τζινα εγω ειχα παρει ολοκληρη μπαλα ομως καταφερα να φαω μονο τη μιση.ενιωσα κορεσμο γρηγορα ακομα και αν το εφαγα πολυ αργα.
Printable View
τζινα εγω ειχα παρει ολοκληρη μπαλα ομως καταφερα να φαω μονο τη μιση.ενιωσα κορεσμο γρηγορα ακομα και αν το εφαγα πολυ αργα.
Είναι απίστευτο Ελένη. Είχα πάρει όλο το 2λιτρο κουτί του παγωτού, γιατί λέω σιγά πόσο θα φάω για να το βάλω και σε μπωλ, έτρωγα σιγά σιγά ενώ έβλεπα τηλεόραση και ξαφνικά συνηδειτοποίησα ότι είχα φάει τουλάχιστον 10 κουταλιές του γλυκού χωρίς να έχω κορεσμό και τρόμαξα, λες και το στομάχι μου ήταν κανονικό! Ευτυχώς που εσύ ένοιωσες κορεσμό κι έτσι έφαγες μόνο τη μισή μπάλα.
σημερα πηγα σουπερ μαρκετ με τη μαμα μου και πηρα παξιμαδακια λαδιου 25γρ περιπου τα 2.ειναι τελεια.
πρ ενα μουστοκουλουρο
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ 1/4 πατατα μια ακριβως μπουκια κρεας.μου ερχοταν εμετος για καποιο λογο.μαλλον με πειραξε ο καφες.
απογ μιση μπαλα παγωτο αργοτερα μιση κουπα τσαι
βρ 2 παξιμαδακια(25γρ περιπου) 30γρ τυρι μια φετα γαλοπουλα
σημερα ημουν ολη μερα στους δρομους κ ετσι δεν ενιωσα τοση πεινα.. αρα σιγουρα ειναι κ ψυχολογικο που ειμαι μεσα ολη μερα...
μισο κουλουρι πολυσπορο
1/4 κουλουρι
1/4 κουλουρι κ λιγο μπριαμ (3 φετες κολοκυθακι κ 2 φετεςπατατα)
1 μπισκοτο
τσαι
κ τωρα λεω να φαω λιγα μακαρονακια με φετα κ αγγουρακι
Εχτες
Πρ:τιποτα το παπλομα ηταν βαρυ και το κρυο τσουχτερο
Δε:1/2 γιαουρτι 1κτσ κουακερ,1κτγ μελι,2καρυδια
Με:Σημερα πηγα σε τσιπουραδικο μετα απο 5 μηνες σχεδον την δευτερα κλεινω 5 μηνες. Ομος οι παλιοι καιροι περασανε στο παρελθον ειπια δυο ποτηρακια κρασι κοκκινο παρειγγηλα σαλατα και μαριδα αν και τηγανιτη πιστευω δεν πειραζη και μια ατασταλεια, δεν ξερω αν εχεται περαση απο τα τσιπουραδικα του βολου εδω σε καθε τσιπουρακι που παραγγελνεις ερχονται και οι αναλογοι μεζεδες ετσι εφαγα μια καβουροδαγκανα, ενα κοματακι χταποδι και μια γαριδα ολα αυτα μεσα σε 3 ωρες.
Απ:1καφε και αργοτερα 1 φετα γαλοπουλα με 1 κριτσινι
Βρ:Λιγα τορτεληνια
αργοτερα 1/2 μπανανα
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ 50γρ τονο 5 τορτελινια
απογ μια κουπα τσαι ενα μικρο παξιμαδακι αργοτερα ενα μουστοκουλουρο
βρ 3/4 κουπας κολοκυθοσουπα μια φετα τυρι του τοστ
καλησπέρα σας μανικάκια
π- γάλα με δημητριακά
δ- δυο φρυγανιές με βούτηρο καο μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
μ- μισό club sandwich και λίγες πατάτες τηγανητές
α- δυο σοκολατάκια
β- χοιρινό με δυο πατατούλες ψητές
καλησπερα κ απο εμενα :)
γιαουρτακι
μιση κουπα γαλα με 2 παξιμαδακια
1/2 μπολακι παγωτου μακαρονια βραστα κ λιγο αγγουρακι
3 μπισκοτα χωρις ζαχαρη
1 κομματακι κολοκυθοτυροπιτα που εκανα με πολλα λαχανικα κ ελαχιστο λαδι.δε ξερω πως να την ονομασω χιχιχ ειχα βαλει καροτο ,μανιταρια,κολοκυθι,κρεμμυ� �ια.παντως στο μικρο οταν με ρωτησε ειπα κολοκυθοτυροπιτα κ μου λεει ωραια! κολοτυροπιτα! θα φτιαξουμε :P
Καλησπερα και απο εμενα.
Πρ:τιποτα
Δε:1/2 γιαουρτι με κουακερ
Με:Σουπα με μοσχαρακι λαχανικα και φιδε,σαλατα μαρουλι
Απ:2κτσ πατατοσαλατα και 1 αυγο βραστο
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι.
Αλίνα φαντάζομαι τον μικρούλη σου να λέει στους ξένους "η μαμά μου έφτιαξε κολοτυρόπιτα"! :lol: Κι εσύ να προσπαθείς να τους εξηγήσεις ότι δεν είναι έτσι όπως ακούγεται!:lol:
Απο μικρο μαθαινεις την αληθεια......... τα παιδια σημερα δεν παιζονται εκει που δεν το περιμενεις πετανε κατι ατακες και σε αφηνουν ξερο...... Την προηγομενη εβδομαδα κρατουσα την ανηψια - βαφτησιμια μου που ειναι 5,5 χρονον και το βραδυ την ρωτησα αν ηθελε να τις παραγγειλω πιτσα και αφησε ξερο με την απαντηση τις, μου λεει: εγω νονε το βραδυ τροω ελαφρια για να κραταω την σιλουετα μου........Quote:
Originally posted by Alina
παντως στο μικρο οταν με ρωτησε ειπα κολοκυθοτυροπιτα κ μου λεει ωραια! κολοτυροπιτα! θα φτιαξουμε :P
Αλινα το φυλο απο την πιτα το ανοιξες εσυ η ηταν αγοραστο? Αν το ανοιξες εσυ κρατα μου ενα κομματι γιατι ειναι αδυναμια μου οι πιτες.
καλημερα σας! bigjason την εκανα χωρις φυλλο καπως σαν κεικ. χιχχι τεμπελοπιτα πως την λενε. προτιμησα να την κανω ετσι για να εχει λιγοτερο αλευρι κ περισσοτερο αυγουλακια κ τυρι για να φαω κ εγω σχετικα χωρις τυψεις... αν κ φυλο μου αρεσει να ανοιγω,το προτιμω κ εγω απο το αγοραστο.
με το μικρο μετα ειχαμε πολυ γελιο,βρηκα παιχνιδι κ του ελεγα μεγαλες συνθετες λεξεις να δω πως θα τις πει! χιχιχι καταλαβαινε κ αυτος οτι τις ελεγε λαθος κ προσπαθουσε να τις πει σωστα κ το διασκεδασαμε αρκετα :) η αποθεωση ηταν οτι τα εκανε ολα πιτα! του ειπα συντροφικοτητα κ λεει συντροφικοπιτα! :P
Ιασονα επρεπε να σε ειχα σπιτι πριν κανω την εγχειρηση που 2 φορες τη βδομαδα εφτιαχνα πιτα με δικο μου φυλλο.ναι ναι ειμαι μια θεοτητα στο φυλλο θα με παινεψω ξεδιαντροπα.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ τσαι
μεσ 60γρ περιπου ψαρι ενα κομματι φινοκιο ενα κομματι ντοματα ολα μαζι στη λαδοκολλα
απογ γαλλικο με γαλα 10γρ μαυρη σοκολατα αργοτερα μια φετα τυρι μια μπουκια ψωμι
βρ μιση φετα ψωμι μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα
Γεια σας παιδιά , σήμερα ένιωσα κάποια στιγμή ένα εσωτερικό τρέμουλο που μεταφέρθηκε σταδιακά και στα χέρια μου και το έριξα στη σοκολάτα λίγο περισσότερο από το σύνηθες, δλδ. έφαγα τρία σοκολατάκια και δυο μπισκότα digestive με σοκολάτα. Κατά τ'αλλα, δυο-τρία μίνι κρίθινα παξιμάδια, χοιρινό το μεσημέρι, κοτόπουλο με λαχανικά το βράδυ.
τι ηταν αυτο το τρεμουλο :( πιτευεις αδυναμια? ευχομαι να μη το ξανανιωσεις
σημερα
κολοκυθοτυροπιτα 2 σπιρτοκουτα
καφε με γαλα
2 μπισκοτα
2 κουτλακια αρακα,ενα κομματι πατατα,μια φρυγανια(τα εκανα εμετο) μαλλον κ το αρακα δε τον αγαπει το στομαχακι
μισο γιαουρτι
2 κρακερακια
ενα τσαι
μετα ισως λιγο γαλα
Γιώτα έτσι που περιγράφεις το τρέμουλο μοιάζει με ελαφριά υπογλυκαιμία οπότε καλά έκανες και έφαγες μόλις το ένοιωσες. Λογικά πρέπει να σου έφυγε όταν έφαγες.
H αλήθεια είναι ότι μετά από λίγο έφυγε, αφού έφαγα σοκολάτα και παξιμάδια. Δεν το είχα ξανανιώσει και μου φάνηκε παράξενο.
Το τρέμουλο και το ότι πέρασε με το φαγητό δείχνει ότι ήταν υπογλυκαιμία. Ίσως να είχες αργήσει να φας και να έκανες και δουλειές ή να είχες φάει κάτι ελαφρύ. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο έτσι όπως σου συνέβει δηλαδή γιατί εμένα είναι ο χειρότερος εχθρός μου. Μην παραλείπεις τα γεύματά σου ιδιαίτερα όταν πρόκειται να περπατήσεις ή να κάνεις δουλειές.
σημερα σκ@@@@τουλες.δεν τα πηγα καθολου καλα.νομιζω εφαγα πολυ.
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ 70-80γρ κρεας βραστο
απογ μια φετα ψωμι μια τυρι μια γαλοπουλα 2ωρες μετα μια φετα ψωμι μια γαλοπουλα
βρ μισο τοστ
χαχαχα ελενη τι λες? αυτο ειναι πολυ???? χιχιχ ακου λοιπον τα δικα μου
γαλα με δημητριακα
καφε με γαλα κ πρωτεινη
μιση κουπα μανιτρασουπα
3 κρακερακια μικρα με τυρι κ γαλοπουλα
2 μπισκοτα
140γρμ ρυζι με μαρουλι κ κρεμμυδακι φρεσκο
κ τωρα αλλα 2 μπισκοτα
Βρε αλινα δεν ξερω νομιζω εφαγα πολυ το απογευμα.δεν ξερεις πως σε ζηλευω για το ρυζι.ποση ωρα σου παιρνει να το φας?
γειαααα σας και απο εμεναααααααα γλυκα μουυυ πλασματακιαααα ειχα ενα καλεσμα απο την ελενη και ηρθα χαχχαχαχ σημεραααααααα τι να πρωτο πωωωω ειχα κοσμοοο 14 ατομα σπιτι και εκανα 3 ταψια μουσακααα καργα λιπαρα χαχαχ αλλα εμενα το μενου μου σημερα ηταν πρωι στο ποδι εναν κρυο καπουτσινο μεσιμερι μπροκολο βραστο (το λατρευω )και λιγο κιμα απο τον μουσακα
απογευμα εφαγα 3 πιρουνιες απο ενα υπεροχο ελαφρυ γλυκακι που εφτιαξα το οποιοοο εχει 60 θερμιδες ενα μικρο κομματι και βραδυ τι αλλο αγαπημενο μπροκολοοοοοοοοοο
Welcome.λιγη δεν ειναι η πρωτεινη που πηρες σημερα βρε ιωαννα?
ναι το ξερω και γενικα δεν τρωω πρωτεινη οσο πρεπει αλλα τι να κανωωωωωω δεν την μπορω αυτο το θεμα εχει και η διατροφολογος μου και με μαλωνει συνεχεια αλλα πραγματικα δεν μπορω να τρωω ολα τα γευματαααααα
ελενη το ρυζι ειναιη μονη τροφη που παει τοσο ευκολα κατω! πιο καλα ακομα κ απο το ψωμι η τα ζυμαρικα που δε με πειραζουν ουτε αυτα.λοιπον εκανα περιπου ενα δεκαλεπτο νομιζω να το φαω ισως λιγο περισσοτερο.αλα οχι γιατι δε μπορουσα απλα μου εγινε συνηθειο να τρωω πιο σιγα.
τι ηταν το πολυ που εφαγες βρε ελενη μου? οκ ειπαμε να χασουμε αλλα οχι να γινουμε κ υπερβολικες. να τρως αν πεινας απλα σωστα πραγματακια, που αυτο ετσι κ αλλιως το κανεις! εγω τωρα ηπια λιγο γαλα ακομα.δε ξερω αλλα στανταρ ανα 2 ωρες πρεπει να φαω κατι. με ανυσηχει λιγο ολο αυτο... δεν ειχα μαθει τρωω ολη μερα!!! αλλα οσο βλεπω οτι χανω δε θα πιεσω τον εαυτο μου να το σταματησει
σημερα
πρ 1/4 κουλουρι θεσσαλονικης
δεκ 1μικρο παξιμαδακι λαδιου
μεσ ενα καροτο 50γρ τονο
απογ γαλλικο με γαλα και ενα μπισκοτο βρωμης 2ωρες μετα ενα μουστοκουλουρο μια φετα τυρι
βρ μισο τοστ
καλησπερα!
παλι σημερα με επιασε μια κριση το μεσημερι κ πειναγα πολυυυυυ :(
μισο τοστ
καφε με γαλα
ενα μικρο γιαουρτακι
μαρουλι σαλατα με 2 κουταλιες του γλυκου ρυζι κ ενα κοματι πατατα
1 μικρο γιαουρτακι
1φετα γαλοπουλα κ 2 κρακερακια
σαλατα μαρουλι παλι!
2 μπισκοτα
τσαι
ξεχασα κ την αμαρτια! 8 πατατακια απο τον μικρο
σήμερα τα εξής:
π- γάλα με δημητριακά
δ- δύο κριτσίνια
μ- λίγο μοσχαρίσιο κρέας και 70 γρ. ξηρούς καρπούς
α- 20 γρ. μαύρη σοκολάτα και ένα κρίθινο παξιμαδάκι
β- 100 γρ. ηλιόσπορους
Εχτες
Πρ:1/2 γιαουρτι 1κτσ κουακερ,1κτγ μελι,2καρυδια
Δε:1/2 μπανανα
Με:ενα κομματακι μουσακα σε light μορφη και σαλατα μαρουλι
Απ:1φετα γαλοπουλα και ενα κρακερ
Αργοτερα 1/2 μπανανα
Βρ:2 γιουβαρελακια
σημερα ελειπα ολη τη μερα απο το σπιτι οποτε δεν προσεξα πολυ.
πρ ενα μουστοκουλουρο
δεκ μισο κουλουρι θεσσαλονικης
μεσ χαμπουργκερ εφαγα το μπιφτεκι γυρω στα 60-70γρ ηταν και εφαγα ακριβως μια μπουκια απο το ψωμακι δεν ειχε ουτε μαγιονεζα ουτε τιποτα μονο μια πικλα αγγουρακι
απογ ενα μουστοκουλουρο
3/4 κουπας τραχανα και μια πηρουνια κρεας
να και τα δικά μου κατορθώματα:
π- γάλα με δημητριακά
δ- τπτ , ξέχασα να πάρω κάτι στη δουλειά
μ- τρία τυροπιτάκια
α- ένα σοκολατάκι, ένα παξιμαδάκι κρίθινο
β- ένα αμυγδαλωτό παστελι, μια χούφτα ηλιόσπορους
Εχτες
Πρ:------------
Δε:μισο τυροκουλουρο
Με:σολομο ψητο με σαλατα απο σεληνοριζο και καροτο
Απ:1φετα γαλοπουλα και 1 κριτσινι
Αργοτερα μιση μπανανα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
γεια σας σημερα ευτυχως δε ενιωθα πολυ πεινα...
1 μπισκοτο χωρις ζαχαρη
τσαι
σαλατα κ 3 πιρουνιες χυλοπιτες με φετα
1 μικρο γιαουρτακι
τσαι
3 κουταλιες σοκολατινα :P ειπα να μην αφησω τη καρδια χωρις καν να την δοκιμασω.
1 φετα τυρι του τοστ λαιτ
εχω καιρό να γράψω για το τι τρωω και λεω ας γραψω και εγω να παρετε μια ιδέα
π- 2 παξιμαδάκια μινι και 50γρ γραβιερα, 1 μανταρινι
δεκ- 1 κσ ξηρους καρπους και 1 μανταρινι
μεσ- σπανακορυζο ενα μικρο πιατακι,2 δαχτυλα φετα, 1/3 φετα ψωμι
απ- 1 μπαρα δημητριακων
βρ- 2 κσ σπανακορυζο και 20γρ σοκολατα
ξεχασα να σας πω ότι χθες για πρώτη φορα μετά απο την επεμβαση δοκιμασα να πιω κοκα κολα, είπια 2 μικρες γουλιες και δεν ένιωσα τιποτα , όλα κανονικά. Δεν μου έχουν λείψει και ούτε θα ξανα ξεκινήσω να πινω απλά δοκίμαζα να δω αν το αντεχω. Και ναι μετά απο 14 μηνες μπορω. :bigsmile:
καλημερα! μπραβο *Katie που δε σε πειραξε κ μπραβο που ακομα κ 14 μηνες! μετα,τρως πιο λιγο απο εμενα που ειμαι στους 3 :P το καλο ειναι με το γλυκακι που εφαγα χτες οτι αηδιασα! κ ετσι δε θα θελω να ξαναδοκιμασω κατι τοσο γλυκο για πολυ καιρο... σημερα ζυγιστηκα κιολας κ η ζυγαρια αποφασισε να ξεκολησει μετα απο 15 μερες περιπου που ηταν σταθερη κ εφυγε αλλο ενα κιλακι. 91 λοιπον, ευχομαι μεχρι να μπει ο μαρτης να φυγω απο το 9! αν κ λιγο δυσκολο.θα δειξει!
Καλημέρα. Μπράβο Αλίνα για το χαμένο κιλάκι. Μην απελπίζεσαι, δεν είναι καθόλου δύσκολο να μπεις στο 8, τώρα που ξεκόλλησε η ζυγαριά θα γίνει πολύ σύντομα κι αυτό. Επίσης δεν τρως πολύ. Νομίζω ότι αν ήσουνα στρουμφάκι θα ήσουνα ο γκρινιάρης! :lol: