βηματομετρητης, ωραια ιδεα!!!!
Printable View
βηματομετρητης, ωραια ιδεα!!!!
Δε με απασχολει γιατι για μενα 20 λεπτα=καθολου ως γνωστον...:)
Αλλα με ενδιαφερει να ξερω τι γινεται στον οργανισμο μου και γιατι πραγματικα οσους γυμναστες εχω ρωτησει δεν συμφωνουν μεταξυ τους...
Υ.Γ.
ειπαμε, τα donuts μια χαρα ηταν,νοστιμα-νοστιμα αλλα παει,τελος και στην τελικη σιγα τα ωα.Μπραβο που σταματησες σε 4 donuts.ασε που ο Στεργιου ειναι μεγαλος τσιγγουνης,αυτα δεν ειναι donuts αλλα μπουκιτσες.
http://forum.bodybuilding.gr/showthr...highlight=HIIT
Alexandrita, ρίξε μια ματια στο παραπάνω link. Θα σου λυθούν πολλές απορίες σχρτικά με την αερόβια άσκηση.
Καλημέρα!Επειδη τα εχω διαβασει αυτα και το συγκεκριμενο forum αλλα και αλλα,δεν γραφει πουθενα οτι μετα απο 20 λεπτα καις λιπος.ΣΤο συγκεκριμενο δε link που μου εστειλες ειναι ασαφες οσο αφορα το 20λεπτο.Γι αυτο ειμαι μπερδεμενη.Γιατι λεγεται γενικα αλλα δεν το εχω διαβασει καπου.Quote:
Originally posted by 1977
http://forum.bodybuilding.gr/showthr...highlight=HIIT
Alexandrita, ρίξε μια ματια στο παραπάνω link. Θα σου λυθούν πολλές απορίες σχρτικά με την αερόβια άσκηση.
Σημερα πολυ καλαα στο γυμναστηριο!
60 λεπτα διαδρομο, εναλλαξ καθε 10 λεπτα το 5,5 με 2 Incline και στο 6 με 4 incline!
κοιλιακους στον παγκο
κοιλιακους σε ενα πραγμα που ειναι τα ποδια στον αερα και ειναι για τους κατω κοιλιακους
ραχιαιους στο μηχανημα
βαρακια χερια
βαρη σωμα
Καλα ειχα τοσο καλη διαθεση σημερα,σαν χαζο τραγουδουσα πανω στο διαδρομο "and I?m crazy, but you like ittttttt loca, loca, locaaaaa":bigsmile:
http://www.youtube.com/watch?v=KcmDE-Qtmmw
ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ = 30 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ
σήμερα είχα αλλαγή στο πρόγραμμα και έχω να πω "θα καταρρεύσω". Πολλά βάρη το καινούριο πρόγραμμα. Μου βγήκε ο πάτος.
άρα εδώ ταίριάζει και το "ξεπατώθηκα" :PQuote:
Originally posted by mariafc
σήμερα είχα αλλαγή στο πρόγραμμα και έχω να πω "θα καταρρεύσω". Πολλά βάρη το καινούριο πρόγραμμα. Μου βγήκε ο πάτος.
μπραβο σ ολες!!!
εγω το συζηταω με τον εαυτο μου... ακομη δεν αποφασισαμε :P
και εμεις στις συζητησεις εχουμε μεινει!!ελεος πια με το κρυο,πουντιασαμε!!!θελω ηλιο για να βγω απο τη χειμερια ναρκη μαλλον,ισως,τελικα:puzzled:
10' διαδρομο
pilates
τελικα εδειξα πυγμη κ μετα τις γαλατοπιtες εριξα κ 55΄διαδρομο σε διαφορες ταχυτητες κ κλισεις (κυριως στα τελευτια 25΄) μμμπππααααας κ καει τπτ απ τα σημερινα :P
ambs, υπομονη η ανοιξη δε θα αργησει
πηνελοπη μπραβο
καμια αλλη συμμετοχη δεν εχουμε?
:)
:P
:bouncy:
Κορίτσια τεράστιο bravo! Οι προπονήσεις σας είναι απλά super!:thumbup::thumbup::thumbup:
Να μπω κι εγώ στην παρέα σας?
Σήμερα λοιπόν, σε μια υπερβολικά λανθασμένη εκτίμηση της θερμοκρασίας, επιχείρησα 50' με εναλλαγές τρέξιμο και power walking στο ανοιχτό γήπεδο κοντά στο σπίτι μου :crazy: , σαν παρωδία του sylvester stalone, rocky the comeback, ή όπως αλλιώς είναι το όνομα της ταινίας, όπου ο rocky κουρασμένος πια από τα χρόνια με μερικά περιττά κιλά προπονείται με ταλαίπωρο ύφος μεν, ακούραστα δε, στους παγωμένους δρόμους της Μόσχας. :smirk:
ουαου!!!Quote:
Originally posted by faidra7
Κορίτσια τεράστιο bravo! Οι προπονήσεις σας είναι απλά super!:thumbup::thumbup::thumbup:
Να μπω κι εγώ στην παρέα σας?
Σήμερα λοιπόν, σε μια υπερβολικά λανθασμένη εκτίμηση της θερμοκρασίας, επιχείρησα 50' με εναλλαγές τρέξιμο και power walking στο ανοιχτό γήπεδο κοντά στο σπίτι μου :crazy: , σαν παρωδία του sylvester stalone, rocky the comeback, ή όπως αλλιώς είναι το όνομα της ταινίας, όπου ο rocky κουρασμένος πια από τα χρόνια με μερικά περιττά κιλά προπονείται με ταλαίπωρο ύφος μεν, ακούραστα δε, στους παγωμένους δρόμους της Μόσχας. :smirk:
χιλια μπραβο:thumbup:
εγω βασικα θα ετρεχα μονο για να μπω στο σπιτι με τετοιο κρυο :p
ειμαι η μονη που χαρηκε με το κρυο????
παρ ολη τη χαρα, η μερα ηταν για ξαπλες και χουζουρι.....
τελικα τα καταφερα και χωρις ιχνος διαθεσης πηγα γυμναστηριο, εκανα μολις 30 λεπτα διαδρομο(15 και 15) με πολυ ζορι στο 5,5 αλλα ευτυχως το υπολοιπο προγραμμα κανονικα...
μετα ηρθα σπιτι και τσκισα 2 τοστ και μπισκοτα....:(
οτι εκαψα δηλαδη το πηρα εις τριπλουν.....:flaming::flaming::flaming:
Ιανουαριος 2011 (στοχος να παω 13 φορες το λιγοτερο!)
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
13/1/11 - 30' curves
14/1/11 - 30' curves
17/1/11 - 30' curves
18/1/11 - 30' curves
19/1/11 - 30' curves
26/1/11 - 30' curves
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον απίστευτο ήλιο και επιχείρησα ένα ακόμη 50λεπτο στο γήπεδο. Ξεκίνησε σαν χαλαρό jogging και μετά το πρώτο τέταρτο, αφού είχα πλέον παγώσει τελείως έτρεχα σα να με κυνηγάει το F.B.I.
Το πήρα απόφαση πια πως για ένα μήνα ακόμη, τουλάχιστον, θα ήταν σοφό να γυμνάζομαι σε κλειστό χώρο:flaming:
χαχαχαχα faidra μιλαμε εισαι πολυ περιγραφικη!!
61 λεπτα διαδρομο εναλλαξ 5.5 με 2 incline και 6 με 4 incline καθε 10 λεπτα
βαρακια χερια
βαρη σωμα
κατω κοιλιακους
κοιλιακους στον παγκο
ραχιαιους
Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τη γυμναστική. ʼρχισα αεροβική πριν 2 βδομάδες. Πηγαίνω 3 φορές γυμναστήριο και άλλες 3 κολύμπι κάθε βδομάδα. Κάνω γύρω στα 50 λεπτά. Στο γυμναστήριο κάνω δρόμο, ελειπτικό και λίγους κοιλιακούς-βραχιαίους. Σκοπεύω αφού αποκτήσω περισσότερη αντοχή, να αφιερώνω περισσότερο χρόνο για γυμναστική. Απλά γνωρίζει κανείς αν είναι αλήθεια αυτό που λέγεται ότι δεν είναι καλά να κάνεις καθημερινά γυμναστική γιατί ο οργανισμός "νομίζει" πως βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, με αποτέλεσμα να μη χάνεις βάρος;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Yoga μετα απο 3 βδομαδες περιπου...
ραχιαιουςQuote:
Originally posted by boy23
Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τη γυμναστική. ʼρχισα αεροβική πριν 2 βδομάδες. Πηγαίνω 3 φορές γυμναστήριο και άλλες 3 κολύμπι κάθε βδομάδα. Κάνω γύρω στα 50 λεπτά. Στο γυμναστήριο κάνω δρόμο, ελειπτικό και λίγους κοιλιακούς-βραχιαίους. Σκοπεύω αφού αποκτήσω περισσότερη αντοχή, να αφιερώνω περισσότερο χρόνο για γυμναστική. Απλά γνωρίζει κανείς αν είναι αλήθεια αυτό που λέγεται ότι δεν είναι καλά να κάνεις καθημερινά γυμναστική γιατί ο οργανισμός "νομίζει" πως βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, με αποτέλεσμα να μη χάνεις βάρος;
κοριτσια τι λεει το curves βοηθαει?κανει για τα κιλα μου?
ναι
και γιατι οχι πεταλουδιτσα???οτι κανεις καλο ειναι!και αφου μπορεις και αφου δε βαριεσαι(μιση ωρα ειναι σιγα) ολα οκ!
εμενα δε βολευει κανενα,ολα μου πεφτουν μακρια και αφου δε μπορω και αφου βαριεμαι ξεκινησα δειλα δειλα το περπατημα και οτι γινει...:P:bigsmile:
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
13/1/11 - 30' curves
14/1/11 - 30' curves
17/1/11 - 30' curves
18/1/11 - 30' curves
19/1/11 - 30' curves
26/1/11 - 30' curves
27/1/11 - 30' curves
2 μερες τιποτα.....ημουν εκτος πολης.....:/
10' συνεχομενο χουλα χουπ? :shocked2:
Επίσης κατακουράστηκα....μετά από ψυχοφθόρα εμπλοκή με δημόσιες υπηρεσίες, γύρισα σπίτι, φυτεύτηκα στον καναπέ και έκτοτε εκτελώ αμέτρητες άρσεις tv control :dork:
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
13/1/11 - 30' curves
14/1/11 - 30' curves
17/1/11 - 30' curves
18/1/11 - 30' curves
19/1/11 - 30' curves
26/1/11 - 30' curves
27/1/11 - 30' curves
28/1/11 - 30' curves
Kαλησπερα!
Σημερα κανονικα γυμναστηριο
χαχα:spin:Quote:
Originally posted by faidra7
Επίσης κατακουράστηκα....μετά από ψυχοφθόρα εμπλοκή με δημόσιες υπηρεσίες, γύρισα σπίτι, φυτεύτηκα στον καναπέ και έκτοτε εκτελώ αμέτρητες άρσεις tv control :dork:
δεν ειχα ακουσει ποτε για τα υπαιθρια γυμναστηριο...
τελεια?
(δωρεαν ειναι ;) )
δειτε εδω που εχει , τι εχει απο υπαιθρια κ δημοτικα γυμναστηρια :)
http://www.megatv.com/ygeia/default....pubid=22321756
και εγώ σάπισμα σήμερα. Γύμνασα όμως απίστευτα τους σελιογόνους αδένες δεν έχω παράπονο.
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
13/1/11 - 30' curves
14/1/11 - 30' curves
17/1/11 - 30' curves
18/1/11 - 30' curves
19/1/11 - 30' curves
26/1/11 - 30' curves
27/1/11 - 30' curves
28/1/11 - 30' curves
29/1/11 - 30' curves
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tumble::tumble::tumble::tumble:
Τα καταφερα και επιασα τον στοχο μου! Απο τις ελαχιστες φορες στην ζωη μου!!!! Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη..... Αφηστε που αν παω και αυριο θα ειμαι και +1 φορα παραπανω!!!! Τελικα δεν ηταν και τοοοοοσο δυσκολο. Για να δω πως θα παει ο Φεβρουαριος!
Δεν μετρηθηκα ακομα. Καθε 15 εχω μετρηση στο γυμναστηριο οποτε ελπιζω οτι θα δω κατι καλο. Παντως εγω εχω αρχισει και βλεπω μια μικρη διαφορα. Αλλα μονο εγω! Ρωτησα τον αντρα μου και μου ειπε το κλασικο ''Παλι βιαζεσαι? Μετα απο 6 μηνες να με ρωτησεις!!!!" Δεν εχει πολυ αδικο αλλα εμενα που με καιει και το ψιριζω νομιζω οτι κατι εχει αρχισει να γινεται και οντως σε 6 μηνες θα το βλεπουν ολοι.Quote:
Originally posted by eleni1201
Μράβο Κατ!!!:thumbup: Μέτρηση έκανες? Πώς σου φαίνεται το σώμα σου μετά από ένα μήνα? Σε ρωτάω επειδή σκεφτόμουν κι εγώ να αρχίσω.
Να αρχισεις οπωςδηποτε!!!
Θα ενημερωσω για απωλεια ποντων και λιπους οταν με μετρησουν γυρω στις 15 Φεβ.
Οχι με αυτες τις συνθηκες δεν θα κανεις τιποτα, και μετα θα απογοητευτεις και θα ειναι χειροτερα. Πιστευω οτι η γυμναστικη για τα ατομα που δεν την αγαπανε (οπως εγω δηλαδη) ειναι σαν την διαιτα η το να κοψεις το τσιγαρο. Να σου γινει κλικ, να το θελεις πολυ, να ειναι γενικα το σωστο timing!
Αστο για αργοτερα οταν θα εισαι ετοιμη. Τωρα αν σου βγαινει κανε πραγματα που δεν κοστιζουν τουλαχιστον, βολτα το σκυλο, περπατημα, γυμναστικη με dvd...
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!! Αστο για οταν θα εισαι πιο χαλαρη τοτε....Quote:
Originally posted by eleni1201
Και δεν νομίζω με τόσο άγχος να προκύψει κάτι καλό...
μπραβο :thumbup:Quote:
Originally posted by kat73
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
13/1/11 - 30' curves
14/1/11 - 30' curves
17/1/11 - 30' curves
18/1/11 - 30' curves
19/1/11 - 30' curves
26/1/11 - 30' curves
27/1/11 - 30' curves
28/1/11 - 30' curves
29/1/11 - 30' curves
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tumble::tumble::tumble::tumble:
Τα καταφερα και επιασα τον στοχο μου! Απο τις ελαχιστες φορες στην ζωη μου!!!! Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη..... Αφηστε που αν παω και αυριο θα ειμαι και +1 φορα παραπανω!!!! Τελικα δεν ηταν και τοοοοοσο δυσκολο. Για να δω πως θα παει ο Φεβρουαριος!
τωρα που ειδες οτι μπορει να γινει , να συνεχισεις :)
συγχαρητηρια κατ!! :thumbup:
keep going