παρακολουθουν και το φορουμ εδω?
Printable View
παρακολουθουν και το φορουμ εδω?
Μην φοβάσαι ρε boo, καλός η Κάκος το ίντερνετ έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο παζάρι που μας αναγκάζει να αγοράζουμε πράγματα που πιθανόν δεν χρειαζόμαστε κιόλας... Τέλος πάντων Κάκος τα παιδιά ξεκίνησαν μια τέτοια συζήτηση σε αυτό το φόρουμ... Κοίτα να τα βρεις με το φιλαράκι σου γιατί όσο λιγότερους φίλους έχεις τόσο χειρότερα θα αισθάνεσε.
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Λυπάμαι βρε μπου, δεν ξέρω τι να πω.
Καμιά φορά όλοι πάνω στα νευρά μας λέμε βαριές κουβέντες που δεν εννοούμε. Δώσε λίγο χρόνο και στον εαυτό σου και στον φίλο σου να σκεφτείτε τι έγινε και να ηρεμήσετε. Είμαι σίγουρη πως θα λυθεί στο τέλος, τώρα είσαι πληγωμένη και τα βλέπεις όλα διογκωμένα.
Για το φόρουμ, όχι μπου κανείς δεν παρακολουθεί μην ανησυχείς. Το όλο θέμα με το ιντερνετ γίνεται για τις διαφημίσεις, ίσως να χεις προσέξει οτι σου πετάει διαφημίσεις από πράγματα που σε ενδιαφέρουν πχ ή έχεις ψάξει. Δεν είναι κάποιος άνθρωπος από πίσω που μας παρακολουθεί, απλοί αλγόριθμοι είναι που συλλέγουν στοιχεία ώστε να μεγιστοποιούν τα κέρδη τους. Αν δεν δίνεις τα στοιχεία σου όπου να ναι, δεν μπαίνεις σε περίεργες σελίδες κ καθαρίζεις το ιστορικό σου και τα cookies που και που, ή αν δεν κάνεις κάτι παράνομο μέσω ιντερνετ δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα.
οντως ρε συμφορμητη!!! τι γραφεις?? εσυ εισαι εξυπνος ανθρωπος ,, δεν ειναι ομορφο πραμα να ακροβατουμε με τις παρενεργειας μια τοσο σοβαρης ασθενειας!! Πριν χρονια χασαμε μια αξιολατρευτη φιλη, ενα κοριτσι διαμαντι διοτις σε καποιο ρειβ παρτυ καποιοι ηλιθιοι της εκαναν χαβαλε -μαλον, δεν ειμαι συγουρος - το αποτελλεσμα ηταν οτι νομιζε πως ειχε προβλημα με την ασφαλεια (αστυνομια) οτι θα την εβαζαν εισοβια ,και οτι εαν αυτοκτονουσε θα μπορουσαν καποιοι να την επαναφερουν , να της αλλαξουν ονομα και να ζησει αλλου!! δυστυχως το εκανε!!! αλλα δεν ξανα ηρθε διπλα μας πωτες!!! περιμενω την μερα οπου εγω θα παω διπλα της ξανα!!
Ας προσεχουμε τι γραφουμε!!
boo!!! Κανεις δεν σου λεει να αυτοκτονησεις!! αλλα κι να το κανει καποια στιγμη!! εσυ θα πρεπει να τους κανεις το χατιρι?? εχεις σκεφτει οτι "ολοι αυτοι" θελουν να σε φρικαρουν?ε? εσυ, απο οτι βλεπω εχεις τσαμπουκα!! αρα?? το καλητερο κι το πιο ομορφο για να τους σπασεις τα νευρα ποιο θα ηταν???
Να βεις εναν τροπο, να περνας καλα!! να ξανα βγουν στο προσωπακι σου οι ομορφες ριτιδες!! οι ριτιδες του χαμογελου!! να ξανα λαμψει η οψη σου!! να ζησεις !! αυτο θα ξενερωνε ολους αυτους!!
Τι λες? θα το δοκιμασεις?? καντω, εστω για λιγο, για να σπασει η μονοτονια ρε συ ε?? τι λς?
Παντος πιστευω οτι εχεις πολυ καλητερο μελον απο εμενα , εσενα μπορει καποιοι να σου λενε να βλαψεις τον εαυτο σου η να σου δυσκολευουν την ζωη- βεβαια βαση των εξαρξεων της ασθενειας σου,χωρις να με παρεξηγεις-
Καλητερα ομως απο εμενα , οπου δεν μου λεει καποιος αλλως, δυστυχως τελευταια μονος μου το σκεφτομαι να βαλω τελος στην ζωη μου!! ο εαυτος μου θελει να τελειωνω!! κι δυστυχως τα επχηρειματα μου ειναι μερα με την μερα ολο κι πιο ακραδαντα!! ολο κι πιο λογικη βρισκω στο τελος της βιολογικης μου υπαρξης παρα στη συνεχεια αυτης ,μαλον στην παραταση της αφου το τελος θα ερθει το ερωτημα ειναι πωτες??και τι θα ηταν καλητερο? απο το να ορισω εγω την ημερομινια αυτου παρα καποιο τυχαιο γεγονος η λογο φυσικης ?
Αυτα μου τα ειπαν κ μενα οτι οποιοσ πεθαινει παει αλλου εγω δεν ηθελα να φυγω
που σου ειπαν? διοτις αν σου ειπαν οτι παει στον παραδησο, οτι παει σε μια οντοτητα οπου ελεγχετε εμεσα κι αμεσα απο τον Θεο, απο τιν Ιησου και απο το Αγιο Πνευμα τωτες καλα σου ειπαν!!
Αλλα αν σου ειπαν οτι παει σε αλλο κορμι, οτι μετανσαρκονετε η οτι παει σε αλλους κομους πραλληλους τωτες ειναι λαθος
Μου ειπαν οτι υπαρχει μετα το θανατο ζωη τιποτα αλλο δεν ξερω
τα θεολογικα θεματα δεν τα ξανα ανοιγω διοτις υπαρχουν φανατηκοι αντιχριστιανοι εδω μεσα! ¨)¨)< και μαλον θα υποστω "διογμους" χαχα
Παντως φιλεμου ελης, πραγματικα και αληθεια στο λεω!! θα σου ελεγα να βρεις εναν πνευματικο ,ετσι για να του μηλησεις λιγακι , δεν λεω να ακολουθησεις ολο το μυστηριο, δεν ειναι δυσκολο, μπορεις να πας στην περιοχη σου, συγουρα θα εχεις καποιον ποιμενα !!
Φιλε σε συμπαθησα μιλασ καλα αστην εκκλησια ημουν στρατιωτησ καποτε
καλησπερα παιδια και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
οσο εχει να κανει με τον κολητο προσπαθω να παω παρακατω αλλα δε μου βγαινει να γελασω με κατι αστειο που μπορει να πει.και μου τη δινει που το εχει παρει τι ειχαμε τι εγινε.χτες του το ειπα στο τηλ οτι δε μπορω τη μια μερα να γινονται αυτα και την εποεμη να χαζογελαω.ισως
θελω χρονο για να συμπεριφερομαι εγκαρδια.πληγωθηκα πολυ.
σε κανα μην απου θα ανεβω αθηνα θα το συζητησουμε απο κοντα.
γιατι δε λεω να το ξεπερασω.ενα παραπονο το εχω...για οτι εγινε ενοω..ενα αγκαθακι θα μεινει.
και καποια απο αυτα που ειπε μου ειπε οτι δεν τα περνει πισω.
αλλα χτες μου ειπε συγγνωμη και οτι δερθηκε σαν κοπανος.
προσπαθω να με ηρεμησω λεγοντας στον εαυτο μου οπως και μου ειπε κι αυτος οτι δεν εχει κανεναν αλλο.ουτε οικογενεια, ουτε φιλους, με προβληματα υγειας κλπ κλπ
και ημουν το μονο ατομο που μπορουσε να ξεσπασει..
γιωργο πολυ εξυπνο αυτο που ειπες να μην τους κανω το χατιρι αλλα ειναι πολλα που με κατακλιζουν,2 φωνες αλλη μια του κολητου μου παρακολουθηση κλπ.φανταζομουνα χτες πως θα ηταν να πηδηξω κατω απο το μπαλκονι ή να παρω ολα τα χαπια να μεινω στον τοπο αλλα αυτο που με σταματαει ειναι πως η μικρη μου αδερφη θελω να παρει το μαθημα οτι στα δυσκολα παλευουμε και δεν τα παραταμε.με κυριευουν αυτα που οι γιατροι λενε σχιζο και σκεφτομαι περιεργα.δεν εχω τον ελεγχο.και πιστευω πως ειναι οι γονεις φυλακισμενοι καπου και δε θα τους δω ποτε ετσι οπως τους εχουν κρυψει
boo κατι κανεις λαθος.
ηρεμησε λιγο.
βοηθησε τον εαυτο σου να αισθανεται καλυτερα.
μη σκεφτεσαι συνεχεια τα προβληματα.
οσο σκεφτεσαι τα προβληματα τοσο αλλα ανακυπτουν.
να φροντιζεις τον εαυτο σου και την υγεια σου και αυτο θα στο ανταποδωσει.
κανε και λιγο γυμναστικη.
βγες λιγο εξω στη φυση.
μη σκεφτεσαι συνεχεια προβληματα και μη τα θελεις ολα σιγουρα.
ο ανθρωπος ειναι σχεδιασμενος να εχει απιστευτες δυναμεις για αυτο μη φοβασαι.
απλα να ερθεις πιο κοντα και να ανακαλυψεις τη φυση σου ως ανθρωπος και ως δημιουργημα, κατι που δε το μαθαινουμε στα σχολεια.
ο ανθρωπος απο μονος του ειναι ενα θαυμα για αυτο μη φοβασαι.
προσεχε να κανεις περπατημα καθε μερα, ποιοτικο φαγητο, οχι καφεδες πολλοι, οχι αλκοολ, καθαρος αερας, επαφη με το πρασινο, ενα χομπυ να κανεις, μια εργασια να ξεχνιεσαι αλλα χωρις να ζοριζεις τον εαυτο σου και πολυ υπομονη και πιστη.
Μπου δυστυχωσ στισ γυναικεσ ξεσπαμε αλλα μερικεσ το θυμουνται κ βαζουν να μασ δειρουν να θυμασαι οτι αν παντρευτεισ ποτε ετσι θα ειναι η ζωη σου καποιεσ στιγμεσ