Σημερα +200 γρ.
66,1 και αδιαθετησα χθες το βραδυ.
Αυριο αλλαζω το τικερακι μια και καλη
Printable View
Σημερα +200 γρ.
66,1 και αδιαθετησα χθες το βραδυ.
Αυριο αλλαζω το τικερακι μια και καλη
Καλημερα
+2 κιλα απο χτες...
59.1
Aνωδυνα περασε το Πασχα,+400 γρ
66,5 και τα κεφαλια μεσα γτ το καλοκαιρι ειναι διπλα..
καλημερα! 85 κιλα σημερα! 1κιλο πανω απο το σαββατο. ευχαριστημενη ειμαι!αυτος ακριβως ηταν ο στοχος μου για το πασχα...
συνεχιζουμε απο κει που ειχαμε μεινει σαν να μη συνεβει τιποτα. και θα ειναι πιο ευκολο τωρα που εχω αηδιασει καθε τι γλυκο και λιπαρο.
καλη συνεχεια σε ολους μας λοιπον!
Χρόνια Πολλά!
Σήμερα λογικά είμαι 54. Δεν το ψάχνω και πολύ..
σημερα ζυγιστικα 59,6 να κι ενα θετικο.. μπορει να εχω να δω 5 κ απτο καλοκαιρι.
-500 gr
66 ολα
84,5 σημερα
-0,5 απο χθες
49,5! Αναιμακτα περασε το πασχα, ευτυχως...
πως κατάφερες απο 100 κατι κιλά να φτάσεις κάτω απο 50?? απίστευτο!!!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
πόσο ύψος έχεις?
1.60-1.63. Νηστεψα για κοντα ενα χρονο, αλλα τελικα ειχα κολιτιδα και μονιμο πρηξιμο (που εγω νομιζα για παχος), πριν κατι μηνες το γυρισα σε πρωτεινουχα διατροφη και κρατιεμαι σταθερη. Τωρα γυμναζομαι στο σπιτι με ελλειπτικο, το'χω αφησει τις μερες του πασχα αλλα θα το ξαναπιασω οταν φυγει η μανα μου.Quote:
Originally posted by Marry Poppins
πως κατάφερες απο 100 κατι κιλά να φτάσεις κάτω απο 50?? απίστευτο!!!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
πόσο ύψος έχεις?
Οποτε συναψη:
- Θρεπτικη διαιτα με μικρα γευματα (οταν εχεις ολα τα θρεπτικα που χρειαζεσαι το σωμα σου δεν ζηταει φαι γιατι δεν σου λειπει κατι, και η νηστεια που εκανα ηταν πλουσιο σε λαχανικα, νηστεψα και το λαδι. Ηταν δυσκολο να ξεπερασω 1000 θερμιδες)
- Εξασκηση στο σπιτι στη ανεση μου, (αν και το αρχισα συστηματικα προσφατα, εχω δει μεγαλο αποτελεσμα απο αποψη γραμμωσης στα ποδια κυριως, μολις πηρα και για κοιλιακους).
84 ολα σημερα! αλλο μισο κιλακι χαθηκε. στον αγυριστο!
καλημερα!
Κορίτσια καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Να μπω κι εγω στο ζύγισμα? Καθε μέρα ζυγίζομαι λες κι υπάρχει πιθανότητα να ξυπνήσω καμια μέρα 2-3 κιλα πιο αδυνατη...πφφφφ...κρίμα που δεν γίνεται ομως κριμα!
Κάνω Ατκινσ και τη χάλασα μόνο μια μέρα τη Δευτέρα του Πάσχα και μετα μπήκα πάλι στο πρόγραμμα.
Σημερα λοιπόν ειμαι 78.400 τοσο ήμουν όλη την προηγούμενη εβδομάδα οπότε μια χαρά...νομιζω!:blush:
-400
65.6
83.3
-700!!!