παντος αλαλουμακι οσο πας κοντευεις να με φτασεις.καμια σχεση το 95 με τα 86 κιλα π εισαι τωρα 8α φενεσε πολυ διαφορετικη.μπραβο σου/εισια η μονη π προχοραει μαζι μου ακα8εκτη!!ζητω!!!
Printable View
παντος αλαλουμακι οσο πας κοντευεις να με φτασεις.καμια σχεση το 95 με τα 86 κιλα π εισαι τωρα 8α φενεσε πολυ διαφορετικη.μπραβο σου/εισια η μονη π προχοραει μαζι μου ακα8εκτη!!ζητω!!!
το αστείο είναι ότι έχω χάσει 9 κιλά και τώρα μερικοί με ρωτάνε διστακτικά, ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ???
αν ο χοντρός παιδάκι μου δεν χάσει 15 κιλά δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα... μόνο ο άντρας μου το καταλαβαίνει αμέσως και η μαμά μου.... στη δουλειά μόνο λίγοι μου είπαν ότι αδυνάτισα, στο γραφείο μου δίπλα μία κοπέλα που είναι και φίλη δεν έχει καταλάβει τίποτα...ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΚΙΛΑ.....
καλησπερα..ειναι η πρωτη φορα που γραφω.σημερα μπηκα εδω τυχαια..διαβαζοντας ολα αυτα που γραφονται εδω καταλαβα οτι δεν ειμαι η μονη με αυτο το προβλημα..επισης καταλαβα οτι για να λυσεις ενα προβλημα πρεπει να δεχτεις οτι υπαρχει..
παντα ημουν χοντρη..τελειωσα το λυκειο 95 κιλα.μεσα σε 3 χρονια εφτασα 60 κιλα..απλα:οχι γλυκα,οχι ψωμι.χαλιναγωγησα τη λαιμαργια μου..μου πηρε καιρο να συνειδητοποιησω οτι ειχα αλλαξει..δεν το πιστευα..
μετα αρχισα δουλεια σε μια κρεπερι.πριν καλα καλα συνειδητοποιησω το ονειρο,αρχισε ο εφιαλτης..επαιρνα κιλα αλλα τα ματια μου στον καθρεφτη εβλεπαν τον ομορφο μου εαυτο..η βραδυτητα στο να συνειδητοποιησω οτι επεστρεφα στην προγενεστερη μου κατασταση μου στοχησε πολυ..το ονειρο κρατησε λιγο,μολις δυο χρονια..σημερα ειμαι 97 κιλα..διπλα μου εχω εναν αντρα που με ερωτευτηκε αδυνατη..ειναι ακομα εδω,αλλα για ποσο?λυπαμαι εκεινον που στωικα υπομενει την ελευση μιας αποφασης..λυπαμαι εμενα που δεν εχω κουραγιο να την παρω..λενε πως το σωμα ειναι η φυλακη της ψυχης..ποσο μαλλον οταν προκειται για τετοιο σωμα...ειμαι εγκλωβισμενη..
χαιρομαι που γνωρισα κι αλλες ανελευθερες ψυχες..σημερα μου δωσατε ωθηση να παρω την αποφαση να αποδρασω...ευζαριστω..let's ''prison-break'...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ,ΚΟΥΚΛΑ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!
ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,LET'S "PRISON BREAK",ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΝΟΥΝ!
ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΩΣ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΣΤΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ...
ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ,Θ'ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘ ΟΥΜΕ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ,ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ...
ΕΙΜΑΙ 30 ΚΙΛΑ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ,ΑΛΛΑ ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ!
ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ...ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ!
ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!
veranno05 καλώς ήλθες στην παρέα μας!
Χαίρομαι που μοιράστηκες μαζί μας την προσωπική σου εμπειρία με το θέμα των κιλών σου.Να είσαι σίγουρη ότι εδώ μέσα θα βρεις άτομα που θα συμμεριστούν και καταλάβουν αυτά που αναφέρεις.
Υπάρχουμε εδώ για να δίνουμε και να παίρνουμε δύναμη στηρίζοντας καθημερινά ο ένας τον άλλον.Ξεκίνα κι εσύ τη δική σου μικρή άντληση δύναμης διαβάζοντας κάποιες απο τις δημοσιεύσεις ή ακόμα συμμετέχοντας στην κουβεντούλα μας στο chatroom και θα δεις πως κι εσύ μετά από λίγο, θα στηρίζεις με την προσπάθεια σου κι άλλα μέλη.
Αρκεί να πιστέψεις πως μπορείς κι εσύ να κάνεις την αλλαγή.ʼλλωστε το έχεις ξανακάνει.Ξέρεις τον τρόπο,θες λίγη παρακίνηση...
Το θέλητρο της ψυχής που θέλει να είναι ελεύθερη δε νομίζεις πως φτάνει; :)
Καλή δύναμη και καλή έναρξη της προσπάθειας σου.
καλως ηρθες verano :)
verano καλωσήρθες, σε νοιώθω λες και σε ξέρω χρόνια, και εμένα ο άντρας μου με παντρεύτηκε 63 κιλά και έφτασα 95. Είναι όμως ακόμα δίπλα μου και με αγαπάει περιμένει όμως πάντα ότι θα με ξαναδεί όπως παλιά.
Μην σε πάρει από κάτω αφού το κατάφερες μία φορά σίγουρα μπορείς και δεύτερη.... πείσμα θέλει που δεν μπορούμε να το βρούμε. Πρέπει όμως για να ηρεμήσει η ψυχούλα μας και να νοιώσουμε καλύτερα αφού δεν ανήκουμε σε αυτούς τελικά που λένε ΟΚ έχω παραπάνω κιλά αλλά δεν με νοιάζει περνάω καλά.
Καλή αρχή και εμείς είμαστε εδώ μαζί σου, για να σε ακούμε σε κάθε δυσκολία και να χαιρόμαστε σε κάθε επιτυχία σου?..
σας ευχαριστω ολους πολυ για το θερμο καλωσορισμα...δεν περιμενα ποτε οτι ο ξυλινος ηλεκτρονικος λογος 'αγνωστων' θα μπορουσε να εμπεριεχει τετοια ζεστασια..ειλικρινα ευχαριστω..ευχομαι καλο σαββατοκυριακο σ'ολους!!
καλως ορισες κι απο μενα βερα
οτι ψαχνεις απο συμπαρασταση να σαι σιγουρη οτι το βρηκες
εδω ειμαστε
ενας για ολους και ολοι για εναν
κι εγω δεν μπορουσα να το πιστεψω
οτι θα βρηκα τοση ηθικη στηριξη μεσα σ εναν υπολογιστη
ειναι ισως οτι καλητερο μου εχει συμβει τον τελευταιο καιρο
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ
Εχω κάνει αρκετή πρόοδο τους τελευταίους μήνες!!Quote:
Originally posted by Μάρω 25/2/2008 @ 23:51
Η χθεσινή ατασθαλία με τα κινέζικα, σήμερα ανέβασε τη ζυγαριά μου στα 75 κιλά. (απο 73 που έλεγε χθές).
Θέλω να ελπίζω ότι είναι φούσκωμα και θα φύγει.
63 κιλά σήμερα (62,9 για την ακρίβεια στην ηλεκτρονική ζυγαριά).
Πρόοδος με λάθος τρόπο όμως και κάτω απο άσχημες συνθήκες.
Τι να κάνουμε όμως; Ουδέν καλόν αμιγές κακού....
Δεν είμαι από εκείνους,που πιστεύουν στυγνά ότι σημασία έχει μόνο το αποτέλεσμα,
αν και ομολογώ ότι αρκετές φορές υπερκαλύπτει τον τρόπο,που μας οδήγησε σ'αυτό...
Οι δύσκολες συνθήκες όμως σίγουρα μας ενδυναμώνουν...
Λυπάμαι για ό,τι αρνητικό βίωσες,αλλά είμαι περήφανη γι'αυτό που κατάφερες!
Με την ελπίδα,αλλά και την πίστη σιγά σιγά,να βαδίσω στα χνάρια σου...
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου.Μαράκι μου!
μαρακι γεια..ηθελα να σε ρωτησω μεσα σε ποσο χρονικο διαστημα εχασες αυτα τα κιλα..ειναι σημαντικο γεια την υγεια σου ο χρονος να δικαιολογει την απωλεια αυτη..επισης ειναι σημαντικο διοτι οσο βραδυτερος ειναι ο ρυθμος που τα εχασες,τοσο ευκολοτερο θα ειναι να τα διατηρησεις..(με την δεουσα προσοχη παντα...)
απο πειρα,και αφου εχω νιωσει στο πετσι μου τι θα πει λαθος,θα ηθελα να σε συμβουλεψω να μην υπερβαλλεις και να εξωθησεις τον οργανισμο σου στα ορια...να εισαι στα κιλα που εσυ αισθανεσαι ομορφα και μην ακολουθεις ''απροσωπους''μαθηματικους πινακες που λενε οτι στο ταδε υψος πρεπει να εισαι αυτα τα κιλα..
να εισαι καλα και να αντλεις δυναμη απ'οτι αγαπας για να φτασεις εκει που θελεις..φιλια
καλημερα σε ολους!!!!δευτερα σημερα και ειπα και εγω να καταγραψω την προοδο μου!!!!ΕΧΑΣΑ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΙ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!!μεγαλη χαρα πηρα!!!!καλο κουραγιο σε ολουσ και καλα αποτελεσματα!!!!!!:)
Επιτέλους ξεκόλλησα και έχασα ένα κιλό και πήγα 85, 84,8 για την ακρίβεια....και έκανα και γουρουνιές το τριήμερο, πρέπει να σταματήσω τις γουρουνιές αν το κάνω θα πάω πολύ καλύτερα. Μόλις δω το πολυπόθητο 7 θα σταματήσω και τα χάπια, άντε να δούμε θα το δω μέσα στο καλοκαίρι. Εφαγα το 1/3 μου μένουν τα 2/3 κάτι είναι κι αυτό από το καθόλου.......... Ασε που αν δεν έκανα και τίποτα μπορεί να ήμουν άνετα 100 !!!!!!!!!!!! Καλύτερα λίγο λίγο παρά καθόλου?? Πρέπει να αρχίσω να περπατάω τα βράδια θα με βοηθήσει πολύ...
Ενα απο αυτά που μ' αρέσουν εδώ, είναι ότι το φόρουμ λειτουργεί και σαν "ημερολόγιο".Quote:
Originally posted by Μάρω
Εβδομαδιαίο ζύγισμα (εντός forum) Νο 2:
03 Ιουλίου 2007
72 κιλά (98 / 72 / 59) δηλαδή 1,1 κάτω απο την περασμένη βδομάδα. Χμμμμ δεν είναι κι άσχημα ε; Πάω να αλλάξω το τικεράκι μου... ΠΑΛΙ.....!!! χι χι χι χι χι
Νομίζω ότι ήρθε η μέρα που θα μου κάνω δώρο εκείνο το σουβλάκι και την παγωμένη μπύρα..... (αν με πιάσει πάλι η λιγούρα).
Διαστάσεις: 106 / 91 / 105
(έχασα 1 πόντο στο στήθος και το πήρα σε μέση; Γίνεται αυτό ή κάνω κάποιο λάθος στο μέτρημα; )
edit: Είμαι τόσο χαρούμενη για το 72,0 που είδα σήμερα στη ζυγαριά μου, που νομίζω ότι όταν θα έρθει η μέρα που θα δώ το 69,0... θα λιποθυμήσω απο τη χαρά μου!!!! Είναι κι αυτό το άτιμο ψυχολογικό της δεκάδας κάθε φορά....
Θυμόμουν ότι κάπου είχα γράψει εκτός απο κιλά και διαστάσεις και το βρήκα για να συγκρίνω περσυνές μετρήσεις με φετεινές!!!
Λοιπόν, πέρσυ αρχές Ιουλίου (03/07/07)
Κιλά: 72
Διαστάσεις: 106 / 91 / 105
Φέτος, τέλος Ιουνίου (29/06/08)
Κιλά: 61 (μετά απο πολλές διακυμάνσεις)
Διαστάσεις: 93 / 81 / 93
ΑΨΟΓΑ !!!
Είμαι πολύ χαρούμενη !!!
Αν σκεφτώ δέ, ότι το χειμώνα που είχα ψιλοπαρατήσει τη δίαιτα, το Φεβρουάριο είχα ξαναγίνει 79 κιλά και η μέση μου ήταν 102 (αφού αναγκάστηκα ν' αγοράσω ζώνη 110 εκ.) τάχω καταφέρει περίφημα.
Μείον 21 εκατοστά στη μέση είναι καλό νούμερο νομίζω.