Τι κάνει μπαμ Δωράκι;Quote:
Originally posted by dora-agxos
ωρε παλικαρια!κανει μπαμ λεμε!
απο χιλιομετρα φαινεται κ καταρρακτη να εχεις!!!!
Printable View
ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!!!Quote:
Originally posted by lightbluepath
σταματα τωρα λμπ.
αυτος η αυτη οποιος κι αν ειναι, πρωτον σε ξερει και δευτερον ο μονος λογος που μπηκε ειναι για να σε ενοχλησει και να σε εκνευρισει.
τοσο χαμηλο ειναι το πνευματικο του επιπεδο, ετσι διασκεδαζει...το πιθανοτερο ειναι να ειναι πιο αρρωστος και πιο δυστυχισμενος απο σενα..αστον στην μοιρα του να νομιζει οτι κατι καταφερε
οσο συγχιζεσαι του κανεις το κεφι
Ρε Δώρα, εδώ μιλάμε σοβαρά! :@Quote:
ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!!!
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by Remedy
σταματα τωρα λμπ.
αυτος η αυτη οποιος κι αν ειναι, πρωτον σε ξερει και δευτερον ο μονος λογος που μπηκε ειναι για να σε ενοχλησει και να σε εκνευρισει.
τοσο χαμηλο εινβαι το πνευματικο του επιπεδο, ετσι διασκεδαζει...
οσο συγχιζεσαι του κανεις το κεφι
Δεν σε βρίζω. Δέν θέλω να σε θίξω. Καταλαβαίνω σιγα σιγά πως έχεις πρόβλημα συμπεριφοράς, ασχετο με την πάθηση σου. Πρέπει να κάνεις λίγο κράτη όμως γιατί όσο και να καταλαβαίνουμε πως έχεις πρόβλημα κάποια στιγμή η υπομνή χάνεται και στο τέλος θα καταλήξεις να βρίζεσαι με όλους εδω μέσα. Καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ. Να πούμε όλοι ένα συγγνώμη και να ανοίξουμε άλλα θέματα οπυ θα περιγράφουμε τα προβλήματα μας. Όχι να τσακωνόμαστε για τα ποιός είναι τρελός και ποιός όχι. Απο τη στιγμή που ασχολούμαστε με αυτό το site, ΟΛΟΙ μας έχουμε μια μορφη τρέλας δυστηχώς.
τι ωραια που τα λετε!!
Quote:
Originally posted by chaostheoryisthesolution
Δεν σε βρίζω. Δέν θέλω να σε θίξω. Καταλαβαίνω σιγα σιγά πως έχεις πρόβλημα συμπεριφοράς, ασχετο με την πάθηση σου. Πρέπει να κάνεις λίγο κράτη όμως γιατί όσο και να καταλαβαίνουμε πως έχεις πρόβλημα κάποια στιγμή η υπομνή χάνεται και στο τέλος θα καταλήξεις να βρίζεσαι με όλους εδω μέσα. Καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ. Να πούμε όλοι ένα συγγνώμη και να ανοίξουμε άλλα θέματα οπυ θα περιγράφουμε τα προβλήματα μας. Όχι να τσακωνόμαστε για τα ποιός είναι τρελός και ποιός όχι. Απο τη στιγμή που ασχολούμαστε με αυτό το site, ΟΛΟΙ μας έχουμε μια μορφη τρέλας δυστηχώς.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
για λεγε νεοςQuote:
εσυ μπορει να μη θεωρεις καμια λεξη βρισια.Quote:
........
Φυσικά και έψαξα πολύ για το δικό μου πρόβλημα. Δέν έβρισα κανέναν ούτε και θεωρώ την λέξη τρελός βρισιά. Την άποψή μου εξέφρασα και το site που έδειξα βρίσκεται σε κοινή θέα, δέν αποκάλυψα καμία κρυφή πληροφορία. Μπορεί να μην είπα τον demgal μαλάκα και ηλίθιο (το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.) όπως λες, διότι απλά δεν είναι στη φύση μου να μιλάω κατ αυτό τον τρόπο.
δεν μας νοιαζει τι θεωρεις εσυ και ποιες ειναι οι γνωσεις σου στα ελληνικα.
Το οτι εψαξες το προβλημα σου δεν σε κανει γιατρο και κανενας δεν σε φωναξε εδω να μοιραζεις διαγνωσεις (που απαγορευονται κιολας) ουτε προσβλητικους χαρακτηρισμους
εγω δεν ρωτησα αν αποκαλυψες η δεν αποκαλυψες κατι.
ρωτησα πολυ ξεκαθαρα: ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ???
απλα πραγματα ρωταω. και με τα φτωχα ελληνικα σου τα καταλαβαινεις νομιζω
γιατι θα θα φας το μπαν πριν προλαβεις να πεις και θα μεινω με την απορια
απαντησε μου
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ρε Δώρα, εδώ μιλάμε σοβαρά! :@Quote:
ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!!!
Κ εγω σοβαρα μιλαω..δεν εχω αποδειξεις κ τα λεω ασυναρτητα..
οποιος με επιασε με επιασε!
ΑχαχαχαQuote:
για λεγε νεος
γιατι θα θα φας το μπαν πριν προλαβεις να πεις και θα μεινω με την απορια
απαντησε μου
Βρε Δώρα ότι ξέρεις πες να μας λυθεί η απορία στείλτο σε u2u.... Aααααααααααααααα ο κρίνος λες ότι είναι; Δεν νομίζω δεν βάζει τόνους αυτός.Quote:
Κ εγω σοβαρα μιλαω..δεν εχω αποδειξεις κ τα λεω ασυναρτητα..
οποιος με επιασε με επιασε!