βαμπιρακι και εμενα πιτσα μου εκατσε σημερα
εβαλα λοιπον μια πιτα για σουβλακι λιγη κετσαπ με στεβια γαλοπουλα και τυρι το εψησα και εφαγα ολοκληρο 1/4!!!!!!!!!!!!!
Printable View
βαμπιρακι και εμενα πιτσα μου εκατσε σημερα
εβαλα λοιπον μια πιτα για σουβλακι λιγη κετσαπ με στεβια γαλοπουλα και τυρι το εψησα και εφαγα ολοκληρο 1/4!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D 1.5 λίτρο όταν ήμουν στην ελλάδα ήταν μονο για το μικρό μου δοντάκη κούκλα μου...εγώ ήμουν χειρότερη και από τη Χριστίνα Ωνάση. έχω καταλάνωση και 15 κουτάκια σε ένα βραδυ..Quote:
Originally posted by -wow-
Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Οι καλλιτεχνες δεν μπορουν να ειναι μακρια απο την αγαπη τους για πολυ καιρο!!!
Ημουν εθισμενη δεν λες τιποτα!! Μπορει να επινα και καθε μερα! Η αν ειχαμε dvd nights με πιτσα και μπορει να επινα και 1,5 λιτρο μονη μου!!
απλά εδώ έχει και αλλα πράγματα με ανθρακικό πολύ ωραία πχ ice tea, και ένα άλλο αναψυκτικό που λέγεται crystal clear γιατί είναι τελείως διαφανες μοιάζει με νερό αλλα είναι χυμός χωρίς ζάχαρη και εγώ λατρεύω τι γεύση βερύκοκκο και νεκταρίνι κλπ :D έτσι πίνω λιγότερες τώρα :D ίσως 2 η 3 τι μέρα ..:( πάλι πολλές είναι :(
χαχαχαχαχαχα Ωναση Νο2!!!!
Ναι και εδω τα εχει αυτα αλλα δεν εχω δοκιμασει!! Προτειμω το νερο παρα το νερο με γευση..
Καλλιοπη και εγω το ειχα κανει αυτο χωρις κετσαπ αλλα εκανα ντοματα σαλτσα εβαλα και μανιταρια και πιπεριες! και εγω το 1/4 εφαγα!!!! το αλλο ρο μοιρασα στις φιλες μου και ειχαν κατενθουσιαστει!!! χιχιχιχι
εννοουσα βρωμικη πιτσα απο εξω!! χιχιχιχχιχιχ
σημερα εφαγα πρωτη φορα μετα την επεμβαση eggs, beans and bread! εκανα 2 αυγα παναθεμαμαι και εφαγα το ενα εννοειτε, το εκανα τοστ σε μια φετα φριγανισμενη του τοστ, το αυγο και 2 κουταλιες beans!!
Επειδη περιμενα την αφη να ερθει να φαμε εφαγα λιγο πιο γρηγορα απο οτι συνηθως αλλα οκ δεν επαθα τιποτα!!
"ναταλακι" το crystal clear δεν είναι νερό με άρωμα ;) είναι αναψυκτικό απλά έχουν αφαιρέσει το χρώμα :D:D:D και είναι light ;) μονο 1 θερμίδα ανά 100 gr νομίζω :D ;) και το ice tea με ανθρακικό με τρελαίνει τέλειο είναι :D
έκανα μετάφραση στο google και αλλα πράγματα από το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε μετά την επέμβαση αλλα και πριν την επέμβαση. Λοιπόν για 3 εβδομάδες πριν την επέμβαση θα πίνω ένα milk sake που λέγεται μόντυ fast και δεν θα τρώω τίποτα άλλο. με αυτό θα περνώ 500 θερμίδες την ημερα :D:D:D νομίζω πως πριν την επέμβαση θα έχω ήδη πάει στα 105 κιλά xaxaxaxa
λοιπόν ακούστε μια ωραία και υγιεινή συνταγή που όπου την έχω φτιάξει γλύφαν και δάχτυλα τους από μεγάλους και παιδιά μικρά. επίσης την έχω ανεβάσει και σε μια σελίδα με συνταγές και έχω πάρει από όλους 5 πιρουνάκια :D
είναι για όλη την οικογένεια οποτε μπορείτε να το φτιάξετε μια μέρα για φαγητό κανονικό.
Ομελέτα φούρνου
υλικά
αυγά (περίπου 8)
πατάτες
gooda η ότι τυράκι έχετε στο σπίτι
λουκάνικο (εσείς μην το φάτε καλύτερα :D)
1 -2 πιπεριά κατσίκα
μανιτάρια η ότι σας αρέσει η σας περισσεύει η κάθεται στο ψυγείο σας :D
βράστε τις πατατούλες και kopste tis στρογγυλές και στρώστε της στο ταψί.
χτυπήστε τα αυγά και ρίξτε τα πάνω στης πατάτες
περάστε από αντικολλητικό τηγάνι την πιπεριά και τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο (δυο κουταλιές) και πετάξτε τα πάνω από τα αυγά. το ίδιο κάντε και για το λουκάνικο .
βάλτε το στο φούρνο και μετά mam mam yammy yammy yammy
θα το δείτε που θα είναι έτοιμο κανένα 20 λεπτό παίρνει ανάλογα τον φούρνο
επίσης αντί για λουκάνικο μπορείτε να βάλετε ζαμπόν άπαχο ;)
μπορείτε να περάστε από πάνω φετούλες ντοματούλα με "ριγανιτσα" ...yammy yammy
κάντε το και θα με θυμηθείτε κορίτσια ;) είναι και ελαφρύ πολύ και δεν νομίζω να σας πειράξει αφού μπορείτε να φάτε πίτσα :D:D:D
εμενα με τρελαίνει και κρύο :D
:) εισαι η νινα στις συνταγες της παρεας????
Quote:
Originally posted by mermaid
:) εισαι η νινα στις συνταγες της παρεας????
ναιiiiiiiiii axaxxaxaxa θα βγούμε όλες γνωστες στο τέλος :D:D:D
ΑΑΑΑΑ!! Στις συνταγες της παρεας μπαινουμε και εμεις!! Απο εκει μαθαμε να μαγειρευουμε στην Αγγλια και απο την μαμα στο τηλεφωνο δεν λεω (οταν ημουν Ελλαδα οταν μου ελεγε θες να σου μαθω να φτιαχνεις αυτο και εκεινο για να τα κανεις στην Αγγλια εγω της ελεγα ΝΑΙ ΜΑΜΑ!! Και στο τελος η μαμα μου μαγειρευε και εγω της τραγουδουσα στην κουζινα!!! χιχιχιχιχιχι)...
Στειλε μου το λινκ σου Νινα!!!
Και εγω την εχω κανει αυτη την ομελετα αλλα δεν ειχα βαλει πατατες ειχα βαλει πιπεριες μανιταρια και τυρι (προ επεμβασης) και αντι σε ταψακι την ειχα βαλει οπως ηταν με το τηγανι στο φουρνο! Βασικα κανονικα την εκανα στο τηγανι αρχικα και επειδη δεν μπορουσα να την αναποδωγυρισω την εβαλα ετσι οπως ηταν στο φουρνο!! Ωραια ηταν μονο που ειχε βγει πολλη γυαλιστερη!! Δεν ξερω πως ειχε γινε αυτο!!! χιχιχιχιχχι
νινα αν εχει το ιδιο mail στις συνταγες και στο φ/β μπορεις να συνδεθεις μεσω φ/β
Σε βρηκα στο σαιτ!! :D
Εβαλα και εγω μια συνταγη για γλυκο που πιο ευκολη δεν υπαρχει, δεν ειναι για εμας κοριτσια αλλα ειναι γιαμι!!!
Μια ωρα εκανα για να βρω πως να βαλω συνταγη!!!
ναι είναι λίγο δυσκολη η σελίδα μα αμα την συνηθίσεις δεν υπάρχει πρόβλημα :lol:
στείλε μου το link με pm "ναταλακι"
Κοριτσια το τοπικ για συνταγες κλπ ειναι αυτο:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=4492
Υγειηνες-Θρεπτικες Συνταγες Χαμηλες σε θερμιδες που μπορουμε να ενταξουμε στο καθημερινο μας διατροφολογιο.
Σε αυτο το τοπικ ειναι η διατροφη των μπαισαρισμενων κ ειναι κριμα να γεμιζουν με ασχετα κ οταν χρειαζομαστε μετα βοηθεια στη διατροφη μας να γυριζουμε αχρηστες σελιδες αδικα.
Quote:
Originally posted by -wow-
Προς τι τα "" στο ονομα μου;; lol
Γλαυκη ημουν ετοιμη να πω το ιδιο πραγμα!!
το έβγαλε έτσι ο μεταφραστής Natalaki mou.
όσο για την παρατήρηση εγώ τα διέγραψα τα δικά μου τα μηνύματα ;)
Θα τα διαγραψω και εγω! Μα στο μυαλο μου εισαι?? :cool:
θέλω να ρωτήσω για το αλκοόλ κάτι...
μετά από ποσο καιρό μπορούμε να πιούμε αλκοόλ μετά την επέμβαση? δεν πίνω ποτε εκτος από Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Πάσχα και αυτό ένα ποτηράκι αλλα αναρωτιέμαι:starhit:
Τόσα ακριβώς μας επιτρέπει ο καθηγητής:lol: Τους πρώτους μήνες από την επέμβαση κάθε γουλιά ήταν απίστευτα μεγάλη ποσότητα αλκοόλης και η πρώτη γουλίτσα με χτυπούσε μεμιας. Μετά το εξάμηνο ήπια μισό ποτηράκι άνετα, και μετά το χρόνο κατάφερα να πιω λίγο παραπάνω από το ποτηράκι.