Χρόνια πολλά στο, αγαπητό της παρέας, ζευγάρι...να είναι πάντα έτσι καλά, ώστε ο Σπότ να χαίρεται και να αγαπά την καλή του Νεκταρία...
Printable View
Χρόνια πολλά στο, αγαπητό της παρέας, ζευγάρι...να είναι πάντα έτσι καλά, ώστε ο Σπότ να χαίρεται και να αγαπά την καλή του Νεκταρία...
Καλησπερα κουκλες!
Σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες για τις ευχες σας!
Ευχαριστω για την αγαπη σας, τις ευχες σας και το ενδιαφερον σας!
Ειστε υπεροχες ολες!
Πραγματι σημερα ειχα μια υπεροχη μερα! Γεματη εκπληξεις, αγαπη, συγκινησεις και χαρες! Πολυ ομορφη μερα!
Ναταλιτσα καλα ειδες! Κατερινη θα εξηγηθουμε το ΠΣΚ! Στα μερη σου! Αυτη τη φορα θα εχουμε και τα διαμαντακια μας μαζι! Οποτε θα ειμαστε σεμνοι και το υπεροχο κρεβατι θα τα απολαυσουμε μονο για υπνο!! χεχε
Πωλινα και Μαρια σας ευχαριστω για τις ευχες σας! Και εσεις κουκλες μου οτι επιθυμειτε!
Οσο για την διατροφη, οπως εγραψα και στα κυστοκοριτσα, μπηκα σε ενα αργο αλλα σταθερο ρυθμο. Εχασα 4 κιλα και συνεχιζω χωρις να ζυγιζω φαγητα, να αγχωνομαι και να σκεφτομαι συνεχεια την διαιτα! Περιορισα ποσοτητα και βελτιωσα την ποιοτητα, λιγο περπατημα παραπανω και Δοξα τον Θεο κουνηθηκε η ζυγαρια! Αργα βεβαια αλλα χωρις αγχος και πιεση. Ελπιζω να συνεχισω ετσι.
Αυτα για τωρα κουκλες παω να συνεχισω το σιδερο.. :( σνιφ
φιλακια!!!
Καλή πρώτη μέρα τ'Απρίλη!
Προσοχή στο τι θα πιστέψουμε σήμερα!
Καλη πρωταπριλια κοριτσακια μου!!!
Καλησπέρα όμορφες και γοητευτικέ!
Ελπίζω όλοι να είστε καλά σε υγεία και διάθεση,γεμάτοι ενέργεια για θετικά βήματα!
Εγώ τελευταία προβληματίζομαι έντονα για το ποιά θα πρέπει να είναι τα επόμενα μου...
Το ξέρω πως όλα είναι θέμα επιλογών,ρίσκου και τιμήματος,ωστόσο προσπαθώ έστω νοητικά
να ελαχιστοποιήσω τις αρνητικές πιθανότητες,γιατί τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πολύ
και πρέπει να δώσω οπωσδήποτε έμφαση σε όσα αποτελούν υψίστης σημασίας προτεραιότητες για μένα.
Πολλές φορές νομίζουμε πως ξέρουμε τι θέλουμε,πλανάται στο μυαλό μας και στο πέρασμα του χρόνου,
αν ωστόσο δεν συντονιστούμε επαρκώς,να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να μπολιάσει,όνειρο απατηλό θα μείνει...
Προσπαθώ λοιπόν να επανασυντονίσω στόχους και βαθύτερες επιθυμίες,γιατί όσο κι αν δεν είναι άσχημη η ζωή μου
να μείνει κάπως έτσι,σίγουρα μπορεί να γίνει καλύτερη,εμπλουτισμένη με όσα ξέρω πως θα με γέμιζαν...
Αυτά εν ολίγοις...Κατά τα άλλα είμαστε καλά,περάσαμε ένα υπέροχο τριήμερο με μια 7χρονη φίλη μου...
Αλήθεια,γιατί είναι τόσο παράξενο στον κόσμο να ακούει πως ένας ενήλικας κι ένα παιδί είναι φίλοι;
Όταν εξηγούσα πως δεν είναι κόρη μου αλλά φίλη μου,γούρλωναν μάτια και μόνο όταν δευτερευόντως
αναγκαζόμουν να διορθώσω "κόρη φίλης μου" το δεχόντουσαν ως ετικέτα της σχέσης μας.Τέλος πάντων...
Ήταν όνειρο πολλών χρόνων να ήμουν ανύπαντρη μητέρα κι από το λίγο που έζησα,ήταν όσο υπέροχο το φανταζόμουν!
Βέβαια ξέρω πως αλλιώς είναι για 3 μέρες κι αλλιώς για μια ζωή,ωστόσο δεν το αποκλείω απο ενδεχόμενο...
Είχα την ευκαιρία να δω και την ταινία ενός από τα αγαπημένα μου παραμύθια(Ραπουνζέλ),όπου η μικρή με παρηγορούσε,που έκλαιγα...
Αυτά προς το παρόν!Ελευθερώνω κι εγώ ένα φαναράκι με την ευχή να βρει ο καθένας το φως του...Φιλάκιαααααα
--->Tangled/Rapunzel Soundtrack : I See The Light
Καλημέρα σας!!!!!
Πολύ καλά θα κάνεις Ναταλάκι μου να ανασυγκριτίσεις τα θέλω σου και να τα βάλεις σε εφαρμογή. Ο χρόνος κυλάει και δυστυχώς δεν γυρνάει πίσω.
Καλή επιτυχία λοιπόν στην εκλήρωση κάθε κριφής σου επιθυμίας, όπια και να είναι αυτή!
Εγώ είμαι πανευτυχής!!!! Ο γιατρός μόλις με είδε μου είπε "εσύ έγινες μοντελάκι" !!! Αυτό τα λέει όλα!!!!!!!!!!!
Να'σαι καλά,Πωλινάκι μου!Το αυτό εύχομαι και δι'υμάς!
Να χαιρετήσω με τη σειρά μου τη βιταμπελοπαρέα και να ευχηθώ σε κάθε μέλος ξεχωριστά να εκπληρωθούν οι πιο κρυφοί του πόθοι! Διάβασα πρόσφατα ξανά το πρώτο βιβλίο του Χάρρυ Πόττερ, όπου ο μικρός Χάρρυ ανακαλύπτει τον λεγόμενο καθρέφτη του Έρριζεντ. Τον τσακώνει ο διευθυντής της σχολής και αναγκαστικά ο Χάρρυ τον ρωτάει, κύριε Διευθυντά, εγώ εδώ βλέπω την οικογένειά μου. Είμαι ορφανός από μωρό, οπότε ξέρω ότι δε δείχνει το μέλλον, μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς δείχνει αυτός ο καθρέφτης? Ο σοφός διευθυντής είπε, Χάρρυ, παιδί μου, πολλοί τρελάθηκαν μπροστά σ' αυτόν τον καθρέφτη. Η αλήθεια είναι στην καθημερινότητα, στη ζωή, όχι στις φαντασιώσεις. Ας πούμε ότι ο καθρέφτης αυτός δείχνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου, ο οποίος κατέχει αυτό που επιθυμεί βαθύτερα από κάθε τι! Ας ευχηθούμε να βρεθούμε κάποτε μπροστά στον καθρέφτη του Έρριζεντ!!
Kαλημερούδιαααααααααααα
Ώστε Χάρυ Πότερ!Και μάλιστα για δεύτερη φορά!Θα σε "δώσω" σ'αυτόν,που επιθυμεί να σε μυήσει σ' άλλα αναγνώσματα!
Θέλει κότσια να ορθωθείς μπροστά σ'αυτόν τον καθρέφτη!Η ευτυχία όσο δελεαστική κι αν ακούγεται,δεν είναι δεδομένα επιθυμητή...
Κι η αλλαγή τρομάζει και το άγνωστο και το ξεβόλεμα...Θα υπογράψω κι εγώ την ευχή σου,ʼβα μου,ανάβοντας
παράλληλα κι ένα κερί να διαλύσει το σκοτάδι του φόβου...Τα φιλιά μου σε όλη την παρέα!Να μου σας προσέχετε!
Μπήκα να δώσω ένα φιλάκι στο γλυκό το Ναταλάκι.....
Η φώτο από την ταινία Μαλλιά Κουβάρια είναι τέλεια όπως και η ταινία, να πάτε να τη δείτε, εγώ εκλαιγα...
Εγω είμαι πολύ καλάααααααααααααααααααααα αααα, αν σε ενδιαφέρει....
Φιλιάαααααααααααααααααααα α
Τώρα διάβασα το μήνυμα σου γλυκιά μου, ααααααα, θα σε μαλώσω τι έχεις πάθει πάλι....
1ον να δώσεις στον ευατό σου αυτό που του αξίζει.... και είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνεις.
2ον αν θέλεις να είσαι ανύπαντρη μητέρα, μπορεί να το κάνεις άμεσα.... υπάρχουν πολύ τρόποι, μην το αναβάλεις
3ον αγάπησε το Ναταλάκι, γιατί δεν το αγαπάς, αρκείσαι στο να σε αγαπάνε οι άλλοι.....
θα γινόσουν υπέροχη μητέρα.... πάρε με τηλ να σου πω τους τρόπους αν δεν τους ξέρεις.!!!!!!!!!!!!!!:puzzled::puzzled:
Καλημερούδια!
Ασφαλώς και με νοιάζει αν είσαι καλά,Αλαλουμένια μου!Μην κοιτάς που δε μου τηλεφωνείς να σου το πω!
Πάλι θα με μαλώσεις;Μα γιατί;Και μου βάζεις και homework!Πάλι καλά που δεν είναι δεκάλογος!
Ώστε προτίθεσαι να μου δείξεις πώς γίνονται τα παιδιά ε;Κρίμα που δεν είσαι ο Κλούνεϊ να το απολαύσω κομματάκι παραπάνω!
Κοιτούσα στο διαδίκτυο για τράπεζες σπέρματος.Ομολογώ πως τα ποσοστά επιτυχίας είναι κάπως αποθαρρυντικά στις πρώτες συνεδρίες.
Εκεί που κολλάω είναι στην ταυτότητα του παιδιού.Η μισή του προέλευση να είναι το νούμερο 2772;Πώς θα νιώθει;
Φοβάμαι μήπως είναι εγωιστική η επιθυμία μου.Μήπως ταλαιπωρηθεί από όσα διαφορετικά από τα άλλα παιδιά κληθεί να διαχειριστεί!
Δεν ξέρω...Ούτως ή άλλως άμα γίνει για του χρόνου μιλάμε.Πρέπει να χάσω τουλάχιστον καμιά τριαντάρα κιλά οπωσδήποτε!Να δούμε πώς!
Ναταλάκι μου το θέμα με την τράπεζα σπέρματος και την ταυτότητα του μωρού όπως λες, είναι ακριβώς το ίδιο όπως που να σε αφήνει κάπιος έγκυο και να σε παρατάει και να μην αναγνωρίζει το μωρό. Εκεί είναι ακόμα χειρότερα γιατί πληγώνεσε ψυχολογικά. Ενω στην πρώτη περίπτωση ξέρεις ότι και το σπέρμα είναι υγιές, και ότι εσύ το επέλεξες.
Καθόλου εγωιστικό δεν είναι να είσαι ανύπαντρη μαμά. δηλαδή αν έμενες εγκυος με κάπιον που δεν το ήθελε τί θα έκανες? θα το πετούσες? όχι βέβαια, και πάλι ανύπαντρη μανούλα θα ήσουνα, και πάλι θα είχε να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις των σημμαθητών του που είναι ο μπαμπάς του. Από σένα εξαρτάτε το πως θα μεγαλώσεις ένα μωρό, κατά πόσο θα ενοχλείτε ή όχι από την ερώτηση αυτή.
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
[i]Originally posted by Η μισή του προέλευση να είναι το νούμερο 2772;Πώς θα νιώθει;
Φοβάμαι μήπως είναι εγωιστική η επιθυμία μου.Μήπως ταλαιπωρηθεί από όσα διαφορετικά από τα άλλα παιδιά κληθεί να διαχειριστεί!
Δεν ξέρω...Ούτως ή άλλως άμα γίνει για του χρόνου μιλάμε.Πρέπει να χάσω τουλάχιστον καμιά τριαντάρα κιλά οπωσδήποτε!Να δούμε πώς