:kiss::kiss: συγνώμη καθώς έψαχνα φώτο μου απάντησες κ μάλιστα μου έδωσες πλήρη αναφορά :smirk: οκ
Printable View
:kiss::kiss: συγνώμη καθώς έψαχνα φώτο μου απάντησες κ μάλιστα μου έδωσες πλήρη αναφορά :smirk: οκ
Λίλα παρακολουθώ πάνω από 40 σειρές. Κάποιες έχουν σταματήσει και θα αρχίσουν πάλι από την άνοιξη και κάποιες περιμένω να δω να θα βγάλουν κι άλλη σεζόν. Θέλεις να σου στείλω με u2u ποιές είναι οι ενεργές που παίζονται τώρα δηλαδή και να τις κοιτάξεις στο you tube να δεις την υπόθεση κι αν σου αρέσουν να τις κατεβάσεις;
Τα Hart of Dixie, Body of proof και Greys anatomy τα βλέπω κι εγώ.
Ναι τζινα στειλε μου.
Ελενα σε ποια περιοχη ειχες παει για καφεδακι?ασχετο ποια θα ειναι οικοδεσποινα την αλλα βδομαδα.
2 μερες δεν μπηκα γραψατε 14 σελιδες και σημερα που επεστρεψα μουγκα στη στρουγκα?
τι ωραία να βγαίνεις βόλτα με καλή παρέααααα, λαλαλαλα!
Σάββατο σήμερα, το Γλαυκοβασίλειο πνέει τα λοίσθια, αύριο θα παραδώσει τα ηνία (ή τα μαστίγια, δεν ξέρω!), Γλαύκη, έχεις ένα εικοσιτετράωρο να αφήσεις τη σφραγίδα σου!
Δεν έχω και πολλά να σας γράψω πέραν του ότι όσο ανοίγει ο καιρός, με τρώει ο πωπός μου για βολταρίσματα, ααχχ!
Quote:
Originally posted by eleni198621
Ελενα σε ποια περιοχη ειχες παει για καφεδακι?ασχετο ποια θα ειναι οικοδεσποινα την αλλα βδομαδα.
Προς Πειραιά μεριά!!!!!!!!
και ναι η κατηφόρα καλά κρατεί για το Λιλάκι, φτάσαμε αισίως τα 104.5, συγχαρητήρια!
Εγώ πάλι, είμαι ολίγον σταθερή, αλλά πιστεύω από βδομάδα που θα αρχίσω την άσκηση στο γυμναστήριο θα ξεκολήσω και ίσως, λέω ίσως, μέχρι τις 9 Απριλίου να είμαι 67.
Παίζει στο Star το Charlie and the Chocolate Factory! Λατρεύω Tim Burton και περιμένω πως και πως τη νέα ταινία Frankenweenie!
Αχ γιωτα σε καταλαβαινω απολυτα για το βολταρισμα.σημερα πηγα για λουλουδακια ομως κατεληξα με ενα δεντρακι blackberry και λουλουδια απο βδομαδα γιατι το φυτωρια δεν εχει βγαλει ακομα πολλα.
Γιωτα οταν ειδα το 104.5 αρχισα να φωναζω λες και ειδα κατσαριδα.σιγουρα με το γυμναστηριο θα κατεβεις κι αλλο ποσο αλλο ομως μωρε?αρκετα δεν εχασες?
Κρατα δυνάμεις Λίλα, γιατί θα βάλεις πολλές τσιρίδες ακόμη!
Βασικά μέχρι 65 καλά θα είναι πιστεύω, ήδη νιώθω πολύ καλά, αν και μερικές μέρες που ο εγκέφαλος μου θυμάται πως είναι καμμένος, με κοιτάζω στον καθρέφτη και νομίζω πως δεν έχω αδυνατίσει, εδώ γελάτε ελεύθερα! Είμαι στόκος , σας το έχω ξαναπεί!
Το παθαινω και εγω αυτο.πηγα να παρω μια μπλουζα οταν ημουν στο river west και απο συνηθεια πηρα το μεγλυτερο νουμερο αλλαξα 3 φορες για να βρω το σωστο νουμερο.και φορεσα μια μπλουζα λιγο κοντη και και λεω στη μανα μου δεν την παιρνω ειναι κοντη θα πεταει η κοιλια απο κατω και απαντα ποτε θα καταλαβεις οτι δεν εισαι πλεον χοντρη?
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Μπράβο κοριτσάκια για τις κατηφόρες!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
ποτε θα καταλαβεις οτι δεν εισαι πλεον χοντρη?
και στα δικά σου, και στα δικά σου!Quote:
Originally posted by break
Γιωτα τη μειωσει και ανορθωση στην καλυπτει το ταμειο?που θα την κανεις?
Επέστρεψε κι ο αστυνόμος Σαϊνης! Λιλάκι στα έστειλα. Γιώτα έχεις δίκιο, κι εγώ που σε βλέπω στις φωτογραφίες τα αυτιά σου νομίζω ότι έχουν το ίδιο βάρος με πριν γιατί δεν έχουν αλλάξει καθόλου! :lol: :lol:
Ευχαριστω τζινακι τωρα το ειδα το μηνυμα θα δω τις υποθεσεις αυριο γιατι τωρα γραφω απο το κινητο κουκουλωμενη μεχρι τα αυτια και με τον παπαρακο σε χρεη θερμοφορας στα ποδια μου.
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Επέστρεψε κι ο αστυνόμος Σαϊνης! Λιλάκι στα έστειλα. Γιώτα έχεις δίκιο, κι εγώ που σε βλέπω στις φωτογραφίες τα αυτιά σου νομίζω ότι έχουν το ίδιο βάρος με πριν γιατί δεν έχουν αλλάξει καθόλου! :lol: :lol:
Όχι , Λίλα, δυστυχώς όλα τα δημόσια νοσοκομεία που ερεύνησα δεν καλύπτουν αυτήν την επέμβαση, ιδιωτικά θα τη κάνω.Quote:
Γιωτα τη μειωσει και ανορθωση στην καλυπτει το ταμειο?που θα την κανεις?
Λίλα αυτές οι θερμοφόρες είναι πολύ χρήσιμες και αποτελεσματικές! Εγώ τα παρκάρω τα γουνοζωάκια μου στα πόδια, στην πλάτη και στην κοιλιά! Έχει το καθένα τη θερμοθέση του! :lol:
Καλα στα δημοσια δεν την καλυπτουν ακομα και αν την πληρωσεις απο την τσεπη σου?
Αμήν!!!!!!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
και στα δικά σου, και στα δικά σου!Quote:
Προς το παρόν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσέχω τη διατροφή μου κ στο μέλλον θα δούμε.........
Πάντως όταν είχα χάσει κ ήμουνα στα κιλά σου, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω τότε με θεωρούσα χοντρή!!!!
Όταν με είδα σε ένα video γάμου στην αρχή δεν με είχα αναγνωρίσει κ η πρώτη στιγμιαία σκέψη που μου είχε ήρθε στο μυαλό ήτανε "ποια είναι αυτή η κοπέλα?":shocked2::shocked2:
δεν ξέρω να σου πω, ο πλαστικός που θα με αναλάβει πάντως είναι ο καθηγητής πλαστικής χειρουργικής του Αγ. Σάββα και υποτίθεται ότι έχει τρομερή εμπειρία. Εκτός από τον Αγ. Σάββα που δεν δέχεται περιπτώσεις σαν τη δικιά μου, ο ίδιος χειρουργεί και στην ιδιωτική κλινική που θα παώ. Δεν έχω ιδέα αν στα δημόσια επιτρέπεται να ζητήσεις να χειρουργηθείς επί πληρωμή.Quote:
Καλα στα δημοσια δεν την καλυπτουν ακομα και αν την πληρωσεις απο την τσεπη σου?
Γιατί δεν εκπλήσσομαι;; :lol: :lol:Quote:
Όταν με είδα σε ένα video γάμου στην αρχή δεν με είχα αναγνωρίσει κ η πρώτη στιγμιαία σκέψη που μου είχε ήρθε στο μυαλό ήτανε "ποια είναι αυτή η κοπέλα?":shocked2::shocked2:
Τζινα τα δικα σου ειναι και γουνοζωακια οποτε πιο ζεστα.κι ο δικος μου ομως αν και κοντοτριχος την κανει τη δουλεια του.τελικα δεν πηρα απαντηση για το ποια θα ειναι η οικοδεσποινα της αλλης βδομαδας?
Καλησπέρα αδερφουλες!!!!!Εργασία κ χαρά άλλα είμαι σαν να έχω φάει ξύλο!!!!!Τι κάνετε?Αν μπορεί κάποια να μου μεταδώσει τα νέα της ημέρας?
Για να σου απαντήσουμε Λίλα πρέπει να γνωρίζουμε πρώτα! Δε μας έχει πει ακόμα η Ναταλία ποιά θα είναι.
Καλησπέρα Γιωτάκι. Δεν είχε πολλά νέα η σημερινή ημέρα γιατί οι περισσότερες ήταν ή έξω για καφέ ή καθάριζαν ή βούλιαζαν στον καναπέ τους. Γι'αυτό δε γράψαμε και πολλές σελίδες, μη σε κουράσουμε και σένα που είσαι ήδη πολύ κουρασμένη!
καλησπέρα Γιωτάκι κουρασμένο!
Αχ Γιωτάκι πόσο θέλω κ εγώ να κουραστώ απο δουλειά..........
Καλησπερα γιωτακι.OMG ειναι σαββατο βραδυ και δεν ξερουμε ποια θα ειναι η διαδοχος????τρομερο.εχω παθει ΣΟΚ.
αχ, η ωραία σημερινή μέρα , θα γινόταν τέλεια αν μου κάνανε ένα μασάζ! Ζητάω πολλά?
Ουφ,επιτέλους λίγη ησυχία!!!!!Πολύ κούραση!!!!!Το παλεύουμε με το ζουρζουβίλι να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά ,σιγά σιγά πιστεύω να τα καταφέρουμε !!!!!Κατά τα άλλα όλα οκ,οι άντρες μου κοιμουνται κ πάω κ εγώ μόλις τελειώσω το τσιγαρακι μου!!!!!
Λίλα η Ναταλία σίγουρα ξέρει ποιά θα είναι αλλά μας κρατάει σε αγωνία! Γιώτα ψηφίζω κι εγώ μασάζ! Βλέπω στη ΝΕΤ το στην υγειά μας κι έχω μερακλώσει!!!
Τι λαχτάρες περνώ βραδυάτικα!
Πήρα με μεγάλη χαρά το καινούριο θρίλερ "Λάθος στροφή Νο4". Έφαγα τα νύχια μου, έφαγα τρία αμυγδαλωτά, έφαγα ένα πιάτο σούπα, έφερα βόλτες το σπίτι καμια δεκαριά φορές, πήρα το σαχλαμαράκι μου, να καπνίσω.. Ξαφνικά μου ήρθε μεγάλη επιθυμία για κάπνισμα, από το φόβο μου. Τι πράμα είναι αυτό; Τώρα από μέσα ακούγονται ουρλιαχτά..
Μερικές σκηνές επιχείρησα να τις περάσω στο γρήγορο, αλλά θύμωσε το παρεάκι. Μου είπε, αν δεν αντέχεις, να μη τις διαλέγεις και έχει δίκιο. Ευτυχώς τελείωσε η αηδία, μόλις είχα ειδοποίηση. Πάω να βάλω καμια ταινία της προκοπής. Φιλάκια κορίτσια!
Ριξε ενα χορο και για εμας τζινα.εγω κανω ησυχια μην ξυπνησει ο παπαρακος γιατι γεννησε η σκυλα του παππου μου και οποτε ακουει τα κουταβια απο τη ζηλεια του κανει ζημιες ή εμετο.
Είναι αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση, φοβερό!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Βλέπω στη ΝΕΤ το στην υγειά μας κι έχω μερακλώσει!!!
Έλενα ευχομαι μόνο να αξίζει τον κοπο κ να μη μείνει μόνο η κούραση!!!!!
Γλυκές μου και τριανταφυλλένιες μου σας ευχομαι ένα όμορφο βράδυ ,λυπάμαι που δε μπορώ να κάτσω κ άλλο άλλα κουτουλαω από τη νύστα!!!!!
Όνειρα γλυκά κ φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!