Μπορώ να έχω το αυτόματο γλυφτίρι; :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Σλουρπ!Σλουρπ!
Πιάστηκε η γλώσσα μου!!! Αγκύλωση έπαθα!
Printable View
Μπορώ να έχω το αυτόματο γλυφτίρι; :lol:Quote:
Σλουρπ!Σλουρπ!
Πιάστηκε η γλώσσα μου!!! Αγκύλωση έπαθα!
Μάλλον αλαλάγγωτη και με ζάχαρο 500!! :lol: :lol:Quote:
ʼντε,κορίτσια,καληνύχτα...Ό� �ως το κόβω καμία δεν τολμά να εκθρονίσει τη Φτουτάτη!
Τζινάκι,δεν ξέρω τι εβδομάδα σε περιμένει μετά από αυτά που τόλμησες να ξεστομίσεις στη μεγαλειότητα της!
Λεω να αναθεωρησω κ να αναλαβω κ τη επομενη εβδομαδα μονο κ μονο για να αφησω τη Τζινα αλαλαγκωτη!Υπουλο πλασμα,κ σε ειχα διπλα μου!
Μεγαλειοτάτη όχι δίπλα σου, στον κόρφο σου, έχει διαφορά! :lol:
Εγώ τον χαβά μου :lol:
Μία παλιά μαναροπαρέλαση....αφιερωμέν η στην αλαλάγγωτη!
PLAYING WITH THE (TOP GUN) BOYS
Μανιφέστο ( και όχι διάγγελμα) πρώιμης μορφής, πρόσκληση από τη νέα Διοίκηση σε συλλογική εξουσία:
Συμφορουμίτισσες και συμφορουμίτες,
Σας καλωσορίζω σε μία νέα εποχή για τον τόπο μας, μια εποχή η οποία σε τίποτα δε θα θυμίζει τις τελευταίες ημέρες όπου η μοναδική μας διασκέδαση ήτο η ανταλλαγή τουρτών.Καλωσήρθατε στη σοσιαλιστική εκδοχή του τόπικ με ενεργούς ρόλους για όλες, άμεση συμμετοχή και υποχρεωτική παρουσία.
Ευελπιστώ με τη δική σας βοήθεια να ανοίξουμε νέα μονοπάτια, αναγκαία, για την ουσιαστική εκμετάλλευση του ιστοχώρου τούτου ο οποίος παράγει έργο διανοίας, συναισθήματος και πολιτισμού. Ευχαριστώ την απερχόμενη βασίλισσα του θρόνου που σήμερα καίω μιας και δε θα υπάρχουν θρόνοι εφεξής, και της τονίζω πως η καθημερινή της παρουσία είναι αναγκαία διότι συνηθίσαμε στις τούρτες. Για αυτό ( άντε, όχι μόνο για αυτό) είναι εξαιρετική! (...κάτι για ?συμφέροντα? κάνω πως δεν το είδα)
Προχωρώντας στα ουσιαστικά και βαθιά ζητήματα του τόπικ, αναλαμβάνω άμεσα δράση ως εξής:
Επιθυμώ να συνταχθεί μία εκτελεστική επιτροπή η οποία θα συνεπικουρίσει στην κατανομή αρμοδιοτήτων κι εξουσιών. Υποψηφιότητες έως τις 15.00 αύριο. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν θα ορισθούν αυτεπάγγελτα.
Αύριο και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί η 1η Γενική Συνέλευση, Ημερήσια Διάταξη της οποίας δεν υφίσταται και μπορούν να τεθούν Έκτακτα Ζητήματα καθώς και Λειτουργικά-Διαδικαστικά. Για να θέσετε ζήτημα, απαιτείται να είστε παρόντες-ούσες από την έναρξη! Τι το κάναμε αμέρικαν μπαρ όποτε γουστάρετε έρχεστε και όποτε γουστάρετε φεύγετε;
Τέλος, ευχαριστώ όσους και όσες στήριξαν την επαναστατικότητά μου και με βοήθησαν ώστε να μπορέσω να δοκιμαστώ σε μία θέση ιδιαιτέρως απαιτητική για τους στόχους που έχω θέσει!
Καληνύχτα σε όλους, καλή θητεία γιατί μαζί θα είμαστε σ'αυτό το μετερίζι και παρακαλώ ετοιμαστείτε με τις προτάσεις σας δια την αυριανήν. Bandiera Rossa !!!!!
ωωωωωωω, κομαντάτε, καλώς ορίσατε, ελπίζω να μην πάμε από την απροκάλυπτη απολυταρχία στην μεταμφιεσμένη σε προλεταριάτο! εγώ από αρμοδιότητες, μπορώ να αναλάβω την αφισοκόληση για την προώθηση των πεποιθήσεων του κινήματος!
Αστερόσκονη με το καλό η θητεία σου στην εβδομάδα που ξεκινάει. Αλλά γιατί μπήκες σε τόσο κόπο κούκλα μου; Και με ένα απλό "γειά σας" ευχαριστημένες θα ήμασταν! :lol: :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
VIVA LA REVOLUCION!!!
Να θυμασαι τι εγινε με την Ροζα Λουξεμπουργκ
ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΟΖΑ
Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!
Δεν είναι κόπος συντρόφισσα, οργάνωση είναι! Αύριο έχουμε Γενική Συνέλευση, κανονιστείτε παρακαλώ!
Μήπως φάσκεις και αντιφάσκεις; :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Σας καλωσορίζω σε μία νέα εποχή για τον τόπο μας, μια εποχή η οποία σε τίποτα δε θα θυμίζει τις τελευταίες ημέρες .......
.....Τι το κάναμε αμέρικαν μπαρ όποτε γουστάρετε έρχεστε και όποτε γουστάρετε φεύγετε;
σας χαιρετώ συντρόφια! καληνύχτα και όνειρα επαναστατικά!
Παναθεμά σε βραδιάτικα κι εγώ έλεγα θα δείξει ανωτερότητα...Αλλά βέβαια Φτου ήσουν και Φτου παρέμεινες και μετά την εκθρόνιση. Σου δίνω μία νύχτα να συνηθίσεις , αύριο σε περιμένουμε με αλληλέγγυο πνεύμα και διάθεση συνεργασίας!Quote:
Όχι συντρόφισσα. Ατάκα λόγω συμπάθειας στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο. Κι επειδή είμαι φύσει δημοκρατική, σκέψου τι θα σου έσουρνε η Φτου αν της την έλεγες με το καλημέρα σας. (ή έστω καληνύχτα σας!)Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σας καλωσορίζω σε μία νέα εποχή για τον τόπο μας, μια εποχή η οποία σε τίποτα δε θα θυμίζει τις τελευταίες ημέρες .......
.....Τι το κάναμε αμέρικαν μπαρ όποτε γουστάρετε έρχεστε και όποτε γουστάρετε φεύγετε;
Καληνύχτα Γιώτα και άσε τα όνειρα τα επαναστατικά για τις άλλες. Εσύ να έχεις όνειρα ήρεμα και γλυκά για να κοιμηθείς καλά και να ξυπνήσεις ξεκούραστη και ευδιάθετη. Φιλάκια.
Καληνύχτα Μακγιωτσυντρόφισσα! Όνειρα γλυκά και μην ξεχάσεις να ονειρευτείς τις νέες σου αρμοδιότητες στο επαναστατικό Αστεροτόπικ!
Vangelis - conquest of paradise
Τον παραδεισο θα ψανουμε στα κολχοζ κ στις καταναγκαστικες εργασιες!
Μετά την καταλληλότερη σύνθεση πυο μας αφιέρωσε η Ναταλία, σας καληνυχτώ και σας προτρέπω να την ακούσετε ούτως ώστε να εμπνευστείτε! Ες αύριον τα σπουδαία για την Αστεροχώρα.Πολύ σπουδαία όμως!
Δε θες να με προκαλέσεις άλλο.... Θες????Δε θες!!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Vangelis - conquest of paradise
Τον παραδεισο θα ψανουμε στα κολχοζ κ στις καταναγκαστικες εργασιες!
Καληνύχτα συντρόφισσα Αστερόσκονη, άντε να σκεφτώ και τις νέες μου αρμοδιότητες για την εβδομάδα που μας έρχεται. Σε προειδοποιώ θα είναι ξεκούραστες γιατί αυτή τη βδομάδα ως οικονόμος του Βασιλικού οίκου κοψομεσιάστηκα στο καθάρισμα και στην οργάνωση :lol: εεε μα όλα από τα χέρια μου περνούσαν! :lol:
Θα βρούμε κάποια πνευματική εργασία Έλι λοιπόν. Θα έχω κι εγώ τις προτάσεις μου και θα το συζητήσουμε όλες μαζί, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!!!
Πάω και εγώ για νανάκια με την σειρά μου αφού αύριο έχω και πάλι πρωινό ξύπνημα... αυτή τη φορά για να προλάβω την προσφορά του Lidl σε ποδηλατικά είδη. Μπάνισα ένα κράνος σε τιμή ευκαιρίας και θέλω να το τσιμπίζω πρωί πρωί γιατί μετά δεν το βλέπω να υπάρχει...
Όνειρα γλυκά συντρόφισσες!!!
Ναι,ήθελα κάτι θριαμβευτικό,αντάξιο της νέας μέρας,που για όλους μας ξημερώνει!Quote:
Μετά την καταλληλότερη σύνθεση πυο μας αφιέρωσε η Ναταλία, σας καληνυχτώ και σας προτρέπω να την ακούσετε ούτως ώστε να εμπνευστείτε! Ες αύριον τα σπουδαία για την Αστεροχώρα.Πολύ σπουδαία όμως!
Φαντάζομαι αυτήν τη μουσική υπόκρουση όταν το Τζινάκι μας επιτέλους θα ξαναλαλαγγιαστεί!
Φτουτάτη,να ευγνωμονείς το Θεό,που δε θα χρωματιστεί με το αίμα σου η κατάλυση της μοναρχίας
κι όσο είναι ακόμα καιρός συνεργάσου ως ισότιμη σύντροφος,πριν στραφεί εναντίον σου οργή λαού!
Σας καληνυχτώ κι αδημονώ για τα σπουδαία που περιμένουν το πρώην Κακομοιριστάν-νυν Αστεροχώρα!
Πάμε,Συνίτερς!
Quote:
Όχι συντρόφισσα. Ατάκα λόγω συμπάθειας στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο. Κι επειδή είμαι φύσει δημοκρατική, σκέψου τι θα σου έσουρνε η Φτου αν της την έλεγες με το καλημέρα σας. (ή έστω καληνύχτα σας!)Quote:
This is ΧΟΥΜΟΡ συντρόφισσα, εξ ου και τα γελαστά ανθρωπάκια. Όταν θα σοβαρολογώ θα σε ενημερώνω από πριν. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα σε όλες. Τζίνα σκέψου το, θα έιναι τέλειο soundtrack.:love:
Καληνυχτα κ ονειρα γλυκα ταλαιπωρε λαε του Κακομοιρισταν!Γιατι οτι γλυκο μονο στον υπνο σου θα το βλεπεις απο δω κ περα!Τοσα κρατη
εκαναν αλλαγη στη συγκεκριμμενη μορφη διακυβερνησης κ εμεις το φεραμε στο τοπικ μας!λαε μου θα ειμαι μαζι σου στους αγωνες για ποιοτητα ζωης!Για φαγητο οχι με δελτιο!για χαρα κ εργασια κ οχι μονο εργασια!
Καληνύχτα Eli και καλή επιτυχία αύριο στην αγορά του κράνους σου.
Ναταλία καληνύχτα x 72 και καλό ξημέρωμα.
Μπα ξέρεις τι θα πει αγώνας;;;Εγώ να αράζεις και να διατάζεις σε θυμάμαι...Αχ ναι σε "θυμάμαι"...παρελθόν....Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Καληνυχτα κ ονειρα γλυκα ταλαιπωρε λαε του Κακομοιρισταν!Γιατι οτι γλυκο μονο στον υπνο σου θα το βλεπεις απο δω κ περα!Τοσα κρατη
εκαναν αλλαγη στη συγκεκριμμενη μορφη διακυβερνησης κ εμεις το φεραμε στο τοπικ μας!λαε μου θα ειμαι μαζι σου στους αγωνες για ποιοτητα ζωης!Για φαγητο οχι με δελτιο!για χαρα κ εργασια κ οχι μονο εργασια!
Κακομοιριστάν....Μάλλον μπερδεύητκες ή κλασικά έχεις βυθιστεί στον αναχρονισμό και το φαραωνισμό σου!!! Αστεροχώρα εδώ και αν δε μπορείς να συνεργαστεία θα αναγκαστώ να λάβω άλλα μέτρα. Τί;;;Αν σε απειλώ;;;Να σκεφτώ....Ναι!!!
Αστερόσκονη και Ναταλία τώρα κατάλαβα τι λέτε γιατί δεν είχα ακούσει τη μουσική. Έχω αργή σύνδεση κι έχω θέμα με τα βίντεο. Όντως είναι πολύ καλό και σκέφτομαι να πετάμε τα ρούχα μας στον αέρα βγάζοντάς τα αργά αργά με το ρυθμό της μουσικής! :lol: :lol:
27 Ευχαριστώ,Τζινάκι μου κι άλλες τόσες καληνύχτες και σ'εσένα και τις γούνινες θερμοφόρες σου!Quote:
Ναταλία καληνύχτα x 72 και καλό ξημέρωμα.
Αλήθεια το καλοκαίρι πώς την παλεύεις που έμαθαν να κοιμούνται αγκαλίτσα με τη μανούλα;
Ναταλία μου όλα τα σκέφτεσαι!! Έχεις δίκιο ότι το καλοκαίρι δεν παλεύεται γι'αυτό γίνομαι λίγο κακιά και τους λέω να κόψουν πέρα :lol: και να μη με ακουμπάνε!! Τα σκυλιά κάποιες φορές κοιμούνται στο πάτωμα για περισσότερη δροσιά αλλά ο γάτος μου δύσκολα κόβει πέρα! :lol:
Για προκαταρτικά καλό είναι!Αργή κίνηση σαν τους χαζούς που τρέχουν στις παραλίες και προσπερνούν ο ένας τον άλλον...Quote:
Όντως είναι πολύ καλό και σκέφτομαι να πετάμε τα ρούχα μας στον αέρα βγάζοντάς τα αργά αργά με το ρυθμό της μουσικής! :lol: :lol:
θα βγάζετε τα ρούχα σας ένα ένα...Σταδιακά όμως ,όσο πάμε για το κυρίως και πόσο μάλλον για κορύφωση πρέπει να βρούμε επόμενα κομμάτια...
Πάντως,πραγματικά σε έχω ικανή να γράψεις ένα cd με τα κομμάτια που λέμε και να τον βάλεις τον άνθρωπο να συντονιστεί μ'αυτά!
--->http://www.youtube.com/watch?v=vCadcBR95oU
...Προσωπικά θα το έβλεπα ως καταλληλότερο για μετά το μεγάλο γεγονός, τη στιγμή που θα σας ραίνουν τα ροδοπέταλα όπως στις ταινίες.....Ενώ το δεύτερο κομματάκι που έβαλε η Ναταλία θα μπορούσε να είναι η υπόκρουση για την...αρχή...στη φάση που χορευογδύνεσαι για να τον αποπλανήσεις εντελώς!
:lol: :lol: :lol: Ναταλία γιατί δε μας έβαλες το ωραίο τραγούδι που διάλεξε για την εβδομάδα της η Αστερόσκονη, μαζί με τα λόγια του;
Mα ούτε ξένοι είστε Τζίνα μου ούτε νύχτα συναντιόσαστε!Quote:
:lol: :lol: :lol: Ναταλία γιατί δε μας έβαλες το ωραίο τραγούδι που διάλεξε για την εβδομάδα της η Αστερόσκονη, μαζί με τα λόγια του;
Οι λαλαγγώρες δεν είναι συνήθως πρωινές,μετά τη δουλειά
που κάνει τους άντρες,το γιαπί,το πιλοφόρι,το μυστρί;
ʼσε που δε σε κόβω για ξενερωσιές...
http://www.youtube.com/watch?v=0ObdXeV-e6g
Strangers in the night exchanging glances
Wond'ring in the night
What were the chances we'd be sharing love
Before the night was through.
Something in your eyes was so inviting,
Something in your smile was so exciting,
Something in my heart,
Told me I must have you.
Strangers in the night, two lonely people
We were strangers in the night
Up to the moment
When we said our first hello.
Little did we know
Love was just a glance away,
A warm embracing dance away and -
Ever since that night we've been together.
Lovers at first sight, in love forever.
It turned out so right,
For strangers in the night.
Love was just a glance away,
A warm embracing dance away -
Ever since that night we've been together.
Lovers at first sight, in love forever.
It turned out so right,
For strangers in the night.
Do dody doby do
do doo de la
da da da da ya
Συμφωνώ με τη Ναταλία...Πάρτο όμως γιατί κι εγώ το επέλεξα για κάτι αντίστοιχο πολύ ιδιαίτερο και συναισθηματικά φορτισμένο...Όταν το άκουσα εκείνο το βράδυ ήταν λες και ήρθε και μας βρήκε μόνο του το τραγούδι. Μακάρι να σου φέρει την ίδια τύχη!:love::love::love::love::love::love::love ::love:
Καλέ με το "μας έβαλες" εννοούσα εμάς εδώ, όπως είχες βάλει και τα τραγούδια της ʼβας και της Γλαύκης. Το έβαλε η Αστερόσκονη οπότε όλα o.k.