-
οοοοοοο ναι?????????? :)
θα πηγαινουμε μαζί????????? :)
ωραία τότε! θα δω τί μπορώ να κάνω με το τουτού μιας και δεν έχω ακόμη δικό μου (δανείζομαι 7 χρόνια το τουτού του μπαμπά!) και μάλλον οταν επιστρέψουμε από διακοπές θα ξεκινήσουμε!!!!!!! :)
ʼντε, να με δώ να κάνω και aqua aerobic και τί άλλο στον κόσμο!!!!!!!! :)
-
Γεια σας φιλαρακια!
Λοιπον χτες εκλεισα με 19 ποντους,ακριβως σ'αυτους που μου αναλογουν. Το περπατημα λογω ξαφνικων επισκεψων και δικης μου τεμπελιας πηγε περιπατο μονο του χτες... Δε θελω να χαλαω το προγραμμα μου και θελω να μπω επιτελους σε εναν ρυθμο ασκησης,γιατι μπορω να χαλαρωσω στο αψε σβησε. Τελοσπαντων,σημερα θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος θα παω. Ειναι φοβερο πραγμα αυτο με τη γυμναστικη. Οποτε ξεκινουσα γυμναστηριο η περπατημα και εβρισκα εναν ρυθμο υποσχομουν και ορκιζομουν πως δεν προκειται να το σταματησω... Ενιωθα πολυ ομορφα με το σωμα μου,μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση και ευεξια. Βασικα ενιωθα σα να πετουσα... Ε,παντα μα παντα το σταματουσα και φτου κι απο την αρχη. Τι να πω,ημαρτον,θελω να μου γινει πια τροπος ζωης! Απο την αλλη σκεφτομαι τωρα που δε δουλευω με το ζορι το κραταω,απο τον Οκτωβρη που θα αρχισω δουλεια,η οποια θα ειναι και απαιτητικη,τι στο καλο θα κανω? Πως γινονται ολα? Οι γυναικες που και δουλευουν,εχουν και οικογενεια και παιδια πως τα καταφερνουν? Αν αυριο μεθαυριο κανω ενα παιδακι-λεμε τωρα πως θα μπορω να ασχολουμαι με τον εαυτο μου? Εχω πολλα αναπαντητα ερωτηματα σημερα οπως βλεπετε...
Για αερομπικ σε πισινα ακουω και μου φαινεται τρελλο... Αχ,πρεπει να ξυπνησει λιγο η Πετρουλακη μεσα μας,εστω και λιγο,ειναι τοσο ζωτικης σημασιας η ασκηση...
Παω να μαγειρεψω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο για σημερα (ασχετο)... Να δω και ποσους ποντους εχει... Φιλιαααα
-
ευχούλα μου,
θα σε μαλώσω γιατί μαλώνεις τον εαυτό σου. και τι έγινε που δεν πήγες χθες για βάδην?
θα πας σήμερα.προσπάθησε σήμερα να κάνεις ένα τέταρτο παραπάνω και αύριο μία από τα ίδια και την κάλυψες την μέρα που έχασες.
Το καλό με το βάδισμα είναι ότι όσες φορές και να το σταματήσεις άλλες τόσες το ίδιο εύκολα μπορείς να το ξαναρχίσεις, δεν είναι σαν το αερομπικ για παράδειγμα που πρέπει να ξεκινήσεις από ήπιες ασκήσεις και ρυθμούς και που σίγουρα θα πιαστείς.
Βέβαια το περπάτημα το χειμώνα με το κρύο είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνει και έχεις περισσότερες δικαιολογίες για να το αναβάλεις. Πάλι όμως υπάρχουν κάποια τρικ που αν τα εφαρμόσεις σε γυμνάζουν ελαφρά όπως κατεβαίνεις στην προηγούμενη στάση και περπατάς λίγο περισσότερο μέχρι τη δουλειά ή το σπίτι, δεν χάνεις ευκαιρία να ανεβαίνεις και να κατεβαίνεις σκάλες, κάνεις λίγο σκοινάκι στην βεράντα του σπιτιού σου.
Να σου πω τι έκανα εγώ. Λόγο έλειψης χρόνου για να πάω σε γυμναστήριο (άσε που βαριέμαι φοβερά την διαδικασία βάλε φόρμα -όδήγα μέχρι το γυμναστήριο- εκεί γυμναστική 45 λεπτά- πάλι οδήγημα επιστροφής -μπάνιο). Δηλαδή η όλη διαδικασία ξεπερνούσε τη 1,5 ώρα ενώ η γυμναστική ήταν μόνο 45 λεπτά. Οπότε βρήκα κάτι dvd της leslie Samsong ήπιο αερομπικ βασισμένο στο γρήγορο περπάτημα.
Έχει 3 προγράμματα ένα πολύ απλό διάρκειας 15 λεπτών, ένα μεσσαίο διάρκειας 30 λεπτών και άλλο ένα πιό δύσκολο διάρκειας 50 λεπτών. Ανάλογα με τον χρόνο που έχω στη διάθεσή μου και το κέφι μου επιλέγω το ανάλογο πρόγραμμα. Δεν χάνω χρόνο στις μετακινήσεις, δεν με απασχολεί αν με κοιτάν άλλοι, δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο εξοπλισμό εκτός από τα αθλητικά παπούτσια . Ούτε καν φόρμα δεν φοράω, και με το σορτσάκι μου μια χαρά κάνω την δουλειά μου. χρειάζεσαι μόλις 2 τετραγωνικά χώρου μπροστά στην τηλεόραση, ούτε στρωματάκια, ούτε βάρη.
-
σε μία συνέντευξη της Πετρουλάκη είχα διαβάσει που έλεγε πως και 20 λεπτά περπάτημα να κάνει κάποιος είναι αρκετά για να διατηρήσει την σωματική υγεία και ευεξία του.
Ακόμα λέει και τις δουλειές του σπιτιού αν τις κάνουμε με πίεση, ταχύτητα και μεγάλες κινήσεις γυμνάζουν καλά το σώμα.
-
κοτόπουλο λεμονάτο στο φούρνο με πατάτες = 9πόντους η μερίδα
-
Αμαλια μου δικιο εχεις σε οσα λες,απλα τσατιζομαι μερικες φορες με τον εαυτο μου. Με ενοχλει οταν βλεπω κατι να μου κανει καλο και να βαριεμαι να το εφαρμοζω,αλλα φανταζομαι πως οσον αφορα την ασκηση ειδικα,δεν ειμαι η μονη... Για το λογο που λες επελεξα και εγω το περπατημα,δε σε δεσμευει καθολου και ειναι το πιο ευκολο. Νομιζω και αυτο που κανεις εσυ θα μπορουσα να το κανω,αλλα και παλι μου φαινεται πιο δυσκολο απο ενα απλο περπατημα,τι να πω,ειμαι και λιγο περιεργη!
Λοιπον,εως τωρα:
1 φετα ψωμι του τοστ(1π),1 φετα τυρι κιτρινο λεπτη(1π),2 δοσεις γαλα για 2 καφεδες(1π),1 μικρη μπανανα(1π),1 αχλαδι(0π),1 μεριδα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο(9π),1 σαλατα με 2 κουταλακια του γλυκου λαδι(2π) Συνολο=15 ποντοι.
Μενουν αλλοι 4 για σημερα και 2 "τζαμπα" φρουτα ακομη.
Καλη συνεχεια στη μερα σας,φιλακια!
-
Καλημερούδια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Μόλις ξύπνησα και είμαι πολύ μα πολύ χαρούμενη και περήφανη!!!!!!! δοκίμασα ένα παντελόνι που το είχα ξεχασμένο στην ντουλάπα μου και μπήκα!!!!! Αυτά είναι!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Τώρα θα πάω για ψώνια (για το φαγητό του σβκ) και μετά έχει μαγείρεμα και καθάρισμα! Θα φτιάξω μια ωραιότατη μακαρονάδα με μπόλικη κόκκινη σάλτσα από φρέσκιες τομάτες! σκέφτόμουν και την έτοιμη σάλτσα βασιλικού...... θα δούμε! ;)
Ευχή μην ακούω χαζά!!!!!! Κανείς δεν εφαρμόζει τα πάντα που του κάνουν καλό... και πόσο μάλλον όσον αφορά στην άσκηση! Κάνε κορίτσι μου ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ και όλα θα έρθουν. ότι μπορείς σημαίνει έστω και 3 ωρες περπάτημα την εβδομάδα! αυτό έλειπε να στεναχωριέσαι που δεν πήγες μια μέρα. Εντάξει, το θεωρώ υπερβολή!!!!!! :) ;)
Πάμε λοιπόν παίδες! μια νέα μέρα ξημέρωσε και είμαστε έτοιμοι για πολλά όνειρα και άλλες τόσες πράξεις!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά!!!!!! :) :)
Θα μπω οτο μεσημεράκι να σας ενημερώσω αναλυτικά για τους χθεσινούς αλλά και τους σημερινους πόντους!!! :P
-
Μμμμμμμμμμμμμμμ γιαμι γιαμι!!!!!!!!! :P
Μαγείρεψα, έφαγα και μάζεψα και είμαι έτοιμη για νάνι!!!!!!!!!!! :)
Έφαγα λοιπόν μια μακαρονάδα (νερόβραστα μακαρόνια) με σάλτσα φρέσκιας τομάτας με 3 κουτ. σούπας λαδι γιατί από την ίδια θα φάνε και ο αδερφός μου και ο μπαμπάς, 1 κουτ. κοφτό ζαχαρη, λίγο σκόρδο, κρεμμύδι, αλάτι ρίγανη, πιπερι και λίγο δυόσμο. Μου αρέσει να βάζω τόοοοοοοοοοοοοσα μπαχαρικά στις σάλτσες! ;)
Έβαλα και λίγη φέτα τριμμένη οπότε το μεσημεριανό μου είναι στους 4π+3π+2π=9π
έφαγα και το πρωί λίγο ψωμάκι (με ζύμη όπως αυτή που φτιάχνουν τα κουλούρια Θεσσαλονίκης)το οποίο μου έδωσε 2π άρα ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ : 11.
ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 9π
Δε ξεχνάω και τους 5π που χρωστούσα από την Τρίτη και δεν έχω καταφέρει να αποσβέσω ακόμη. θα αφαιρέσω 3 σήμερα που έφαγα τα χορταστικά μακαρόνια και 2 αύριο και θα είμαστε σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Με προβληματίζει βρε παιδιά το γεγονός ότι θα φτάσω τους 18π όταν καταφέρω και μπώ στην δεκάδα του 5 και μου φαίνονται λίγοι...... :) αλλά έχουμε καιρό ακόμη για αυτούς τους προβληματισμούς!!!!!!!! :) :D ;)
Αντα φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά :) :) :P
-
Χαιρετω!!
Αστερακι τι ευχαριστο αυτο με το παντελονι!! Και εγω εχω αρχισει και χωραω σε παλια μου ρουχα και ειναι τελεια!! Αντε και εις κατωτερα!! Να σε ρωτησω,μακαρονια νεροβραστα οσα και να φας τα υπολογιζεις 4 ποντους,ε? Σιγουρα δεν πειραζει,το εχεις τσεκαρισμενο? Γιατι μου ακουγεται πολυ καλο για να ναι αληθινο! Λεω να κανω αυριο μακαρονια!
Λοιπον,χτες ξεπερασα και εφτασα τους 24. Δεν αντεξα,πεινουσα παρα πολυ. Αρα απο σημερα εχω να ροκανισω 5 ποντους,ελπιζω να τα καταφερω.
Οσο για τους 18 ποντους που θα εχεις οταν με το καλο μπεις στη δεκαδα του 5 μη σε απασχολει καθολου...:) Ειμαι σιγουρη πως θα εχει κλεισει το στομαχι σου και μια χαρα θα τα καταφερεις!
Πολλα πολλα φιλακια:)
-
Αυτό με τα μακαρόνια όχι τσεκαρισμένο αλλά ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ! Πρόσεξε μόνο. ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΟΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΕΣ. Δηλαδή δεν μπορείς να φας μια κατσαρόλα από το πρωί ως το βράδυ. Μια κατσαρόλα για μεσημέρι ή για βράδυ!!!!!! αν καταφέρεις να φας τόσα!!!!!!!! :D :D :D
Mέχρι την Τετάρτη που ζυγίζεσαι έχεις αρκετό καιρό για να ροκανίσεις τους πόντους σου γιαυτό μην αγχώνεσαι καθόλου μα καθόλου!!!!!!!
Μμμμμμμμ, νομίζω ότι το δικό μου δτομάχι δεν θα κλείσει ποτέ και αυτό στο λέω με σιγουριά! ελπίζω να μπορώ να μάθω να με ελέγχω με τα γλυκά και όλα τα υπόλοιπα μια χαρά θα πάνε είμαι σχεδόν σίγουρη!!!!
Το μόνο ρούχο που έχω στην ντουλάπα και είναι πρόκληση για μένα, είναι ένα φορεματάκι που είχα πάρει πέρσι για την πρωτοχρονιά μαύρο με φουφούλα στο τέλος σχετικά κοντό (λίγο πιο πάνω από το γόνατο) και δεν το έχω βάλει ποτέ! το έχω κρατήσει με το ταμπελάκι του μέσα στην ντουλάπα. Φέτος όμως τα Χριστούγεννα θα το βάλω ελπίζω. και είπαμε, θα πάμε να αλωνίσουμε στις εκπτώσεις!!!!!!!! (ωχ, πρέπει να μαζέψω κανένα φράγκο.....!!!!!!!! :D :D :D )
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!
-
Καλημερούδια σας!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Τί κάνετε ζουζουνοφιλαράκια μου??????????????? :P
Εγώ κοιμήθηκα λίγο (έχω αϋπνίες τώρα τελευταία....) ξύπνησα νωρίς, ξεσκόνισα το δωμάτιο μου και τώρα απολαμβάνω το καφεδάκι μου!!!!!!!!! :)
Το μενού σήμερα έχει κοτόπουλο ψητό με πατάτες!!! Χθες τελικά αποθήκευσα στον κουμπαρά έναν πόντο και έτσι σήμερα μπορώ να φάω 21π αντί για 20π!
Έχουμε και έξοδο σήμερα.... ;)
ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 2 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ για την μεγάλη αναχώρηση από την Αθήνα. ʼντε, να ξεκουραστούμε λίιιιιιιιιιιιιιιιιγο ακόμη!!! :)
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά σε όλους!!!!! :)
-
Γεια σας! Τι μου κανετε?
Αστερακι μου ελυσες την απορια για τα μακαρονια,οι 4 ποντοι αφορουν 1 γευμα τη φορα.. Μαλιστα!
Οσο για το στομαχι σου,ειμαι σιγουρη οτι θα κλεισει! Η επιθυμια για γλυκα βεβαια ειναι αλλου παπα ευαγγελιο,τελοσπαντων!
Λοιπον,χτες εκλεισα στους 18 ποντους και χρωσταω ακομα 4. Για να δουμε,σημερα εχω και γαμο και τραπεζι το βραδυ και χρωσταω και 4 ποντους. Θα βαλω τα δυνατα μου.
Φιλακια!
-
Ευχούλα μου!!!!!! :)
να περάσεις καλά στον γάμο καταρχάς. έπειτα να σου πω τα εξής: να αποφύγεις όσο μπορείς τα τηγανητά και όλα αυτά τα σε άκι που φέρνουν στην αρχή. να έχεις φάει ένα ελαφρύ χορταστικό γεύμα το μεσημέρι και στο τραπέζι φάε το κυρίως και ένα μικρό κομμάτι τούρτα ή αν μπορέσεις να φας μόνο το κυρίως πιείς ενα ποτηράκι κρασί και φας ένα μόνο σε άκι και όχι γλυκό θα είσαι αούπερ!!!!!!!!!! :)
όπου σε άκι : τυροπιτάκι, σπανακοπιτάκι, λουκανοκοπιτάκι..... :D :D :P
Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!!!! :)
-
Α!!!!!!!!!!να πω ότι έφαγα μια μερίδα κοτόπουλο με πατάτες 9π. λίγη ντοματοσαλάτα 2π
Σύνολο 11π. εχω υπόλοιπο 10π!!!!!!!!!!!!!!! :)
-
Kαλημέραααααααααααααααααα! !!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Όλα καλά ελπίζω ε???
Σήμερα τελευταια μέρα στη δουλειά και αχ! πόσο ωραία είναι!!!!!! :P
Χθες βγήκα βολτίτσα και ήπια ένα απολαυστικό milkshake σοκολάτα φράουλα και με πέθανε το στομάχι μου! :P
Κατανάλωσα έτσι και τους 10 πόντους που μου απέμειναν!!!
Σήμερα συνεχίζουμε με τα γνωστά.... Καφεδάκι και δουλειά!!!!!!! :)
Σας φιλώ γλυκά όλους και περιμένω νέα σας!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά !!!!!!!!!!!! :)
-
Γεια σας και χαρά σας και καλό χειμώνα σε όλα τα παιδάκια!!
Τι κάνετε;
Εγώ επέστρεψα Αθήνα την Πέμπτη! Μου λείψατε καλά μου!
Τα νέα σας :) :) :)
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μα τι ευχαριστη έκπληξη είναι αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Αδεσποτάκι μου γύρισες επιτέλους! Καλό χειμώνα μην λες ακόμη, δεν τελειώσαμε όλοι από τις καλοκαιρινές μας διακοπές!!!!!!! :P
Όλα καλά εδώ, στον αγώνα όπως βλέπεις! όπως μας άφησες κατά κάτι κιλά ελαφρύτεροι είμαστε!!!!! :)
ελπίζω να πέρασες σούπερ στις διακοπές σου, να έκανες πολλά μα πάααααρα πολλά μπανάκια, να ξεκουράστηκες και τώρα περιμένουμε να μας πεις που πήγες και τί ακριβώς έκανες!!!!
:o δεν είμαι καθόλου περίεργη και αδιάκριτη!!!!!!!!!!!!!!
Με την διατροφή σου όλα πήγαν καλά είμαι σίγουρη μιας και βλέπω το τικεράκι σου ολίγον πιο κάτω ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου?????????????? !!!!!!!!!!!!! :D :D
είμαστε και κάποιας ηλικίας βλέπεις και η μνήμη δεν λειτουργεί σωστά!!!!!!!!!!! :P
σε φιλώ γλυκά, πολύ χάρηκα που επέστρεψες και θα τα λέμε!!!!!!!! :)
περιμένουμε νέα σου!!!!!! :)
-
μμμμμμμ περιμένουμε και την κυρία Λιντάλ να επιστρέψει και να μας πει πως πέρασε! σαν πολύ καιρό δεν λείπει ή μου φαίνεται??????????? !!!!!!!!!!!! :) :)
-
Πολύ ωραία πέρασα, ήρεμα και να σας πω την αλήθεια μου αυτό ήθελα, λίγη ηρεμία. Στο διαιτολόγο δεν έχω πάει ακόμα, αν και μισό ή ένα κιλάκι θα το έχω πάρει αλλά όλα μες στο πρόγραμμα είναι!
Το καλοκαίρι που πέρασε μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα μπορώ να πω, λίγο θλίψη και απογοήτευση αλλά κυρίως αισιοδοξία...
Αυτά έχω να δηλώσω προς το παρον! Οι λεπτομέρειες θα έρθουν σιγα σιγα!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια που κάνετε και για την απώλεια :)
-
Χμμμμμμ το δέχομαι το "οι λεπτομέρειες σιγά σιγά" λοιπόν και προχωρώ!!!!!! :)
Πολύ χαίρομαι που πέρασες πολύ καλά αν και τα συναισθήματά σου ήταν ανάμεικτα. το θέμα είναι να ξεκουράστηκες και αυτό βλέπω πως το έπραξες ούτως ή άλλως!!!!!!! :)
Δεν βαριέσαι βρε αδεσποτάκι, τα κιλά πάνε και έρχονται....! ;)
Πωπω, έλειψες καιρό πάντως! :)
Πολύ ωραία λοιπόν, βλέπω η ομάδα αρχίσει να μαζεύεται σιγά σιγά στα γνώριμα μέρη!
Πάω και εγώ να ζεστάνω τις φακές μου! σας φιλώ και θα τα πούμε σε λίγο! :)
-
Χαιρετω και εγω!! Τι μου κανετε? Αστεραααακι παει το προγραμμα χτες...
Λοιπον,στο γαμο περασα παρα πολυ ομορφα,αλλα ... δε νομιζω πως τιμησα το προγραμμα μας:( Ντροπη μου! Ειχε υπεροχα φαγητα και εχω ξεπερασει πολυ τους ποντους. Τουλαχιστον το ευχαριστηθηκα και δε νιωθω καθολου τυψεις!
Μεχρι να παω στο γαμο ειχα καταναλωσει 11 ποντους και ειχα περιθωριο αλλους 8. Δεν αναφερω καν τους 4 που χρωστουσα.. Και αυτα που εφαγα απ οσο θυμαμαι ηταν:
2 κουφετα με γεμιση σοκολατα
Αρκετη ποσοτητα απο διαφορες σαλατες με οσο το δυνατον λιγοτερο dressing μπορουσα
1 κανελονι τελειο,αλλα ηταν μεγαλο... Το πιατο ειχε 3,οποτε παλι καλα..
Μια κουταλια απο ενα σουφλε
1 πιτακι
1 κουταλια πουρε
Μπριζολα
Λιγο ρυζι,ελαχιστες πατατες
Κομματακια απο διαφορα τυρια
και μισο κομματι τουρτα σοκολατα απιστευτη,απορω και εγω πως κρατηθηκα και αφησα τη μιση
2 ποτηρια κρασι
Ειχε και αλλα πολλα που δεν αγγιξα... Δε θα μπω στη διαδικασια να μετρησω ποντους,δε θελω και να ξεκινησω την εβδομαδα μου με τοσα πολλα "χρεη". Αλλα δεν πτοουμαι,εχω ξυπνησει πολυ χαρουμενη και αισιοδοξη σημερα! Γι αυτο σημερα ζυγιστηκα,θα ζυγιζομαι καθε Δευτερα πια και ξεκιναω απο την αρχη το προγραμμα.. Ειμαι παλι 63,3 κιλα,απο εκει ακριβως που ξεκινησα πριν μιαμισι εβδομαδα.
Και μεχρι τωρα εχω φαει:
1 φετα ψωμι του τοστ,1 φετα τυρι,γαλα για τον καφε,2 κουταλακια ζαχαρη,1 μπανανα,1 ροδακινο Συνολο=4 ποντους.
Φιλακια πολλα και καλη εβδομαδα!!
-
Λοιπον,συνοψιζω τα σημερινα:
Πρωι:1 φετα ψωμι,1 φετα τυρι,γαλα στον καφε,2 κουταλακια ζαχαρη =3π
Δεκατιανο:1 μπανανα,1 ροδακινο =1π
Μεσημερι:1 πιατο αρκετα μακαρονια νεροβραστα =4π
σαλτσα ντοματας με λιγο λαδι,1 φετα τυρι =2,5π
Απογευμα:1 μηλο =0π
Βραδυ:2 φετες ψωμι του τοστ,2 σπιρτοκουτα φετα,4 μαυρες ελιες =8π
Συνολο = 18,5 ποντους.
-
ευχούλα μου!!!!!!!!!!! δεν ήταν τόσα πολλά αυτά που έφαγες! οκ, παραπάνω ήταν και σου αύξησαν το χρέος αλλά χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη και χαρούμενη! αυτό είναι το βασικό! εξάλλου το πολύ πολύ να πας μισή βδομάδα πίσω. και τί έγινε? σιγά!!!!!!!! :)
να σου πω και στα δικά σου ή αργούμε ακόμη για γάμους και τέτοια??? :P
Λοιπόν, συνέχισε όπως είσαι και μην πτοείσαι! ;)
Σήμερα να σας πω και γω τι έφαγα:
φακές 6π
φέτα 2π
80 γρ ψωμί 4π
40 γρ γραβιέρα 4π
παγωμένο τσάι 1π
σύνολο : 17π
αποθήκη 3π
θα φάω και κανα φρουτάκι σε λίγο και είμαι οκ!
Τι γίνεστε βρε παιδια σήμερα?
αμαλία, π-κ, ελένη ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!!! :)
το αδέσποτο μας χάρισε ένα μικρό ταπεινό (ή μάλλον 2 μικρά και ταπεινά πόστ και μετά εξαφανίστηκε δίχως να αφήσει ίχνη ξο(ω)πίσω του!!!!!!! :D :D :P
Σας φιλώ γλυκά όλους και σας εύχομαι καλό βράδυ γεμάτο πολλά τρυφερά, γλυκά και όμορφα όνειρα!!!!! :) :)
-
Καλημέρα!
Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και το αποτέλεσμα ήταν 80,8 κιλά.
Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα συν 600 γραμμάρια, αλλά δεν πειράζει.
Μια "περίεργη" εβδομάδα, με 2 ημερήσιες εκδρομές και όλες τις συνέπειες του να τρως εκτός σπιτιού.
Φυσικά οι αρχές της σωστής διατροφής τηρήθηκαν σε μεγάλο βαθμό, αλλά όσο να' ναι όταν είσαι εκτός σπιτιού δεν μπορείς να ξέρεις πώς μαγειρεύει ο σεφ της κάθε ταβέρνας το φαγητό.
Για την τρέχουσα εβδομάδα δεν προβλέπονται έξοδοι για φαγητό, οπότε τα πράγματα θα ισορροπήσουν.
Το θετικό είναι ότι από το Φεβρουάριο που έφτασα στο στόχο, διατηρούμαι στο σωστό βάρος, πάντα προσέχοντας και τηρώντας απλούς και απολύτως εφαρμόσιμους κανόνες.
Καλημέρα σε όλους και όλες!
-
καλημερούδια σας!!!!!!!!!!!!! :)
Μόλις ξύπνησα και ζυγίστηκα και μπήκα να σας πω...........!!!!!!!!!!! 78.700 παρακαλώ!!!!!!! -600 γρ και αυτή τη φορά! :)
Είμαστε λοιπόν τέλεια, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και τώρα φεύγω γιατί έχω να μαζέψω βαλίτσες και να κάνω καμία δουλειά στο σπίτι!!!!!!!!! :P
περιμένω νέα σας!!!!! φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά :)
-
Ουπς!!!!! καλως τον π-κ! :)
Εννοείται πως δεν πειράζει το να κινείσαι +/- 2 κιλά εφόσον το ελέγχεις. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να το κάνουμε αυτό και να μην αφήναμε το ένα κιλό να γίνει ένας τόνος!!!!!! :D :D
Ο τρόπος σκέψης σου είναι αυτός που κάνει την διαφορά και σε κρατάει στον σωστό δρόμο της διατροφής!
keep going αγαπητέ π-κ γιατί είσαι αυτός από τον οποίο παίρνουμε κουράγιο οι υπόλοιποι γουετγουετσεροφιλοι!
να σαι καλά! φιλάκια! :)
-
Μπράβο asteraki, συγχαρητήρια!!!
Τέλεια απώλεια κι αυτήν την εβδομάδα!
Συνέχισε έτσι!! :)
-
Μαζί απαντήσαμε κύριε π-κ! σε ευχαριστώ πολύ και να ξέρεις ότι τώρα που πήρα φόρα ξεκινά η κατηφόραααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
-
Αααααααααα! και για να μην ξεχνιόμαστε θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις τσατοφίλες μου που χθες με απέτρεψαν από το να φάω κάτι λιπαρό και με οδήγησαν στον σωστό δρόμο του φρούτου!!!!! :)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ 300 γρ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!! φιλάκια! :)
-
Asteraki μου,τι καλα!!! Μπραβο για την απωλεια,πολυ,πολυ καλα!!! :):) Συνεχισε ετσι και συντομα σε βλεπω μια συλφιδα!!!
Π-κ εχεις τον ελεγχο και αυτο ειναι το πιο σημαντικο!
Τι κανετε? Εγω καλα,συνεχιζω και σημερα,εως τωρα ειμαι στους 13 ποντους μετα το μεσημεριανο,εφαγα 2 τοστακια με τυρι και λαχανικα. Θα παω και σουπερ μαρκετ να εφοδιαστω με τα "δωρεαν" φρουτακια μας,τα οποια ειναι απαραιτητα. Σημερα εχει και περπατημα! Αυταααα... Ματσα,μουτσα!!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
δεν μπόρεσα να μπω να σας γράψω γιατί πέρασα τραγικό Σ/Κ, παλεύαμε με τις φωτιές.
Φίλοι μου, λαχτάρισα πάρα πολύ! Ιδιαίτερα την Κυριακή το πρωί κυριολεκτικά τα "κάναμε πάνω μας".
Οι φλόγες ήρθαν έξω από τον μαντρότοιχό του σπιτιού μας. Είμασταν όμως από τους τυχερούς. Απέναντί μας είναι ένα σχολείο και προκειμένου να σώσουν το σχολείο ήρθαν γρήγορα πυροσβεστικά αυτοκίνητα και επίσης άλλαξε και η φορά του ανέμου και δεν πάθαμε τίποτα.Ούτε καν ο κήπος μας!!!
Η Παναγίτσα (ήταν τα εννιάμερα της Παναγίας την Κυριακή ) μας φύλαξε .
Το Σάββατο το πρωί ζυγίστηκα αλλά σημαντική απώλεια δεν είδα μόλις 300γρ.
Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά άρχισε η αγωνία. Έκοψαν το νερό και την Κυριακή κόπηκε και το ρέυμα για κάποιες ώρες. Όπως καταλαβαίνετε τις στιγμές που χαλαρώσαμε φάγαμε πίτσες και διάφορα χαζά. Τους πόντους μου τους ξεπέρασα την Κυριακή . Χθες δεν ήρθα στη δουλειά φυλάγαμε "καραούλι" για τυχών αναζοπυρώσεις. Σήμερα το πρωί ξαναζυγίστηκα πιστεύοντας πως θα έχω πάρει αλλά έδειξε η ζυγαριά μισό κιλό κάτω. Η λαχτάρα και το τρέξιμο φαίνεται πως ενεργοποίησαν τον μεταβολισμό παρά το junkfood. :D :D
Πάντως αλλιώς το βλέπεις όλο αυτό από την τηλεόραση στην ασφάλεια του καναπέ κι αλλιώς είναι όταν το ζεις έχοντας φυσικά και την αγωνία ότι όλα τα υπαρχοντά σου ενδέχεται να χαθούν.
Όταν είδα πως η φωτιά είχε αρχίσει να μας πλησιάζει σε λιγότερο από 1 χλμ, είχαν χάσει τον έλεγχο, άρχισα να μαζεύω κάποια πράγματα οικονομικής και συναισθηματικής αξίας όπως και διάφορα απαραίτητα έγγραφα.
ειλικρινά δεν ήξερα τι να πάρω μαζί μου και τι ν'αφήσω!!! Πόσα πράγματα που έχουμε σπίτι μας που κουβαλάνε όμορφες αναμνήσεις!!! Περιορίστικα σε 2 αλλαξιές ρούχα, σε φορολογικά και ασφαλιστικά έγγραφα, δύο τρείς φωτογραφίες από παλιές αγαπημένες στιγμές , 2 θρησκευτικές εικόνες και κάποια κοσμήματα-ενθύμια. Δεν μπορώ να σας το περιγράψω το συναίσθημα, κοβόντουσαν τα μέσα μου στην σκέψη ότι όλο αυτό το σπιτικό που φτιάχτηκε με πολλές΄στερήσεις αλλά και με πολύ αγάπη θα γινόταν στάχτη.
Πλέον δικαιολογώ τον κόσμο που δυσκολεύεται ν'αφήσει τα σπίτια του και παλεύει με κίνδυνο τη ζωή του. Χρειάζεται τρομερή ψυχραιμία , ψυχρή λογική, όταν η φωτιά ξεπεράσει το όριο ασφαλείας που έχεις θέσει να πεις τώρα πρέπει να σωθώ εγώ κι ας χαθεί το σπίτι. Οι άνθρωποι νομίζουμε ώρες ώρες πως είμαστε αήτητοι, σε κάτι τέτοιες στιγμές όμως νιώθεις πόσο μικρός είσαι και το κυριότερο πόσο ανάγκη έχεις τον συνάνθρωπό σου ακόμα και τον άγνωστο. Οι εθελοντές και οι πυροσβέστες καθώς και οι πιλότοι των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων για μένα είναι ήρωες. Αν δεν δούλευε αυτό το χάρισμα που έχει μέσα του βαθιά κρυμμένος ο Έλληνας το φιλότιμο και την αυτοθυσία τώρα η φωτιά θα είχε φτάσει στην Κυψέλη και το εννοώ. Από οργάνωση μηδέν το ελληνικό κράτος.
Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς, το σπιτικό μου σώθηκε. Πολλοί πολλοί άλλοι όμως προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές που τους άφησε η καταστρεπτική μανία της φωτιάς που κάποιοι ανεγκέφαλοι πυροδότησαν.
-
αν και λιγο καθυστερημενα χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν
-
ωχ βρε Αμαλίτσα μου...... Περάσατε παραγματικά πολύ δύσκολο σβκ αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Πωπω γλυκεια μου καταλαβαίνω την αγωνία σου και τις σκέψεις όλες αυτές τις δύσκολες ώρες. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα να χάνει κάποιος σε μια στιγμή όλο του το βιος, αυτό που με πολύ αγώνα και κόπο έχτισε. Θα συμφωνήσω ότι η κρατική μέριμνα είναι σχεδόν μηδαμινή και αυτό φάνηκε αυτές τις 4 μέρες που ο κόσμος χρειάζονταν απεγνωσμένα βοήθεια....
Καλή μου Αμαλία είναι τόσο δύσκολο να σκεφτείς εκείνη την ώρα τί θα πάρεις και τί θα αφήσεις πίσω....
Στα της διατροφής τώρα μια χαρά πήγες. ακόμη και τα 300 γρ είναι μια σημαντική απώλεια! Συνεχίζεις ακάθεκτη και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!
Ευχούλα, καλό ανεφοδιασμό!!!!!!!!!!! πάρε πολλά φρούτα και υγιεινά σνακ!!!!!! :)
-
Αμαλια τα λογια ειναι περιττα,σιγουρα δεν μπορω να σε καταλαβω 100% γιατι δε μου εχει τυχει,αλλα φανταζομαι την τρομαρα που θα πηρατε... Τελοσπαντων,αφου τελος καλο τοτε ολα καλα...
Ειμαι πολυ θυμωμενη με ολο αυτο που γινεται καθε μα καθε χρονια. Στο ιδιο εργο θεατες και κανεις να μην κανει τιποτα. Ποσα ακομη στρεμματα πρεπει να καουν? Και ας εφαρμοστουν μια φορα οι νομοι σ αυτην τη χωρα,ακομα αναδασωνονται τα παλια καμμενα. Πραγματικα ειναι πολυ κριμα ολο αυτο που συμβαινει και μπροστα μας θα το βρουμε...
Αστερακι μου πηγα και πηρα ενα καρο φρουτακια και λαχανικα! Αλλα μαλλον μου βγαινει μινι ταξιδακι για λιγε μερες,δεν ξερω ακομα αν θα παω,προεκυψε πριν λιγο! Πιθανον να φυγω αυριο (τι θα τα κανω και τοσα ζαρζαβατικα???) και να λειψω λιγες μερουλες... Ελπιζω να μπορεσω να εφαρμοσω εστω και στο περιπου το προγραμμα... Αν δεν παω θα τα πουμε αυριο,αλλιως καλα να περασετε και εσεις (Αστερακι καλο ταξιδακι και σε σενα!) και στο επανειδειν!!
Εως τωρα παραμενω στους προηγουμενους ποντους μου. Για βραδυ λεω να κανω μια ωραια σαλατα με λιγη παρμεζανα και 2-3 κριτσινια. Παω να ορμηξω σε κανενα αχλαδακι..
Πολλα πολλα φιλακια!!
-
Λοιπόν αγαπητά μου παιδιά..... ας σας πω και τί έφαγα σήμερα:
μπριζόλα χοιρινή στο τηγάνι με 1 κουτ σούπας λάδι 10π
φακες 6π
τυρί γραβιέρα 3π
τσάι παγωμένο 1π
σύνολο 20π
ειμαι υπερπλήρης σήμερα!!!!! αύριο πάλι! τα λέμε από θεσσαλονίκη! σας φιλώ γλυκά! :)
ευχή μου να περάσεις καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Προσπάθησε να μην ξεφύγεις πολύ από τους πόντους! καλή τύχη..!!!! :D
για να δούμε βέβαια τί θα κάνω και εγώ....
ΦΙΛʼΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ :)
-
Adespotaki,
καλώς μας ήρθες, μην ανησυχείς για τα κιλά. Γρήγορα θα σε αποχαιρετήσουν με το που θα ξεκινήσεις πάλι διατροφή.
funny
που είχες εξαφανιστεί? ήσουν κι εσύ διακοπές? πως πάει το πρόγραμμα?
Ευχούλα μου γλυκιά,
κοίτα να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για μίνι απόδραση γιατί μετά τον Οκτώβριο που θα πήζεις με την δουλειά δεν θα έχεις ούτε το χρόνο αλλά ίσως ούτε και την διάθεση.
Αστεράκι,
καλά να περνάς στην συμπρωτεύουσα.
Χαιρετίσματα στον Π-κ
Καλή συνέχεια φιλαράκια μου
-
Καλημερούδια σας από την όμορφη Θεσσαλονίκη η οποία γέμισε πάλι κόσμο!!!!!! :)
Τι κάνετε? ελπίζω όλοι σας να είστε τέλεια!!!!!! :)
Λοιπόν, χθες έκανα την υπέρβασή μου και έφαγα ΜΟΝΟ
2 σουβλάκια με αλάδωτη πίτα, καλαμάκι χοιρινό ντομάτα κέτσαπ μουστάρδα 10π
1/2 σαλάτα ρόκα κοτόπουλο 5.5π
ήπια και μια μπύρα βασικά δεν την κατάφερα όλη αλλά οκ 2π
χρωστούσα και λίγους πόντους από προχθές και είμαι μια χαρά!!!!!
Πάμε για άλλα καλύτεραααααααααααααα!!!!!!!! !!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά σε όλους! ;)
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
αύριο τελευταία μέρα στη δουλειά και ως συνήθως όοοοολα τα παλαβά τώρα θα συμβούν. Τρέχω και κυριολεκτικά δεν φτάνω να τα προλάβω να τα ετοιμάσω όλα για να λείψω μία βδομαδούλα στα βόρεια.
Γιορτές παλιάς πόλης και σιγά μη λείπει η Αμαλία :D
Τη διαιτούλα μου τη συνεχίζω κάνοντας φυσικά και μερικές μικρούτσικες -όσο πατάει η γάτα- παρασπονδίες!!! Κλέβω και στην ημέρα ζυγίσματος -μην βαράτε- και η ζυγαριά δείχνει την κατηφόρα και είμαι "ανεβασμένη" αν και είμαι στον "κατήφορο" :D :D Γυμναστική δεν έχω προλάβει να κάνω καθόλου, γιατί έχω πολλές δουλειές στο σπίτι, η πυρκαγιά έβγαλε πολλά. Γυμνάζομαι φουλ με πλύσιμο, άπλωμα, σιδέρωμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα , μαγείρεμα, πότισμα κήπου κλπ κλπ κλπ τόσο ενδιαφέροντες δραστηριότητες!!!!
Περιμένω το Σάββατο με μεγάλη ανυπομονησία όχι μόνο γιατί θα φύγουμε για μίνι διακοπούλες αλλά και για να δω σημαντική απώλεια.
Το μαγαζάκι μας βλέπω πως ψιλοδιάλυσε πάλι!!!
Που είστε καλέ????
Αστεράκι μου,
βλέπω πως κρατάς γερά αν και εκτός των τειχών!!!! Μπράβο φιλενάδα. Μακάρι κι εγώ να καταφέρω να επιδείξω ακλόνητο χαρακτήρα την ερχόμενη εβδομάδα γιατί οι πειρασμοί θα με κυκλώνουν καθημερινά από παντού.
Τούτη τη φορά δεν θέλω να πάρω ούτε μισό κιλό και το εννοώ. Είμαι τόσο κοντά στον πρώτο μου στόχο που δεν θέλω με τίποτα να πάρει κι άλλη παράταση το ραντεβού μου με τα 66,8 κιλά. Ελπίζω να τα καταφέρω. Το κακό είναι ότι εκεί δεν θα έχω υπολογιστή για να μπαίνω στο μαγαζάκι μας να με "συγκρατείς" φιλενάδα.
Καλή συνέχεια σε όλους, αν προλάβω θα μπω κι αργότερα
-
αμαλια ελπιζω να περασεις καλα και να προλαβεις να ξεκουραστεις στις διακοπες σου.το προγραμμα των ww θα το ξεκινησω τη δευτερα που θα εχουμε μαζευτει ολοι πια στο σπιτι και θα εχω παει σε λαικες,σουπερ μαρκετ κτλ.η εβδομαδα αυτη κυλησε με λιγοφαγια μπας και ξεπρηστουμε λιγο και η αθληση αυτη την εβδομαδε περιλαμβανε σκουπισμα -σφουγγαρισμα -ξεσκονισμα και μπολικο σιδερωμα
-
Γεια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!! !!!!!!!!!! :)
Γεμάτη και η σημερινή μέρα..... δουλειές καφέ και όλα τα συναφή!!!!!!!! ;)
Το μενού σήμερα περιελάμβανε σπανακόρυζο (το οποίο μαγείρεψα εγώ ολομόναχη και δέχομαι συγχαρητήρια!!!!!)
έχουμε λοιπόν:
σπανακόρυζο 7π
cotage cheese 2,5π
Ψωμί 3π
coca cola zero 0π
σύνολο 12,5π! μένουν 7,5π για μετά!!!! :)
Αμαλίτσα μου, καλές διακοπές και είμαι σίγουρη ότι θα είσαι βράχος!!!!!!!!! :)
Σας φιλώ γλυκά!!!!!!!!!! :)