παω για μπανιο και επιστρεφω.
Printable View
παω για μπανιο και επιστρεφω.
Παω κ εγω να κανω ενα μπανακι τωρα που ψιλοτελειωσα τις δουλειες.Οτι ειναι να με βρει ας με βρει τουλαχιστον καθαρη!
Κ για μαζευτειτε μετα!Θα με διωξετε που θα με διωξετε,παρτυ δεν θα μου κανετε?
Γιωτάκι έχεις u2u!
Λιλάκι μπράβο σου!!!!!!!!Το πρώτο κιλό το κερδίζεις επάξια όπως κ όλες σας!!Ναταλία ο μικρός είναι όλη μέρα μαζί μας!!!!!Παίζει με τα χόρτα με τα χώματα κ έχει πολύ πλάκα!!!!!Όλοι μας κοιμόμαστε νωρίς Ναταλακι μου αφού δουλεύουμε 8-19!!!!!Όσο για τον στόχο δεν το πιστεύω γιατί τρώω!!!!!
Καλέ το πήρες?Σου απάντησα!!!!!
γιωτακι το τελευταιο σου μηνυμα σε ποια πηγαινε?
Θελω να χαρισω μερικες τουρτες ακομη,τις τελευταιες που μου επιτρεπουν.
Στη βασιλικη ακολουθο γνωστη κ ως Σαμανθα μερικα συνεργα για βραδιες με παρεα....οχι του παρεακιου....
Στη Τζινα την τελευταια λαλαγκοτουρτα γιατι απο αυριο μπορει να εχει το λαλαγκι ατοφιο!
αααααα καλα δεν ειδα οτι το εστελνες στην αβα.
Στη Μακ Γιωτ μας βιβλια .Κ μην κοιτας την πιο πανω τουρτα παιδι μου αγνο εσυ.
Γιωτάκι χαίρομαι που είστε καλά. Απ'ότι φαίνεται έχουμε πολλούς ντεντέκτιβ εδώ μέσα, τη Λίλα, την ʼβα και δεν ξέρω και ποιά άλλη θα ακολουθήσει τα βήματά μου!
Εισαι πηγη εμπνευσης τζινα.
Κ φυσικα στη Ναταλια που μας δινει την ευκαιρια κ τη χαρα να παιζουμε!
ελπιζω να εξιλεωθηκα με τοσες που σου χαρησα, που δεν πετυχα με την πρωτη την Αλικη σου.
Δοκίμασα τα ρουχαλάκια μου και τα έκανα σετ με παπούτσια και κοσμήματα. Αν είχα και μία δουλειά να τα δείχνω και στους συναδέλφους μου θα ήταν καλύτερα!! Προς το παρόν επειδή ούτε εξόδους μπορώ να κάνω θα τα φοράω στο πεζοδρόμιο που κάνω :lol: δηλαδή στο καθημερινό μου περπάτημα. Ναταλία αυτές στη φωτογραφία είναι οι μπότες και έχουν διαφορετικό φερμουάρ, η μία δηλαδή έχει πολύ μεγάλο φερμουάρ γύρω γύρω από το πόδι. Επειδή έχω πρόβλημα με τα πόδια μου σχεδόν όλα μου τα παπούτσια είναι camper επειδή είναι άνετα και ανατομικά. Είναι όλα διαφορετικά το δεξί με το αριστερό αλλά με τα ρούχα που φοράω μόνο εγώ το ξέρω. Ελπίζω να μη μου ζητήσεις τίποτα άλλο και με βάζεις πάλι να ψάχνω!
Ανάμεσα στις πονηρούλες, η δική μου τούρτα είναι πιο ωραία, με το βρακάκι της, τις χειροπέδες της, τα σέα και τα μέα της..
Της Τζίνας, όμως, είναι πιο αστεία! Το λαλάγγι έχει το ίδιο ύψος με το κοριτσάκι! Είπαμε, αλλά τέτοιο κακό να μη μας βρει! :lol:
Πλάκα έχει, ανάμεσα στις όμορφες τούρτες και ένα ζευγάρι μπότες!! :lol:
Με γεια, Τζινάκι! Καλοφόρετα! Φοβερές οι μπότες! Εύχομαι να σε οδηγήσουν γρήγορα στη νέα σου εργασία!
Γιωτάκι, πες αλεύρι! u2u σε γυρεύει!
Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ταυτόχρονα είχα ανοιχτή την τηλεόραση και χαζεύω λίγο εδώ, λίγο εκεί, καταλαβαίνεις..
ʼβα μου δεν είναι καινούριες οι μπότες, τις έχω 2 χρόνια. Είδες πόσο παρεξηγημένη με έχει η Μεγαλειοτάτη και μου έβαλε αυτήν την τούρτα; Είπαμε αχόρταγη αλλά όχι ίσα με το μπόϊ μου! :lol:
Tζινακι με γεια ολα τα ρουχα!Μακαρι να μπορουσα να ψωνισω κ εγω ετσι!Κ η μποτες υπεροχες!Ολα τα καμπερ ειναι ιδιαιτερα.Καλοφορετα κ θα τα δουν κ συναδελφοι που θα παει!
κορίτσια, δεν είμαι καλά..
Mακ μου τι εγινε?γιατι?
Τι εγινε Μακ τι επαθες?
Τι έγινε Γιώτα μου;
Γιατί Γιώτα μου έγινε κάτι;
Τσουπ!!!Μπήκα και εγώ επιτέλους και από τι βλέπω την κατάλληλη στιγμή... έχουμε κρίση στο μαγαζί; Η ΜακΓιωτ δεν είναι καλά;;;; Τι, πως, που, γιατί;;;;
Δεν ξέρω, εσείς τι πιστεύετε, αν κάποιος έχει περάσει κάποια στιγμή στη ζωή του κατάθλιψη, και την έχει αντιμετωπίσει και την έχει ξεπεράσει, είναι δυνατόν να του έχουν μείνει κατάλοιπα? Απομεινάρια της? Ετσι νιώθω σήμερα, αλλά το έχω ξανανιώσει τελευταία..
Αισθάνομαι-φαινομενικά αναίτια- μεγάλο πέσιμο, κλαίω, σκατά...
Ξέρετε ότι είμαι control freak, αυτό το πέσιμο που δεν μπορώ να διαλευκάνω με κάνει κουρέλι, δεν ξέρω να διαχειριστώ καλά τέτοιες φάσεις που θλίβομαι χωρίς προφανή λόγο. Θέλω πάντα να ξέρω το πως και το γιατί..
Τις καλησπέρες μου!
Τζινάκι καλοφορετη η καινούργια σου ντουλάπα!!!!!Τέλειες οι μπότες!!!!!!!!!!
Τώρα θα χαμογελάσει η Γιώτα! Μοιράζομαι αυτή την εξευτελιστική στιγμή, μόνο και μόνο για να σκάσει λίγο το χειλάκι της..
Κορίτσια, από το πρωί τρώω, τρώω, τρώω... Επειδή χθες κοιμήθηκα χάλια, ξύπνησα κουρασμένη και μάλλον θέλω να ανακτήσω δυνάμεις. Τώρα πια, αφού τελείωσα το φαί και ήπια και μια δεξαμενή νερό, διαπίστωσα πόσο πρήστηκα και ζήτησα βοήθεια από το παρεάκι. Πήγα εκεί που καθόταν καμαρωτή και του λέω κοίτα τι έπαθα! Με παρατήρησε, με γύρισε στο πλάι, ψηλάφησε το στομάχι μου και είπε άααα, ίιιιι, αυτό δεν το έχω δει ποτέ! Γιατί πουλάκι μου; Πώς το έκανες αυτό; Πολύ χάλια, κορίτσια! Βουνό η κοιλιά μου και δεν πατιέται κιόλας, γι' αυτό γελάει το παρεάκι!
Καλέ Γιώτακι μου μη νιώθεις έτσι!!!!!Η ζωή είναι ωραία κ ας έχει τα πάνω της κ τα κάτω της!!!!!Έλα κούκλα μου σκέψου θετικά!!!!!
Μακ εγω την περασα αυτη τη φαση της καταθλιψης απο τα 18 μεχρι τα 24.οπως λεει και ο γιατρος μου στονν οποιο παω οποτε νιωθω να πιεζομαι παντα θα υπαρχουν περιοδοι που πεφτουμε στα βαθια φτανει να μπορουμε να βγουμε παλι στην επιφανεια.
Γιώτα μου, μέσα σου σίγουρα υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μη μου πεις ότι λύθηκαν όλα σου τα θέματα.. Απωθημένα, ανικανοποίητες επιθυμίες, ανασφάλεια για το μέλλον.. Ίσως και απλά μια κακοδιαθεσία, μία επιθυμία για βόλτα και απουσία καλής παρέας, για παράδειγμα.. Προσπάθησε να μη του δώσεις διαστάσεις. Σκέψου ότι αύριο θα ξυπνήσεις και θα αναρωτιέσαι γιατί στο καλό χάλασες τη σημερινή σου μέρα. Αν σου βρίσκεται, πάρε μισό λεξοτανίλ. Κάνει θαύματα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Γιώτα μήπως φταίει που η Κυριακή βράδυ συνήθως είναι λίγο πολύ ψυχοπλακωτική για όλους μας; Αν ήσουνα έξω αυτή τη στιγμή με καλή παρέα θα ένοιωθες το ίδιο; Σκέφτομαι μήπως είναι κάτι της στιγμής και όχι απαραίτητα κατάλοιπα του παρελθόντος.
κορίτσια, εγώ είμαι από τη φύση μου αισιόδοξη, αφού κάνω προσπάθεια για να είμαι λίγο απαισιόδοξη, δεν είναι αυτό που με με ρίχνει στη σκοτεινιά, είναι κάτι ανεξήγητο, σαν τότε, το 2010, που έπαθα κατάθλιψη και δεν είχε κανένα νόημα το ο,τιδήποτε.. Τώρα φυσικά δεν υπάρχει πια αυτό, απλά ψήγματά του.. Και αναρωτιέμαι, once depressed, always depressed?
Γιωτακι μου ειναι κατι που μου συμβαινει συχνα κ ειναι απολυτα φυσιολογικο.συμβαινει μαλιστα συχνα μετα απο μεγαλη ευεξια για να αποφορτιστουμε.γιατι να πρεπει να τα διαχειριζεσαι ολα?αστο θα περασει...