Originally Posted by
Macgyver
Καλη η προσπαθεια της Ντιανας , αλλα μονο καποιος με την κτθλψη μου , που εχει πολυκαιρισει ( και του Κυκνου πιστευω ) μπορει να καταλαβει τον Κυκνο ., κ το περιφημο , ε και τι εγινε , ξερεις Κυκνε , κεγω το σκεπτομαι συχνα αυτο , παω μια βολτα με την μοτο , αφου ζορισω τον εαυτο μου , κ οσο ειμαι στη βολτα , καπως ξεχνιεμαι , αλλα μολις επιστρεψω , παλι στα ιδια . Ξερεις ποια θα ηταν μια αποτελεσματικη λυση ? τοχω τσεκαρει . Εχω καταλαβει οτι εχεις μια οικονομικη ανεση , τι ιδιο κ εγω . Αν δεν την ειχαμε , και αναγκαζομαστε να απασχοληθουμε με κατι σαν εργασια , θα συνερχομασταν . Τις προλλες που αναγκαστηκα να παω στην τραπεζα , να ανοιξω λογ/μους , να κλεισω αλλους , να ειμαι συγκεντρωμενος επι 4 ωρες , μην γινει σφαλμα , σε πληροφορω , ουτε κτθλψη αισθανομουν , ουτε τπτ . Αν αυτο γινοταν καθε μερα , τι θα γινοταν αρραγε ? μια ιδεα ειπα .
Αυτο μου λεει κ ο ψυχιατρος μου , οτι επειδη αισθανομαι ασφαλης κ προστατευμενος , κ ο πατερας μου αρνειται να παραδωσει τα ηνια ( δεν θελει να παραδεχθη οτι γερασε ) , δεν ξεκουνιεμαι . Αν ομως ο πατερας μου , λεμε , πεθαινε , κ επεφταν ολες οι ευθυνες πανω μου , θα συνερχομουν γρηγορα .
Κοινως το αγωγι , ξυπναει τον αγωγιατη . Για σκεψου τα αυτα .