Aπαπαααααα!Πωλινάκι,τι είναι αυτά που ακούω;Είπαμε,αλλά όχι κι έτσι!Κόσμιαααααααααααααα
Printable View
Aπαπαααααα!Πωλινάκι,τι είναι αυτά που ακούω;Είπαμε,αλλά όχι κι έτσι!Κόσμιαααααααααααααα
συμπτωση, χτες εβλεπα δονητες
εμενα ο γαιδαρακος μου ειναι μακρια, σνιφ
Δεν φταίω εγώ αν μαρέσει το kinky sex Ναταλία μου!!! Και τώρα που τα λέμε, μόνος ένας είχα γνωρίσει και τεριάζαμε απόλυτα στο σεξ....... Αχ που να είναι τώρα...........
συμφωνω απολυτα με πωλινακιιιιιιιι
Κατέ μου, καμιά φορά εύχομαι και ο δικός μου γάιδαρος να ήταν μακριά, ή να το πώ καλύτερα, να μην ήταν δικός μου ο γάιδαρος αυτός........
Πάντος το έχω δυλώσει σε όλουςμ το γράφω και εδώ για να μένει, αν χωρίσω, η επόμενή μου σχέση θα είναι με γυναίκα. τελείωσε.....
η κολλητη μου τα εφτιαξε με κοπελα και ειναι τρισευτηχισμενη
λες αυτο να ειναι η λυση τελικα?
Κάποτε που είχα μια πολύ σύντομη σχέση, ήταν η καλύτερη...... Η κοπέλα ξέρει τί ακριβώς θέλει μια κοπέλα, ξέρει πως να συμπεριφερθεί, ξέρει τί να κάνει και τί να πει.....
κοριτσια τι ειναι αυτα που ακουω ????? με σκανδαλιζετε και ειμαι και κρυωμενο το τσαμενο :sniffle:
ωωωω περαστικα!!!
Και εγώ κρυομένη είμαι κούκλα μου... Αλλά εγώ άκουσα παρατήρηση γιαυτο, λες και το κάνω σκόπιμα....
παντως εγω την εκανα την κουτσουκελα μου :bouncy: και κρυωσα :smilegrin:
Καλημέρα σεξομανείς,κρυωμένες και σοκαρισμένες!
Κάπου διάβασα πως είναι ανάδρομος ο Ερμής,μην τις παρεξηγείτε...
Ας φάμε τα φρουτάκια μας για ένα υγιεινό ξεκίνημα μιας πανέμορφης μέρας!
Χρόνια πολλά,υγιή κι ευτυχισμένα στο αγαπημένο μας Νεκταρινέλι,που σήμερα γίνεται κατά ένα χρόνο σοφότερο και λαμπερότερο!
Σποράκο μας,να χαίρεσαι την κούκλα σου και να της χαρίσεις μια ακόμα πιο ξεχωριστή μέρα,καθότι γενέθλια...
Έπεται και Σ/Κ στην Κατερίνη απ'ό,τι είδα...Θα είναι πολυήμερος ο εορτασμός!Έτσι μπράβο,να σας χαρώ!Φιλάκιαααα
Καλημέρα κορίτσια και αγόρι...
Αγόρι, να σου ζήσει το κορίτσι σου!!!!!!