mariamaria σου αφιερωνω αυτο το τραγουδι...αντε γιατι πολλη κλαψα επεσε εδω μεσα γαμω την τρελα μου
http://www.youtube.com/watch?v=nPLV7lGbmT4&ob=av2el
mariamaria σου αφιερωνω αυτο το τραγουδι...αντε γιατι πολλη κλαψα επεσε εδω μεσα γαμω την τρελα μου
http://www.youtube.com/watch?v=nPLV7lGbmT4&ob=av2el
Τι κανεις carrie εισαι καλα? Εγω πηγα μια βολτα και ηρεμησα γιατι παραλιγο να σπασω την οθονη που τα θυμηθηκα...
Σωστο οντος...τετοια ετοιμολογια ομως προυποθετει ηρεμια και ψυχραιμια κι εγω ειμαι το αντιθετο ακριβως....παρορμητικος και οξυθυμος...δεν το χω καθολου....καλη παντως η απαντηση σου...σωστα τα λες...και να σου πω κατι? Την μερα που την αρραβωνιαστηκε εγω την επιασα να με κοιταει μερικες φορες...ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!
θα φταιω εγω μετα να κανω καμια μαλακια....
Θελω να φυγω σε μια χωρα μακρια...με ησυχους χαρουμενους ανθρωπους...να μην θυμαμαι τιποτα απ τη σαπιλα..
ΧΑΧΑΧΑ. Ημουν σιγουρη μπορω να πω οτι θα σε κοιταζε. Αφου λες οτι εισαι τοσο ωραιο παιδι κ γυμνασμενο. Τα ματια δεν παντρευτονται ποτε να το θυμασαι!!!!!!
Καλα δεν εχει εμγαλη σημασια να ανταπαντας σε μαλακες.. Ισα ισα η αδιαφορα ειναι το καλυτερο.. Εγω καλα ειμαι, εδω στο δικο μου κοσμο! Προσπαθησε να μη σκεφτεσαι αρνητικα οτι εχασες κατι... Υπηρχαν ΛΟΓΟΙ που ησουν οπως ησουνα.. Εκαναν αυτο που ειναι τωρα, και πιστεψε με αξιζει πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλεσ φορες παραπανω απο οτι αξιζουν οι περισσοτεροι αντρες που εχουν σχεσεισ και επαφες απο νωρις. Εισαι ατομο πολυ ιδιαιτερο και ψαγμενο. Δες τα θετικα.. Και θα ερθουν ολα οσα θες στη ζωη σου.. Δεν εχασες κατι.. Ή μαλλον για να κερδισεις κατι αλλο θυσιαστηκε ενα κομματι. Αλλα ειναι πολυ πιο σημαντικο ποσο εχεις εξελιχθει σαν ατομο.. Τωρα εισαι καλος, πραος, ωριμος, με πολυ λιγοτερα κομπλεξ, ειλικρινης. Αν ρωταγες εμενα θα σου ελεγα καλυτερα σεξ στα 26 σου και να εισαι ετσι, παρα μαλακας με εμπειριες στισ σχεσεισ απο τα 17..
Κι ομως το πιστευεις οτι δεν θα μπορουσα να την πειραξω παρολο που τον μισω τοσο? Η μοναδικη που σκεφτομαι πραγματα ειναι τωρα η κοπελα που παω να μπλεξω μαζι της...καμια αλλη δεν με εμπνεει...μονο αυτη μου αποπνεει εμπιστοσυνη...Ρε συ με συγκινησε η απαντηση σου...εσυ που εχεις τοσα στο μυαλο σου αυτο το διαστημα...τι να πω...τετοιοι ανθρωποι με κανουν και ντρεπομαι που υπαρχω...μια εγωιστικη πηγη γκρινιας...
Σιγουρα σαν ατομο αισθανομαι πολυ πιο ετοιμος για μια σχεση δυνατη...το νιωθω να ρχεται..να ξεσπαει... και με τους φιλους μου ειμαι ετσι...δλδ ποιους φιλους μου...το ενα ατομο που ειναι πιο κοντα μου και 2-3 αλλοι που πραγματικα αξιζουν...ολοι οι αλλοι εχουν φαει τρελο χι απ τη ζωη μου...κι επειδη της "δικιας" μου η φιλη ειναι κοπελα του κολλητου μου, μας βλεπω για πολυ καιρο να μην ξαναμπλεκουμε με παλιομαλακες που εκαναν και τους 2 μας να υποφερουμε τοσο.... αυτος ο ανθρωπος ειναι σαν αδελφη ψυχη μου...θα μπορουσε ανετα να γραφει αυτος εδω....και να σου πω και κατι αλλο...? το γεγονος οτι ειχε σχεση στα 17 του γιατι ηταν ωραιος απο μικρος το μοναδικο οπως μου ειπε κι εκεινος που του προσεφερε ηταν εμπειρια...απο κει και περα περασε κυκλους παρομοιους με μενα...κι αυτος ουσιαστικα τωρα εκανε πρωτη φορα σχεση με την οποια ειναι ικανοποιημενος και παταει πιο γερα στα ποδια του...τυχαιο δε νομιζω..ταυτοχρονα του ειπα σχεδον κλαιγοντας το προβλημα μου και ταυτοχρονα της δικιας του μια φιλη ψαχνοταν και ταυτοχρονα ετυχε να βγουμε ολοι μαζι και ταυτοχρονα ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μου που εκανα βημα χωρις να χω χεστει πανω μου...και και και....τι να πω....ειμαι υπερβολικα ορθολογιστης για να αρχισω να πιστευω στη μοιρα αλλα κατι τετοια μου προκαλουν αμφιβολιες...
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...961#post216961
διαβασε το ποστ της perimpanoy
ουπς σορρυ δικο μου λαθος. το ποστ τησ lamegirl ηθελα να πω!
Mε λιγα λογια εγω...για την ψυχη του αδερφου μου και μονο θα τους πηγαινα ολους δικαστηριο ακομα κι αν χρειαζοταν να παρω 50 δανεια για τους δικηγορους!!!
Δεν εχω λογια... τραγικη ιστορια...πιστευω δεν αξιζουν να ζουν τετοιο ανθρωποι...εννοω το σοι κυριως...γιατι ο παππους ηταν απλα αρρωστος
ομως γιατι την αναφερεις στο δικο μου ποστ...?
Oτι πηγε βεβαια να παρει την ευθυνη στην πλατη μου θυμιζει αμεσα εμενα...καθε φορα που μαλωνανε/μαλωνουνε οι δικοι μου πιστευα/πιστευω οτι φταιω εγω...κλασικ αυτο με την παρτη μου
καλημερα τζιμ :)
Πολύ μικρός παντρεύτηκε ο ξαδερφός σου... 26;;;:pΕγώ ούτε στα 30 (και γω 26 ειμαι) θα είμαι έτοιμος για τέτοια πράματα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Για να πάρω γυναίκα πρέπει να την υπεργουστάρω, αγαπώ κτλ Άσε που είμαι ακόμη οτινανε και προσπαθώ να ορθοποδήσω και γω (δουλειά κτλ).
Mη μου τον θυμιζεις μωρε τον μαλακα πρωι πρωι! Ειναι και πρωτος να πουμε..
Ε καλα αναλογα...οι στρατιωτικοι την κανουν την μαλακια νωρις...για μενα τι για γαμο να μιλησω...κατσε πρωτα πρωτα να κανουμε τα βασικα....αν και ξερεις τι λενε...οτι οσο λιγοτερες εμπειριες εχεις τοσο πιο ευκολα κολλας...ποιος δεν κολλησε με την πρωτη του? μη λεμε οτι ναναι...
Ασε ναι κι εγω απο δουλεια τιποτα ακομα...με εχει παρει απο κατω και αυτο το θεμα....δυναμη φιλε μου! ολα θα γινουν! καθε αρχη και δυσκολη
Τι κανετε? Καλησπερα! Ειχα ρωτησει αν ξερει καποιος σεξολογο στον βολο. Ξερει κανεις? Πιστευετε οτι θα με βοηθησει? Η θα ναι αχρηστος? Εννοω να κατσω να του πω τα παντα και ισως να με προετοιμασει για την πρωτη φορα
Καλησπερα jim
δεν γνωριζω καποιον σεξολογο στον Βολο