Θέλω να δω τον καινούργιο Τζόκερ Φολί Αι Ντε! αλλά δεν έχει πάρει καθόλου καλές κριτικές και λένε και ότι είναι μιούζικάλ και εγώ απεχθάνομαι τα μιούζικαλ.
Θα περιμένω να βγεί σε τόρρεντ...
Απόψε θα δω το Badlands του ποιητή Μάλικ.
Printable View
Θέλω να δω τον καινούργιο Τζόκερ Φολί Αι Ντε! αλλά δεν έχει πάρει καθόλου καλές κριτικές και λένε και ότι είναι μιούζικάλ και εγώ απεχθάνομαι τα μιούζικαλ.
Θα περιμένω να βγεί σε τόρρεντ...
Απόψε θα δω το Badlands του ποιητή Μάλικ.
Μόλις είδα την ταινία Joker Folie A Deux μετά από πολύ ψάξιμο στο ίντερνετ με αγγλικούς υπότιτλους και ήταν μια απογοήτευση. Διαστρεβλωμένη ιστορία, πολύ τραγούδι (αν και ωραία τραγούδια αλλά πάρα πολλά κάθε λίγο και λιγάκι και σε κάνει να βαριέσαι) ΚΑΜΙΑ σχέση με την πραγματική πλοκή στην σχέση του Joker με την Harley. Ούτε δράση ούτε τίποτα. Και καμία σχέση με τον τίτλο καν δηλαδή.
Αν θες να την δεις σήμερα εδώ https://ww1.m4uhd.tv/watch-movie-jok...24-288428.html χωρίς το τέλος όμως. Αλλιώς να περιμένεις.
Καμία σχέση έτσι όπως έχουν κάνει την Γκάγκα με την Μάργκοτ. Δεν θέλώ να κάνω σπόιλερ γι' αυτό δεν λέω περισσότερα...
Αποφεύγω γενικά να βλέπω ελληνικές σειρές. Αλλά σκέφτομαι να δω "διαφανή αγάπη". Είδε κάποιος το πρώτο επεισόδιο? Αξίζει ή να συνεχίσω να βλέπω ξένες σειρές?
Ξαναείδα μετά από 18 χρόνια τον Λαβύρινθο του Πάνα.
Ημουν μικρός τότε και δεν θυμόμουν πολλά,μόνο ότι μου είχε αφήσει μια μαγική γλυκόπικρη αίσθηση.
Ηταν εξίσου καλό με τότε...Οσοι δεν το έχετε δει σπεύσατε!...Και όσοι το είδατε πριν πολλά χρόνια, να το ξαναδείτε,αξίζει!
https://www.youtube.com/watch?v=jVZRnnVSQ8k
είδα πρώτο επεισόδιο
παίζουν τρελλά πολλοί πολύ καλοί ηθοποιοί.
σενάριο είναι Ρίσβας/Σάκαλη (Μαύρα Μεσάνυχτα/ κόκκινος κύκλος/ ταμάμ).
οι τίτλοι αρχής είναι με τραγούδι της Μποφίλιου.
η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα, νεκρός μπάτσος -τί να κάνομε;- επιστρεφει ως "φάντασμα" για να σώσει την αγαπημένη του από αυτόν που τον σκότωσε.
πολύ ανδρική σειρά είναι, σκοτεινή είναι, μυστήριο έχει.
εγώ λέω να τη δεις.
Για Τζόκερ κι εγώ είχα προσδοκίες και την κατατάσουν στις χειρότερες για το 24!
ο τζόκερ δηλαδή με τον Χοκίν είναι σχετικός με τον Τζόκερ του suicide squad?
εμένα η Γκάγκα μου άρεσε στην ταινία με τον Κούπερ, πολύ κλάμα.
κατα τ άλλα τη συμπαθώ σαν καλλιτέχνη, ηθοποιός δε ν τα λέει, γνώμη μου.
ο Λαβυρινθος του πάνα πολύ ωραία ταινία! όλες του Ντελ Τόρρο δηλαδή.
είδα το city of lies στο ερτφλιξ, αναφορικά με τον φόνο του Biggy. καλή ήταν.
ξενέρωσα φουλ όντως με όλα αυτά με τον Τζοκερ.
κι αυτός ο Χοκίν, όσκαρ πήρε, δεν τη μυρίστηκε τη δουλειά ότι θα είναι μάπα;
-έχω απαιτήσεις από ηθοποιούς, εσείς είστε τίποτα νορμάλ; :rolleyes:
Δεν είδα ταινία είδα ένα ντοκιμαντέρ που μου σηκώθηκε η τρίχα, γιατί ξέρω το πόσο απλό είναι να μην κάνεις λάθος, αλλά παντά το να συμβεί το λάθος που επιφέρει το μοιραίο είναι ακόμα πιο εύκολο από την αποφυγή του και ολα αυτά για μία σειρά κανόνων που θα έπρεπε να εφαρμόζονται αλλά δεν εφαρμόστικαν ποτέ. Δεν είναι στα Ελληνικά, είναι στα Αγγλικά. Και οι περισσότεροι δεν θα το καταλάβετε αν δεν έχετε ασχοληθεί ή δεν ασχολείστε σε προχωρημένο επίπεδο με το σπόρ.
https://www.youtube.com/watch?v=HE0c7wwTtWQ&t=550s
χαιρετίσματα πες του και να ναι καλά του Τζόκερ
βλεπω hereditary στο ερτφλιξ. κάπως αργό μου φαίνεται.
Εγώ τελείωσα το Presumed Innocent (2024), πολύ καλό , μ άρεσε :)
Καλη απολαυση user!Αγαπημενη ταινια.Αργη αλλα αποζημιωνει.
Τζοκερ δεν το προσπαθω καν.
Ειδα χθες το τελευταιο alien και δε μ αρεσε καθολου.
Το pressumed innocent ειχε τη φαση του.