μαρακι σε ευχαριστω πατα πολυ αλλα πηγα στο u2u και δεν εχει ερθει κατι ειμαι λιγο ασχετη αλλα αν ειχε ερθει θα εργαφε στο inbox 1 etsi den einai?
Printable View
μαρακι σε ευχαριστω πατα πολυ αλλα πηγα στο u2u και δεν εχει ερθει κατι ειμαι λιγο ασχετη αλλα αν ειχε ερθει θα εργαφε στο inbox 1 etsi den einai?
Μαρακι μου σου ευχομαι και από εδώ καλή επιτυχία στα χέρια του γιατρού σου, και σε περιμένουμε πίσω με ανυπομονυσία να αρχίσουμε την αντίστροφη μέτριση μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά κούκλα μου!!! Αν θες στείλε μου το τηλέφωνό σου με u2u για να σε πάρω να μου πεις τα νέα σου!!!!!!!!!!!!
Φιλακια!
Μαρία καλή επιτυχία αύριο!σε περιμένουμε να επιστρέψεις σύντομα κοντά μας με πολλά νέα και φυσικά με κατρακύλα στα κιλά σου
Maria Hope καλή επιτυχία!!!! Όλα να σου πάνε καλά εύχομαι!
ΧΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧ.....ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:s pin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::spi n::spin::spin::spin:
ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ......ΕΚΑΝΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ.....ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΜΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ......ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 48ΩΡΟ....ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ.....ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΙΩΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ...ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙ.....
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΓΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΩ.....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.......:spin:ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.................ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑρία μου καλώς όρισες και από εδώ. Εκτός από τους εμετούς είχες άλλη ταλεπωρεία? Με το βάρος σου τί γίνετΕ? τί βάρος εισαγωγής είχες? και τί τώρα?
μαρια καλη αναρρωση κ καλες απωλειες :)
ευχομαι απο δω κ περα τα πραγματα να ναι οπως τα ονειρευτηκες :)
Καλή ανάρρωση Μαρία, τα δύσκολα πέρασαν πια!
Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα, ήταν όντως ένα σοκ για τον οργανισμό η όλη διαδικασία. Από δω και πέρα, με τη συνεργασία του γιατρού σου θα αρχίσεις να τρως πιο φυσιολογικά και φυσικά θα κρατάς τα πάντα στο καινούριο σου στομαχάκι.
Ήδη τα πρώτα κιλά έφυγαν, έλα πάμε για την κορμάρα!
χχιιχιχιχιχ....σε ευχαριστωωωωω κουκλιτσα μου!!!!! ναι εκτος απο εμετους με ταλαιπωρησαν πολυυυυ κ οι συνεπειες του καθετηρα:sniffle:................και το εντερακι μου που δεν ελεγε να παρει μπρος παλι.....Quote:
Originally posted by polinaki1983
ΜΑρία μου καλώς όρισες και από εδώ. Εκτός από τους εμετούς είχες άλλη ταλεπωρεία? Με το βάρος σου τί γίνετΕ? τί βάρος εισαγωγής είχες? και τί τώρα?
πριν μπω νομιζα οτι ειχα μεινει στα 100....δεν ειχα ομως....:shocked2:
πριν το χειρουργειο ημουν 110 που με ζυγισε ο γιατρος και τωρα με την δικη μου ζυγαρια ειμαι 102....:shocked2: δεν ξερω τι αποκλιση εχει η ζυγαρια μου με του γιατρου αλλα οταν παω να μου κοψει τα ραμματα και ζυγιστω θα σου επισημα το νεο μου βαρος ( κ θα τσεκαρω και την διαφορα τησ ζυγαριας μου με του γιατρου :yes:;) χιχιχιιχιχιχιχιχι
σε ευχαριστωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυ........ανταποδιδ ω τις ευχες να ειναι ολα στη ζωη σου οπως τα εχεις ονειρευτει:thumbup::wink1::thumbup::yes: :thumbup::tumble:Quote:
Originally posted by smart
μαρια καλη αναρρωση κ καλες απωλειες :)
ευχομαι απο δω κ περα τα πραγματα να ναι οπως τα ονειρευτηκες :)
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Ava
Καλή ανάρρωση Μαρία, τα δύσκολα πέρασαν πια!
Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα, ήταν όντως ένα σοκ για τον οργανισμό η όλη διαδικασία. Από δω και πέρα, με τη συνεργασία του γιατρού σου θα αρχίσεις να τρως πιο φυσιολογικά και φυσικά θα κρατάς τα πάντα στο καινούριο σου στομαχάκι.
Ήδη τα πρώτα κιλά έφυγαν, έλα πάμε για την κορμάρα!
σε ευχαριστωωω παρααααα πολυυυ.......ναι περασαν ΕΥΤΥΧΩΣ.....!!!!!!!!!κ να μην ξαναρθουν.......:wink1:
ναι ναι ναι ναι εφυγαν.....ΑΝΤΕ Κ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!χιχ ιχιιχιχιχιιχιχιιχιχ:smilegrin:: yes::yes::yes::yes::yes::yes::tumble:
Επρεπε να είχες ζηγιστεί και σπίτι προτού πας νοσοκομείο!!!! Τώρα με τί τρέφεσε? τί τρως?Quote:
Originally posted by Maria Hope
χχιιχιχιχιχ....σε ευχαριστωωωωω κουκλιτσα μου!!!!! ναι εκτος απο εμετους με ταλαιπωρησαν πολυυυυ κ οι συνεπειες του καθετηρα:sniffle:................και το εντερακι μου που δεν ελεγε να παρει μπρος παλι.....Quote:
πριν το χειρουργειο ημουν 110 που με ζυγισε ο γιατρος και τωρα με την δικη μου ζυγαρια ειμαι 102....:shocked2: δεν ξερω τι αποκλιση εχει η ζυγαρια μου με του γιατρου αλλα οταν παω να μου κοψει τα ραμματα και ζυγιστω θα σου επισημα το νεο μου βαρος ( κ θα τσεκαρω και την διαφορα τησ ζυγαριας μου με του γιατρου :yes:;) χιχιχιιχιχιχιχιχι
ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΖΥΓΑΡΙΑ.....ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧ; )Quote:
Επρεπε να είχες ζηγιστεί και σπίτι προτού πας νοσοκομείο!!!! Τώρα με τί τρέφεσε? τί τρως?Quote:
Originally posted by Maria Hope
ΔΕΝ ΤΡΩΩ...ΜΟΝΟ ΠΙΝΩ.....ΣΤΑ ΥΓΡΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11/04 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.....
2 βδομαδες σε υγρα δηλαδή. και εγώ έτσι ήμουνα. θα περάσουνε!!!!
μαρακι καλη αναρρωση κ καλη κατηφορα!!τα καλυτερα ερχονται!!:bouncing: