κοριτσια μου τι κανετε?λοιπον δε θα ζυγιστω επειδη αδιαθέτησα χθες και δεν θελω να απογοητευτω...το καλο είναι οτι δεν εχω τις γνωστες λιγουρες απο τις ορμονες προς το παρων χεχε
φιλουθκιαααααααααα
Printable View
κοριτσια μου τι κανετε?λοιπον δε θα ζυγιστω επειδη αδιαθέτησα χθες και δεν θελω να απογοητευτω...το καλο είναι οτι δεν εχω τις γνωστες λιγουρες απο τις ορμονες προς το παρων χεχε
φιλουθκιαααααααααα
Λοιπόν, καλές και γλυκές μου συναγωνίστριες (βλέπεις Ζωή, δε λέω αντα-γωνίστριες)
αποφάσισα να αυτοτιμωρηθώ για δυο λόγους:α)δεν κρατώ τη διατροφή το Σαββατοκύριακο
β)δεν κινείται, μοιραία, το τικεράκι μου.(για την ακρίβεια δεν κινήθηκε ποτέ από τότε που πήρα αυτά τα κιλά)
Η αυτοτιμωρία που μου επιβάλλω είναι να ξαναμπώ εδώ, όταν θα έχω κάτι νέο να σας πω(που αφορά το θέμα μας καθώς τον τελευταίο καιρό αλλά αντί άλλων είμαι θεματολογικά). Τότε θα μου επιτρέψω την είσοδό μου εδώ...θα προσπαθήσω να γίνει σύντομα...Μπορεί να σας φανεί αστείο κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να με πιέσω...και για να μη με πάρουν τα ζουμιά, σας φιλώ πεταχτά αλλά όχι ασυνείδητα....
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ....
υγ. θα κάνω ό,τι μπορώ για να γυρίσω γρήγορα....
:( όχι ρε Μαράκι...και εγώ την χάλασα το ΣΚ αλλά συνεχίζουμε...
σνιφ σνιφ--καλημέρα σε όλους...φιλάκια
Λυπάμαι, πολύ λυπάμαι Μαράκι, δε συμφωνώ με αυτή την τακτική, όμως αφού είναι απόφαση σου
είναι απόλυτα σεβαστή.
Θα προτιμούσα εδώ όλες μαζί να σταροβράζουμε παρά να είμαστε η κάθε μια μόνη.
Τέλος, δε συνεχίζω, ούτε θέλω να σε πιέσω, απλά σε περιμένω, όποτε και να επιστρέψεις.....
πολλά φιλιά
καλή δύναμη πεταλουδίτσα μου, φιλάκια και σε σένα :)Quote:
Originally posted by petallouditsaa
φιλουθκιαααααααααα
Γειά σας κορίτσια...και αγόρια αν υπάρχουν...
Εδώ και μια βδομάδα κάνω κι εγώ epworth. Καλά φαίνοταν να πηγαίνει... έχασα 1 κιλό, όμως σήμερα φαίνεται πάλι επάνω η ζυγαριά.... συνεχίζω και βλέπουμε σε 1 εβδομάδα...
Kαλή επιτυχία kate2, σύντομα θα ξεκινήσει πάλι η ζυγαριά μην ανησυχείς.
που είσαι Ζωίτσα ? χάθηκες...κι εσύ :(Quote:
Originally posted by Zwh
:( όχι ρε Μαράκι...και εγώ την χάλασα το ΣΚ αλλά συνεχίζουμε...
σνιφ σνιφ--καλημέρα σε όλους...φιλάκια
καλημέρα Λιλάκι μου και εγώ εδώ είμαι...
όλα καλά η ψυχολογία μια χαρά η διατροφή έτσι και έτσι...
αλλά δεν βαριέσαι...θα τα καταφέρω :) κάποια στιγμή
κούκλες και κούκλοι θα λείψω κάποιες μέρες θα πάρω άδεια και θα πάω πατρικό
εκτός Αθηνών...όλα καλά...απλά έχω υπόλοιπο αδείας κάποιες ημέρες και πρέπει
να τις πάρω...θα λείψω περίπου 2 εβδομάδες..απλά το λέω για να μην χαθώ και πείτε
τί έπαθε αυτή...χαχαχα..ελπίζω να μπαίνω κάποιες φορές...φιλάκια πολλά και θα τα πούμε
μετά το Πάσχα πρώτα ο Θεός...φιλάκια πολλά σε όλους....με Υγεία σωματική και ψυχική!!!
μάκια
Στο καλό Ζωίτσα μου και καλά να περάσεις, πολλά φιλάκια!Quote:
Originally posted by Zwh
κούκλες και κούκλοι θα λείψω κάποιες μέρες θα πάρω άδεια και θα πάω πατρικό
εκτός Αθηνών...όλα καλά...απλά έχω υπόλοιπο αδείας κάποιες ημέρες και πρέπει
να τις πάρω...θα λείψω περίπου 2 εβδομάδες..απλά το λέω για να μην χαθώ και πείτε
τί έπαθε αυτή...χαχαχα..ελπίζω να μπαίνω κάποιες φορές...φιλάκια πολλά και θα τα πούμε
μετά το Πάσχα πρώτα ο Θεός...φιλάκια πολλά σε όλους....με Υγεία σωματική και ψυχική!!!
μάκια
καλησπερα σε ολους.... ονομαζομαι Σοφια είμαι 24 ετων και απο μικρο παιδι εχω προβλημα με το βαρος μου... αποταν θυμαμαι τον εαυτο μου ταλαιπωρουμαι με διαιτες... η ζυγαρια μου χτυπησε κοκκινο για ακομα μια φορα και αποφασισα να ξεκινησω διαιτα για ακομα μια φορα!!!!!! αρχισα να προσεχω την διατροφη μου εδω και καμια βδομαδα.. ειχα απωλεια 1 κιλου περιπου αλλα τωρα λογω περιοδου τα πραγματα ειναι ανεβασμενα... ξερω οτι ειναι κατακρατηση και κανω υπομονη.. ελπιζω να εχω την υποστοιριξη σας σε αυτη μου την προσπαθεια... σας φιλω και καλο μασ κουραγιο!!!
γεια σου Σοφία!καλως μας ήρθες και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!
καλημέρα! είμαι καινούρια στο forum και ξεκίνησα τη δίαιτα σήμερα. μέχρι χτες έκανα μια χημική και έχασα μόνο 5 κιλά. θέλω να χάσω καμιά εικοσαριά ακόμα. πιστεύω πως θα τα καταφέρω γιατί είμαι απόλυτα αποφασισμένη. έχω όμως μια απορία. αυτή η δίαιτα κατάλαβα πως διαρκεί 9 εβδομάδες. μετά τι κάνουμε;
dimidana για πες μας και εμας την χημική αν και είναι ότι χειρότερο αλλά εγώ ενα σπρώξιμο θα το ήθελα μια φορα !!