Για την πρωταπριλιά?
Σκέφτομαι το El sueno de la razon produce monstruos.
Printable View
Για την πρωταπριλιά?
Σκέφτομαι το El sueno de la razon produce monstruos.
σκεφτομαι πως οντως τελευταια εφτασε ο κομπος στο χτενι και δε πηγαινε αλλο γιαυτο μου βγαινε τοσος αρνητισμος με το κοσμο. ξεχναμε ομως οτι παραμενουμε ανθρωποι και πρεπει να ζουμε και να διασκεδαζουμε, μας εχουν κανει βλεπετε ρομποτακια με οσο το δυνατον πιο λιγα. ενα μικρο update λοιπον, θα δοκιμασω να γινω πιο φιλικος, να κανω νεα προσπαθεια παλι, ξαναβαλα καινουργιο msn και ειναι για ολους, το facebook παραμενει με αλλο ονομα να με βρισκουν ευκολοτερα, θα επιστρεψω και σε ενα παλιο λιμερι (αυτο που με πεταξαν εξω πριν μια βδομαδα) μπας και μου κατσει τιποτα καλο και κοινωνικοποιηθω περισσοτερο.
οτι χαθηκα στη διαδρομη..μαζι χαθηκε κ η ουσια.κοιταζω σε λαθος κατευθυνση χρονια τωρα κ τις περισσοτρες φορες ουτε καν με ενδιαφερει να δω τι υπαρχει γυρω μου,να σκεφτω,να αισθανθω..χαθηκα για αλλη μια φορα στο πουθενα του εαυτου μου..ΠΑΝΤΟΥ ΚΕΝΟ..
Βρέχει καρεκλοπόδαρα!
Τα νεύρα μου! Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο! Μα είναι πια δυνατόν; Να πάω σε κανένα φρενοκομείο, μπας και βρω κανένα γνωστικό;
Δεν έβγαλα νόημα απ' το μήνυμά σου. :P Καταρχήν πού γενικεύω; Κατά δεύτερον, ήταν χιουμοριστικό σχήμα λόγου.
σκεφτομαι πως ολα ειναι καλυτερα τωρα. οταν εχεις κατι να ασχοληθεις βεβαια ειναι. οταν δεν εχεις λογικα νιωθεις αδειος και μιζεριαζεις. μακαρι να'χαμε και καμια δουλιτσα να μπαιναμε στο προγραμμα με φυσιολογικη ζωη. ασχετα ομως απ'τις καθημερινες μαλακιες που γραφονται, τα κουφοντινια καραντινια κλιμεντινια και λοιπα εδεσματα ξεχεσματα καταγγελιες και μηνυσεις εδω, σας αγαπαω ολους και εκτιμω ιδιαιτερα τα μελη με τα οποια υπαρχει χημεια και καταλαβαινομαστε. :)
Χαίρομαι που είναι καλύτερα. Αλήθεια τι ασχολία βρήκες, αν επιτρέπεται;