Ναταλάκι μου!
Τώρα μπήκα και σε διάβασα. Αγαπούλα μου γλυκειά, εκτός από το ότι τρελαίνομαι για τον τρόπο που γράφεις (μαζί με το παιδάκι που πρέπει να αποκτήσεις, πρέπει να το δεις και αυτό), σου στέλνω πολλά ζουπηχτά φιλιά....δεν σε χόρτασα.
Και επειδή έπιασα και την σπόντα για το τηλέφωνο που δεν απαντούσε, είδα τις κλήσεις πια την Μεγάλη Παρασκευή! Το είχα αφήσει στο αυτοκίνητο και δεν βγήκα καθόλου, γιατί τα παιδάκια μου από την επόμενη του παιδότοπου μέρα αρρώστησαν και τα είχα με πυρετό! Ευτυχώς πια το Μεγάλο Σάββατο ήταν περδίκια κι έτσι κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει και περάσαμε καλά!
Τώρα είναι πια η σειρά μου για να ανέβω να σε δω (τον Ιούλιο, στο υπόσχομαι από τώρα αγαπημένη μου).
για τα υπόλοιπα κορίτσια, τι να πω, όλα ήταν αξιαγάπητα. Και το Αλαλουμάκι μου το γλυκούλικο που είναι γλυκιά μανούλα, και η Ζωή που είναι ένα υπέροχο μαγκάκι, και η Γιάννα κι αυτή μια πολύ ζεστή και γλυκιά γυναίκα....και το Χανενέλι το τρυφερό....
Αλλά η μεγάλη έκπληξη, ήταν το Ναταλάκι μου, που άλλαξε πολύ, που ομόρφηνε πολύ, που τα μαλλάκ του του πηγαίνουν πολύ, που γκρίνιαζε πολύ αλλά με το πικάντικο μουτράκι του που δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία, θέλεις όλο να το ζουπάς....
ʼντε πάω να μαγειρέψω τίποτα η ανεπρόκοπη και όπως είπαμε έτσι???
Από αύριο ΔΙΑΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ