murcielago μ ενδιαφερει πολυ αυτο το στυλ ημερολογιου! Πως μπορω να βρω κι εγω ενα τετοιο?? Μηπως εχει και κλειδακι???
Printable View
murcielago μ ενδιαφερει πολυ αυτο το στυλ ημερολογιου! Πως μπορω να βρω κι εγω ενα τετοιο?? Μηπως εχει και κλειδακι???
Chrys μου το είχα αγοράσει το 2008 στη Γερμανία- δύσκολο να το ξαναβρεί κανείς- και δυστυχώς δεν έχει κλειδάκι ;)
Όταν το τελειώσω απλά θα γράφω σε ένα απλό που θα το χωρίσω αναλόγως...
το ηξερα!!! το ηξερα πως δεν θα το εβρισκα στην Ελλαδα!!! Εχω φτασει μεχρι και το αμαζον για να βρω αυτο που θελω.....Ελεος! Να μη βρισκεις ενα diary.... Tι να πει κανεις..
Σ ευχαριστω πολυ murcielago!!
Καλά, κοίτα τι βρήκα στο γιουτιουμπ τώρα!
http://www.youtube.com/watch?v=Wsx4G...eature=related
το έψαχνα χρόνια! :)
ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ' ΑΚΟΥΜΕ! :) :)
αχ βρε κοριτσι..... και δε μ αρεσει καθολου δαυτος!!! χαχαχχαχχαχα
Chrys, αφού ψάχνεις στο Amazon, το ημερολόγιο το πουλούσε στη Γερμανία η Tchibo (www.tchibo.de ή www.tchibo.eu)- για ρίξε μια ματιά μπας και! :)
σ ευχαριστω παρα πολυ murcielago..αλλα σταθηκα ατυχη...
Βρηκα βεβαια κατι ωραια στο νετ, δερματινα περιπου 95 ευρω...ακριβα βρε παιδι μου....
Αλλα θα επιμεινω! Ευρωπη, Αμερικη..καπου θα το πετυχω!! χαχαχχα
:) καληνύχτα Chrys! :)
καληνυχτα!!! σ ευχαριστω!
murcie
τώρα μπήκα γιατί όλη μέρα είχα τρεχάματα(στην κυριολεξία).
Εμείς είμαστε τρελοί με το φίλο μου και πάμε σε κάτι βουνά και λαγκάδια με κάτι σάρες απύθμενου βάθους. Δεν το συστήνω σε κανέναν :)
Υπάρχουν όμως πεζοπορικοί σύλλογοι στην Αθήνα. http://www.pezoporia.gr/pez/syllpra.asp?cat=pos&id=att
Εδώ θα τους βρεις.
Μη μασάς, μόλις τελειώσεις με διαβάσματα να πας. Είναι εύκολο, γιατί είναι περπάτημα, δηλαδή όλοι ξέρουμε να το κάνουμε. Χάνεις κιλά χωρίς να το καταλάβεις και κάνεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ;)
Δανάη μου, μου θυμίζεις (μάλλον ΜΟΥ θυμίζω!) τη Βλαχοπούλου που την έσερνε ο Ηλιόπουλος σε μια ταινία στο βουνό μήπως και της βρουν γαμπρό στους ορειβάτες! :D
Ωραίο το site, το έβαλα στους σελιδοδείκτες για όταν θα πάρω ανάσα απ' το διάβασμα! Ευχαριστώ!!
Εδώ έχω κάτι ψιλοσχετικό (με τις εξοχές που λέγαμε- λιγότερο extreme!) που βρήκα:
"Κυριακή 13 Ιουνίου στις 11.00 το πρωί
Ανοιχτό πικ νικ ενημέρωσης και διαμαρτυρίας στην περιοχή Αδάμες στην Κηφισιά. Στο πιο όμορφο κομμάτι του ποταμού θα διοργανωθεί ανοιχτό πικ νικ, όπου παράλληλα με τον καθαρισμό της περιοχής, θα μάθουμε την ιστορία του Κηφισού, θα συζητήσουμε θέματα σχετικά με την αξιοποίηση και προστασία του Κηφισού και θα απολαύσουμε νόστιμες λιχουδιές από επαγγελματίες της γεύσης. Τα «Παραδοσιακά Προϊόντα Πρέκα» με γλυκίσματα από τη Σύρο, το eatcrete.com με βιολογικές και παραδοσιακές κρητικές νοστιμιές, το εστιατόριο «Πράσινος Λόφος» με γευστικές προτάσεις απ΄όλη την Ελλάδα, η «Χαλβαδοποιϊα Κοσμίδη ? Γαβρίλη» με τον περίφημο χαλβά Δραπετσώνας, οι Μύλοι Σόγια με αγνές ελιές καλαμών και φρέσκο ψωμί και η Μυρσίνη Λαμπράκη με σπιτικές χειροποίητες πίτες.
Για όσους ενδιαφέρονται, πούλμαν των εταιρειών Στεφανάκης ΑΕ και Μαρούλης Travel θα βρίσκονται στο Σούπερ Μάρκετ Θανόπουλος, στην πλατεία Ελαιών στην Κάτω Κηφισιά, στις 10.00 το πρωί, για τη μεταφορά των πολιτών στις Αδάμες.
Είναι προς το συμφέρον όλων μας.
Η παρουσία μας, η άποψή μας, η συνεργασία των πολιτών και των όμορων δήμων, η τήρηση των πολιτικών δεσμεύσεων, ώστε να γίνει ο Κηφισός το καμάρι και όχι η ντροπή της Αττικής."
Όσοι πιστοί... :)
Και μια επέτειος, μαύρη, κατάμαυρη: Δίστομο...
Συγχωρούμε αλλά δεν ξεχνάμε.
Μπήκα να σας πω κι εδώ μια καλημέρα........
Πάντως το δικό μου κέφι έφτιαξε το Σάββατο που ήπια καφέ
με τη bomo και τη dew και περάσαμε super! να ζηλεύετε.........χαχα
Χαρηκα που σας γνώρισα πολύ κορίτσια.....και ελπίζω ο επόμενος καφές
να μην αργήσει, και να μαζευτούμε πιο μεγαλη παρέα!
φιλάκια!!!!!!! μουτς μουτς!
Αχά! Ώστε τέτοια κάνετε τα Σάββατα όταν ο λύκος δεν είναι εκεί! :)
τέτοια και άλλα πολλά....τα οποιά όμως δεν μπορώ να αποκαλύψω......
χαχαχαχαχαχαχαχα