https://www.youtube.com/watch?v=qkU9jmwM2jc
Printable View
[QUOTE=Macgyver;484739]https://www.youtube.com/watch?v=jvi_M5qLA04
Κεσυ flatl , κοψε τις σαχλαμαρες . Το μονο που καταφερνεις , ειναι να γελοιοποησαι . Αγγελος .
Μνιμονιο , κολωσαμε ε ? ωραια τα λες πισω απο το πι σι ...........
Και πληροφοριακα , δεν σκοπευω να κανω αναφορα , ειναι δειλια να αρνεισαι να με συναντησης , εγω ετσι εχω μαθει στη ζωη μου , να μην κρυβομαι , να αντιμετωπιζω τις καταστασεις καταματα κ ψυχραιμα , οχι πισω απο ενα μαραφετι , αλλα βλεπεις ανηκω στην παλια γενια , κ ειμαι υπερηφανος γι αυτο . Δειλος δεν ειμαι , ουτς υπηρξα . Αυτα μνιμονιο , δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε την κουβεντα , αλλη νοοτροπια εγω , πιο στρειτ , αλλη εσυ , που κρυβεσαι πισω απ το πι σι σου . Βλεπεις νακανα τπτ στην Ντιανα , παροτι με προκαλει συνεχως ? δεν τα βρισκουμε ?, παρ οτι μεχει προσβαλλει επανειλημμενως , τερμα και τελειωσε .
Εγω καταλαβαινω τι εννοει ο ' προσωρινα ' και ειναι ακριβως ετσι .
Ξεμειναμε απο απαντησεις μνιμονιο , η Δωρα !!! , και αρχισαμε τα χαζα ε ?
εχω πει ποια ειμαι μην κανεις αποκαλυψεις αλα βαβω..
https://www.youtube.com/watch?v=G719N7uar4s
Τρολλάρετε απόψε βλέπω εδώ έχει πολύ χαβαλέ,χαχαχα
@undetermined , αγαπώ σαπφώ Νοταρά.. χαχαχα είχα δει και 'ντοκιμαντέρ' για τη ζωή της και τη λάτρεψα ακόμη παραπάνω.με είχε συγκινήσει.αν βρω το λινκ θα το ποστάρω για όποιον θέλει να το δει.
Να το ποσταρεις..Και εμενα μου αρεσει..Κωμικος με θλιμμενα ματια!
[QUOTE=mnimonio;484760]εχω πει ποια ειμαι μην κανεις αποκαλυψεις αλα βαβω..
Δεν εχεις πει τιποτα , ασε τα χαζα , σε αποκαλεσε ετσι η whitecandle ( νομιζω ) , αλλα παροτι την ντριπλα που εκανες ( ναι , καλα ειναι η Δωρα ) κ μετα απαντησες εσυ , δεν εχεις να κανεις με χαζο . Αλλα κ τι εγινε , εγω γιατι λεω το μικρο μου ονομα ? τι ειμαστε , μυστικοι πρακτορες ? σε λιγο θα μολαμε με το enigma ( γκουγλαρε το να δεις τι ειναι ) . Μνιμονιο , εχεις τις κρισεις πανικου , εχω την κτθλψη μου , δεν ειναι χαζο να τσακωνομαστε για σαχλαμαρες ? ειναι , αλλα κοφτις ειρωνειες .
Ποια ειναι Βαβω ?
απολαύστε.............
https://www.youtube.com/watch?v=7kjVHVqGDwg
όποιος θέλει...:) :)
η μηχανη του χρονου ωραια εκπομπη!!
Να με κανεις ενα ignore ομως αγαπημενε μου,γιατι εγω οπου παιζει υποκρισια και μαλακια μιλαω..Οποτε για να μην σε χαλαω,ξερεις..!
Καλη καρδια παντα :)
----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
Την καλημέρα μου!!! :)
Καλημερα σε ολους .....
σκεφτομαι οτι οι νεες τεχνολογιες εχουν καταστρεψει πολυ κοσμο.. :)
καποιοι που ζουν αυτα που θελουν μονο στο φμ, γιατι in real δεν προεκυψε, αν δεν μελετησουν καλα το νεο εξυπνο τηλεφωνο τους, μπορει να γραφουν για το τελειο διημερο που περνουν στην κινα και το gps να βγαζει αυτοματα το στιγμα τους απο ενα κοτετσι στο κωλοκοτρωνιτσι που τυχαινει να βρισκονται. :)
λιγη προσοχη για το επομενο παραμυθι που θα σκαρωσετε.τα προηγουμενα, ειχαν την ιδια καταληξη.. γελαει ο κοσμος και στο τελος θα χασετε και τους λιγους φιλους σας κι ας τους διασκεδαζετε τοσο... :p
μεχρι να κατακτηθει απο την επιστημη ο διακτινισμος, ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
αααχαχαχαχααχ αχαχαχαχχαχαχ αχαχαχαχαχχαχα
:)
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα χαχ
ναι, καπως ετσι :)
δεν ξερω το γιατι. προφανως καποια αναγκη να δειξεις οτι περνας καλα και εχεις κοινωνικη ζωη, στην καλυτερη περιπτωση, η να εξαπατησεις καποιους, στην χειροτερη...?
το ατομο για το οποιο μιλαω, στο παρελθον το εχει κανει και για τους δυο λογους κι ενας φιλος του με διαβεβαιωσε χθες οτι το συνεχιζει και γελανε ολοι..
Κοίταξε και εγώ κάνω κάποιες φορές check in, π.χ ήμουν στο kaprun Αυστριακές Άλπεις την προηγούμενη εβδομάδα για ένα συμπόσιο. Όπως και στο Bermingham τον προηγούμενο μήνα για ένα σεμινάριο. Εκεί έκανα δεν το κρύβω. Αλλά να κάνω γιατί πήγα στην πλατεία επταλοφου για καφέ με τον Γιάννη και τον Σαράντη , όχι δεν προτιμώ.
ε αν ηταν μεγαλο γεγονος για την ζωη σου οτι ηπιες (η οτι θα θελες να πιεις) εναν καφε, ισως να το εγραφες κι εσυ.. :)
οσο για το σεμιναριο στο κανκουν. το θλιβερο ειναι το αντιθετο.
να γραφεις ειμαι στο ritz στο παρισι και μου κανουν αερα και το gps να πετιεται μονο του και το στιγμα να δειχνει ενα ταπεινο προαστιο της πολης σου..