να το! με την καθυστερημενη γοργονα,αλλα δεν πειραζει,στην αναγκη κολοκυθοπιτα!
Printable View
να το! με την καθυστερημενη γοργονα,αλλα δεν πειραζει,στην αναγκη κολοκυθοπιτα!
Τελεια!!!
Καλημερα.+100 σημερα.Καλο ΣΚ σε ολους.:)
Καλημέερα +300 σήμερα, αύριο θα κανω αποτοξίνωση που εχω καιρό
95.5 :( και συνεχιζω γιατι καλοκαιριαζει επικυνδινα...
koralaki=badgirl ? ή έχω καταλάβει κάτι λάθος?
αστο να παει αστο
το πήρε ο αγέρας μαζι του :smilegrin:Quote:
Originally posted by click
αστο να παει αστο
Quote:
αστο να παει αστο
ΚΛΑΙΩ
geia sas paidia! peirazei na grafw mayto to nick?
exw sistithei sto topic gia ta nea meli!
"γεια σου serenity, k gw kainoyrgia, ειμαι ξαδελφη της badgirl, ετων 29, 96 ολοκληρα κιλα με υψος 1.70.
εχω ολα τα προβληματα που αναφερεις, μεση αρθρωσεις, διαθεση χαλια...η bad μου συστησε το φορουμ κ μου εδωσε και το καλοκαιρινο της νικ αφου ειμαι ασχετη με pc...
πειραζει να γραφω με αυτο?
με λενε Δημητρα και θελω να χασω 30 κιλα...εχει χασει καμμια κοπελα τοσα χωρις επεμβαση?
Βοηθω την μπαντ στη δουλεια να μη πολυκουραζεται τωρα λογω εγγυμονυσης κ εχετε πολλα πολλα φιλια ολες!
κοριτσια θα τα χασω ή θατο χασω? δεν εχω κανει ποτε διαιτα...ναν καλα η εξαδελφη, ημουν 3 κιλα πανω μεχρι πριν 2 εβδομαδες..."
τι διαιτα κανετε? ξερετε καποιον στα κιλα μου? ευχαριστω!
:lol: :lol:Quote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
αστο να παει αστο
ΚΛΑΙΩ
Καλημέρα σας!
έχω μια απορία, όπιος μπορεί ας μου την λύσει. Πως γίνετε σήμερα η ζυγαριά μου να έπεζε μεταξύ 111.4 και 110.8 και να μην αποφάσιζε που να σταματήσει? αλλαζε συνεχώς μεταξύ αυτών των αριθμών!!!!
Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ή ότι τρελλάθηκε, ή ότι ενώ έπεσε κάτω από 111 αρνείτε πεισματικά να μου το δείξει!!!! Πάντος τον μικρό τον έδειξε 14.9. ακριβώς όσα είναι δηλαδή.
μπα, την έβαλα στο κεραμικό που την βάζω πάντα. και την τσέκαρα ότι κάθετε καλά. Βγήκα 4 φορές, και τις 4 το ίδιο έκανε....
Καλημερα!
+300 σημερα
56.4
γιατι λετε αστο να παει? ειναι πολλα τα κιλα? δεν θελω να κανω χειρουργειο...