Καλημέρα κορίτσια!
Αλαλουμάκι τώρα είδα τον καιρό και όντως δεν θα είναι για έξω.
Παιδότοπο λοιπόν πιο νότια! Κάνε μια πρόταση για να καταλήξουμε τελικά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να έρθω στα μέρη σας.... Για λέγε!
Printable View
Καλημέρα κορίτσια!
Αλαλουμάκι τώρα είδα τον καιρό και όντως δεν θα είναι για έξω.
Παιδότοπο λοιπόν πιο νότια! Κάνε μια πρόταση για να καταλήξουμε τελικά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να έρθω στα μέρη σας.... Για λέγε!
καλημέρα....
ε, όχι στα μέρη μας, κάπου στη μέση λέω.... ξέρεις κανένα παιδότοπο ας πούμε στο Χαλάνδρι ή Ψυχικό ή κοντά στη λεωφόρο Κηφισίας ?? Αμπελόκηποι !!!
Λίντα αν δεν ξέρεις κάτι καλό, γιατί εγώ δεν ξέρω καθόλου σε αυτές τις περιοχές μπορούμε να πάμε στο Balloons στο Χαλάνδρι ή στην Αγία Παρασκευή www.balloons.com.gr, αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες....
Κορίτσια,κανονιστε εσείς κι ενημερώστε,έτσι κι αλλιώς για μένα υπαρχει αντικειμενικη δυσκολία μετακίνησης γιατι θα έχω δώσει στουςγονείς μου το αυτοκίνητο για να πάνε χωριό, οπότε κανονίστε κατι κοντά σε εσάς αφού ετσι κι αλλιώς εγώ θα μετακινηθώ με ταξι.
Η ΑΝΝΕΖΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???
Ναι Αλαλουμάκι. >Συμφωνώ για τα Ballons στο Χαλάνδρι, την Μεγάλη Τρίτη στις 6:00 το απόγευμα!Quote:
Originally posted by alalumaki
Λίντα αν δεν ξέρεις κάτι καλό, γιατί εγώ δεν ξέρω καθόλου σε αυτές τις περιοχές μπορούμε να πάμε στο Balloons στο Χαλάνδρι ή στην Αγία Παρασκευή www.balloons.com.gr, αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες....
Κορίτσια οι υπόλοιπες είστε μέσα????
ʼντε για να πάρω την Ναταλία να της πω ότι κανονίστηκε!
Λοιπόν, σχολαω 5.30 από Αιγαλεω, πάωπαίρνω μικρή, ταξί και βουουουουουουρ για τα μπαλόνια στο Χαλανδρι! Αδημονώ!
Kορίτσια αν και δεν γνωριζόμαστε με τις περισσότερες θα ήθελα πολύ να έρθω κι εγώ. Και μιας και θα συναντηθείται πολύ κοντα στο σπίτι μου να σας πω ότι ο παιδότοπος της αγίας παρασκευής που προτρίνετε είναι 2 στάσεις λεωφορείου μετά το μετρό νομισματοκοποειο!
είμαι μέσα και εγώ!
Μέσα και εγώ πνευματικά..... Γιατί σωματικά λίγο δύσκολο!
Λοιπόν κορίτσια έκλεισε για την Μεγάλη Τρίτη το απόγευμα στις 6 στα Balloons στο Χαλάνδρι. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Θα μιλήσω και με την Ναταλία για να την ενημερώσω.
Πολλά φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!
Μπερδευτικα Αγια Παρασκευή ή Χαλ'ανδρι; και κ'αποιος την 'ωρα πλιζ!
Moυ φαίνεται οτι είναι για τις 6...προφανως η Αγια Παρασκευή αλλαξε με Χαλάνδρι...μην αγχώνεσαι< γιαννάκη> θα μας πουνε τα κορίτσια τη δευτέρα!!!!
Στα Ballons στο Χαλάνδρι την μεγάλη Τρίτη στις 6!
see u there!!