...μακαρι να προλαβαινω...γιατι με ενδιαφερει πολυ....μου χουν πει πως στον οαεδ γινεται της κακομοιρας απο κοσμο....
Printable View
...μακαρι να προλαβαινω...γιατι με ενδιαφερει πολυ....μου χουν πει πως στον οαεδ γινεται της κακομοιρας απο κοσμο....
mia xara eimai re,eixa ksexasei kwdiko kai bariomoun na psaxnw sto hotmail alla telika ipekipsa ksana!
esy pws eisai kala ta blepeis genika?
nflu... κάνε εσύ τις ενέργειες κι από κει και πέρα θα δείξει. Τί να πω;
dikipo... καλά είμαι, όσο γίνεται βέβαια.. μ' όλ' αυτά που γενικότερα βιώνουμε! μ' άλλα λόγια νιώθω ότι είμαι σ' εκκρεμότητα ένα πράμα! Και πάλι θα δείξει...
Σεξιστική ανισότητα σχετικά με τους… μισθούς
Μακρύς παραμένει σύμφωνα με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) ο δρόμος για την ισότητα των φύλων
στον επαγγελματικό στίβο, παρά την αυξανόμενη συμμετοχή των γυναικών στην εργασίας.
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Απασχόλησης, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΟΟΣΑ ακόμα και αν στις χώρες του ΟΟΣΑ το 40%
των γυναικών αποκτά πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έναντι 31% των ανδρών, μόνο το 65% των γυναικών, έναντι 79% των ανδρών,
συμμετέχουν στην εργασία. Μάλιστα, κερδίζουν 16% λιγότερο από τους άνδρες και αντιμετωπίζουν υψηλότερο κίνδυνο φτώχειας όταν
φθάσουν στην τρίτη ηλικία.
Με λίγες εξαιρέσεις, η εκπροσώπηση των γυναικών στα διοικητικά συμβούλια εταιρειών είναι κάτω από 15% και στα κοινοβούλια ξεπερνά
το 35%. Και αυτό όταν οι γυναίκες αφιερώνουν πάνω από δύο ώρες την ημέρα περισσότερο σε μη αμειβόμενη εργασία από τους άνδρες
στις χώρες του ΟΟΣΑ και έως και πέντε ώρες περισσότερο σε άλλες χώρες.
Ο ΟΟΣΑ υποστηρίζει ότι όπου δεν υπάρχει ισότητα των φύλων στον επαγγελματικό στίβο απαιτούνται πολιτικές παρεμβάσεις.
υ.γ. και για να μην λέμε σεξιστικά ότι η εξεύρεση εργασίας για τις γυναίκες είναι πιό εύκολη υπόθεση
Δωρεάν μαθήματα χορού στον Πειραιά
http://4.bp.blogspot.com/-hS7TZeqhcT...xamogelaki.jpg
Δωρεάν μαθήματα χορού για παιδιά και ενήλικες παραδίδονται κάθε Τετάρτη 17:30-19:30 στην β΄ δημοτική κοινότητα Πειραιά,
στη διεύθυνση Ελευθέριου Βενιζέλου 55. Πληροφορίες στο τηλ. 210-4194542,210-4194521
Οι εγγραφές γίνονται εντός της β΄ δημοτικής κοινότητας Πειραιά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
(© zougla.gr)
μα επιτέλους ΕΛΕΟΣ!! Τί να πει πια κανείς??
Σοκ στην Πάτρα: 45χρονος ασελγούσε στο ανιψάκι του! EMETOΣ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!
Φρίκη έχουν προκαλέσει στο Πανελλήνιο οι αρρωστημένες ορέξεις ενός 45χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος
του πεντάχρονου ανιψιού του.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο πατέρας του θύματος και αδερφός του δράστη, ο 45χρονος άνδρας «πείραζε» το αθώο αγγελούδι από
βρεφική ηλικία!...
Η είδηση έρχεται από την Πάτρα και είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από ρεπορτάζ του «Κόσμου» την περασμένη Παρασκευή.
Η οικογένεια, η οποία βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Ο πατέρας είναι έτοιμος να βρεθεί δικαστικά αντιμέτωπος
με τον ίδιο του τον αδερφό. Ο ίδιος έχει ήδη καταθέσει μήνυση.
«Με απειλούσε πως θα με δείρει»
Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές του πατέρα, μιλώντας για το δράμα που ζούσε το μικρό αγόρι. Σύμφωνα με το Dete.gr, υποστήριξε
ότι ο πεντάχρονος δεχόταν απειλές από το θείο του. «Ο θείος τον απειλούσε πως θα τον δείρει, αν έλεγε στον μπαμπά ή τη μαμά όσα
του έκανε» είπε χαρακτηριστικά!
Η μήνυση υπεβλήθη στην χώρα του εξωτερικού που διαμένει η οικογένεια του ομογενούς, ειδοποιήθηκε η Ιντερπόλ και πλέον η υπόθεση
θα λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Η δίκη θα γίνει στην Πάτρα και ήδη ο πατέρας βρίσκεται σε επαφή με γνωστό Πατρινό δικηγόρο για τα περαιτέρω.
Έχω το εξής ερώτημα , αν αυτή και όλες οι 100% αποδεδειγμένες για την ενοχή τους ανάλογες υποθέσεις , αντιμετώπιζαν την θανατική ποινή θα υπήρχε επανάληψη του γεγονότος ;
Γιατί στην παρούσα κατάσταση φαίνεται κάτι σημαντικό.....και εδώ να μην λειτουργεί σωστά......... με ένα δικηγόρο από την elit του επαγγέλματος ;;;;; Με μια διάγνωση σοβαρής ψυχικής διαταραχής ;;;;;;; Με μια πειστική διαστρέβλωση τον γεγονότων ;;;;;;;;
Φιλομαθή, σίγουρα πως να λειτουργεί το οτιδήποτε σωστά, όταν πίσω από το κάθε φαινόμενο
φρίκης στην προκειμένη περίπτωση ανθρώπου σε άνθρωπο κι ειδικά σε παιδί υπάρχει η έλλειψη Παιδείας?
Ναι με την τιμωρία δίνεται λύση, αλλά εν μέρει στο πρόβλημα, όμως το κακό χρειάζεται να χτυπηθεί στην ρίζα του.
Αυτή ειναι η δουλειά του δικηγόρου. Κάποιος πρέπει να κάνει κι αυτή τη "σκατοδουλειά", όταν αρνούνται να την κάνουν όλοι οι άλλοι "σιχασιάρηδες"! Να υπενθυμίσω όμως ότι υπάρχει πάντα ο αντίλογος του πολιτικώς ενάγοντος (όπου η δίκη το επιτρέπει φυσικά).
Κατά τα άλλα, αυτό το φόρουμ θυμίζει καθημερινή σαπουνόπερα. Ακόμα κι αν το παρακολουθήσεις μετά από 150 χαμένα ενδιάμεσα επεισόδια, η πλοκή παραμένει στάσιμη. "And the winner is.... Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ"! :D
Αχ, ξέχασα... καλησπέρα σας! και.. αυτά! άντε γεια! λολ!
PS: Μαρκέλα μου έλειψες! :D
Να 'σαι καλα! Καλά είμαι. Ζω και "βασιλεύω"! :D
Πέρασα μια βόλτα να πω μια καλημέρα και πάω να ξαναπαίξω. Μετά το Bubbles, βρήκα κι άλλα δύο καλύτερα παιχνιδάκια. Να 'ναι καλά ο Axl100 που μου τα πρότεινε... :D
Άντε φεύγω. Αύριο πάλι. Δεν είναι και για χόρταση το forum! :D
επειδή οι κλέφτες δεν πείσανε γι' αυτό και πάμε..
Ξανά εκλογές!!!
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, άκαρπη αποδείχθηκε η προσπάθεια για σχηματισμό κυβέρνησης και έτσι στις 17 Ιουνίου
θα οδηγηθούμε ξανά στις κάλπες. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην αρχική του θέση να μην συμμετάσχει σε κυβέρνηση όπου
θα μετείχαν κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο ενώ δεν βρέθηκε λύση για τον σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων.