Καλησπερα.
Οχι σε καμια περιπτωση δεν ειναι φυτικα και απ οτι εχω ακουσει εχουν απαγορευτει στην Ελλαδα, απλα υπαρχουν καποια αποθεματα στα φαρμακεια ακομη!
Το καλυτερο βεβαια ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου!
Printable View
Καλησπερα.
Οχι σε καμια περιπτωση δεν ειναι φυτικα και απ οτι εχω ακουσει εχουν απαγορευτει στην Ελλαδα, απλα υπαρχουν καποια αποθεματα στα φαρμακεια ακομη!
Το καλυτερο βεβαια ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου!
Πριγκίπισσα μου,βλέπω μπήκες σήμερα και δεν μας καλημέρισες;Χάσαμε τους καλούς μας τρόπους;
Πάει το γαλάζιο αίμα...έγινε κόκκινο κι αυτό;Δεν το περίμενα αυτό απ'την υψηλή σας μεγαλειότητα!
Μαίρη Λου,σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση με ανοιχτές αγκάλες!Δεν αξίζουμε 250 χιλιόμετρα;
Το μπαρμπούνι συνεχώς τα κάνει για να έρθει να μας βρει(όχι τόσα,οκ,αλλά να μην το αδικήσουμε!)
Γουρουνίτσα,γουρουνάκι και τα συναφή,ασφαλώς δε σε ξεχνάμε(οι παλιοί τουλάχιστον,που σε γνωρίσαμε)
Είσαι καλά;Ο γιός σου;Πώς είναι η ζωή σου τελευταία;Να μη μας ξεχνάς για τόσο μεγάλα διαστήματα!
Νομίζω απάντησα σε όλους όσους πόσταραν κάτι από την τελευταία μου φορά.Κάτι σοβαρό εννοώ,
γιατί δικαιολογίες,απολογίες,λαϊ κά δικαστήρια και γκρίνιες δε με αφορούν...Φιλάκια πολλά πολλά σ'όλες σας!
Καλησπερα κοριτσακια μου! Περασε κι αυτο το ΣΚ και απο αυριο παλι τα κεφαλια μεσα...
Λοιπον, εγω το ΠΣΚ εφαγα οτι δεν ειχα φαει ολη την βδομαδα, δεν ηπια ομως...(αντε, γλιτωσα το δεκαχιλιοθερμιδο την ημερα :) )
Δεν πειραζει, απο Δευτερα παλι. Ειδα ομως οτι δεν ημουνα η μονη που δεν ζυγιστηκα την Παρασκευη, υποσχομαι ομως την επομενη να ζυγιστω.
Πολλα φιλια σε ολες και ευχομαι να εχουμε μια καλη βδομαδα!!!
..γεια χαρανταν...
και εγω δεν εκανα διαιτα αυτο το σκ..μαστιγωστε με...
σημερα ανοιξα και φιλο και εφτιαξα μια τυροπιτα σουπερ σπεσιαλ...και τσουρεκια για να μαθει την συνταγη τους μια φιλη μου...
καταλαβαινετε τα υπολοιπα...δεν βαριεσαι μια ζωη την εχουμε....
σε λιγο θα κοιμηθω παρεα με ολες αυτες τις θερμιδες να με νανουριζουν....
και εγω ζηλεψα απο τις φωτο απο To shark....
ειχα παει και εγω εκει πριν 5 χρονια και ειναι πολυ ομορφα..
ωραιοτερη και η παρεα σας βεβαια...
καληνυχτα και καλη εβδομαδα αυριο προκαταβολικα!!!!!!!
φιλακια ματς και μουτς!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Έχεις δίκιο Ναντίν για την έλλειψη της χθεσινής καλημέρας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αλλα να, ήμουν σε μια φάση χθες που ειχα ανάγκη να σας διαβασω χωρίς να δώσω το παρόν. Αλλα για σήμερα πάρε μια μεγάλη ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!
Καλημερα σε ολους!
Μπαινω κι εγω στην ομαδα R σημερα...Για να δουμε,τι θα δουμε!!!
Κοριτσακια καλημερα σε ολες, ο καφες ηταν τελειος και η θεα μαγευτικη, αλλα ενα εχω να σας πω, η ναντιν ηρθε με φωτογραφικη μηχανη ανα χειρας, μας παρακαλουσε να την φωτογραφησουμε και να τις βγαλουμε στο φορουμ αλλα οχι, οχι, οχι, θες να σε κατασπαραξει το κοινο σου?, ασε και σε μας κανενα κοκκαλακι για την επομενη φορα,
κοριστια σημερα πηγα πρωτη μερα την κορη μου στον παιδικο σταθμο, τι να σας πω, εκλαιγα σε ολη την διαδρομη μου απο τον παιδικο στη δουλεια, μηπως πρεπει να απογαλακτιστω εγω αντι για την κορη μου?, ειμαι πολυ χαλια, το παιδι μου σε ξενο περιβαλλον, θα περναει καλα? σιγουρα θα με ψαχνει, αχ καταραμενη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ξενα χερια.........
νομιζω οτι τωρα πια εχει μια η πεννυ. αρχισε να την παρακαλας....Quote:
Originally posted by XENIA!
.
και πληρωνω οσο οσο σε οποιον μου στειλει φωτο της ναταλιας!!!!!!!!!χιχιχιχιχι
και στην επομενη συναντηση, θα κανονισω να εχω κι εγω φωτογραικη μαζι μου. εχω κι εγω παιδια που θελω να προικισω!!!
κοριτσια περασα παρα πολυ ωραια. σας ευχαριστω πολυ. να το ξανακανουμε συντομως. πεννυ μου, χαρηκα ιδιαιτερως που σε γνωρισα απο κοντα. εφτασα πολυ καλα.
σημερα ηρθα γραφειο μονο για δυο ωρες οποτε, σας αφηνω. αυριο μαλλον δεν θα ερθω καθολου. επιφυλασσομαι με νεα μου απο τεταρτη.
Nadine, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ωραια ενιωσα οταν ειδα τις φωτογραφιες απο το shark. τοσο ζωντανες. και οταν σκεφτομαι οτι ημουν εκει, ακομη πιο ωραια νιωθω.
αντε καλη βδομαδα σε ολους και ολες
φιλακια πολλα
Αχ αυτες οι αυπνιες!!!!!!
Ισως φταιει οτι αρχισα να παιρνω των 15mg!
Αυριο εχω ραντεβου σε διαιτολογο.... θα σας ενημερωσω τι μου ειπε.
Φιλια σ'ολους!
Καλημέρα αγαπημένες μου!! Σαν να μου φαίνεται ότι μείναμε πάλι λίγες... Που είστε οι υπολοιπες καλέ; Για ξυπνηστε!!!! Φιλάκια και μια γλυκιά καλημέρα!
Quote:
Originally posted by klm
Καλημέρα αγαπημένες μου!! Σαν να μου φαίνεται ότι μείναμε πάλι λίγες... Που είστε οι υπολοιπες καλέ; Για ξυπνηστε!!!! Φιλάκια και μια γλυκιά καλημέρα!
http://9ab402a4.fb.joyent.us/good_morning/gifts/14.gif
Αχ πολύ μου αρέσει το αρκουδάκι Ναντίν
Έλα στην παρέα μας,φαντάρε!Quote:
Originally posted by ΜaRiaZ
Καλημερα σε ολους!
Μπαινω κι εγω στην ομαδα R σημερα...Για να δουμε,τι θα δουμε!!!
Αλλά ποτηράκι μην πάρεις γιατί θα ζηλέψουν οι μπεκρούδες της Πελοποννήσου!
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου και καλά αποτελέσματα,Μαράκι!
Εμείς εδώ(δε θέλω γέλια,παρακαλώ)ζυγιζόμαστε κάθε Παρασκευή,
έχουμε γραμματέα την Barb και απουσιολόγο την klm,να ξέρεις και το καταστατικό!
Η πριγκίπισσα μας έχει αναλάβει να μας ξεκινά ευχάριστα τη μέρα με την καλημέρα της!
Κι από κει και πέρα προσπαθούμε να συσφίγγουμε τις σχέσεις μας μ'ενεργό παρόν.
Εγώ έχω το ακαταλόγιστο στην κακία και το πείραγμα,αλλά εξαντλώ μόνο όσα όρια μου βάζουνε,
οπότε κανόνισε την πορεία σου!Αυτά είναι τα σημαντικά!Α..τα reductil...παραλίγο να τα ξεχάσω...
Δεν τα παίρνουμε όλες..κάποιες κάποτε τα ξεκίνησαν,δεν τα παίρνουν πλέον,αλλά κολλήσαμε
και συνεχίζουμε στην ομάδα R.Αν μένεις Θεσσαλονίκη,κάνουμε και συναντήσεις πού και πού.
Νομίζω πως μια πρώτη ξενάγηση τη δέχτηκες...Σιγά σιγά θα γνωριστούμε καλύτερα...
Ίσως και παραγνωριστούμε..θα δείξει!Καλώς μας ήρθες και παλι!Φιλάκια!
Πίκρα οι αϋπνίες,Μαίρη Λου μου,ξέρω...αλλά το καλό είναι πως σταδιακά υποχωρεί η εμβέλεια τους...Quote:
Originally posted by Mairy_Lou
Αχ αυτες οι αυπνιες!!!!!!
Ισως φταιει οτι αρχισα να παιρνω των 15mg!
Αυριο εχω ραντεβου σε διαιτολογο.... θα σας ενημερωσω τι μου ειπε.
Φιλια σ'ολους!
Δεν πτοούμαστε με το καλημέρα...Ας δώσουμε μια πίστωση χρόνου,λέω εγώ,
εννοείται εφόσον δεν έχουμε άλλες παρενέργειες σοβαρές,όπως είχε η Λινταλένια μας!
Περιμένουμε τα νέα από το ραντεβού σου με τον/την διαιτολόγο και τις πρώτες απώλειες!
Να σε προσέχεις!Καλή δύναμη!Φιλάκια πολλά!
Σιγά καλέ,να μην παρακαλέσει κιόλας!Δεν ήξεβρνα!Quote:
Originally posted by BARB3
νομιζω οτι τωρα πια εχει μια η πεννυ. αρχισε να την παρακαλας....Quote:
Originally posted by XENIA!
και πληρωνω οσο οσο σε οποιον μου στειλει φωτο της ναταλιας!!!!!!!!!χιχιχιχιχι
Ξενιαλούμπι μου,σοβαρά τώρα,άμα θέλεις να με δεις πριν τη συνάντηση μας
(βέβαια χάνει από το ρομαντισμό της η ιστορία,που θα λέμε στα εγγόνια μας για την πρώτη μας φορά)
θα σου στείλω τις φωτογραφίες,που μου έβγαλε δολίως η Πέννυ τότε στη συνάντηση.
Γιατί μη νομίζεις πως έχω και καμιά άλλη αφού όλα ήταν στο κλεμένο λάπτοπ...
Νομίζω πως μετά από τόσο καιρό που σε ταλαιπωρώ,το έχεις πλέον κερδίσει...
Αλλά να σ'εμπιστευώ πως δε θα τις δείξεις αλλού,ε;Μόνο για σένα!
Και δε θέλω μετά κοπλιμέντα.Αυτοί είναι οι όροι.
Αχ!Τα πρώτα παιδιά..η πρώτη φορά...γλυκός ο πόνος του αποχωρισμού.Quote:
Originally posted by basia
κοριστια σημερα πηγα πρωτη μερα την κορη μου στον παιδικο σταθμο, τι να σας πω, εκλαιγα σε ολη την διαδρομη μου απο τον παιδικο στη δουλεια, μηπως πρεπει να απογαλακτιστω εγω αντι για την κορη μου?, ειμαι πολυ χαλια, το παιδι μου σε ξενο περιβαλλον, θα περναει καλα? σιγουρα θα με ψαχνει, αχ καταραμενη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ξενα χερια.........
Από τη μία η χαρά που μεγαλώνει,κοινωνικοποιείτ� �ι,αποκτά νέες προσλαμβάνουσες
κι από την άλλη η αγωνία για το άγνωστο περιβάλλον,μακριά από την ασπίδα προστασίας.
Αλλά και η ανασφάλεια της αγάπης πως μέχρι τότε η μητέρα είναι όλος του ο κόσμος,
στον οποίο πλέον εισέρχονται κι άλλοι που θα κάνουν το προσωπάκι του να λάμψει από χαρά!
Ανθρώπινα όλα αυτά,basia μου κι απόδειξη μεγάλης αγάπης για την κορούλα σου!Είναι πολύ τυχερή που σ'έχει μαμά της
(σόρυ από τον μπαμπά,αλλά δεν τον γνώρισα-αν και για να τον διαλέξουμε,ο καλύτερος θα είναι!).
Έχεις όλη την καλοσύνη και αθωότητα του κόσμου φυλακισμένη στο χαμόγελο σου
κι επειδή είμαι σίγουρη πως όταν την κοιτάζεις λάμπεις όσο ποτέ,είναι υπέροχη εικόνα αυτή να σε μεγαλώνει,
να σου ξεκινά τη μέρα και να σε ξεπροβοδίζει στα όνειρα για καληνύχτα!Να τα χαίρεστε τα καμάρια σας!
Είστε πολύ τυχερές κι εσείς κι εκείνα φυσικά!Μακάρι όλοι ν'αξιωθούμε να το ζήσουμε αυτό το συναίσθημα!
Μαρικάκι μου,καλή δύναμη στα σεμινάρια,που από σήμερα ξεκινάς!
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και με το θέμα του φίλου μου!
Δυσκολεύεσαι,μαναράκι μου,αλλά θα περάσει κι αυτό!
Εμείς εδώ είμαστε όποτε έχεις λίγο χρόνο να χαλαρώσεις...
Μπαρμπούνι μου,τσαχπινογαργαλιάρικο εσύ!
Μιλάς για τη συνάντηση μας λες και ήταν συνάντηση κορυφής!
Για προσγείωσε μας λιγάκι,γιατί θα τη δούμε και σπουδαίοι στο τέλος.
Καλή σχολική χρονιά στα καμάρια σου κι ελπίζω να μην έχεις Θρησκευτικά
και φέτος να διαβάζεις!Θυμάσαι τι λέγαμε πέρισυ,ε;Φιλάκια πολλά στα φιλαράκια μου!
Χανελέλι μου,ακόμα στην αδερφούλα σου είσαι;Ελπίζω να τα περάσατε όμορφα!
Περιμένουμε νέα σου!Μη μας αφήνεις στα σκοτάδια τόσες μέρες!Αφού ξαναβρεθήκαμε,αφού!
Μόνο η Σαμπίνα μας λείπει και πολύ μάλιστα,αλλά έχε χάρη το φιλελεύθερο καθεστός
της δημοκρατίαςκαι του σεβασμού της ελευθερίας της βούλησης του άλλου!Σαμπίνα,καμ μπακ!
Αλαλουμένια μου,σήμερα επιστρέφεις από τις διακοπούλες σου με το καλό!
Από αύριο περιμένουμε την παρουσία σου και πολύ αντεξαμε θεωρώ!
ʼντε γιατί α!Μ'έχουν πιάσει τα στερητικά μου και τα ξεσπώ αλλού!
Μου έλειψες πάρα πολύ και δε νομίζω πως χρειάζομαι κι άλλες απώλειες στη ζωή μου!
Χάϊντε!
Μαράκι από Ρόδο,πώς πάει η επέκταση του πργράμματος;Αγγίζουμε πλέον νούμερα εφηβείας;
Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ κι η κουκλίτσα σου!Περιμένουμε νέα από το όμορφο νησί σου!
Παλιόπαιδο,ήλιε μου,Αλικάκι,dreamer,e_angel,Μag,ελπ� �ζω να είστε όλοι καλά στην υγεία και τη διάθεση σας!
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σας!Να σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά πολλά σε όλα τα ομορφοκόριτσα μου
και τις υψηλές guest Λινταλένια,esceden,basia,Ευγενία, Πέννυ κι όσες άλλες κάνουν αρπαχτές από τα μέρη μας!
Γεια σου Ναντινάκι, γεια σας ρεντουκτιλοκόριτσα!
Σήμερα πήγα και έκανα την εγγραφή και αύριο ξεκινάει ο γιος μου σχολείο ... προνηπιάκι... με την τσαντούλα του και τα ματάκια του τα όμορφα όλο ερωτηματικά και απορία για τα πράγματα που θα δει στο καινούργιο σχολείο πρώτη φορά!
Τι συγκίνηση κάθε χρόνο!
Από του χρόνου (ίσως και από φέτος, θα δούμε) θα ξεκινήσει για πρώτη φορά και η μικρή μου!
http://ellontia.pblogs.gr/files/135228-ex_isot.jpg
Με το καλό,καρδιά μου,η σχολική τους χρονιά!Σιγά σιγά κι η μικρή στα βήματα του μεγάλου!
Όλη η φώτιση κι η χαρά του κόσμου στα παιδάκια σας,μανούλες φιλενάδες μου!
Να έχετε λίγο χρόνο κι εσείς για τα δικά σας...Γιατί όταν παρίστανται δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα...
Ευχαριστώ τρυφερή μου....
Καλησπερα κοριτσια μου, ολες καλα ε? Εγω περασα ενα ζορικο 2ημερο αλλα σημερα το απογευμα τελειωσαν τα βασανα μου,γυρισε η κολωνα του σπιτιου και καπως εγινε πιο ελαφρυ το προγραμμα μου.
Διαβαζω αυτα που γραφεται για τα παιδακια σας και αρχιζω να μπαινω κι εγω στο πνευμα, τι με περιμενει του χρονου.
Ναντινακι μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και για τις σκεψεις σου. Τα σεμιναρια ξεκινησαν και δεν σου κρυβω πως ειναι λιγο βαρετα, αυτο ομως δεν με πειραζει και ιδιαιτερα, αλλο προβλημα ειχα, προς το παρον τελειωσε μεχρι να φυγει ξανα ο βασιλης...
Καλα βρε μαγισσακι μου, δεν θα μου τις δειξει (φωτογραφιες σου) εμενα η ξενια αφου δεν θελεις αλλα να ξερεις πως κι εγω θελω πολυ να σε δω και οχι σε φωτογραφια...και αν εσυ δεν θες να δεις εμενα θα βαλω τα μεγαλα μεσα (Φωτη)!
Φιλακια πολλα σε ολες!
Καλημέρα φιλενάδες!!! Όπως βλέπετε εγώ είμαι συνεπής στο πρωινό ραντεβού μας. Συνεχίζω δυναμικά περπάτημα και διατροφή. Σας φιλώ και σας καλημερίζω με το πιο ζεστό μου χαμόγελο! Φιλια !
Με τέτοιο ζεστό χαμόγελο,πώς να μην πάει υπέροχα η μέρα;Έτσι σε θέλω,αγαπημένη μου!
Επίσης σήμερα έχω κι άλλο λόγο να χαμογελάω,γιατί επιστρέφει,λέει,η Αλαλουμένια μου στην παρέα μας!
Μαρικάκι,το Ξενιαλούμπι μου έχει μήνες,που ζητά να δει το γήινο en face μου...Το ότι θα συναντηθούμε είναι δεδομένο
και δε χρειάζεται δέλεαρ,καθώς εξυπακούεται πως θέλω να γνωρίσω και το αγοράκι μου!Απλά ήθελα να διατρήσω
το πέπλο μυστηρίου μέχρι εκείνη τη στιγμή...Αλλά άμα τόση είναι η γυναικεία περιέργεια,
να βάλω φωτό μου στο msn να σας ικανοποιήσω όλες,πριν σας φάει η γάτα κι εσάς!
Έχω τώρα εκείνες που μου έβγαλε η Πέννυ,οπότε υπόσχομαι στην επόμενη επικοινωνία μας να ρίξετε μια κλεφτή ματιά,
πριν γίνω πάλι άγαλμα.ʼντε,για να μη λέτε...Απαιτητικές γυναίκες,που δίνετε τόση σημασία στην εμφάνιση!Ματαιότητες...
Φιλάκια σ'όλα τα κορίτσια μου!Πάω να πιω καφεδάκι με την Πέννυ,μεσημέρι έρχονται οι δικοί μου,απόγευμα η κολλητή μου
και κλείνουμε με λατρεμένο Αλκίνοο απόψε!Υπέροχη μέρα!Κι όλα αυτά,χάρη στο φως της πριγκίπισσας μου!Μάκιαααα
κι απο εμενα την καλη μου μερα κοριτσια. εμεις εχουμε και ηλιο οποτε μου φαινεται να ειναι καλη η ημερα σημερα.
για αλλη μια φορα το πηρα αποφαση να αρχισω διαιτα/διατροφη μπας και χασω τιποτε. ξεκινησα με χυμο γκρειπφρουτ και ελπιζω να κρατηθω στο ακολουθο προγραμμα
-20 λεπτα διαδρομο
-πρωινο (7): χυμος γκρειπφρουτ ή γκρειπφρουτ ή εστω χυμο πορτοκαλι ή πορτοκαλι και στην χειροτερη περιπτωση ενα αλλο φρουτο
-δεκατιακο (10:30): τυρακι κιτρινο λαιτ και καναδυο μπισκοτακια/ψωμακι
-μεσημεριανο (2): φρουτο (πχ 2 μετρια φρουτα)
-απογευματινο (5:30): σαλατα και κοτοπουλο ή τοννο ή αλλο ψαρι ή εναλλακτικα λαχανικα μαγειρεμενα αλαδωτα (βαρεθηκα να κοβω και να πλενω μαρουλια)
-8-9: διαδρομο
βραδυνο (9): ιδιο με το απογευματινο
ε, καλα μη με παρετε και στα σοβαρα. θα ηθελα πολυ να το τηρησω. καποτε ειχα καταφερει κατι παρομοιο για μερικες βδομαδες κι εχασα περιπου 5 κιλα. αλλα 5 θελω προς το παρων και βλεπουμε μετα. και φυσικα μπορει μεχρι αυριο να μην εχω κανει τιποτε απο ολα αυτα. για σημερα δεν εκανα διαδρομο αλλά με τη βοηθεια του ρεντουκτιλ ολα γινονται. δηλ θα ξυπναω νωρις-νωρις και ελπιζω να τα καταφερνω.
να ευχηθω κι εγω καλη αρχη σε ολες τις μανουλες και υπομονη μεχρι τον ιουνιο οποτε και τα βασανα των διαβασματων -που συντομα θα αρχισουν- τελειωνουν κι επισης θα τελειωσει το πρωινο ζορισμα για εμας και τα πρωινα ξυπνηματα των παιδιων. ε, λιγοι μηνες ειναι, ας κανουμε υπομονη (τι ωραια που τα λεω, συμφωνητε?)
εσεις κυριες της πελοπονησου δεν κανονιζετε καμια συναντηση? καλεστε και την ναταλια να τη δειτε. και φωναξτε και μερικες απο αθηνα που χτυπιουνται....
αντε παω να διαβασω τα 56 μειλ που μου ερθαν και τα λεμε
αχ, καφεδακι διαβασα και ζηλευω!!! φιλακια στην μακαροναδα μου
καφεδακια διαβαζω συναυλιες ωραια ωραια,
βαρβ μου ελπιζω να μπεις στο προγραμμα, και να το κρατησεις γιατι αυτο ειναι σημαντικο...
Μπηκα να μαθω νεωτερα για to reduktil και πως τα πανε γενικοτερα τα ατομα που το παιρνουν αλλα να καταθεσω και δικες μου εμπειριες και διαβαζω αλλα αντι αλλων..νομιζω πως αποπρωσανοτολιζεται αυτο το τοπικ ολο και ποιο πολυ.
απο reduktil εχει γινει η πρωτη μερα στο σχολειο..τι να πω?
το οτι θα πειραζε καποιον η καταθεση των προσωπικων μας στιγμων και συναισθηματων περαν του χαπιου σε ενα διαφορετικο τοπικ ουτε που το φανταζομουν,Quote:
Originally posted by dreamer
Μπηκα να μαθω νεωτερα για to reduktil και πως τα πανε γενικοτερα τα ατομα που το παιρνουν αλλα να καταθεσω και δικες μου εμπειριες και διαβαζω αλλα αντι αλλων..νομιζω πως αποπρωσανοτολιζεται αυτο το τοπικ ολο και ποιο πολυ.
απο reduktil εχει γινει η πρωτη μερα στο σχολειο..τι να πω?
οποιος δεν θελει δεν διαβαζει, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
μαλλον το χαπι σε εχει πειραξει και στα νευρα, για κοιταξε το λιγο και αυτο.......
morh ai xasou ilithia
καλα κοριτσι μου τι τροπος ειναι αυτος? Δυστυχως μεσα απο την ανωνυμια που σου προσφερει το ινερνετ βγαζεις οτι πραγματικα εισαι. Επρεπε να ντρεπεσαι για τη συμπεριφορα σου, θα ηθελα να ηξερα αν ειχες την βασια μπροστα σου η οποιαδηποτε κοπελα απο δω μεσα, ετσι θα μιλαγες?
Αν θελεις ανοιξε αλλο τοπικ και γραφε τις δικες σου εμπειριες για το ρεντουκτιλ, δεν σε εμποδισε κανενας, εδω η κοπελα που ανοιξε το συγκεκριμενο επιθυμει αυτου του ειδους την εξελειξη και στην τελικη δημοκρατια εχουμε (η μηπως οχι?).
ντριμερ κοψε το χαπι.ειχα απυστευτα νευρα.δεν κανει καλο .απο τοτε εχω κρησεις πανικυο και περνω ηρεμηστικα.με καταστρεψαν τα φαρμακα αυτα.οπια περνει να τα κοψει οσο ειναι καιρος.
Αυτό τώρα τι ακριβώς ήταν;;Quote:
Originally posted by dreamer
morh ai xasou ilithia
Σε ένα τόπικ 70 τόσων σελίδων.. είναι δυνατόν να συζητιέται ΜΟΝΟ ένα χάπι; Από ανθρώπους που μιλούν σχεδόν καθημερινά και μοιράζονται πέρα από τις εμπειρίες τους με τα χάπια και την καθημερινότητά τους;; Δεν νομίζω να μπήκε ποτέ κανείς με ερωτήσεις και απορίες και να μην βοηθήθηκε από παλιά και νέα μέλη! Έχουν συζητηθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ακόμη περισσότερα.. αλλά όλα αυτά δεν παύουν να τα συζητούν άνθρωποι με προσωπικότητες και ιδιαιτερότητες που επαναλαμβάνω ΔΕΝ μπορούν να συζητούν μόνιμα το χάπι! Αυστηρά για πληροφορίες και ενημέρωση θα σου συνιστούσα τη wikipedia.. εδώ μπαίνουν άνθρωποι και όχι ρομποτάκια! Γιατί η επίθεση;; Δεν καταλαβαίνω..
nadine: που λέτε το reductil....
basia: reductil????
Βarb: redu.... τι????
Μαρικάκι: Ααααα για τα reductil, λές?
Λοιπόν dreamer παρόλο που δεν διακρίνεσαι από ευγένεια, η ευγενία θα σου απευθύνει το λόγο γιατί με ενόχλησες.. δεν μπορεί ολόκληρο τόπικ να μιλά συνέχεια για τά reductil.. ( ως άνωθεν όλοι οι διαλόγοι...) είναι λογικό νομίζω να ασχολούνται τα κορίτσια και με άλλα θέματα και να ξεφευγουν.. γι αυτό το λόγο υπάρχει κοριτσάκι μου το forum περισσότερο για ψυχολόγικούς λόγους. Δε λέω είναι κ για να ακούσεις γνώμες αλλά 77 σελίδες έχει αυτό το τόπικ σχετικά με το reductil. Διαβασέ το προσεκτικά και που ξέρεις ίσως αποκομίσεις και κάποιο μάθημα σωστής συμπεριφοράς... Σου ζητώ συγνώμη αν παραφέρομαι αλλά εσύ με προκάλεαες...
και ζητώ συγνώμη και απο τα κοριτσάκια για τη μικρή κυστοπαρέμβαση.. και που αναφέρομαι σε τόσες λίγες στον ανωτέρω διάλογο αλλά είμαι επισκέπτης και δε γνωρίζω ακριβώς τα ρεντακτιλοκόριτσα...
και για το τέλος, σαν κρύο πιάτο, ένα νέο σουξέ που μου έμαθε το παιδάκι της Βάσιας:
ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΩ...
ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ...
ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΕΛΩ....
ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΩ...
κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΝΩ REDUCTIL ΑΜΑΝ ΠΙΑ........
Δεν ξέρω τι να πω..πέρα από το πόσο πολύ λυπάμαι!Δεν καταλαβαίνω γιατί να κλιμακώνουμε επιθετικότητα εδώ μέσα...
Δε θα προχωρήσω σε κατεβατά αυτονόητων και περιττών εξηγήσεων...(Εξάλλου με κάλυψε σ'ένα μεγάλο βαθμό η Πέννυ.)
Η ευθύνη του αποπροσανατολισμού του τόπικ αυτού είναι αποκλειστικά δική μου κι όχι επειδή απλά εγώ το άνοιξα.
Τροποποιώ για δεύτερη φορά τον τίτλο του (με χιουμοριστική διάθεση) προς αποφυγή επόμενων παρεμφερών αντιδράσεων.
Δεν ξέρω αν ο Ερμής είναι ανάδρομος ή έχει πανσέληνο τελευταία ή φταίνε τα χάπια ή οι στερητικές δίαιτες,ή ό,τιδήποτε άλλο,
πάντως παρατηρείται πολλή επιθετικότητα και άκριτη έκφραση απόψεων στο φόρουμ μας,λες κι είμαστε σ'αντίπαλα στρατόπεδα!
Δεν το καταλαβαίνω κι ούτε μου είναι ευχάριστο.Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να διαχωρήσουμε τη θέση μας και να εκφράσουμε
τυχόν αντιρρήσεις μας,πάντα με σεβασμό στον άλλον και θετική διάθεση.Παρακαλώ πολύ να κλείσει το θέμα εδώ
και να διατηρήσουμε ένα κόσμιο επίπεδο γενικότερα!Βάσια μου,εύχομαι να μη στεναχωρεθείς μ' όσα διαβάσεις.
Ας ρίξουμε εγωισμούς και τόνους κι ας μην επεκταθούμε...Ας χαλαρώσουμε λιγάκι...Μια παρέα είμαστε άλλωστε!
Καλημερα να πω ή μηπως δεν επιτρέπεται, αφού το περιεχομενο της λέξεως δεν αφορα στο reductil; Εγω θα την πω γιατί, όπως λέει και ο τίτλος του θέματος, έχω εισέλθει με δική μου ευθύνη. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!Να είστε καλά και να μη λησμονήσετε ότι αυριο ειναι Παρασκευή. Εγώ πάντως σας το υπενθυμισα. Μη το ξεχασετε, γιατι αυριο δε θα δικαιολογησω απουσιες, εμμμμμμ πια. Να θυμαστε πουρνο-πουρνο αυριο τη ζυγαρια σας. Φιλια πολλά φιλενάδες. (Ναντίν μ'αρεσει ο τιτλος ....)
τι να στεναχωρηθω καλε, εγω γελαω με αυτα που διαβαζω, καλα ειναι δυνατον?
κοριτσια ευχαριστω για την συμπαρασταση,
να φανταστεις ναντιν στο ποστ μου το χθεσινο ειχα γραψει "ναντιν αν θελεις αλλαξε τον τιτλο του τοπικ γιατι η κοπελια εχει προβλημα να μιλαμε για αλλα εκτος του reductil" αλλα μετα σκεφτηκα πως ειναι χοντρο να ζηταω κατι τετοιο γιατι δικο σου ειναι το τοπικ και το κανεις οτι θελεις, και το εσβησα
και σημερα μπαινω και βλεπω αλλαγμενο τιτλο, λεω δεν το πιστευω, τοσο πολυ να επικοινωνουμε, με επιασες κατευθειαν
αν παθω κατι κοριτσια απο εδω και περα να ξερετε οτι εχω χαθει, συμφωνα με τις οδηγιες της dreamer..........
και συνεχιζοντας το προγραμμα μου σας λεω πως η κορη μου και σημερα με κλαματα μπηκε στον παιδικο, ποτε θα συνηθισει?
φιλακια
την καλημερα μου στην ομαδα R και τους συμπαραστατες της... Και φυσικα να ενημερωσουμε για αλλη μια φορα οτι το R ειναι απο το Rainbow γιατι οι περισσοτερες της ομαδας και οι κολλητες της ομαδας δεν πινουν reductil. πωπω, μηπως να τα κοψω κι εγω αν ειναι να κανω τετοια νευρα???
καλε, τι λεω τωρα? μηπως το θεμα σχολειο πειραξε την κυρια dreamer? οχι τιποτε αλλο αλλα σιγουρα ζοριζεται οταν ακουει τη λεξη σχολειο (βλεπε ορθογραφικα της λαθη)
τελος παντων-δεν ασχολουμαι αλλο. εγω νιωθω μια χαρα να γραφω οτι θελω εδω μεσα και εφοσον δεν πειραζει την παρεα, δεν ζοριζομαι για την καθε ηλιθια
βασια μου, μην στεναχωριεσαι. καμια δεκαρια μερες θα σου το κανει το πρωινο κλαμα. ολες το εχουμε περασει. πιστευει οτι αν κλαψει δεν θα την αφησεις εκει και το κανει για να την παρεις. εγω το εχω στεκαρει-μολις φυγεις, σε ξεχναει και περναει μια χαρα. αν καταλαβει οτι την παρακολουθεις, συνεχιζει να κλαιει. μη μασας. μεχρι να το παρει αποφαση ειναι. φευγεις και την ξεχνας μολις βαλεις το κλειδι στο αυτοκινητο. σε εχει ξεχασει αι αυτη εντομεταξυ και παιζει με κατι.....
εγω κοριτσια το προγραμμα μου το προσπαθ. επιτελους καταφερα να μπω σε μια σειρα και μαλλον το οτι τα εγραψα εδω με βοηθαει. εχθες, οσο ημου γραφειο τηρησα κατα γραμμα το προγραμμα μου. στο σπιτι, εφαγα την σαλατα μου χωρις λαδι, κατι συκωτακια αντι κοτοπουλου ή ψαριου και "δοκιμασα" ρυζι φουρνου. το ειχα κανει ακριβως οπως μου αρεσει και δεν κρατηθηκα. μπορει να εφαγα και μια μεριδα στο ορθιο. δεν εκανα διαδρομο διοτι ειχαμε συναντηση γονεων στο νηπιαγωγειο και καπακι πηγαμε στο πανηγυρι του αιγινιου (μη μου πειτε οτι δεν το εχετε ακουστα. η μιση περιοχη απο εκει αγοραζει σχολικα ρουχα, παπουτσια, μπουφανακια κ.α.) απο οπου πηρα μια ωραιοτατη τσαντα κολσε νταμπανα απο εναν μαυρο. μονο αυτο-αν θελετε με πιστευετε. τιποτε αλλο. και οταν οι υπολοιποι πηραν απο ενα καλαμποκι ψητο, εγω κρατηθηκα. τελικα εφαγα το μισο του γιου μου που το αφησε και μοσχομυριζε στο αυτοκινητο. εφαγα στο σπιτι και 2 δαμασκηνα και αυτο ηταν. σημερα ξυπνησα απο τις 5μιση και ετοιμαζα για 3 ατομα πρωινα και μεσημεριανα. εκοψα και σαλατιτσα να την βρω ετοιμη, εκανα και 20 λεπτα διαδρομο. ποσο καιρο ειχα να ανεβω? περιπου δυο μηνες. το καταχαρηκα και οσο το σκεφτομαι, τοσο χαιρομαι....οποτε για αυριο, ημερα ζυγισματος οπως μας υπενθυμισε και η φιλη κλμ, ετοιμαζομαι να ανεβω στην αγαπημενη μου ζυγαρια (ειδατε? την καλοπιανω μπας και δειξει κανενα καλο νουμερο....) ηπια και τον χυμο γκρειπφρουτ, ολα καλα μεχρι τωρα.αντε το ηπια παλι το καφεδακι παρεουλα μαζι σας. παω για τα επειγοντα μου...
φιλακια σε ολες και κανονιστε, μη τυχον και δεν αναφερθειτε στο ρεντουκτιλ, θα σας μαλωσουν
Εισέρχομαι και γω με δική μου ευθύνη για μία καλημέρα και μια παρηγοριά στην Βάσια!
Βάσια κουράγιο και υπομονή γιατί και μένα ο γιος μου φέτος πάει με την θέλησή του στο σχολείο και χαμογελαστός!
Αφού δεν το πιστεύω ότι άλλαξε τόσο!
Ξεκίνησε 2,5 χρονών παιδικό και κάθε πρωί είχαμε κλάμματα!
Αφού πια είχα απογοητευτεί, έλεγα το δικό μου το παιδί θα πάει ποτέ σχολείο χωρίς να κλαίει?
Κι έγινε από μόνο του! Οπότε κάνε υπομονή, πρώτη της χρονιά δεν είναι? Είναι πολύ λογικό να κλαίει, προσπάθησε να κάνεις την καρδιά σου πέτρα, εμένα έφευγε το σχολικό και μετά έκλαιγα και γω.........
Και επειδη ολο αποπροσανατολισμους ειμαστε, το σηκωνε η ημερα και αλλαξα και τικερακι να σας αποπροσανατολισω λιγο ακομη οσες θελετε να αποπροσανατολιστειτε.....