Εγω παλι πιστευω οτι μπορεις μια μερα να την βγαλεις με σαλατες , φρουτα , χυμους χωρις ζαχαρη
και απο την επομενη να συνεχισεις κανονικοτατα την διατροφη σου.Το σωμα δεν προλαβαινει να
αποθηκευσει λιπος απο 1-2 μερες ατασθαλιας.
Printable View
Εγω παλι πιστευω οτι μπορεις μια μερα να την βγαλεις με σαλατες , φρουτα , χυμους χωρις ζαχαρη
και απο την επομενη να συνεχισεις κανονικοτατα την διατροφη σου.Το σωμα δεν προλαβαινει να
αποθηκευσει λιπος απο 1-2 μερες ατασθαλιας.
Εχεις απολυτο δικιο!Quote:
Originally posted by Danai20
Και οκ να κάνουμε δίαιτα αλλά να μην σταματήσουμε να έχουμε και κοινωνική ζωή. Και σε γενέθλια θα πάμε και τούρτα θα φάμε και όλα. Κανείς δεν πάχυνε νομίζω επειδή πηγε σε γενέθλια και έφαγε 1 πιάτο φαι και 1 γλυκό. Παχύναμε επειδή η καθημερινότητα μας δεν ήταν ισορροπημένη και κάναμε υπερβολές χωρίς λόγο.
αχ καλη μου kika ποσο κουραγιο μου δινεις....
τελικα θα φτιαξουν και μπιφτεκια λαχανικων-εδωσα παραγγελια:)
οποτε η μονη ατασθαλια θα ειναι ενα μικρο κομματακι τουρτιτσα και η οινοποσια:)
δαναη εχεις δικιο,δεν μπορει να σταματησει η ζωη μας για μια διαιτα...και να φανταστητε τοσο καιτο δεν παω σινεμα για να μη φαω νατσος και ποπ κορν...σημερα θα παω...και αν παρω κατι παντα με μετρο(ειναι μερα υδατανθρακων)
το καλο ειναι οτι σημερα κλεινω μια βδομαδα και ειμαι μειον 2 κιλα:)
δεν βλεπω ομως διαφορα σε ποντους...
παντως αποφασισα για να μην στεναχωριεμαι μια φορα την εβδομαδα χαλαρα...δηλαδη ενα σαββατο η μια ειδικη περιπτωση να επιτρεπεται να κανω ατασθαλια αλλα οχι να ξεσκιστω στο φαι απλα λιγο γλυκο η αλκοολ:)ετσι δεν θα πιεζομαι κ θα στερουμαι...
Κυκλικη ληψη υδατανθρακων τελος προς το παρον!Εχασα τα κιλα που ηθελα , εφτασα 64
και τωρα πια ,ισορροπημενη διατροφη και γυμναστικη για να φτασω τα 60 μεχρι τον Ιουλιο.
Δαναη και παλι σ'ευχαριστω για την διατροφη.
ακομα ρε παιδια δεν εχω την διαιτα αυτη. μου λενε στην σελιδα 1 αλλα τελικα δεν ειναι πουθενα. λιγο πιο συγκεκριμενα παρακαλω?
Μπράβο Μαρουλάκι, καλή συνέχεια! κι εγώ νομίζω οτι ακόμη μια δυο εβδομάδες θα την συνεχίσω και ίσως έχω κανένα καλό αποτέλεσμα. Με έχει βολέψει πάρα πολύ, για να δούμε....Quote:
Originally posted by marou_laki
Κυκλικη ληψη υδατανθρακων τελος προς το παρον!Εχασα τα κιλα που ηθελα , εφτασα 64
και τωρα πια ,ισορροπημενη διατροφη και γυμναστικη για να φτασω τα 60 μεχρι τον Ιουλιο.
Δαναη και παλι σ'ευχαριστω για την διατροφη.
Σημερα λοιπόν , υδατάνθρακες
1) μπουκίτσες βρώμης με γάλα ρυζιού
2) 2 πορτοκάλια
3)μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας, μανιτάρια ψητά
4) 1 φλυτζάνι φράουλες, 1/2 μπανάνα
5) κολοκυθάκια βραστά, μια βραστή πατάτα, με λάδι και ντομάτα σε σαλάτα.
Καλό βράδυ σε όλες
Ράνια διάβασε το πρώτο ποστ της Δανάης στην πρώτη σελίδα...
rania δεν ειναι διαιτα ακριβως που σου λεει να τρως συγκεκριμενα πραγματα,απλα διαχωριζεις τους υδατανθρακες απο τις πρωτεινες.
δηλαδη τη μια μερα πρωτεινη:γαλα,αβγα,κρεας,ψα ρι,τυρι κλπ και την αλλη υδατανθρακα:ψωμι,ρυζι,ζυμα� �ικα,φρουτα,οσπρια
και τις 2 μερες καταναλωνεις αφοβα λαχανικα,προσοχη!!!λαχανικα και οχι φρουτα...
αυτα.....
μαρουλακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
εσυ με την κυκλικη ποσα εχασες και σε ποσο διαστημα?
Καλημέρα σας! Εγώ είμαι καινούργια. Ψάχνοντας στο ιντερνετ για δίαιτες και χάπια αδυνατίσματος, βρέθηκα στη σελίδα σας. Είμαι 36 χρονών, 1,53 ύψος και ζυγίζω 66 κιλά. Τα πήρα σταδιακά μέσα σε έξι χρόνια και απο 48 έφτασα στα 66 από ψυχολογικούς λόγους. Ψάχνω να βρω το αρχικό μήνυμα της Δανάης που λέει για τη δίαιτα και δεν τα έχω καταφέρει. Μήπως μπορεί κάποια να με βοηθήσει πως να το βρω; Πιστεύεται πως αν κάνω τη διαιτα σε συνδυασμό με κάποια χάπια αδυνατίσματος να έχει καλύτερα αποτελέσματα; Βοηθήστε με παρακαλώ να ξεκολλήσω και να αρχίσω πάλι να με φροντίζω γιατί δεν αντέχω να πέσω πάλι σε κατάθλιψη!!
Σας ευχαριστώ και μόνο που με διαβάσατε!
Θα περιμένω!
E:ιπα κι εγώ να ξεκινήσω αυτή τη διατροφή μιας και 1 μήνα τώρα έχει κολλήσει η ζυγαριά και ξεχάστηκα σήμερα! Έφαγα 2 αυγουλάκια μικρά βραστά(φρέσκα απ το χωριό) με λίγο ελαιόλαδο και 1 φρυγανιά!
Από συνήθεια δηλ φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα!
Να σας ρωτήσω, το γιαούρτι 1% λιπαρά με φρούτα που συγκαταλέγεται; Στην πρωτείνη λογικά αλλά λόγω φρούτου μήπως να μην το φάω καθόλου;
Κι έχω στο ψυγείο 5 τέτοια γιαούρτια...
κουκλα μου η φρυγανια ειναι υδατανθρακας και το αυγο πρωτεινη!και τα γιαουρτια με φρουτα απαγορευονται ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
ξεκιναω σημερα με υδατανθρακες στα 69,8!
2 αυγα βραστα
2 φετες κασερι
γιαουρτι
μπουτι κοτοπουλο ψητο με μπαχαρικα
κολοκυθακια βραστα με λαδολεμονο
και βραδυ θα φαω σαλατα μαρουλι και ντοματα με κατικι δομοκου
πρωτείνες εννοείς, έτσι?Quote:
Originally posted by chocolat134
ξεκιναω σημερα με υδατανθρακες στα 69,8!
2 αυγα βραστα
2 φετες κασερι
γιαουρτι
μπουτι κοτοπουλο ψητο με μπαχαρικα
κολοκυθακια βραστα με λαδολεμονο
και βραδυ θα φαω σαλατα μαρουλι και ντοματα με κατικι δομοκου
κι εγώ σήμερα πρωτείνες
2 αυγά ομελέτα με μανιτάρια
1/2 αγγουράκι και 2 φέτες μίλνερ
1 μπριζόλα μοσχαρίσια και χόρτα σαλάτα
απογευμα και βράδυ , βλέπουμε
ναιιιιιιιιιιιιιιι!
αμαν μπλεξιμο!
μπετυ πως σου φαινεται η πρωτη μου μερα μιας κι εσυ εχεις εξασκηθει σε αυτη τη διατροφη?