τους εαυτος μας κ μαλλον κ για μας κ για τα παιδια μας???Quote:
Originally posted by Existir
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεσαι θυμό με ότι έγινε.
Αχ βρε Ιντερ, καταλαβαίνω. Αλλά τι θέλουμε να σώσουμε τελικά;
Printable View
τους εαυτος μας κ μαλλον κ για μας κ για τα παιδια μας???Quote:
Originally posted by Existir
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεσαι θυμό με ότι έγινε.
Αχ βρε Ιντερ, καταλαβαίνω. Αλλά τι θέλουμε να σώσουμε τελικά;
huspand απαντησα ηδη οτι με εκανε να νιωσω ηδη καλυτερα!
Να σου πώ και το άλλο.
Η επιτυχία της lego με τα τουβλάκια είναι ότι ΠΑΝΤΑ θα κυκλοφορούνε. Και οι σημερινές παρτίδες δεν είναι από εκείνες τις προβληματικές του παρελθόντος. Και τα καινούρια τα lego συνδυάζονται μια χαρά με τα παλιά. Όταν τα βρεις τα χαλασμένα και το αποφασίσεις, να δεις που θα τα αλλάξεις με καινούρια.
Γιατί με ρωτάς; Δεν ξέρεις;:)Quote:
Originally posted by interappted
τους εαυτος μας κ μαλλον κ για μας κ για τα παιδια μας???
αναρωτιεμαι ....ακομα!!εσυ εισαι σιγουρη sweet heart?:P
Δυστυχώς δεν έχει άλλη ευκαιρία Ιντερ.
Σκέψου. Σε λίγα χρόνια θα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μας και το τρένο θα έχει φύγει. Τα παιδιά μας θα έχουν μεγαλώσει και θα έχουν πάρει τον δρόμο τους και αυτός ο δρόμος έχει την αφετηρία του στην αγάπη που τους δείχνουμε τώρα. Γιατί η αγάπη δεν αποδεικνύεται, ΝΙΩΘΕΤΑΙ.
Δεν έχει άλλη ευκαιρία για κανέναν μας. Εγώ με αυτό έκλαψα στην ψυχολόγο μου κι έγινα κόμμάτια (μεταξύ άλλων). Μεγαλώνουμε και η ζωή έχει την δική της φόρα και είναι πάντα μπροστά.
Τα λεει και ο Γιάλομ στα βιβλία του. Α ρε Γιάλομ...
Ίσως έχει δίκιο ο Ρότζερς που μιλάει για το εδώ και το τώρα.
existir μου αν το κουβαρι ειναι πολυ μπερδεμενο πρεπει κατα την ταπεινη μου αποψη να το ξεμπερδεψεις απο την αρχη-ακρη οχι απο την μεση
ναι οκ τωρα τι κανουμε?που οπωε πολυ σωστα λες τα περιθωρια στενευουν κ υπαρχουν κ τα μωρα μας..
απο τις λιγες φορες που δινω αισιοδοξη νοτα θα σου πω οτι τα μωρα μας νιωθουν ακομα και στο βλεμμα μας κ μονο την αγαπη μας
κ ποτε δεν ειναι αργα..
αρχισα να διαβαζω Γιαλομ θα μπορω να συμμετεχω πιο πολυ τωρα στα συγγραφικα:P:P:P
existir μου μας αξιζει να ειμαστε καλα κ θα τα καταφερουμε!
συμπερασμα των τελευταιων ημερων: ο ψυχιατρος μου ειναι ο γιατρος μου μονο 50 λεπτα την βδομαδα..καταλαβα τοσο ποσο των ενοχλουν τα τηλεφωνα μου..εχει τα δικια του ειναι ανθρωπος εχει οικογενεια..αλλα εχω κι εγω την διαταραχη κ το γιο μου..μου στοιχισε ανεπανωρθωτα σχεδον οτι τις υπολοιπες τις υπολοιπες 6 μερες καλουμε να αντιμετωπισω χωρις τη βοηθεια του την αρρωστεια μου
χμ!δραματικη αλλαγη εικονας!θα το παλεψω να το δεχτω αλλα δεν μου φτανει μια τριτη 50 λεπτων να τα βγαλω τις υπολοιπες εξι μερες..κι ητσεπη μου αδυνατει για 2 συνεδρειες την βδομαδα...τουλαχιστον αυτη τη μια μερα με αναλυει καλα..
Μια φορά ήμουν σε ψυχίατρο και τον πήρε κάποιος ασθενής του τηλ.και όταν το έκλεισε άρχισε τις μουρμούρες,βασικα κάτι πάνω από μουρμούρες ήταν...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Συμφωνώ ότι ο ιατρός εργάζεται συγκεκριμένες ώρες και τις υπόλοιπες μπορεί να ασχολείται με την οικογένειά του,την σχέση του,τα χόμπυ του,την διασκέσαση ,αλλά η ιδιότητα του ψυχιάτρου και του ψυχολογου είναι ξεχωριστή και πρεπει να αντιμετωπίζουν τον ασθενή με συμπάθεια και κατανόηση..Ο ασθενής δεν τηλεφωνεί τον ψυχίατρο για την πλάκα του αλλά για να του πει αν τα φάρμακα τον προκαλούν παρενέργειες ή δεν τον πιάνουν κλπ...
Και αν ο ιατρός εκείνη την στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει μπορεί να τον καλέσει κάποια στιγμή αργότερα όταν είναι ελέυθερος...Γι΄αυτό μην δένεστε με του ψυχιατρους/ψυχολόγους σας...Επαγγελματίες είναι...!!!!!
Ιντερ έγινε κάτι συγκεκριμένο και το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για τον ψυχίατρό σου?Σου είπε κάτι?
Dalia...καμια φορα το σηκωνει κ σου μιλαει σαν να τον ενοχλεις πχ.σου θυμιζει το ραντεβου κ σου λεει εκει θα τα πουμε ολα!κ λες....οκ dr
κ κλεινεις το τηλ ενω εχεις χειμαρο μεσα..κ αυτον τον χειμαρο πρεπει να τον παλεψω εγω...με αφηνει μονη μου με τον εαυτο μου,με τις φρικες μου τους φοβους μου τα παντα να με χειριστω μονη μου με αφηνει...να βρω νοημα κ θεληση κ νομιζω οτι τα καταφερνω αυτα..δυσκολα μεν ΟΡΙΑΚΕΣ...αλλα με νοημα κ θεληση...
Είδατε που σας τα έλεγα?Μην κολλάτε μαζί τους!!!!
γιαπ ειναι κομματακι δυσκολο αφου αφηνεις εκει τα εσωψυχα σου
Παιδιά είναι κανόνας να μην κολλάς με ψυχιάτρους..Αλλιώς δεν κάνεις δουλειά..Αν θες να κολλήσεις βρες φίλη,φίλο,γκόμενα,γκόμενο... .Quote:
Originally posted by LOSTRE
Είδατε που σας τα έλεγα?Μην κολλάτε μαζί τους!!!!
Εγώ αν και τρελά εξαρτημένη με τον παλιό γιατρό και ενώ του τα έπρηζα και δεν απάνταγε ήξερα τον λόγο.Είναι άνθρωποι ρε παιδιά.Πώς να γίνουν χίλια κομμάτια;;;;Εσύ τρως φρίκη,η άλλη τρώει φρίκη ποιόν θα πρωτοξεφρικάρει;
Η θεραπεία είναι για να σε κάνει λειτουργικό μόνο σου χωρίς να χρειάζεσαι πατερίτσες.Όχι για να επιβεβαιώνεσαι και να ξεαγχώνεσαι μέσω ενός άλλου προσώπου.Τα λέω εγώ που τα κάνω αλλά τέλος πάντων.Έδειχνα κατανόηση.Τώρα που άλλαξα γιατρό γιατί τα βγάζω πέρα μόνη μου και δεν της τα πρήζω κάθε τρεις και πέντε;;;;;Μην ζητάμε την εύκολη λύση.Ένα χάπι,ένα γιατρό.Το θεωρώ και υποτιμητικό για εμάς.....Εγώ συγχιζόμουν που με απέρριπτε καθώς μισώ την απόρριψη και ίσως να γινόμουν πιο επίμονη.Αλλά πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε.Γιατί χρεώνουμε τους γιατρούς;Μας είπαν κολλήστε πάνω μας και μας εξαπάτησαν;;;