφεις :)
Quote:
Originally posted by knoulp
Για κακή μου τύχη δυστυχώς εργάζομαι και οι ώρες που μπορώ να μπαίνω και να απαντώ είναι δυστυχώς περιορισμένες,
οντως μεγαλη δυσκολια αυτη, ετσι οπως την βαζεις.
Ωστοσο συνεχιζει να με τιμαει η προτιμηση σου,
εχεις 3 μυνηματα μεχρι στιγμης, και εχω την τιμη και τα τρια να ειναι δικες μου απαντησεις.
Αυτο και μονο, οτι παρολο που ο χρονος σου για να μπαινεις να γραφεις εδω μεσα ειναι ελαχιστος, αυτος καταναλωνεται αυστηρα σε απαντησεις μου με καθιστα να ειμαι πολυ προσεκτικος σε οτι απανταω.
Ξερεις στην ιντερνετικη μου παρουσια καμποσα χρονια τωρα,
δεν μου εχει ξανατυχει και οσο να ειναι, αισθανομαι καπως συγκινημενος....
Ευχομαι να παμε 10 στα 10.
το μόνο που μπορώ εύκολα να κάνω στα κλεφτά είναι να ρίχνω μια ματιά στο τι γράφετε.
ε τωρα υπερβαλεις, και με μπερδευεις.....
Τι εννοεις τι γραφετε?
Δυο φορες που εβαλα αυτα που κοιταζες, διαβαζες αποκλειστικα το μυνημα που εγραψα το πρωι.
Σε παρακαλω να μην διασπειρεις ψευδες ειδησεις,
δεν γινεται απο την μια να εχω αποκλειστικοτητα, και απο την αλλη να κοιτας και αλλα μυνηματα.
Εχω φτιαξει ενα στορυ, μην μου το χαλας.....
Τώρα στα δικά μας παμμέγιστε διανοητή.
ευχαριστω για τον τιτλο,
μου δινεις δυναμη για να γραφω ακουραστα.....
Αναφέρομαι σε εσένα γιατί εσύ μου έκανες περισσότερο εντύπωση.
ομολογω οτι οσο συνεχιζεις να μου απαντας,
τοσο αισθανομαι και πιο κολακευμενος.
Συνηθως αφηνω μια αυρα πισω μου, (κατα γενικη ομολογια των οσων γραφουν για μενα) οτι βγαζω μια αηδια, οτι ειμαι για φτυσιμο, οτι πρεπει να διαγραφω και οτι τελως παντων το μονο που μου αξιζει ειναι ενα τρενο κλωτσιες.....
Εσυ τι φλας εφαγες και εντυπωσιαστηκες?
Τι ειναι ο ανθρωπος ε?
ενα τιποτα ειναι ο ανθρωπος.....
Δεν έχω κάποια διάθεση να σε θίξω αλλά να καταλάβω περισσότερο τι ακριβώς κάνεις εδώ μέσα.
με εντυπωσιαζεις ακομα περισσοτερο.....
ποιος ο λογος να ενδιαφερθει για μενα καποιος, στο βαθμο που ειμαι τοσο ασημαντος?
Εδω δεν ενδιαφερομαι εγω και ενδιαφερθηκες εσυ?
Φυσικά και το επίθετο μου δεν είναι Πουαρό, ούτε και είμαι εντεταλμένος κάποιου από εδώ μέσα. Φυσικά και δεν είμαι κριτής, πόσο πια αδέκαστος.
ετσι... ετσι... καλα τα λες....
Αυτό που πραγματικά μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως συστηματικά αποφεύγεις να απαντήσεις σε ένα πολύ ουσιώδες ερώτημα.
αποφευγω?
κατσε 2 ποστ εκανες και προλαβα να αποφυγω κατι?
Μηπως εισαι πολυ πιο γρηγορος απο την σκια σου?
Εκτος αν με εχεις ξαναρωτησει με αλλο τροπο πιο παλια και δεν σου απαντησα.....
Μην με μπερδευεις ομως πληζ....
Τι κάνεις εσύ εδώ μέσα. Ποίον ιδιοτελή σκοπό υπηρετείς.
α ωστε αυτη ειναι η ερωτηση τελικα....
Θα σου απαντησω οσο πιο ειλικρινα μπορω.
Εχω περασει πολλες φασεις, δεν υπαρχει μια και εξω απαντηση που να καλυπτει ολο το φασμα και αυτο γιατι η ποικιλια αυτη προκυπτει απο το κοσμο που υπαρχει γυρω μου.
Αλλοτε λοιπον γιατι μπορουσα και επικοινωνουσα σε αρκετα καλο επιπεδο με κοσμο και εχει τυχει να βοηθησω και να βοηθηθω σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Αλλοτε γιατι απλα εχει fun και τιποτα αλλο.
Και αλλοτε γιατι παιζει ετσι η συγκυρια και μου αρεσουν τα ψυχολογικα παιχνιδια και μου αρεσει να μελετω τις αντιδρασεις των ανθρωπων.
Με ενδιαφερει τρομερα οταν βλεπω ανθρωπους να αντιδρουν χωρις φραγμους ειτε αρνητικα ειτε θετικα.
Βγαζουν 100% τον πραγματικο τους εαυτο (ειτε την καλη εκδοση ειτε την κακη) και αυτο εχει πραγματικο ενδιαφερον.
Τελος καποιες φορες, επειδη μου αρεσει η επικοινωνια του λογου, προσπαθω να αποκωδικοποιήσω αυτο που δεν φαινεται στο γραπτο λογο καποιου και προσπαθει να το κρυψει.
Δεν ξερω αν καλυψα ολες τις πτυχες, αλλα προσπαθησα χωρις φοβο και παθος....
Παντως η ψυχολογια και οτι εργαλεια εχει για να ανιχνευσει το μεσα ενος ανθρωπου ειναι ιδιαιτερα γοητευτικη και ο μεγαλος βαθμος δυσκολιας της, την καθιστα ιδιαιτερα ενδιαφερουσα.
Συμφωνεις με αυτο η οχι?
Συνηθως χρησιμοποιω σωκρατικες μεθοδους αλλα οχι μονο.
Ξερεις με εχουν κατηγορησει σαν ειρωνα, αλλα δεν το βρισκω κακο.
Ο Σωκρατης οταν συζητουσε ειχε μεσα στις μεθοδους του και την ειρωνια εκτος των αλλων.
Υπαρχει η αποψη οτι η σωκρατικη μεθοδος ειναι η πιο αποτελεσματικη απο ολες οταν θελεις να εκμαιευσεις μια απαντηση σε ενα κυκλο ανθρωπων.
Βεβαια υπαρχουν διαφωνιες,
αλλα αυτο εγκειται σε ποια σχολη ανηκεις.....
Είμαι σίγουρος πως δεν θα πάρω καμία απάντηση αλλά έτσι απλά το αναφέρω μια και δεν απαντήθηκε.
μηπως εισαι υπερβολικα σιγουρος?
δηλαδη θεωρεις οτι τελικα δεν σου απαντησα?
Και ομως ημουν οσο ειλικρινης μπορεσα και σου ειπα ηδη αρκετα πραγματα....
Και έχοντας πιστεύω την στοιχειώδη ευπρέπεια απέναντι στις βασικές αρχές του διαλόγου απλά το επαναφέρω για να μην ξεχαστεί.
παντα ειμαι ευπρεπεις, τηρουμενων των αναλογιων των φιλοσοφικων αρχων που εχω.
Ισως να μην ειμαι απολυτα συμβατος με τους γυρω μου αλλα αυτο ειναι μια αλλη υποθεση.
Οπως επισης κατα συνθηκη,
ποτε μα ποτε δεν αποφευγω μια συζητηση οταν μου ζητηθει.
Αντιθετα συνηθως ειμαι φλυαρος και βαρετος.
Φυσικά και δεν θα με πείραζε να βρεθούμε και να με κεράσεις ένα καφεδάκι. Είμαι στην διάθεσή σου.
οκ οποτε θες, σημερα ημοιυν φρη ολη την ημερα,
αλλα και μεσα στην εβδομαδα εφοσον δεν δουλευω, μπορουμε να το κανονισουμε.
Ενημερωσε με, για το ποτε νομιζεις.
Όσο βέβαια αφορά το σεξουαλικό υπονοούμενα να σε ενημερώσω ότι είμαι ένας απλός ετεροφυλόφιλος.
ααααα πολυ καλα γιατι πηγα να σε παρεξηγησω.
Ομοιως και εμενα ο σεξουαλικος μου προσανατολισμος ειναι ακριβως ο ιδιος.
Τουλαχιστον ετσι με εχει βεβαιωσει η συντροφος μου.
Ξερεις τον εαυτο μας σε τετοια ζητηματα δεν πρεπει να τον εμπιστευομαστε απολυτα.
Η συντροφος σου ομως αποκλειεται να κανει λαθος, αυτη ειναι σαφες οτι ξερει 100%.
Εννοείτε όμως πως εάν στο μέλλον αναπτύξω ομοφυλοφιλικές τάσεις θα σε έχω κατά νου.
θα χαιρομουν ιδιαιτερως μονο που τελικα δυστυχως δεν παιζει.
Βεβαιως αν οπως λες στο μελλον αλλαξουν οι συνθηκες, γιατι οχι,
αν οι συνθηκες μας συναντηθουν, μπορουμε να τα βαλουμε ολα κατω.....
χαρηκα για την συζητηση μας,
ελπιζω συντομα να τα ξαναπουμε.....
;)
Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
A δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως με την υπεράνω ειρωνεία, την ανάγκη για χώσιμο σε κάθε θέμα και τις συμπεριφορές ξερόλα που αντικρύζω τόσο στο forum όσο και στην καθημερινή ζωή, σπάω πλακα.
μαζι σου.
Οταν κατι οντως εχει fun,
πρεπει να καθεσαι να το απολαμβανεις.....
:)
Quote:
Originally posted by Empneustns
αχαχαχαχχαχοχοχοχο
σε καλο σου τι γελιο ριξαμε και σημερις.....
για πες,
εγραψα καλο κατεβατο η παπαριες εγραψα παλι?
:D
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Για κακή μου τύχη δυστυχώς εργάζομαι και οι ώρες που μπορώ να μπαίνω και να απαντώ είναι δυστυχώς περιορισμένες,
οντως μεγαλη δυσκολια αυτη, ετσι οπως την βαζεις.
Ωστοσο συνεχιζει να με τιμαει η προτιμηση σου,
εχεις 3 μυνηματα μεχρι στιγμης, και εχω την τιμη και τα τρια να ειναι δικες μου απαντησεις.
Αυτο και μονο, οτι παρολο που ο χρονος σου για να μπαινεις να γραφεις εδω μεσα ειναι ελαχιστος, αυτος καταναλωνεται αυστηρα σε απαντησεις μου με καθιστα να ειμαι πολυ προσεκτικος σε οτι απανταω.
Ξερεις στην ιντερνετικη μου παρουσια καμποσα χρονια τωρα,
δεν μου εχει ξανατυχει και οσο να ειναι, αισθανομαι καπως συγκινημενος....
Ευχομαι να παμε 10 στα 10.
το μόνο που μπορώ εύκολα να κάνω στα κλεφτά είναι να ρίχνω μια ματιά στο τι γράφετε.
ε τωρα υπερβαλεις, και με μπερδευεις.....
Τι εννοεις τι γραφετε?
Δυο φορες που εβαλα αυτα που κοιταζες, διαβαζες αποκλειστικα το μυνημα που εγραψα το πρωι.
Σε παρακαλω να μην διασπειρεις ψευδες ειδησεις,
δεν γινεται απο την μια να εχω αποκλειστικοτητα, και απο την αλλη να κοιτας και αλλα μυνηματα.
Εχω φτιαξει ενα στορυ, μην μου το χαλας.....
Τώρα στα δικά μας παμμέγιστε διανοητή.
ευχαριστω για τον τιτλο,
μου δινεις δυναμη για να γραφω ακουραστα.....
Αναφέρομαι σε εσένα γιατί εσύ μου έκανες περισσότερο εντύπωση.
ομολογω οτι οσο συνεχιζεις να μου απαντας,
τοσο αισθανομαι και πιο κολακευμενος.
Συνηθως αφηνω μια αυρα πισω μου, (κατα γενικη ομολογια των οσων γραφουν για μενα) οτι βγαζω μια αηδια, οτι ειμαι για φτυσιμο, οτι πρεπει να διαγραφω και οτι τελως παντων το μονο που μου αξιζει ειναι ενα τρενο κλωτσιες.....
Εσυ τι φλας εφαγες και εντυπωσιαστηκες?
Τι ειναι ο ανθρωπος ε?
ενα τιποτα ειναι ο ανθρωπος.....
Δεν έχω κάποια διάθεση να σε θίξω αλλά να καταλάβω περισσότερο τι ακριβώς κάνεις εδώ μέσα.
με εντυπωσιαζεις ακομα περισσοτερο.....
ποιος ο λογος να ενδιαφερθει για μενα καποιος, στο βαθμο που ειμαι τοσο ασημαντος?
Εδω δεν ενδιαφερομαι εγω και ενδιαφερθηκες εσυ?
Φυσικά και το επίθετο μου δεν είναι Πουαρό, ούτε και είμαι εντεταλμένος κάποιου από εδώ μέσα. Φυσικά και δεν είμαι κριτής, πόσο πια αδέκαστος.
ετσι... ετσι... καλα τα λες....
Αυτό που πραγματικά μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως συστηματικά αποφεύγεις να απαντήσεις σε ένα πολύ ουσιώδες ερώτημα.
αποφευγω?
κατσε 2 ποστ εκανες και προλαβα να αποφυγω κατι?
Μηπως εισαι πολυ πιο γρηγορος απο την σκια σου?
Εκτος αν με εχεις ξαναρωτησει με αλλο τροπο πιο παλια και δεν σου απαντησα.....
Μην με μπερδευεις ομως πληζ....
Τι κάνεις εσύ εδώ μέσα. Ποίον ιδιοτελή σκοπό υπηρετείς.
α ωστε αυτη ειναι η ερωτηση τελικα....
Θα σου απαντησω οσο πιο ειλικρινα μπορω.
Εχω περασει πολλες φασεις, δεν υπαρχει μια και εξω απαντηση που να καλυπτει ολο το φασμα και αυτο γιατι η ποικιλια αυτη προκυπτει απο το κοσμο που υπαρχει γυρω μου.
Αλλοτε λοιπον γιατι μπορουσα και επικοινωνουσα σε αρκετα καλο επιπεδο με κοσμο και εχει τυχει να βοηθησω και να βοηθηθω σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Αλλοτε γιατι απλα εχει fun και τιποτα αλλο.
Και αλλοτε γιατι παιζει ετσι η συγκυρια και μου αρεσουν τα ψυχολογικα παιχνιδια και μου αρεσει να μελετω τις αντιδρασεις των ανθρωπων.
Με ενδιαφερει τρομερα οταν βλεπω ανθρωπους να αντιδρουν χωρις φραγμους ειτε αρνητικα ειτε θετικα.
Βγαζουν 100% τον πραγματικο τους εαυτο (ειτε την καλη εκδοση ειτε την κακη) και αυτο εχει πραγματικο ενδιαφερον.
Τελος καποιες φορες, επειδη μου αρεσει η επικοινωνια του λογου, προσπαθω να αποκωδικοποιήσω αυτο που δεν φαινεται στο γραπτο λογο καποιου και προσπαθει να το κρυψει.
Δεν ξερω αν καλυψα ολες τις πτυχες, αλλα προσπαθησα χωρις φοβο και παθος....
Παντως η ψυχολογια και οτι εργαλεια εχει για να ανιχνευσει το μεσα ενος ανθρωπου ειναι ιδιαιτερα γοητευτικη και ο μεγαλος βαθμος δυσκολιας της, την καθιστα ιδιαιτερα ενδιαφερουσα.
Συμφωνεις με αυτο η οχι?
Συνηθως χρησιμοποιω σωκρατικες μεθοδους αλλα οχι μονο.
Ξερεις με εχουν κατηγορησει σαν ειρωνα, αλλα δεν το βρισκω κακο.
Ο Σωκρατης οταν συζητουσε ειχε μεσα στις μεθοδους του και την ειρωνια εκτος των αλλων.
Υπαρχει η αποψη οτι η σωκρατικη μεθοδος ειναι η πιο αποτελεσματικη απο ολες οταν θελεις να εκμαιευσεις μια απαντηση σε ενα κυκλο ανθρωπων.
Βεβαια υπαρχουν διαφωνιες,
αλλα αυτο εγκειται σε ποια σχολη ανηκεις.....
Είμαι σίγουρος πως δεν θα πάρω καμία απάντηση αλλά έτσι απλά το αναφέρω μια και δεν απαντήθηκε.
μηπως εισαι υπερβολικα σιγουρος?
δηλαδη θεωρεις οτι τελικα δεν σου απαντησα?
Και ομως ημουν οσο ειλικρινης μπορεσα και σου ειπα ηδη αρκετα πραγματα....
Και έχοντας πιστεύω την στοιχειώδη ευπρέπεια απέναντι στις βασικές αρχές του διαλόγου απλά το επαναφέρω για να μην ξεχαστεί.
παντα ειμαι ευπρεπεις, τηρουμενων των αναλογιων των φιλοσοφικων αρχων που εχω.
Ισως να μην ειμαι απολυτα συμβατος με τους γυρω μου αλλα αυτο ειναι μια αλλη υποθεση.
Οπως επισης κατα συνθηκη,
ποτε μα ποτε δεν αποφευγω μια συζητηση οταν μου ζητηθει.
Αντιθετα συνηθως ειμαι φλυαρος και βαρετος.
Φυσικά και δεν θα με πείραζε να βρεθούμε και να με κεράσεις ένα καφεδάκι. Είμαι στην διάθεσή σου.
οκ οποτε θες, σημερα ημοιυν φρη ολη την ημερα,
αλλα και μεσα στην εβδομαδα εφοσον δεν δουλευω, μπορουμε να το κανονισουμε.
Ενημερωσε με, για το ποτε νομιζεις.
Όσο βέβαια αφορά το σεξουαλικό υπονοούμενα να σε ενημερώσω ότι είμαι ένας απλός ετεροφυλόφιλος.
ααααα πολυ καλα γιατι πηγα να σε παρεξηγησω.
Ομοιως και εμενα ο σεξουαλικος μου προσανατολισμος ειναι ακριβως ο ιδιος.
Τουλαχιστον ετσι με εχει βεβαιωσει η συντροφος μου.
Ξερεις τον εαυτο μας σε τετοια ζητηματα δεν πρεπει να τον εμπιστευομαστε απολυτα.
Η συντροφος σου ομως αποκλειεται να κανει λαθος, αυτη ειναι σαφες οτι ξερει 100%.
Εννοείτε όμως πως εάν στο μέλλον αναπτύξω ομοφυλοφιλικές τάσεις θα σε έχω κατά νου.
θα χαιρομουν ιδιαιτερως μονο που τελικα δυστυχως δεν παιζει.
Βεβαιως αν οπως λες στο μελλον αλλαξουν οι συνθηκες, γιατι οχι,
αν οι συνθηκες μας συναντηθουν, μπορουμε να τα βαλουμε ολα κατω.....
χαρηκα για την συζητηση μας,
ελπιζω συντομα να τα ξαναπουμε.....
;)
Μου είναι λίγο δύσκολο να αντιπαρατεθώ με τους κορυφαίους της διανόησης αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω (σας παρακαλώ ευχηθείτε μου καλή τύχη).
Τα πράγματα έχουν ως εξής.
Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις εκ νέου την άποψή σου ότι δεν πάσχεις από κάποια μορφή ψυχικής πάθησης. Ίσως είναι καιρός να επισκεφτείς κάποιον ειδικό ο οποίος να μπορέσει να διαγνώσει την πραγματική σου πάθηση.
Εάν φυσικά μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου συστήσω να βγεις εντελώς έξω από αυτή την εικονική πραγματικότητα που έχεις χτίσει γύρο σου και να βρεις μια πραγματική ζωή να ζήσεις. Ξέρω είναι ιδιαίτερα δύσκολο αυτό αλλά πραγματικά θα πρέπει να το προσπαθήσεις πολύ. Και να ξέρεις εμείς θα είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε σε ότι μας χρειαστείς. Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ενημερώσεις πρώτα από όλους τον εαυτό σου και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό θα είναι το πιο δύσκολο από όλα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα. Όμως κανείς πρέπει να αντλεί κουράγιο και δύναμη ακόμη και από τα πιο μικρά άτομα (με την έννοια της μικρότερης δυνατής σχάσης της ύλης όπως περιγράφετε από τον Δημόκριτο) της ζωής που τον περιβάλει.
Τα περιθώρια (μεταφορική έννοια) είναι στενά και η δυνατότητα λάθους από ελάχιστη έως μηδαμινή.
Σε παρακαλώ για το καλό της ανθρωπότητας σκέψου έστω και λίγο αυτά που σου είπα. Είναι πολύ σημαντικό.
Να υποθεσω οτι στερεψες η οτι κουραστηκες?
Ούτε το ένα ούτε το άλλο ;)
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι όπως το οτι ο διάλογος έχει αποδώσει το ποσοστό επικοινωνίας που θα μπορούσε.
το φανταζομαι....
Αν ηταν αλλιως και μπορουσες να δεις καποια βαση,
τοτε θα ειχες τρομερες εσωτερικες συγκρουσεις.
Μπα, οι τρομερές εσωτερικές συγκρούσεις μου, δυστυχώς, έχουν πολύ πιο πολύπλευρα και πολύπλοκα αίτια και όχι το να συγκρίνω τα καλάθια με τα κεράσια ;) ( δανείζομαι την φρασεολογία σου).
δεν το εχω εξετασει, αλλα για να το λες παιζει να εχεις δικαιο.
Ολοι παιρνουν και δινουν.
Το χουμε ξαναπεί, ένα δούναι και λαβείν είναι όλα.
ελπιζω να σε εξιταρει.....
κανω οτι καλυτερο μπορω.
:PPP
Τώρα αυτό δεν ξέρω πώς να το εκλάβω γιατί το πήγες στην πλακα.
καταρχην ποιος σου ειπε οτι εν γενει ειμαι νευρικος?
Υπαρχουν εδω μεσα 8-10 ατομα που με εχουν γνωρισει απο κοντα.
Μπορουν να σε βεβαιωσουν οτι ειμαι μια χαρα,
χαλαρος ανθρωπος.
Σπανιως νευριαζω και χανω την υπομονη μου, αντιθετα ειμαι αρκετα φλυαρος.
Αντιθετα θα ελεγα οτι αν γινομουν λιγο νευρικος ισως να μου εκανε καλο.
Τωρα για να κλεισω το φορουμ μια εβδομαδα,
δεν βλεπω σε τι θα αλλαξει.
Ετσι ημουν και πριν γραφτω εδω μεσα αλλα και ετσι θα ειμαι, οταν σταματησω καποτε να γραφω.
Νευρικός δεν ξέρω, για την ένταση την οποία σου ανέφερα πιο πάνω σου μιλώ.
μα οχι, σε ακουω προσεκτικα,
γιατι το λες αυτο?
Χμμμ η πραγματική ακοή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Για μένα εμπεριέχει το να είναι κανείς έτοιμος να αυτοαμφισβητηθεί.
εδω σε χανω.....
δεν ειμαι καλος στα επιστημονικα....
Καλά δεν έχει σημασία καμία αυτό.
προτεινεις, να τα δω οπως τα νιωθεις εσυ?
Κοίτα, για μένα η επικοινωνία έχει να κάνει και με το να νιώθεις για λίγο έστω και την οπτική του άλλου. Να μην είναι δηλ κανείς αμετακίνητος στην θέση του.
ο φιλος μου ειναι ενα κλασικο παραδειγμα, θυμα της ψυχικης υγειας στην ελλαδα. Πιστευω οτι οι χρηστες εδω μεσα ειναι αρκετα καλυτερης τυχης.
Δεν εχω ταυτισει τιποτα οπως λες,
αντιθετως ευχομαι οσο μπορω, να μην τυχει σε κανενα να ταυτιστει πραγματικα ομως και οχι εικονικα, με την ζωη που ζει ο φιλος μου.
Οσοι γραφουν εδω μεσα εχουν τουλαχιστον αυτο που ο φιλος μου δεν εχει: Ενα δικο του χωρο να ζει.
Η διαγραφη καποιου απο εδω μεσα, δεν θα εφτανε στο σημειο του φιλου μου ποτε, μην υπερβαλλουμε.
Ενα φορουμ δεν ειναι το παν στη ζωη κανενος.
Η αν ειναι τοτε εχει σοβαροτατο προβλημα.
Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.
καταρχην δεν ειμαι ο χριστος και δεν σωζω κανενα.
Κατα δευτερο ο πανος αποφασισε μονος του να θεσει τον εαυτο του εκτος.
(σεβασου ομως οτι ο νικος ζητησε να μην συζηταμε για τον πανο, οποτε ας μην το συνεχισουμε αλλο).
Θα συμφωνήσω και με αυτό.
α τι λες?
τελικα απο τερας λογικης κατεληξα τερας συναισθηματων....
Χαιρομαι γιατι μου λεγανε οτι δεν εχω συναισθηματα....
Το πότε εκδηλώνεται κανείς και το πώς, είναι άσχετο με το αν έχει ή όχι συναισθήματα. Μα κάλα, ποιοί ( άσχετοι) στα λένε αυτά ? ;)
σαφως, και το εχω δει σε ανθρωπους αυτο.
Αν εχεις διατυαραχη, το ιντερνετ μπορει να σου φτιαξει ολοκληρο σεναριο για το ποιος δηθεν κρυβεται πισω απο την οθονη.
Ακριβώς, για μερικούς δηλ ( όπως το πρόφατο παράδειγμα) μπορεί να είναι σαφώς επιδεινωτικό της κατάστασής τους.
λελογισμενη σκεψη χρειαζεται οχι χρηση.
Ναι λελογισμένη σκέψη που οδηγεί σε λελογισμένη χρήση :p
οταν συζητας ομορφα και ωραια οπως αυτες τις μερες,
δεν θα σε βρισω ποτε.
Δεν με πειραζει να διαφωνεις, το θεωρω μαλιστα και γονιμο.
Ναι κι εμένα με τρέφουν οι πολιτισμένες διαφωνίες, πάντα έχω να κερδίσω κατι και έχω αμφισβητήσει μέσα μου αρκετές απο τις σταθερές μου, όλες αυτές τις μέρες που μιλάμε. Να είσαι σίγουρος όμως Κρινο οτι να δεν έβλεπα έναν ωραίο και με σεβασμό τρόπο απο εσένα, δεν θα συνέχιζα το διάλογο.
οπως νομιζεις....
Εγω διατιθομαι οποτε πιστευεις οτι υπαρχει θεμα συζητησης να κανουμε διαλογο.
Ειμαι παντα ανοικτος και συζητησιμος, και δεν κλεινω την πορτα μου σε κανενα.
επισης και χαρηκα που τα ειπαμε...
;);););)
Καλημέρα. :)
αγαπητε μου φιλε καλημερα,
χαρηκα για το τεταρτο σου μυνημα,
ειναι σαφες οτι εμεις οι δυο εχουμε αναπτυξει μια ιδιαιτερη σχεση παθους, να το πω ετσι.
Quote:
Μου είναι λίγο δύσκολο να αντιπαρατεθώ με τους κορυφαίους της διανόησης αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω (σας παρακαλώ ευχηθείτε μου καλή τύχη).
Σε ευχαριστω θερμα για τα καλα σου λογια,
αν και νομιζω οτι αυτοι οι τιτλοι δεν μου αξιζουν.
Το μυαλο μου ειναι γεματο πιτουρα για να μπορεσει να χωρεσει ολο αυτα που καταλογιζεται.
Με την ευκαιρια μιας και το ζητας, ευχομαι τα καλυτερα στην πορεια σου μεσα στο φορουμ, και ευχομαι ο στοχος σου τελικα να στεφθεί με επιτυχια. Σου ευχομαι οχι μονο καλη τυχη, αλλα ολοι οι θεοι του ολυμπου να ειναι μαζι σου....
Τα πράγματα έχουν ως εξής.
αντε για πες γιατι εχω μια αγωνια οσο ναναι.....
Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις εκ νέου την άποψή σου ότι δεν πάσχεις από κάποια μορφή ψυχικής πάθησης.
λες ε?
το μαλλον ομως μου δειχνει οτι εχεις καποιο δισταγμο....
Ετσι δεν κανεις δουλεια.
Θα σου δωκω και καποιες συμβουλες.
Οταν θες να τσακισεις καποιον, πρεπει να εισαι σιγουρος για αυτο που θες να βγαλεις.
Το μαλλον ειναι μια κακη αρχη.
Ίσως είναι καιρός να επισκεφτείς κάποιον ειδικό ο οποίος να μπορέσει να διαγνώσει την πραγματική σου πάθηση.
ενδιαφερον σαν αποψη.....
αποκτιεται ενας μυθος γυρω απο αυτο, οτι πραγματι κατι μπορει να συμβαινει.
Εάν φυσικά μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου συστήσω να βγεις εντελώς έξω από αυτή την εικονική πραγματικότητα που έχεις χτίσει γύρο σου και να βρεις μια πραγματική ζωή να ζήσεις.
μισο λεπτο γιατι τωρα εδω αυθαιρετεις.
Γνωριζεις μηπως την πραγματικη μου ζωη και την κρινεις?
Αν οχι, τοτε αυθαιρετεις.
Αν ναι τοτε αυτο αποκτα πραγματικο ενδιαφερον γιατι μου αρεσει να με κρινουν οι ανθρωποι που με γνωριζουν.
Αλλα θελω να ξερω με τι δεδομενα μιλαω και οχι να κανω υποθεσεις.
Και οι δυο περιπτωσεις παντως παρουσιαζουν ενδιαφερον....
Ξέρω είναι ιδιαίτερα δύσκολο αυτό αλλά πραγματικά θα πρέπει να το προσπαθήσεις πολύ.
εχεις δικαιο,
πραγματι μπορει να ειναι δυσκολο,
αλλα ενα ταξιδι αρχιζει με ενα μικρο βημα,
συμφωνεις?
Και να ξέρεις εμείς θα είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε σε ότι μας χρειαστείς.
οταν λες εδω τι εννοεις?
ειπες οτι θα παμε για καφε,
μπορεις πχ αυριο να κανονισουμε το καφεδακι?
τι ωρα εισαι ελευθερος?
Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ενημερώσεις πρώτα από όλους τον εαυτό σου και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό θα είναι το πιο δύσκολο από όλα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα.
το πιο δυσκολο αγαπητε μου που δεν εχω κανει μεχρι τωρα ειναι αυτο που δεν εχω κανει.
Δεν υπαρχει δυσκολο για μενα, αρκει να το θελω.
Όμως κανείς πρέπει να αντλεί κουράγιο και δύναμη ακόμη και από τα πιο μικρά άτομα (με την έννοια της μικρότερης δυνατής σχάσης της ύλης όπως περιγράφετε από τον Δημόκριτο) της ζωής που τον περιβάλει.
διαφωνω με τον δημοκριτο.
Δυναμη ανλτω μονο απο τον εαυτο μου και την εσωτερικη του δυναμη.
Ξερεις οταν αντλεις δυναμη απο εξωτερικους παραγοντες μπορει προσκαιρα να τα καταφερεις, αλλα μπορεις και πολυ ευκολα να προδοθεις.
Μην πονταρεις ποτε σε κατι εξω απο εσενα,
ο μονος που δεν προκειται να σε προδωσει ποτε ειναι ο εαυτος σου.
Αρκει ομως να γνωριζεις πραγματικα τι θες και ποιος εισαι.
Η αυτογνωσια σε αυτο το κομματι ειναι αρκετα σοβαρο.
Τα περιθώρια (μεταφορική έννοια) είναι στενά και η δυνατότητα λάθους από ελάχιστη έως μηδαμινή.
οπως σου ειπα και πιο πανω, αυτο δεν ισχυει.
Οταν αντλεις δυναμεις απο εξωγενεις καταστασεις, η δυνατοτητα λαθους ειναι απο μηδαμινη εως ολοκληρωτικη.
Και αυτο γιατι η κινηση σου δεν βασιζεται απολυτα σε σενα αλλα στους οποιους εξωγενεις παραγοντες εχεις εναποθεσει να σε βοηθησουν να μην κανεις λαθη.
Μπορει αν εχεις τυχη να γινει ετσι αλλα μπορει και οχι.
Δεν μου αρεσει κατι τετοιο ομως....
Μου αρεσει να βασιζομαι σε εμενα και οχι σε αλλους.
Δες το αυτο σαν προβλημα του χαρακτηρα μου.
Σε παρακαλώ για το καλό της ανθρωπότητας σκέψου έστω και λίγο αυτά που σου είπα.
τωρα πραγματικα πρεπει να ειμαι διανοηση.
Η ανθρωποτητα δηλαδη μου βαζει τετοιες τεραστιες ευθυνες?
Λες να χασει η βενετια βελονι με την παρτη μου?
:D :D
Ξερεις η αποψη μου για τον εαυτο μου ειναι τελειως διαφορετικη,
με θεωρω μια ασημαντη μοναδα, καθολου χρησιμη και οχι ολα αυτα τα περισπουδαστα που μου λες.
Μην βιαστεις να πεις οτι εχω χαμηλη αυτοκεκτιμηση.
Απλα πιστευω οτι ο ανθρωπος (για διαφορους λογους) εχει υπερεκτιμηση την υπαρξη του και βρισκεται σε μια ψευδης κατασταση να νομιζει οτι ειναι σημαντικος.
Και αυτο το επιβεβαιωσε οταν μπορεσε να εποιβληθει στο υπολοιπο ζωικο βασιλειο.
Ψευδης εικονα αγαπητε μου.....
Αλλα ανοιγουμε μια φιλοσοφικη συζητηση που θα ηταν εκτος θεματος.
Είναι πολύ σημαντικό.
το κλεισιμο σου ειναι το πιο ενδιαφερον αλλα και προκλητικο.
Ειναι σημαντικο λοιπον.... σε πιστευω ξερεις.
Αλλα γιατι να ειναι σημαντικο για σενα?
Εδω σε θελω μαστορα να βρεις την ακρη......
Τα αινιγματα αυτα ειναι πολυ ενδιαφερον, και πρεπει να το λυσω.
Γιατι ομως μου δινεις μια εντυπωση,
οτι θα πιουμε συντομα καφε, αλλα χωρις να το θελεις?
Προσεξε αγαπητε μου,
μην με υποτιμησεις, γιατι οσο γραφω σκεφτομαι χιλιαδες υποθεσεις για οτι διαβαζω....
Και οπως σου ειπα ενα απο τα ενδιαφεροντα μου, ειναι να διαβαζω και να φτανω μεχρι την οθονη του αλλου, ασχετως αν ο αλλος προσπαθει να κρυφτει πισω απο αυτην.
Συνολικα για τους ψυχολογους - ψυχιατρους,
εχω εκφρασει την αποψη μου παλαιοτερα.
Ειμαι εναντιον και πιστευω οτι η επιστημη αυτη οπως εχει δομηθει σημερα δεν μπορει να βοηθησει τον ανθρωπο σημερα αλλα μονο να τον χειραγωγησει.
Πιστευω στην απελευθερωση του ανθρωπου και οχι στην χειραγωγηση του.
Καλημερα λοιπον,
και χαιρομαι για την μεχρι τωρα συζητηση μας.
Εχει γινει αφορμη για να εκφρασω βαθυτερες σκεψεις μου,
και με αυτη την εννοια, θα ηθελα να την συνεχισουμε.
Σε ευχαριστω για αυτο.
Quote:
Originally posted by weird
Ούτε το ένα ούτε το άλλο ;)
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι όπως το οτι ο διάλογος έχει αποδώσει το ποσοστό επικοινωνίας που θα μπορούσε.
εσυ ξερεις καλυτερα,
παντως εγω απο ενα διαλογο,
ειμαι ο τελευταιος που φευγει.
;)
Μπα, οι τρομερές εσωτερικές συγκρούσεις μου, δυστυχώς, έχουν πολύ πιο πολύπλευρα και πολύπλοκα αίτια και όχι το να συγκρίνω τα καλάθια με τα κεράσια ;) ( δανείζομαι την φρασεολογία σου).
σωστα, η μπακαλικη συνηθως δεν βολευει σε αυτες τις συζητησεις.
Το χουμε ξαναπεί, ένα δούναι και λαβείν είναι όλα.
δεν πολυ συμφωνω ξερεις....
πρακτικα εχεις ψαξει αν η ολη σου η ζωη ηταν πραγματικα ενα ισορροπημενο δουναι και λαβειν?
Τώρα αυτό δεν ξέρω πώς να το εκλάβω γιατί το πήγες στην πλακα.
ειμαι αστιεμπορας....
Νευρικός δεν ξέρω, για την ένταση την οποία σου ανέφερα πιο πάνω σου μιλώ.
και παλι συ λεω οτι ειναι παραπλανητικα ολα αυτα.
Τα καλωδια σε μπερδευουν και βγαζεις λαθος συμπερασματα.
Καμια ενταση δεν υπαρχει, συνηθως ειμαι χαλαρος μεχρι αηδιας....
Χμμμ η πραγματική ακοή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Για μένα εμπεριέχει το να είναι κανείς έτοιμος να αυτοαμφισβητηθεί.
δεν λεει τιποτα η αυτοαμφισβητηση.
Ειναι η καραμελα της εποχης για να λειανθουν οι οξυνσεις.
Οι οξυνσεις ομως δεν ειναι παντοτε μη παραγωγικες.
Καλά δεν έχει σημασία καμία αυτό.
εσυ ξερεις....
Κοίτα, για μένα η επικοινωνία έχει να κάνει και με το να νιώθεις για λίγο έστω και την οπτική του άλλου. Να μην είναι δηλ κανείς αμετακίνητος στην θέση του.
εχω αλλη αποψη.
Για μενα επικοινωνια ειναι να μπορεις πραγματικα τι σου λεει ο αλλος και οχι να μετακινηθεις σωνει και καλα.
Γιατι πρεπει εσυ δηλαδη να το κανεις αυτο οταν επικοινωνεις?
Εγω πχ, ποτε δεν ενδιαφερθηκα να σε πεισω με το στανιο και ξερω οτι το πιο πιθανον απο οσα συζηταμε να μεινεις στις θεσεις σου.
Γιατι ζητας απο τους αλλους κατι αλλο?
Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.
δυστυχως και εγω, αλλα ξερω οτ αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Θα συμφωνήσω και με αυτό.
χαιρομαι.
Το πότε εκδηλώνεται κανείς και το πώς, είναι άσχετο με το αν έχει ή όχι συναισθήματα. Μα κάλα, ποιοί ( άσχετοι) στα λένε αυτά ? ;)
οι ανταγωνιστες μας :P
Ακριβώς, για μερικούς δηλ ( όπως το πρόφατο παράδειγμα) μπορεί να είναι σαφώς επιδεινωτικό της κατάστασής τους.
δεν ειδα τετοιο προβλημα στο παραδειγμα που λες.
Ναι λελογισμένη σκέψη που οδηγεί σε λελογισμένη χρήση :p
οχι απαραιτητα, καταρχην λελογισμενη σκεψη,
τα υπολοιπα βλεπεις και κανεις.
Ναι κι εμένα με τρέφουν οι πολιτισμένες διαφωνίες, πάντα έχω να κερδίσω κατι και έχω αμφισβητήσει μέσα μου αρκετές απο τις σταθερές μου, όλες αυτές τις μέρες που μιλάμε. Να είσαι σίγουρος όμως Κρινο οτι να δεν έβλεπα έναν ωραίο και με σεβασμό τρόπο απο εσένα, δεν θα συνέχιζα το διάλογο.
το εχω ξαναπει χιλιες φορες,
οταν με σεβονται, το θεωρω υποχρεωση μου να σεβαστω τον συνομιλητη μου,
Οταν δεν με σεβονται ομως.... ας μην το πω καλυτερα.
επισης και χαρηκα που τα ειπαμε...
;);););)
ελπιζω να συνεχισουμε την συζητηση μας,
αν οχι, θα βρεθει νεα ευκαιρια στο μελλον.
:P :P :P
Καλημέρα. :)
επισης
ολη μερα.