κυρά Ναταλία καλά είμαι...οι πιτσοεπιχειρήσεις βαίνουν καλώς..stop
Printable View
Και πολύ καλά έκανες,τσαχπινογαργαλιάρι� �ο κορίτσι-λάστιχο!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Εκανα εξάσκηση στα αχ βαχ μου :P:P:PQuote:
Originally posted by NADINE
Καλημερούδια,Πωλινάκι μου!
Τι έκανες όλη νύχτα ή τυχόν είδες κι έμεινες...άφωνη;
Καφεδακι στο λιμανι με θεα το Θερμαικο και στο βαθος ο Λευκος Πυργος,θυμασαι nadine..και τι δεν θα δινα να βρεθω εκει για λιγο..
joval νόμιζα ότι μπήκαμε στην άνοιξη!!!!!! Ανοιξη = λουλούδια, ομορφιά, χαμόγελα, ανθυσμένες αμυγδαλιές!!!!!
τί είναι αυτή η μουντήλα στο δικό σου τοπίο? Ξέχασες να αλλάξεις τον μήνα στο ημερολόγιο? Ελα, σκάσε ένα χαμόγελο, δείξε μας λίγο τα δοντάκια σου, βάλε το πιο όμορφο και κομψό ρουχο που έχεις, το αγαπημένο σου άρωμα, ένα όμορφο λιπ γκλος στα χείλη και βγες μια βόλτα στο κοντινότερο πάρκο!!!!!!!!
Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (Η έστω ρήξε ένα θαυμαστικό ενθουσιασμού βρε σύ, αυτές οι τελείες που της σπάνε πολύ!)
Και τώρα που το είπες αυτό, με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι οι στάσεις μας έχουν αυξηθεί κατά 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορώ να κάνω ακομα 2 στάσεις άνετα με τα 12 κιλάκια που έχουν φίγει!!!!!!Quote:
Και πολύ καλά έκανες,τσαχπινογαργαλιάρι� �ο κορίτσι-λάστιχο!
Μέχρι να χάσω και τα επόμενα 30 κιλάκια, θα μπορώ να κρεμμαστώ και από τον πολυέλαιο!!!! χαχαχα
Κεριά και λιβάνια,που θα με πεις "κυρία Ναταλία"!Quote:
Originally posted by herts
Προφανώς με μπέρδεψες με άλλη φίλη σου,που τα θέλει και χαίρεται!
ʼσχετο:Η μέρα που το πιτσοκόριτσο θα γράψει πάνω από σειρά και δη κάτι προσωπικό,
ποιός ξέρει τι μέρα θα είναι που θα ξημερώσει στον κόσμο!Κάποτε είχαμε τη Μάτα-Χάρι Μαίρη Λουλού!
Την ξεμονάχιασα σε κάποιο καφέ της Ξάνθης και αποκαλύφθηκε το μυστήριο...Βέβαια από τότε χάθηκε
ακόμα περισσότερο,τώρα που το σκέφτομαι...Λες να την τρόμαξα;Να ήμουν πολύ τολμηρή για πρώτη φορά;
Τέλος πάντων...Για να δούμε τι θα δούμε και με λόγου σου,κοπελιά!
Δικιο εχεις πρεπει να χαμογελαω και λιγο το χω παρει λιγο αναποδα ειναι ωραια η ζωη και ειδικα τωρα την ανοιξη,απλα μου λειπει η πολη μου και θα θελα να παω εκει εστω και για λιγο! Εκει υποφερω καλυτερα!!!!!! να και τα θαυμαστικα σου ε;
--->http://www.youtube.com/watch?v=WTkRvcN-YhQQuote:
Originally posted by joval
Καφεδακι στο λιμανι με θεα το Θερμαικο και στο βαθος ο Λευκος Πυργος,θυμασαι nadine..και τι δεν θα δινα να βρεθω εκει για λιγο..
ε τότε Ναταλάκι να πάμε για καφεδάκι να με ξεκλειδώσεις...
Στις πόσες είμαστε δηλαδή τώρα;Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και τώρα που το είπες αυτό, με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι οι στάσεις μας έχουν αυξηθεί κατά 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορώ να κάνω ακομα 2 στάσεις άνετα με τα 12 κιλάκια που έχουν φίγει!!!!!!
Πάω να φορτίσω λάπτοπ και να τηλεφωνήσω τη Λούλου μου!
Εντωμεταξύ,ρίχνε εσύ ιδέες ε;
Ολους μας λείπει από κάτι, αλλά μετά που χάσαμε αυτό το κάτι, αποκτησαμε κάτι άλλο. από ότι κατάλαβα έχεις μωράκια 3 ετών? Τί θαυμάσια ηλικία!!!! Γεμάτη φαντασία!!!! Να σου λεν δικές τους ιστορίες του μυαλού, να τα βλέπεις να τρέχουν πάνω κάτω σαν τρελλά, να θες να τα θυμώσεις, αλλά μόλις τα δείς στα αθώα αυτά ματάκια τους, να σου χαμογελάν γλυκά, δεν μπορείς παρά μόνο να τα αγκαλιάσεις!!!! Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά?Quote:
Originally posted by joval
Δικιο εχεις πρεπει να χαμογελαω και λιγο το χω παρει λιγο αναποδα ειναι ωραια η ζωη και ειδικα τωρα την ανοιξη,απλα μου λειπει η πολη μου και θα θελα να παω εκει εστω και για λιγο! Εκει υποφερω καλυτερα!!!!!! να και τα θαυμαστικα σου ε;
Ουου!Δηλώσεις!Πρόσεχε,γιατ� � δε θα μείνουν μόνο δηλώσεις!Quote:
Originally posted by herts
ε τότε Ναταλάκι να πάμε για καφεδάκι να με ξεκλειδώσεις...
μα για αυτό το λέω...να μην μείνουν μόνο δηλώσεις Ναταλού μου!και τον καφέ θα τον ήθελα με την παρουσία της κυρά Μαρίας...:bouncing:
Θες να σου περιγράψω το κάμα σούτρα μου? χαχαχαχαχαχα Δεν θα είμαστε στις 20-25 διαφορετικές στάσεις? κάπου εκεί νομίζω!!! Εμένα με νιάζουν οι νέες που προστήθεντε, και όχι οι παλιές που παραμένουν!!!!Quote:
Στις πόσες είμαστε δηλαδή τώρα;
Πωλινάκι,άσε τα μωράκια και τα γλυκουλίνικα κι άρχισε να περιγράφεις στάσεις!
Όταν επιστρέψω να έχω επιμορφωθεί!Κανόνισε!Με έμφαση σε ό,τι έχεις στα 124 κιλά!