Originally posted by susperia
Quote:
Originally posted by MANTHES
ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΤΙ; Η ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΕΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΤΑΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΑΛΙΑ
1ον) ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΟΥ
2ον) τι λες ρε? τα σκεφτεσαι αυτα που λες? ποιος εισαι εσυ που ξερεις τι εχει περασει ο αλλος και χρειαζεται να παει στο γιατρο? ασε ρε σουπερμαν που δεν εχεις αναγκη εσυ κανεναν! προβληματα ειναι αυτα που αναφερεις? χωρισμος με τις κοπελες σου? σε πληροφορω οτι στη ζωη αυτο ειναι απ τα πιο ηπια π[ραματα που μπορεις να περασεις, και σιγουρα τα περνανε ολοι καποια στιγμη. στο θανατο κι εγω εχω φτασει κοντα, δε καθομαι να σνομπαρω τους αλλους γι αυτο. λοιπον manthes για να τελειωνουμε, ενα μεγαλο μαθημα που μπορει να σου δωσει η ζωη και προφανως δεν στο χει δωσει ακομα ειναι ποτε μη λες ποτε, δηλαδη ποτε δεν προκειται να κανω αυτο ή εκεινο, ποτε δεν προκειται να παω σε ψυχιατρο κ.ο.κ. γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα στα φερει η ζωη, μπορει να γυρισει το συμπαν αναποδα και να κανεις πραματα που ποτε δεν φανταζοσουνα. αυτο στο λεω εκ πειρας. οσο για τον ψυχολογο, εκτος του οτι μας τα χεις κανει τσουρεκια να μας ρωτας τι ειναι αυτα που νιωθεις κι αν εχεις καποια διαταραχη γενικοτερα, πρεπει να σου πω οτι οταν ενας ανθρωπος πηγαινει στον ψυχιατρο το κανει για να ανακουφιστει απο ενα προβλημα που τον βασανιζει, κξι αυτο μπορει να ειναι και ΣΩΜΑΤΙΚΟ προβλημα που εχει ομως ψυχολογικες αιτιες. υπαρχουν ανθρωποι που κανουν εμετους καθε μετρα λογω καταστασεων που βιωνουν για χρονια χωρις να εχει προβλημα το στομαχι τους, αλλα το προβλημα να ειναι ψυχολογικο. τι να κανουν δηλαδη αυτοι, να κατσουν να ξερνανε καθε μερα και να λενε \'\'οχι σιγα μην παω στον ψυχιατρο?\'\'. και να σε πληροφορησω οτι οταν παιρνεις φαρμακα το κανεις για να ανακουφιστεις απο σωματικα συμπτωματα, οχι για να λυσεις ψυχολογικα προβληματα. επισης κανενας δεν θελει να ειναι εξαρτημενος απο κανεναν, απλα μερικες φορες η ζωη τα φερνει ετσι που τελικα εξαρτασαι απο κατι και μετα βλεπεις οτι καλυτερα ναα εισαι για καποια στιγμη εξαρτημενος απο αυτο το κατι παρα ναα εχεις αλλα προβληματα χωρις αυτο το κατι.
κι επειδη εσυ μεχρι τωρα δεν εχεις περασει τετοια δεν σημαινει οτι μπορεις να σνομπαρεις τον καθενα εδω μεσα, καταλαβες? αμα δε γουσταρεις στην τελικη μη γραφεις εδω μεσα!