Printable View
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Γιατί μάλλον θα απαντήσουν αυτό που περιμένω. ................
Mariah,δεν πρέπει να χωνεύεις καθόλου.......
Νικ παρατηρησες ενα μοτιβο ε; :P Χαχαχα
Quote: Originally Posted by nick190813 ................ ?????????????????????????????????????????????????? ??????
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Mariah,δεν πρέπει να χωνεύεις καθόλου....... Σορρυ ρε why αλλα ηταν πετυχημενο αυτο που ειπε ο νικ :p Συνεχιστε, εγω βλεπω και Χατζηνικολαου αλλα ριχνω κανα βλεφαρο που και που
Quote: Originally Posted by Natalia_sups Νικ παρατηρησες ενα μοτιβο ε; :P Χαχαχα χαχαχααχαχ
Quote: Originally Posted by Mariah Σορρυ ρε why αλλα ηταν πετυχημενο αυτο που ειπε ο νικ :p Συνεχιστε, εγω βλεπω και Χατζηνικολαου αλλα ριχνω κανα βλεφαρο που και που Τι λεει ο Νικολης για πες μας λολ
Quote: Originally Posted by Mariah ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΕΛΥΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α εγραψες παλι αχαχαχαχααχχααχ ηταν καλο δεν μπορεις να πεις :p
Quote: Originally Posted by Mariah Σορρυ ρε why αλλα ηταν πετυχημενο αυτο που ειπε ο νικ :p Συνεχιστε, εγω βλεπω και Χατζηνικολαου αλλα ριχνω κανα βλεφαρο που και που Πετυχημένο,αλλά εσύ δείχνεις να μην με χωνεύεις.
Quote: Originally Posted by Natalia_sups Τι λεει ο Νικολης για πες μας λολ Quote: Originally Posted by nick190813 Γουαι αν με ακους μην ξανακανεις ερωτησεις εξαφανιζονται ολα τα μελη .............
κοσμο ακούω και κοσμο δεν βλεπω
Μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το πως είναι σε εμφάνιση η Mariah και η Ναταλία?:Ρ
Quote: Originally Posted by nick190813 κοσμο ακούω και κοσμο δεν βλεπω Κοσμο ακους; Ακους φωνες; :P
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το πως είναι σε εμφάνιση η Mariah και η Ναταλία?:Ρ ναι κανε περιμενω
Quote: Originally Posted by Natalia_sups Κοσμο ακους; Ακους φωνες; :P ακουω ακουω .εσυ παντως βλεπω δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω :p