θες και paulaner εσυ??
Printable View
Amstel..Καμια σχεση με τις αλλες λεει η διαφημιση,καμια σχεση με μπυρα λεω εγω!Και χωρις αλκοολ δλδ να πηγαινεις συνεχως για κατουρημα και να μην κανεις λιγο κεφαλακι??Οχι ρε δεν θα παρουμε :P
Εγω την γκουγκλαρα την λεξη αλλα δεν βρηκα κατι.. :P
Άμα κι ξέρετε να καλατσευετε ποντιακά καλύτερα να μην ψάχνετε.
Καλησπέρα τι κάνετε; Καινούρια εδώ. :P
Ηιιι, καλά εσύ. Είδα ότι συζητάγατε για μπύρες και ήμουν λίγο ξεκάρφωτη, αλλά δεν πειράζει. :P
;Τι κανετε;;;
H δώρα-άγχος; Είδες; Μπορεί να έχω χρόνια να μπω αλλά κάτι θυμάμαι! Εντωμεταξύ, θέλω να διαβάσω όλο το φόρουμ για να πάρω πληροφορίες ή για χαζέψω λίγο αλλά καμμία όρεξη για διάβασμα! :P
Γειά σου keep :) Καλώς σας βρήκα! Που είναι τα κορίτσια;
Ευχαριστώω :) Κι εγώ χάρηκα που μπήκα εδώ :)
ποια κοριτσια white?ποια απο ολα δλδ.
Την Θεοφανία και τη Ρέμεντυ, επειδή ξέρω ήταν φίλες του keep.
Εσύ τι κάνεις Δώρα δεν σε ρώτησα όλα καλά;
Καλα ειναι :)
Kαλα ειμαι white ναι!Απο τοτε δλδ που εχουμε να τα πουμε ειμαι η μερα με την νυχτα :)
Eσυ πες μας τα νεα σου!Εσυ χαθηκες.. :)
Μπράβο μπράβο σου φυγε το άγχος;; Έγινες σκέτο Δώρα ε; Χαχαχ Εγώ καλά είμαι γενικότερα, μέχρι πέρυσι η ζωή μου ήταν ψιλοσ.....ά αλλά φέτος είμαι πολύ καλύτερα, πρώτη φορά στη ζωή μου έτσι, κι ας μην έχω και σχέση. :) Έχω φίλους και αυτό μετράει.
Ναι έχεις δίκιο! Αυτό κατάλαβα και ησύχασα! Όσο πιο πολλά έχουμε τόσο πιο πολλά "πληρώνουμε". Να είσαι καλά καλό απόγευμα, μάκια πολλά!
Οσο πιο πολλα εχουμε τοσο πιο πολλα πληρωνουμε..Μεγαλη κουβεντα ειπες κοριτσαρα μου!!Να περνας να μας λες ενα γεια καμια φορα! :)
τι κριμα που οι μπυρες δεν ειναι ανθρωποι. και τις περισσοτερες φορες οι γνωριμιες που κανουμε σε μπαρακια/κλαμπακια ειναι περιστασιακες, αφου κρινουμε μονο με βαση την εμφανιση και δε ξερουμε τι ρολο βαραει ο αλλος. total random randomness δηλαδη.
Και στο μεγαρο μουσικης να πας βασει εμφανισης θα κρινεις μια τυχον γνωριμια..Αυτο συμβαινει στην πρωτη επαφη.
ε ναι γι'αυτο καταληγουμε σκατα, με ανθρωπους που δε ταιριαζουμε. προτιμοτερα τα dating sites, διαβαζεις και κατι παραπανω πριν τη γνωριμια.
Πληγωμενο πιτσουνακι...! :P Θα περασει :)
αλλη μια μερα ηρθε!!!!
ξεραθηκα με ηρεμιστικα και παρακεταμολη χτες βραδυ. 3 στα 3 επειδη ειμαι μαλακας και πηρα τα 3, δινωντας σημασια κι αξια σε μια ξεφτυλισμενη *******, μια φτηνη βιζιτου. που αν δεν ειχαμε κοινα θα της ειχα καρφωσει κανα κατσαβιδι στο λαιμο και κανα σφυρι στο προσωπο.
-Φίλε, το λέει και η θρησκεία, για μια γυναίκα αξίζει να καταστραφείς..
-Που το λέει..;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-Στο κάτω κάτω της Γραφής...
ηταν προχτεσινο το μηνυμα αυτο, ειχα θολωσει και πηρα 5-6 χαπια. η κοπελα αυτη ειναι νεκρη. της εβγαλα το δερμα και το κρεμασα στη ταρατσα. θα ξαναπαω αυριο να σκουπισω τα αιματα.
τωρα ψαχνω ηδη την επομενη. και μια συμβουλη προς οσες μπλεκουν με νευρικους σαν εμενα, ΜΗΝ ξοδευετε το χρονο τους αδικα! αμα δε ξερετε τι θελετε, αφηστε τους να φυγουν καλυτερα, απ'το να τσακωνεστε μπας και καταληξετε.