όργιο....χμ!!ε όχι Ναταλού μου!!!όσο για την παντρεμένη mother Maria είμαι σίγουρη ότι συμφωνεί...
Ε αγαπημένη μου Μαρία????:cool:
Printable View
όργιο....χμ!!ε όχι Ναταλού μου!!!όσο για την παντρεμένη mother Maria είμαι σίγουρη ότι συμφωνεί...
Ε αγαπημένη μου Μαρία????:cool:
Και στο μαγείρεμα απολαμβάνεις ΚΑΙ την διαδικασία, φτάνει να σου αρέσει το σπορ αυτό!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
:thumbup: Χαίρομαι που με πιάνεις!Έτσι ακριβώς είναι!Αυτό με το φαγητό πάντως ποτέ δεν το κατάλαβα...Quote:
Originally posted by polinaki1983
πιο εύκολο θα είναι να σου μάθω την στάση "κρεμασμένη από τον πολυέλαιο" παρά να σου μάθω να μαγειρεύεις!!!!!!!!
Τόσος χρόνος,τόσος κόπος,τόσα σκεύη να λερώνονται κι όλα αυτά για λίγα ενδεχόμενα λεπτά απόλαυσης!
Ενώ στο σεξ απολαμβάνεις εντωμεταξύ ΚΑΙ τη διαδικασία.Συνήθως δε λερώνεται τόσο ο τόπος,όσο για το χρόνο,όσος κι αν είναι,χαμένο δεν τον λές!
Εγώ πάντος προσωπικά απολαμβάνω και το μαγείρεμα, και το σεξ!!!!
χαχαχαχα
Μπα, μπα, ζωηρέψαμε.... και με κακά υπονοούμενα.... τσ, τσ, τσ....
Πωλινάκι κουκλάρα, καλή επιτυχία !!!!!!!!!!!!!!!
[/quote] Εγώ πάντος προσωπικά απολαμβάνω και το μαγείρεμα, και το σεξ!!!!
χαχαχαχα [/quote]
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !!!!
Οχι ταυτόχρονα αλαλουμάκι μου!!!!!
Αν και υπάρχουν γαστρονομικές απολαυσεις που μπορείς να τις απολαυσεις ακόμα πιο πολύ αμμα είναι ταυτόχρονα με το σεξ!!!!
Εγώ πάντος προσωπικά απολαμβάνω και το μαγείρεμα, και το σεξ!!!!Quote:
Originally posted by alalumaki
χαχαχαχα [/quote]
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !!!! [/quote]
Γεια σας ομορφιες μου!!!! Μυρίστηκα Ναταλί και μπηκα.
Τι μου κάνετε;
Εγώ προχωρώ, βρίσκομαι στην 13η εβδομάδα, το μωρο ειναι μια χαρά, η μαμά εχει καποια ψυχολογικα σκαμπανεβασματα...αλλα το παλευουμε.
Να σημειωσω οτι δεν εχω παρει μεχρι στιγμης καθολου βαρος...μαλλον εχω χασει και κανα κιλο.
Ναταλι τα δυσκολα νομιζω ειναι πισω πια... τωρα νομιζω ολα φανταζουν ευκολοτερα.
Σας γλυκοφιλώ και δε σας ξεχνω
Mου το έλεγαν,αλλά για να φτάνει η βρώμα μου μέχρι Κρήτη,μάλλον ήρθε η ώρα για μπανάκι...Quote:
Originally posted by klm
Γεια σας ομορφιες μου!!!! Μυρίστηκα Ναταλί και μπηκα.
Εμ...πού οι παλιοί καλοί καιροί,που δεν προλαβαίναμε να στεγνώσουμε και ξαναμπαίναμε στο μπάνιο γυμνοί...
Γιαβρί μου!Δεκατριών εβδομάδων!Πωπω!Και αδυνατίζεις και τη μανούλα για να σε αγαπάει ακόμα περισσότερο!Εύγε!Εύγε!Quote:
Originally posted by klm
Εγώ προχωρώ, βρίσκομαι στην 13η εβδομάδα, το μωρο ειναι μια χαρά, η μαμά εχει καποια ψυχολογικα σκαμπανεβασματα...αλλα το παλευουμε.
Να σημειωσω οτι δεν εχω παρει μεχρι στιγμης καθολου βαρος...μαλλον εχω χασει και κανα κιλο.
μυριστηκα οτι λετε για σεξ και μπηκα
ʼντε,πάλι...
ʼμπρα κατάμπρα,σελίδα ελευθερώσου!
Καλώς την Κατέ!
Πώς σκέφτεσαι να συμβάλεις στη συζήτηση;
Είμαστε ανοιχτές σε προτάσεις,όπως βλέπεις!
Σεξ ακούω!!!!!!! (και πάλι)!!!!
όπως θελετε κοριτσια
καλο θα ηταν λιγο σεξ, κανει κρυο εδω στα Γιαννενα
Εγω πάντος απόψε δεν το βλέπω να κάνω τίποτα, εκτός που αν κάνω μόνη μου!!!!!!
Πάλι τσακόθηκα με τον γαιδαρο μου. Ωρες ώρες σκέφτομαι να τον δώσω μέσα και να πάρω 3 δονιτές στην θέση του!