Αλήθεια είναι όλα αυτά ή πλέκεις ένα σενάριο από μίσος για τους γονείς σου;
Printable View
Αλήθεια είναι όλα αυτά ή πλέκεις ένα σενάριο από μίσος για τους γονείς σου;
δε ξερω βρεστους και ρωτα τους, να δουμε τι θα σου πουν κι αυτοι, ειμαι ή δεν ειμαι δικο τους παιδι...
Μάλιστα... Έτσι εξηγούνται και η απέχθειά σου προς το ελληνικό γίγνεσθαι και η σχέση απάθειας με τους γονείς σου. Δηλαδή έχεις γαλλική καταγωγή, αν κατάλαβα σωστά;
Και κάτι ακόμα: Πριν πεθάνουν οι αληθινοί σου γονείς, δε γινόταν να τους βρεις στη Γαλλία για να κάνεις κοντά τους το νεο ξεκίνημα στο εξωτερικό που ονειρεύεσαι;
μπορει και εξωγηινη! πιο συχνα νιωθω εξωγηινος παρα γαλλος...
στο παρελθον υπηρξε ευκαιρια να μετακομισω εξωτερικο και με μια σχεση που ειχα με καποια ξενη, αλλα δεν εκατσε οπως ηθελα κι απο τοτε ακομα το μετανιωνω. το να μεινω ελλαδα τελικα μονο κακο μου εκανε, αφου χορτασα σκατα απο ολους και ειδικα ολες.
Εντάξει, αλλά μετά είχες την ευκαιρία να βρεις τους πραγματικούς σου γονείς. Γιατί δεν την εκμεταλλεύτηκες;
Σκέφτομαι ότι παλιά στο φόρουμ είχαμε συχνές κόντρες και έντονες αντιπαραθέσεις. Γιατί έχει πέσει τέτοια ησυχία ξαφνικά δεν μπορώ να το καταλάβω.
δεν υπηρχαν πραγματικοι γονεις, ο KENO δε γεννηθηκε, δημιουργηθηκε! εμφανισιακα μπορει να γεννηθηκε και γιαυτο να μοιαζει τωρα ανθρωπος, αλλα αυτο που ειναι πραγματικα δημιουργηθηκε!
επισης εδω δε ξερω τι απογιναν οι πρωην (εκτος απο μια που ειδα προσφατα στο fb και εγινε ξανθια κι εβγαλε τα γυαλια που φορουσε), ειναι δυνατον να ξερω για ολους τους αλλους ? τους συγγενεις στο χωριο να φανταστεις εχω να τους δω απ'τα 18 μου, λολ.
Καλά, κι εγώ έχω συγγενείς που τελευταία φορά τους είδα πριν από καμιά δεκαριά χρόνια. Δε νομίζω να σου αρνηθούν βοήθεια, αν τους τη ζητήσεις.
Σκέφτομαι ότι μάλλον δεν αργεί πολύ η στιγμή που η εφορία θα μας κατάσχει το σπίτι και θα μας πετάει στο δρόμο. Το διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Εξετάζεται τέτοιου είδους "διευκόλυνση" για όσους αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις έκτακτες εισφορές και τους λοιπούς άνευ προηγουμένου, μέχρι τουλάχιστον την εποχή της τουρκοκρατίας, φόρους. Πόσο αδίστακτοι μπορεί να είναι οι τύποι; Αμαχητί πρόκειται να παραδώσουμε στους ξένους "γη και ύδωρ". Μετά την υποθήκευση δημόσιας περιουσίας στα πλαίσια του μνημονίου, σειρά τώρα έχει και η ιδιωτική. Εδώ πολύ σύντομα θα υπάρξουν νεκροί. Θα ηχήσουν οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης και θα γίνει της Αργεντινής. Ευτύχημα δηλαδή θα ήταν το τελευταίο, αλλά δυστυχώς ο νεοέλληνας της φραπεδιάς και επαναστάτης του καναπέ δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να αντιπαραβληθεί με το δυναμικό αργεντίνικο λαό που είχε το σθένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες μαλακιες
αςτη σκοτωσει καποιος να ησηχασουμε!
Next BTTE episode downloading....!!!! Και τα μυαλά στα κάγκελα.
σκεφτομαι ποσο ευκολα οι ανθρωποι καταντουν παρωδια του εαυτου τους κι οσων πιστευουν. σκεφτομαι και το βρεγμενο πεζοδρομιο και γενικα την υγρασια στους τοιχους, με τους μαλακες να τρεχουν σαν κυνηγημενοι να κρυφτουν. κριμα που δε μαλακωνουν ολα να βυθιζονται μεσα τους (κι οχι αυτο δεν ηταν υπονοουμενο, παρολο που θελω τρεις φορες τη μερα σεξ).
Χαλασμός Κυρίου γίνεται, ε; Και δω τα ίδια. Πέφτουν κάτι εκκωφαντικά αστροπελέκια που φοβάμαι ότι θα μου σπάσουν το τζάμι.
... θα σου σπάσουν το τζάμι;... εδώ που είμαι εγώ αδερφέ μου - στο εξωτερικό, λολ - έσπασε η... τριθέσια ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ κούνια... δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που μου συμβαίνει... τα σπιτάκια των σκυλιώνε τα πήρε ο άνεμος μακριά σε άλλα μέρη - κοινώς σπάσανε τα ξύλινα - έφυγε το φουρφούρι απ' το τζάκι - δε του φερόμουνα λέει καλά και πήγε να βρει αγάπη αλλού, λολ - και οι γαλότσες μου περπατήσανε μόνες τους και φύγαν έξω απ' την περίφραξη... είναι δυνατόνε τουτουνόνε;...:)...
Επίσης σκέφτομαι πως πολύ για Νάξο μιλάτε και χρόνια τώρα θέλω να πάω να γνωρίσω τους συγγενείς μου καλέ!... έχω μεγάλο σόϊ εκεί απ' ό,τι μαθαίνω... μουσικάντηδες και οργανοπαίχται... άντε να τους δώκω κανά ποίημα να γίνει παραδοσιακό άσμα, γιατί ο Νικ απ' τη μακρινή την Αστράλια ακόμη να μου απαντήσει...:)...
Άραγε αύριο το πρωΐ... θα ξυπνήσω μες στο σπίτι;... στο απέναντι χωράφι;... για θα με έχει μετακομίσει ο Κατρίνας σε άλλη οροσειρά;... εσύ Σέλντον μην ανησυχείς. Βάλε ένα λικεράκι και το δίσκο του Πλουτάρχου... "Φυσάει πολύ απ' το σπασμένο μου το τζάμι..."...:)...
http://www.youtube.com/watch?v=dEQrp...C3F4D59A85C996
...σκεφτομαι πως αν για καθε μλκια που διάβαζα έπαιρνα έστω και ένα ευρώ, θα ημου δισεκατομμυριουχος.....
σκεφτομαι οτι μαλλον βρεχει γιατι εχει παει η μαλακια-συννεφο....
53 μερες εμειναν!!