Συγχαρητήρια για το σπανακόρυζο, αλλά έχει 5,5 πόντους και όχι 7! ;)
Printable View
Συγχαρητήρια για το σπανακόρυζο, αλλά έχει 5,5 πόντους και όχι 7! ;)
μμμμμμμμμ πάλι λάθος μου βρήκες?????????????? ;)
νομίζω ότι 7 είναι καλά γιατί έβαλα 8 κουταλιές της σούπας λάδι για 2 άτομα και έφαγα μια μικρή μερίδα!!!!!!! :)
Έχω να δηλώσω επίσης ότι μ' έπιασε μια λιγούρα απίστευτη σήμερα και έφαγα και παγωτό.....
άρα, υπολογίζω ότι έφαγα και τους 7,5π που μου αναλογούσαν και μάλλον αύριο θα χρεώσω και αύριο άλλους 2 πόντους!!!!
Σήμερα η μέρα ήταν σούπερ μιας και πέρα όλων των άλλων η ομαδάρα μας (ΑΜΑΛΙΑ ΑΚΟΥΣ?????????) πέρασε και έβαλε και 3!!!!!!!!!! Φόρτσα ΑΕΚάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! ;) όπως λέει και ο άντρας μου!!!!!!!!!! :D :D
σας φιλώ λοιπόν και σας καληνυχτίζω!!!!!! :)
Και μετά την αθλητική ενημέρωση ας περάσουμε στον καιρό--->www.meteo.grQuote:
Originally posted by asteraki
Σήμερα η μέρα ήταν σούπερ μιας και πέρα όλων των άλλων η ομαδάρα μας (ΑΜΑΛΙΑ ΑΚΟΥΣ?????????) πέρασε και έβαλε και 3!!!!!!!!!! Φόρτσα ΑΕΚάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! ;) όπως λέει και ο άντρας μου!!!!!!!!!! :D :D
Ευχαριστούμε που ΚΑΙ σήμερα επιλέξατε ΕΜΑΣ για την ενημέρωση σας!Καλή σας νύχτα!
Καλημερούδια σας!!!!!!!! :)
Σήμερα ξημερώνει μια νέα μέρα στην πανέμορφη ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Μετά την χθεσινή μου γουρουνιά, μικρής κλίμακας ευτυχώς, συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!!!! ;)
Το πρόγραμμα έχει φασολάκια λαδερά και πολλές δουλειές!!!!!!!!! :)
Κάποιοι καλοί φίλοι μου αναπτέρωσαν το ηθικό χθες το πρωί και τους ευχαριστώ πολύ!!!!! ;)
Πάμε λοιπόν για τα καλύτερα και ελπίζω την τρίτη η ζυγαριά που δεν έχω να δείξει 77 και κάτι! η 78! :D :D
Περιμένω νέα σας ζουζουνοφιλαράκια μου!!!! :)
Θα μπώ και αργότερα να σας ενημερώσω για τα καμώματά μου!!! :)
Αγαπητέ π-κ θα φροντίσω να είμαι άψογη στην μέτρηση των πόντων μου αυτή τη φορά και δεν θα ξαναβρείς λάθος!!!!!!!!!! :D :D :D
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά σε όλους!!!!!! :)
Καλησπέρα και σε σένα asteraki!
Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η πόλη μας, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποκαλείται και "νύμφη του Θερμαϊκού"!
Δεν πειράζει που έφαγες λιγάκι παραπάνω χθες.
Θα ισοφαρίσεις σήμερα, ξέρεις εσύ! ;)
Όταν είσαι αισιόδοξος άνθρωπος, βρίσκεις τον τρόπο και προχωράς μπροστά!
Και όπως διαπίστωσα είσαι αισιόδοξη, σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία αυτός!
Καλό μεσημέρι και μην το παρακάνεις με τις δουλειές!
Σε διακοπές είσαι!!! :)
Οοοοοοοοο!!!!!!! :)
Οι δουλειές δεν τελειώνουν.... αλλά πρέπει!!!! ;)
Βέβαια όντως το ότι είμαι σε διακοπές θα έπρεπε να με κάνει πιο χαλαρή!!!! :)
Ναι ναι καλά κατάλαβες! είμαι αισιόδοξος και χαμογελαστός άνθρωπος εδώ στην Θεσσαλονίκη γιατί νιώθω ότι είμαι σε παρατεταμένες διακοπές! όταν κατεβαίνω αρχίζουν τα προβλήματα! ;)
Το ότι μιλάω υπερβολικά πολύ μάλλον το παραβλέπεις κύριε π-κ! ;)
Για τις γουρουνιές τώρα, θα προσπαθήσω να δείξω πυγμή και πείσμα και να βγώ νικητής!!!!! ;)
Μου ανοίγει η όρεξη όμως εδώ πάνω πιο πολύ από το συνηθισμένο!
Σκεφτόμουν ότι αν είχα φάει εκείνο το παγωτάκι το πρωί μάλλον δεν θα ξεσπούσα στο μπόλ του κιλού.... ;)
Ακομα δεν έχω φάει, προσπαθώ να μαλακώσω τα φασολάκια τα οποία ΠΑΝΤΑ μου βγαίνουν πολύ σκληρά! θα τα φτιάξω όμως που θα μου πάει! μέχρι τις 4 θα τα αφήσω να βράζουν, κάποια στιγμή θα μαλακώσουν πού θα πάει!!!!!! :D :D
φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!!!!!!! :)
Γεια σας συναγωνιστες!
Επεστρεψα και εγω και τωρα τα κεφαλια μεσα! Λοιπον,οσο ελειπα ευτυχως κρατησα χαρακτηρα και δηλωνω περηφανη για τον εαυτο μου! Μετρουσα ποντους στο περιπου και πανω κατω στους 20-22 κυμαινομουν καθε μερα,για διακοπες το θεωρω μια χαρα! Ζοριστηκα λιγο αλλα εχω πεισμωσει τρελλα,θα τελειωνω με τα κιλα αμεσα. Συνεχιζω λοιπον το προγραμμα και αναμενω η ζυγαρια να με ανταποδωσει τη Δευτερα,εστω και λιγο.
Θα ξαναμπω αργοτερα να διαβασω αυτα που εχετε γραψει γιατι πρεπει να παω να δω το φαγητο...
Asteraki μη σε πτοει τιποτα,γερα με τσαμπουκα!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
Ευχούλα καλώς ήρθες και πάλι. Μπράβο σου που τα κατάφερες να "κρατηθείς" αυτό είναι πραγματικά άθλος. Εγώ ποτέ δεν τα έχω καταφέρει . Τις πρώτες 2 μέρες είμαι συνεπής και μετά με παίρνει η κατηφόρα. Αυτό φοβάμαι και τώρα ότι θα πάθω και όλο λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ και στις διακοπές να είμαι συνεπής με το πρόγραμμα. Για να δούμε θα τα καταφέρω τώρα????
Σήμερα φόρεσα παντελόνι που είχα να το βάλω από το καλοκαίρι του 2007!!!!
Αύριο επίσημη μέρα ζυγίσματος για μένα κι ελπίζω η ζυγαριά να είναι "γενναιόδωρη" μαζί μου.
Αστεράκι, κάνε και λίγο διακοπές όχι μόνο δουλειές!!!
Καλή συνέχεια σε όλους
Οοοοοοοοο!!!!!!!!!!! τι ευχαριστα μαντάτα ακούω??? :)
η ευχούλα γύρισε και μπήκε δυναμικά στο πρόγραμμα και η Αμαλίτσα μας έβαλε παντελονάκι μικρότερου μεγέθους!!!!!!! :)
Μια χαρά λοιπόν η ομάδα! πετάει!!!!!!!!! :)
άντε λοιπόν να ξεκινήσουμε με τα ευχάριστα της Αμαλίας μετά με της ευχούλας και να δούμε και τα δικά μας τα χαϊρια!!!! :)
Τι καλά, όλοι είμαστε λοιπόν στον σωστό τον δρόμο!!!!!! :) :)
Φιλάκιααααααααααααααα
Καλημερα!!
Τι κανουμε? Για να δωσω μια αναφορα,χτες εκλεισα με 18,5 ποντους. Επισης,περπατησα και ενα μισαωρο. Σημερα εχει κοτοπουλο λεμονατο στην κατσαρολα με ρυζι,για να δουμε...
Ειναι μεγαλη ικανοποιηση να σου μπαινει παλιο παντελονι,χιλια μπραβο Αμαλια!! Αστερακι καλη συνεχεια των διακοπων!! Φιλακιαααα
τι ποιο τελειο απο το να μπεις σε παλιο παντελονι στο τελος του καλοκαιριου.τα θερμα μου συγχαρητηρια.αντε να βγαζουμε σιγα σιγα ολες μας τα παλια μας ρουχαλακια απο τα πανω πανω ραφια τις ντουλαπας.ελα παμε παμε
Μπράβο Ευχή, πολύ καλά πας!Quote:
Originally posted by Euxi
Καλημερα!!
Τι κανουμε? Για να δωσω μια αναφορα,χτες εκλεισα με 18,5 ποντους. Επισης,περπατησα και ενα μισαωρο. Σημερα εχει κοτοπουλο λεμονατο στην κατσαρολα με ρυζι,για να δουμε...
Ειναι μεγαλη ικανοποιηση να σου μπαινει παλιο παντελονι,χιλια μπραβο Αμαλια!! Αστερακι καλη συνεχεια των διακοπων!! Φιλακιαααα
Συγχαρητήρια για τη σταθερότητα και την επιμονή σου, συνέχισε έτσι!
Το ίδιο φαγητό θα φάμε σήμερα και είναι από τ' αγαπημένα μου!
Καλημέρα σε όλους και όλες!!!
καλημερα
για τις αγκιναρες αλα πολιτα του μπαρμπα σταθη.... υπολιζω σαν ποντους το λαδι που βαζω.. και αντε να βαζω ακομη ενα ποντο στη καθε μεριδα για μια πατατουλα που θα εχει?
Αν το περιεχόμενο είναι μόνο αγκινάρες, ναι. Καλά τα υπολογίζεις
αγκιναρες, καροτα και λιγες πατατες.. το λαδι το πσοσθετεις εσυ...
αστερακι ελα τσατ να τα πουμε
Γεια σαςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! :)
Τί κάνετε? εγώ εδώ.... μπάνια ύπνος βόλτες φαγητό.....!!!! κυνηγάω να αποσβέσω τους έξτρα μου πόντους και νομίζω ότι το έχω!!!! ;)
Σκέφτομαι ότι την τρίτη δεν θα έχω ζυγαριά να ζυγιστώ αλλά χαλάλι, θα πάω αθήνα και θα δω εκεί τί θα γίνει...!!! κρατιέμαι όσο μπορώ για να μην πέσω με τα μούτρα στις μπουγάτσες και τα σουβλάκια...!!!! :D :D
ευχούλα μια χαρά πας και πολύ χαίρομαι που έδειξες τέτοια παραδειγματική πυγμή στις διακοπές!!! :)
Η Αμαλίτσα θα λιάζεται σε καμια παραλία τώρα....!!!!!! ;)
Π-κ, σε έχω χάσει!!!! :)
Ζωήτσα, υπολογίζεις αγκινάρες, πατάτες και το λάδι!
Φάννυ, ξεκίνησες με τους πόντους? μια χαρά πάμε ε?
Σας φιλώ γλυκά όλους!!!!!!!!!!!!! :)
Γεια σας παιδια! P-k σ ευχαριστω για την ενθαρρυνση! Προσπαθω να το κανω σωστα γιατι δε θελω αλλο πισωγυρισμα..
Χτες 19 ποντους και μιση ωρα περπατημα. Ζοριστηκα απιστευτα χτες γιατι καμια ωρα μετα το περπατημα βγηκαμε εκτακτως για φαγητο και εγω την εβγαλα με μισο ποτηρι σαγκρια αφου ειχα ελαχιστους ποντους,βραδινο εφαγα ακριβως μετα το περπατημα(μισο τοστ). Τρωγανε ολοι και εγω με τη σαγκρια στο χερι και την πεινα να με δερνει εριχνα καντηλια απο μεσα μου. Με ρωτουσανε γιατι δεν παιρνω κατι και τους ειπα οτι μολις ειχα φαει και ημουν σκασμενη,τι να λεγα... Δε μου αρεσει να λεω οτι κανω διαιτα,γιατι αρχιζουν και μου λενε πως δε χρειαζεται και παρασυρομαι. Αυτα ειναι πολυ σχετικα για τον καθενα.. Ηταν η πιο ζορικη μερα απο τοτε που ξεκινησα το προγραμμα,σημερα ομως νιωθω μεγαλη ικανοποιηση και αναμενω το ζυγισμα αυριο,νιωθω πως κατι εχω χασει!
Μεχρι στιγμης ειμαι στους 13 ποντους. Σημερα εφαγα μακαρονια με κιμα. Θα προσπαθησω να παω και για περπατημα.
Καλη συνεχεια σ αυτες που διακοπαρουν! Φιλακια!!
Γεια σας φιλαρακια!! Βλεπω αραιωσαμε λιγο,αλλα μαλλον περνατε καλα,οποτε χαλαλι!! Λοιπον,σημερα ζυγιστηκα και αγγιξα τα 62,1! Αυτο το νουμερο ουτε και εγω θυμαμαι απο ποτε ειχα να το δω! Οι κοποι μου απεδωσαν και νιωθω πολυ καλα! Αλλα ξερω πως δε θελει πολυ ενθουσιασμο,τα κεφαλια μεσα και συκγροτηση-συγκεντρωση! Χτες 19 ποντοι ακριβως και μιση ωρα περπατημα. Η βλακεια ειναι πως πρεπει να την αρπαξα λιγο χτες και σημερα ειμαι με συναχι και ολα τα σχετικα.
Σας φιλω!!
να ρωτησω κατι ? ψαχνω και δεν μπορω να βρω τους ποντους για 2 μπιφτεκια (βρισκω μπιφτεκια με πατατες τηγανητες 10 π) εγω τα εφαγα χωρις πατατουλες ποσο να τα υπολογισω?
Χαιρετω!! Τι κανουμε? Ελπιζω να εισαστε ολοι καλα!
Funny σου ευχομαι καλη αρχη! Το ενα μπιφτεκι απο απαχο κιμα 90 γραμ. εχει 3 ποντους.
Εγω χτες καταναλωσα 29 ποντους αντι για 19,παιδια πεινουσα πααρα πολυ και δε θελω να ζοριζομαι πολυ. Βεβαια εχω αρκετους εξτρα ποντους απο το περπατημα,τους οποιους τους αφηνω στην ακρη,οποτε πιστευω το χθεσινο δε θα κανει ζημια. Συνεχιζω κανονικα σημερα.
Φιλακια!
ευχαριστω πολυ ευχη
παιδεςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!! !!!! χαθήκαμε το ξέρω!
την επόμενη εβδομάδα επιστρέφω και θα τα λέμε καθημερινά!!!
να πω μόνο πως τα εχω κανει θαλασσα με την διατροφη και τρεχω να μαζεψω οτι μπορω!
κριμα γιατι κατι μου λεει πως το 2κιλο το εχω χαλαρα παλι
τελοσπαντων δεν θα συγχιστω παλι. στο χερι μου ειναι να το παλεψω!
σας φιλω γλυκα και θα τα πουμε συντομα!!!!!!!! φιλακια πολλα πολλα
Αστερακι!! Οπως πεφτουμε ετσι και σηκωνομαστε,μην πτοεισαι. Ειμαι σιγουρη πως πολυ γρηγορα θα ξαναμπεις σε προγραμμα. Εγω προχθες πηρα 29 ποντους γιατι πεινουσα πολυ,εφαγα μια κρεπα το βραδυ και ηρεμησα,αλλα ειπα να το αφησω ετσι και χθες πηρα 19. Συνεχιζω κανονικα και πηγαινω και για περπατημα.
Καλη συνεχεια στις διακοπουλες σου,φιλιααααα!!!
αχ ευχη μου.........!!!!!!!!!
μακαρι να ηταν 29 οι παραπανω ποντοι μου !
εδω μιλαμε για 35872372548267 παραπανω ποντους!!!!!!! χαχαχαχαχα :D :D
δεν πειραζει ομως απο σημερα τα κεφαλια μεσα!
θα βρω τροπους να τους καψω!! ;)
φιλακια πολλα πολλα
λοιπον πιστευω οτι πρεπει και εγω πλεον να καταγραφω τους ποντους μου . χτες : πρωι 1 τοστ/γαλοπουλα/τυρι φινα 4π
σταφυλακι 1 μεσημερι μακαρονια με κιμα 8π απογευμα 1 μπαρα δημητριακων με σοκολατα 2π και βραδυ 1 μπωλ με γαλα και δημητριακα .το γαλα ειναι 1π τα δημητριακα 2π ειναι 17.και βαζω 5 αποθηκη για σημερα που θα παμε σε ταβερνακι με φιλους.
σημερα μεχρι στιγμης 1τοστ/γαλοπουλα/τυρι 4π 1 νεκταρινι 1π?
Γεια σας! Τι μου κανετε,που χαθηκατε ολοι? Ελπιζω να περνατε τελεια και γρηγορα να ξαναγραψετε!
Εγω συνεχιζω το προγραμμα με πολυ μικρες παρεκκλισεις. Ε,καμια μερα θα παρω 21 ποντους,την αλλη 19,την αλλη 22,την αλλη 17,σε τετοιους ρυθμους κινουμαι. Νιωθω πως κατι χανω,αλλα αργα. Μου εχουν σπασει λιγο τα νευρα καθε μερα να εχω το νου μου και να περιμενω τα κιλα να φυγουν,αλλα ετσι εχει το πραγμα δυστυχως. Αποφασισα μολις παω 60 να σταματησω και να αρχισω συντηρηση. Βαρεθηκα πια και δεν πειραζει,μια χαρα αδυνατα κιλα θα ειναι και αυτα,δε χρειαζεται να γινω και τελειως κοκκαλο. Κουραστηκα να εχω συνεχως στο μυαλο μου ολο αυτο το θεμα,ανυπομονω να χασω λιγο βαρος ακομα και να πω στοπ,ως εδω. Απλα σκεφτομαι μετα τι τακτικη να ακολουθησω. Να συνεχισω να μετραω ποντους για συντηρηση,να μετραω θερμιδες η να με αφησω ελευθερη να τρωω οπως θελω,αλλα συμφωνα με καποιους κανονες και ενα μετρο? Θα τα καταφερω? Δεν ειχα δωσει ποτε μου ως τωρα αυτην την πολυτελεια στον εαυτο μου να μην θελω να χασω αλλα κιλα και δεν ξερω πως να αντιδρασω,ωστε να μην ξεφευγω. Θα το σκεφτω λιγο ακομα,εξαλλου μεχρι τα 60 εχω λιγο καιρο.
Funny μου το νεκταρινι 0 ποντους. Μεχρι 3 φρουτα την ημερα (εκτος απο μπανανα,σταφυλι και ισως και καποιο ακομα) δεν υπολογιζουμε ποντους! Τελειο,ε??
Πολλα φιλακια!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
σήμερα γύρισα στη δουλειά -από τα βόρεια που διακόπευα- και μόλις τώρα πήρα μια ανάσα να σας γράψω τα νέα μου.
Τη βδόμάδα πριν φύγω είχα πολύ σημαντική απώλεια συγκεκριμένα είχα χάσει 1200γρ και είχα φτάσει στα 67,5 κιλά. Τι χαρά που είχα, ένιωθα μια θεά!!! Είχα χάσει συνολικά 3 κιλά μες στον Αύγουστο.
Δυστυχώς όμως από την πρώτη κιόλας μέρα των διακοπών το πρόγραμμα πήγε κυριολεκτικά περίπατο. Τι κι αν αύξησα τους πόντους ώστε να κάνω και καλά τώρα συντήρηση , ούτε αυτό δεν κατάφερα να κάνω. Έχασα την μπάλα φυσικά, αναμενόμενο, όποτε πάω στο χωριό αυτό γίνεται. Δεν έχω επιλογές, μαγειρεύουν πολλά τηγανιτά και γενικότερα κρεατικά βάζουν πολύ αλάτι στα φαγητά βγαίνουμε καθημερινά, οι πειρασμοί είναι πάρα πολλοί και παρά το γεγονός ότι αντιστάθηκα πάααρα πολύ στα γλυκά τελικά δεν απέφυγα να φορτώσω κιλά. Ευτυχώς 1,5 κιλό πήρα μόνο και λέω μόνο γιατί έχω γυρίσει από το χωριό ακόμα και με 3 κιλά μέσα σε μία μόλις εβδομάδα.
Τώρα όμως που γύρισα, ξανά πάλι στο πρόγραμμα εντατικά και ελπίζω σε κανά 10ημερο να επανέλθω στα 67,5.
Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά, να μην απογοητεύεστε και συνεχίστε το πρόγραμμα.
Φιλάκια πολλά πολλά.
Καλησπέρα και από εμένα, με αρκετή καθυστέρηση θα έλεγα...
Καλό φθινόπωρο να έχουμε!
Το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε και το κρύο είναι αρκετό το πρωί και το βράδυ, τουλάχιστον εδώ στα βόρεια. Είναι αυτή ακριβώς η περίοδος που αισθάνεσαι τον άνεμο, την ατμόσφαιρα, την αύρα αν θέλετε μιας νέας αρχής, καθώς κλείνει ο κύκλος της ξεγνοιασιάς και μπαίνουμε στις υποχρεώσεις και στα χρονοδιαγράμματα του χειμώνα.
Πάντα φίλοι μου αισθάνομαι μια συγκίνηση να με διαπερνά, καθώς το πέρασμα του χρόνου κάνει αισθητή την παρουσία του, όπως κάθε χρονιά άλλωστε. Και μου θυμίζει μια αγαπημένη έκφραση ενός φίλου, που έλεγε "ο πανδαμάτωρ χρόνος...". Να είσαι καλά φίλε μου Ανέστη εκεί που βρίσκεσαι...
Απλώς θυμήθηκα τα λόγια σου, δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Είναι σίγουρα η αλλαγή της εποχής, αυτό το πήγαινε-έλα του φωτός ανάμεσα στα σύννεφα, η μυρωδιά από τα ρούχα που ξαναβγήκαν απ' τη ντουλάπα, η μέρα που μικραίνει, η απόλυτη βεβαιότητα ότι έρχεται ο χειμώνας.
Αυτή ακριβώς είναι η ομορφιά της ζωής, οι πολλές εναλλαγές της. Η κυκλική διάσταση των πραγμάτων, η γοητεία της καθημερινότητας, το να αντλείς χαρά και ικανοποίηση από απλά πράγματα. Αυτό θυμάμαι το έλεγε ο πατέρας μου, η μεγαλύτερη ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα που γεμίζουν τη ζωή μας.
Και ένα από τα πιο ουσιώδη συστατικά της ζωής είναι η επικοινωνία. Αυτό που κάνουμε και μέσα απο το φόρουμ, το ότι δηλαδή μιλάμε, ανταλλάσσουμε απόψεις, ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλο.
Είχα μάλιστα την ευκαιρία πρόσφατα να γνωρίσω από κοντά (πήγαμε για καφέ), ένα από τα μέλη της παρέας μας και χάρηκα πολύ. Όταν γνωρίζεις αισιόδοξα και χαρούμενα πρόσωπα, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτή η στάση και διάθεση να σε συνοδεύει πάντοτε.
Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου, έτσι απλά!
Την προηγούμενη Τρίτη (ημέρα ζυγίσματος), η ζυγαριά έδειξε 81,1 κιλά. Στόχος μου ως γνωστόν τα 78, με συν 2 το ανώτερο.
Εγώ αισθάνομαι καλύτερα γύρω στα 79. Θα μου πέιτε "ψιλοπράγματα", μια και καμιά διαφορά δεν υπάρχει εμφανής στο σώμα και στα ρούχα μου, αλλά θα προσπαθήσω να διατηρούμαι πάντα κοντά στα 79, έτσι νιώθω καλύτερα.
Το θέμα είναι ότι το τελευταίο δεκαήμερο έπεσαν μαζεμένες πολλές υποχρεώσεις, όπως γάμοι, εκδρομές, εκδηλώσεις κλπ στις οποίες συγκρατήθηκα μεν, όχι όμως όπως έπρεπε. Έγιναν κάποιες υπερβάσεις και είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα δείξει αύριο η φίλη μου η ζυγαριά.
Ό,τι και να δείξει πάντως, δεν έκανα όλη την 9μηνη προσπάθεια για να ξαναβάλω τα κιλά. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ και σε αυτό είμαι κατηγορηματικός.
Επιστροφή στο μέτρο λοιπόν από αύριο το πρωί.
Αμαλία, καλώς ήρθες και μη στενοχωριέσαι καθόλου για τη μικρή αύξηση βάρους. Έχεις πείσμα και θέληση και θα τα χάσεις όλα τα παραπανίσια κιλά, είμαι βέβαιος γι' αυτό.
Εuxi, πολύ καλά πας κι εσύ. Συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα και σύντομα θα φτάσεις και στη συντήρηση. Σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Καλό βράδυ σε όλους και όλες!!!
Πολύ καλημέρα σας!!!!!!!!!!! :)
Επιστροφή στην πραγματική ζωή και για μένα και όπως φαίνεται τα πράγματα μπάινουν στην κανονική τους ροή! Πόσο με συγκίνησε το ποστ σου αγαπητέ μου φίλε π-κ δεν λέγεται! Ο καιρός όντως έβαλε τα φθινοπωρινά του επιτέλους! Σας εύχομαι λοιπόν και επισήμως ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!! ;)
Ημουν και εγώ βόρεια, πέρασα πολύ όμορφα παρόλο που η ζέστη με εκνεύρισε αρκετά. την ημέρα που αποφάσισα να φύγω άρχισε την βροχή και την μείωση της θερμοκρασίας και την χουχουλιάρικη διάθεση! Αχ, Θεσσαλονίκη μου πόσο θα μου λείψεις....!!!! :)
Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον αγαπητό μου π-κ και πραγματικά πολύ τον χάρηκα! είναι τρομερά αξιόλογος άνθρωπος γεμάτος θετική ενέργεια και απ'οτι κατάλαβα απόλυτη πειθαρχία!!!! π-κ μια χαρά είσαι και στα 81 δεν σου φαίνονται καθόλου!! :)
Αγαπημένη μου Αμαλία, μην αγψώνεσαι για τα κιλά. είναι αναμενόμενο εξάλλου! το θέμα είναι από εδώ και πέρα τί κάνουμε! τα κεφάλια μέσα και για μένα από σήμερα..... η ζυγαριά έδειξε + 1.900 και έχω φτάσει αισίως τα 80.600. δεν πρόλαβα να χαρώ το 7 στην ζυγαριά αμέσως ξανανέβηκε!!! αλλά όπως λέει και ο αγαπητός π-κ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ. Οτι έδειξε έδειξε πάμε για άλλα τώρα καλύτερα!!!! σιγά μην σκάσω! ευχούλα μου είσαι πολύ κοντά στον στόχο σου μην τα παρατήσεις! όλοι κουραζόμαστε αλλά πρέπει να ιδρώσουμε για να πετύχουμε κάτι! και εσύ το πας μια χαρά!!!! άντε, λίγο ακόμη και όλα θα γίνουν!
φάννυ μου!!!!!!!!!!! πολύ χάρηκα που ξεκινάς και εσύ παρέα μας! ελπίζω να πέρασες όμορφα στις διακοπές σου και από οτι βλέπω η ζυγαριά έχει πάρει ήδη την κατηφόρα!!!! άντε, καλή επθτυχία και εδώ είμαστε όλοι, ενωμένοι και μαυρισμένοι μετά από τα πολλά μπάνια!!!!!!!!! :D :D :D
σας φιλώ γλυκά και θα τα λέμε πιο συχνά πλέον! καλή μας επανεκκίνηση λοιπόν και πάντα στα καλύτερα ελπίζω και εύχομαι για όλους!!!!!!!!!
π-κ μην χάνεσαι!!!! μπαίνε και καθόλου τσατ!
φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
και κατι τελευταίο.... ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!! :)
Ξέρω είναι θεωρητικό αλλά τόσο μα τόσο βασικό..... Όλα αλλάζουν, όλα τα ίδια μένουν.... στο χέρι μας είναι να κάνουμε την κάθε μας πράξη μοναδική... κάθε στιγμή είναι μοναδική ακόμη και εκείνη που μπορεί να νιώσουμε βαρεμάρα ή εκείνη που θα μας στεναχωρήσει... ακόμη και εκείνη που θα κάνουμε πάλι τα ίδια όπως κάθε άλλη μέρα.... Ενα χαμόγελο, ένα όνειρο, μια όμορφη ανάμνηση.... Είναι κάτι εξαιρετικά μοναδικό..... Μη ρωτάτε γιατί και πως... όλα μόνοι μας τα κάνουμε ξεχωριστά.... ακόμη και τα καθημερινά....
Ζω , αναπνέω, υπάρχω, χαίρομαι , λυπάμαι, βαριέμαι.... κάθε στιγμή είναι διαφορετικά τα συναισθήματα! ΜΟΝΑΔΙΚΑ
θελω να ζω την κάθε στιγμη όχι σαν να ήταν η τελευταία αλλά σαν να είναι η αρχή ενός καλύτερου αύριο.....
Σας φιλώ και σας στέλνω την αγάπη μου φίλοι μου....!!!!!!!! :)
ευχαριστω πολυ αστερακι για τις ευχες σου.
Λοιπον τωρα στο θεμα μας πρωι 1 τοστ 4 π και ενα καπουτσινο 1 π (με επιασε το κρυο τρομαρα μου) ενδιαμεσα 1 νεκταρινι μεσημερι 1 μπριζολιτσα 7π και φασολακια λαδερα 5 π 1 φετα ψωμι του τοστ 1 π εχω λοιπον 18 π το απογευμα και το βραδυ με βλεπω μονο με φρουτα.
ωραια διορθωθηκε
Φαννυ μου, γιατί υπολόγισες 7.5 π τα φασολάκια? πόσο λάδι έβαλες για πόσες μερίδες και εφαγες και πατάτες με τα φασολάκια? αν δεν έβαλες πολύ λάδι και δεν έφαγες πατατες τότε νομίζω πως δεν θα τα υπολογίσεις τόσο πολύ. πόσους πόντους έχεις? 21?
Καλησπέρα κι από μένα,
Π-κ ,
τί όμορφα που γράφεις!!!!
Όντως το καλοκαιράκι μας αποχαιρέτησε, αλλά ένας καινούριος κύκλος ξεκινάει. Ακόμη και το φθινόπωρο με την γλυκιά του μελαγχολία δεν είναι άσχημο. Έχει κι αυτό την χάρη του και τις όμορφες στιγμές του.
Όσο για τα κιλά που πήραμε , μην σκας αστεράκι μου, εμείς να είμαστε καλά και σύντομα θα τα ξαναχάσουμε. Να θυμάσε πως πήραμε απλώς αναβολή επίτευξης του πρώτου στόχου μας για κανά 10ημερο, όχι παραπάνω.
funny,
πολύ χαίρομαι που σου ταίριαξε το πρόγραμμα των ww.
συνέχισε δυναμικά, πας πολύ καλά.
σήμερα έφαγα,
1 τοστ με ίχνος ζαμπόν + τυρί μίλνερ + ντοματούλα 4,5π
μακαρόνια ολικής με κιμά 7π
λαιτ τυρί τριμμένο 1π
σύνολο 12,5π
Καλή συνέχεια σε όλους
ναι εχω 21 π.στα φασολακια εβαλα 2 κουταλιες λαδι. το 7,5π το βρηκα σαν φασολακια λαδερα και χωρις πατατες εννοειται .μια μεριδα κανονικηQuote:
Φαννυ μου, γιατί υπολόγισες 7.5 π τα φασολάκια? πόσο λάδι έβαλες για πόσες μερίδες και εφαγες και πατάτες με τα φασολάκια? αν δεν έβαλες πολύ λάδι και δεν έφαγες πατατες τότε νομίζω πως δεν θα τα υπολογίσεις τόσο πολύ. πόσους πόντους έχεις? 21?
Aμαλίτσα μου!!!!!! :)
10μέρες το πολύ ελπίζω να πάμε πίσω!!!! ξέρεις έχει αρχίσει να μου αρέσει αυτό το αργά αλλά σταθερά της ζυγαριάς και δεν θα ήθελα να το χαλάσω!!!! Φάννυ αν ήταν μία μερίδα μόνο τα φασολ'ακια που έφαγες και όχι 2 τότε νομίζω ότι μπορείς να τα υπολογίσεις γύρω στους 5 πόντους το πολύ. τα φασολάκια τι έχουν μέσα? φασολάκια 0π, ντομάτα 0.5π λάδι 6π και τίποτε άλλο! οπότε αν ήταν μια μερίδα στραγγισμένη από λάδι τότε και οι 5 πολλοί είναι! οι πόντοι στην λίστα συχνά αναφέρονται σε μερίδες εστιατορίου που τιγκάρουν τα φαγητά στα λάδια και στα λίπη. αν εσύ το εφτιαξες μετρημένο το φαγητό είναι παραπάνω από ασφαλές να το υπολογίσεις 5π! οπότε σου μένουν κάποιοι πόντοι ακόμη για να τους καταναλώσεις το βράδυ σε μια σαλάτα με λίγο λάδι ή σε ένα τοστάκι μόνο με τυρί!
άντε, πάμε γερά και σήμερα και με βλέπω σύντομα να πηγαίνω για ψώνια (μικρότερα νούμερα...!!!) :) :)
εγώ μέχρι τώρα έχω φάει ένα τόστ μόνο με τυρί και λίγο κέτσαπ 3π. έχω πέσει με τα μούτρα στο σιδέρωμα και μόλις είδα τί ώρα έχει πάει! θα φάω μια σαλάτα και λίγο τυρί και λίγο ψωμί και το απόγευμα κανένα φρούτο. έχω και έξοδο για καφεδάκι με τις φίλες μου σήμερα οπότε θα χρειαστώ και εκεί 3-4 πόντους αν πάρω κάτι άλλο εκτός από καφέ! θα δείξει!!!!!!!!! ;)
σας φιλώ γλυκά!!!!!!!!!!!! :)
εγω τα εφτιαξα και εβαλα μονο και λιγο κρεμμυδακι.αρα κατι μενει για το βραδακι.ευχαριστω πολυ πολυυυυυ.Quote:
φασολάκια 0π, ντομάτα 0.5π λάδι 6π και τίποτε άλλο! οπότε αν ήταν μια μερίδα στραγγισμένη από λάδι τότε και οι 5 πολλοί είναι!!!!!!!!!!!!! :)
Funny, συνέχισε έτσι με πείσμα και αποφασιστικότητα και όλα θα πάνε τέλεια!
asteraki, AMALIA, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω!
Όταν ξανανεβείς Θεσσαλονίκη Χρύσα, θα χαρώ να τα ξαναπούμε!
Στα του ζυγίσματος τώρα, η ζυγαριά έδειξε σήμερα ακριβώς 82 κιλά.
Χωρίς σχόλια από εμένα, εκτός από αυτό:
Ραντεβού την επόμενη Τρίτη...
Να είστε όλοι και όλες καλά, καλό απόγευμα!
ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια,το κουραγιο,τη δυναμη
πρωτα από όλα θεωρώ ότι δεν χρειάζονται ευχαριστώ μιας και η δυναμη πηγαζει πρωτα από σενα και μετά βρίσκεις το κουράγιο για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να τα καταφέρει!!!!! όλοι εδώ τον ίδιο στόχο έχουμε και καταλαβαινόμαστε, αυτό είναι όλο!
ας περάσω και στον π-κ που μου φαίνεται ότι η διάθεσή του είναι απειλητική.....!!!! :D :D
ελπίζω αυτό το "θα τα πούμε την άλλη τρίτη" να μην ήταν κυριολεκτικό και να απευθύνονταν μόνο στην ζυγαριά και όχι στους υπόλοιπους της παρέας μας! μην τυχόν και μας ξαναγράψεις την επόμενη τρίτη γιατί αντε!!!!!! ;)
μην αγχώνεσαι βρε π-κ, πρέπει όμως να εφαρμόσεις το πρόγραμμα για μια βδομάδα μέχρι να φτάσεις τα 79. αν και είμαι της αποψης ότι είσαι μια χαρά, σέβομαι το γεγονός ότι εσύ αισθάνεσαι βολικά στα 79 και έτσι το μόνο που έχω να κάνω είναι να σου πω ότι συμφωνώ στην κινητοποίησή σου. εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους! θα περιμένουμε την επομενη τρίτη τα ευχάριστα της πτώσης...!!!!!!! :)
φυσικά και θα τα ξαναπούμε π-κ μην νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις έτσι απλά!!!!!!! :) :) :)
αχ, έφαγα το μεσημέρι 8 κουτ σούπας ρύζι νερόβραστο 4π
1 μπουκιά μοσχαράκι κοκκινιστό με μπόλικη σάλτσα πάνω στο ρύζι 2+3=5π
φέτα 30γρ 2π
σύνολο αν υπολογίσουμε και το τοστ το πρωινο 14π
α!ήπια και ένα κουτάκι τσάι παγωμένο 1π
υπόλοιπο πόντων σήμερα 6!
αύξησα κατά έναν τους πόντους από 20 στους 21 μιας και ανέβηκα στην δεκάδα του 8 και την επόμενη βεβαίως θα το μειώσω πάλι γιατί θα ξαναπέσω στην δεκάδα του 7. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ 6! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!!!!!!!! μιας και ειμαστε σε περιοδο προεκλογική!!!!!!!!!! :D :D :D
φιλακια πολλά πολλά πολλά πολλά σε όλους!!!!!!!!!! :)