Originally Posted by
Macgyver
18 χρ. ειναι πολυ μεγαλος , ζωη ναχει το ζωο ...................οχι , δεν καταλαβες ., ο Αμβροσιος , ειπε να ξεραθει το χερι του Φιλη που υπεγραψε καταργηση του μαθηματος θρησκευτικων , και οσοι τρωνε Μ. Παρασκευη κρεας ( εγω εφαγα κοτοπουλο ) να γινει πετρα το κρεας και να τους κατσει στο στομαχι !! μεχρι το εκκλησιασμα τον εκραξε , τον μ@λακα .........δεν μιλανε ετσι οι Μητροπολιτες ......ειμαι θρησκευομενος , αλλα με τον δικο μου τροπο , και τα κακως κειμενα , τα στηλιτευω ........ειδα οτι το ' τσουζεις ' που και που , δεν ειναι καλο αυτο , οχι επειδη αναμιγνυεις τα φαρμακα , τοκανα επι χρονια , δεν επαθα και τιποτα , αλλα επιδεινωνεις μεσομακροπροθεσμα την καταθλιψη σου , τωρα που δεν πινω , ειμαι πολυ καλυτερα , αν μπορεις , κοφτο τελειως το αλκοολ , και να φανταστεις , κρασι επινα , οχι τιποτα σκληρο .........
black adder , οντως δεν αποτελει εξαιρεση η καθε επιθεση κατα των ομοφυλοφιλων , διαφωνω με την εκκλησια , ειναι αρτηριοσκληρωτικη πολλες φορες , αλλα και πολλοι της γενιας του πατερα μου , θεωρουν αμαρτια την ομοφυλοφιλια , που αλλωστε ειναι εγγενης στο ζωικο βασιλειο ..............................συμφωνω οτι το θεμα της πιστης ειναι υποκειμενικο , ειμαι πιστος , αλλα με τον δικο μου τροπο , οχι θρησκοληπτος και τυπολατρης .......................