Εγω απλά δε παω στο κρεβατι ....γιατι φοβαμαι μη κάνω φονικό χαχαχαχαχα
Printable View
καποιος κινδυνευει εκει μεσα!!!!!!! :smirk:Quote:
Originally posted by ria
oh yessssssss xaxaxaxa... αυτο λετε να ειναι συμπτωμα της διατροφικης μου διαταραχής???
ΕΛΠΙΖΩ να κοιμηθεις στον καναπε για αποψε!Quote:
Originally posted by ria
ο καναπες είναι πριβε ναι... τον υπνο δε βλέπω!
Υπαρχει μια σιγουρη συνταγη για να λυθει το προβλημα σου εις διπλουν:και να εχεις παρεα στο ξενυχτι και να βγαλεις τα απωθημενα σου:Πας σε αυτον που κοιμαται στην κρεβατοκαμαρα κ υποθετω πως ειναι το αντικειμενο του θυμου σου.Τον σκουντας συνεχεια επιμονα ωσπου να ξυπνησει κ του λες:Ειναι σημαντικο ξυπνα.θελω να μιλησουμε για τη σχεση μας.:lol::dork:
σκεφτομαι που εχετε παει ολοι κ δεν λεμε καμια μπιμπ να ξεφυγει λιγο το μυαλο κ να εκτονωθω :P
Quote:
Originally posted by ria
Καταπληκτικό!!! Που να δεις που το δικό μου αντικείμενο του φονικού μέσα στον ύπνο του τραγουδάει, φωνάζει και με σκουντάει .... Δεν είναι ύπνος αυτός .... μαρτύριο είναι!
σκεφτομαι αφενος ποσο συμφωνω με το παρακατω αρθρο
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...01/2011_428113
και αφετερου οτι παλι καλα που υπαρχουν και 2-3 (το πολυ 5) ανθρωποι στην ελλαδα που δε λενε ολη την ωρα μαλ....ιες και δεν λαικιζουν.
σκεφτομαι οτι εμεινα μπακουρι στο φορουμ ενω πριν λιγο γινοταν τρελος τζερτζελες :(
αργησα
βαριεμαι να σηκωθω να κανω γυμναστικη..δε προλαβαινω κιολας τωρα..
θελω να παει μεσα φλεβαρη. κ τωτε θα λεω άλλα:rolleyes: έτσι ειναι..αχαρηστεια....
αδιαθετησα κ ποναω. να περασει η κουτοπεριοδος εχω και μηνιαιο ζυγισμα (καταγραφη χοχοχοχο)
πεινάω απίστευτα....:grind::(
Σκέφτομαι ότι θέλω να πιάσω το βάζο με τα σοκολατάκια που έχω σπίτι (έχει μέρα καμια 50αρια σοκολατάκια) και να εξαφανιστώ κάπου με το αυτοκίνητο και να τα φάω κλέγοντας....... Τελικά το ήξερα πως ήταν όλα τόσο ωραία για να είναι αληθινά..... Χρειάζομαι βοήθεια.......
τι συνεβη?