Ναι Ναταλία καλά κατάλαβες,πρέπει να δωσω αίμα για κάποιον
Printable View
Ναι Ναταλία καλά κατάλαβες,πρέπει να δωσω αίμα για κάποιον
Με το καλό Γιωτάκι μου!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!Περαστικά σας!
--->Έχω ένα μυστικό...Quote:
Originally posted by polinaki1983
Που θα περάσεις το Πάσχα σου όμως Ναταλάκι μου δεν μας λες!
Tώρα,αν μπορεί να λύσει το μυστήριο ο Αστυνόμος Τζίνης ή ο Ηρακλής Λιλαρό...
ηρακλης λιλαρο εδω.παρακαλω καταχωρηστε καποια στοιχεια για να διαλευκανω την υποθεση.
Ξέρεις κανέναν δολοφόνο να δίνει στοιχεία οικειοθελώς κι αυτοβούλως;
Αν ερχόσουνα σε μένα θα μου το έλεγες θέλω να πιστεύω, επομένως δεν κάνω όνειρα.....
Φυσικά τώρα που το σκέφτομαι, η Νεφέλη σου ερχότανε κάθε Πάσχα Πάτρα και πήγαινες να την δεις. Μήπως, λέω μήπως, παίζει να μην σου κατεύει εκείνη, αλλά να της κατεύεις εσύ????????? Ελπίζω αν παίζει κάτι τέτιο, να έχεις υπολογίσει 3-4 μέρες και στο δικό μου φτωχικό σπιτάκι!!!
Τελικά τζίφος, άδικα ταλαιπώρησα την αδερφή μου και τη μητέρα μου και τρέχαμε πρωϊνιάτικα στην τράπεζα που είναι στην Κηφισιά γιατί άλλα μου είπαν στο τηλ. για τη ρύθμιση του δανείου μου και άλλα μου είπαν από κοντά. Τους τα έψαλλα με το γάντι, έκανα νέο αίτημα και βλέπουμε.
Ναταλία μου χαίρομαι που κανόνισες ταξίδι για το Πάσχα και εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφα. Αν έχεις παρατηρήσει είμαι γενικά διακριτική με όλους και δε ρωτάω ποτέ πως και γιατί, αφήνω τους άλλους να πουν ότι θέλουν όταν το θέλουν. Οπότε για τον αστυνόμο Σαίνη το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι κανόνισες ταξίδι και όχι για που το κανόνισες, εφόσον όπου και να πας θα περάσεις υπέροχα.:love:
Κοριτσαρες μου καλησπερααα!!!Λοιπον εκλεισα εισητηρια, αυριο ερχομαι Αθηνα!! Κατι ειχα ακουσει για καφεδακι αρα στειλτε μου να παμε ολοες μαζιι!!! Εχω ενα θεμα ρε παιδια! Προσπαθω να κλεισω ξενοδοχειο (μενω Κρητη οπως ξερουν πολλοι απο εδω!) και βρηκα καμια 20αρια πολυ φτηνα, ειναι ομως στην Ομονοια.... Και πηρα κατι γνωστους μου Αθηνα και ειπαν καλυτερα να τα αποφηγω... Ξερετε κανενα οικονομικο σε πανω ατω καλη περιοχη? Οσο πιο κοντα στο Ιπποκρατειο γινεται βασικα.. Λεω να παω και μια βολτα απο εκει να δω τι γινεται με την περιπτωσαρα μου!!!!! Αχ εχω απελπιστει!! Αυτα που βρηκα ειναι με 20 την βραδυα! ΤΕΛΕΙΑ τιμη ειδικα στην εποχη που ζουμε, φοιτητρια κι ολας δεν τα φυσαω!! Αλλα μην σκοτωθουμε κι ολας!!! Αν ξερετε στειλτε μου... *ΑΠΟΓΝΩΣΗ*
Καλησπέρα Wow. Πήγαινε στο τόπικ Μελλοντικό μανικάκι γιατί εκεί γίνεται η συννενόηση για τον καφέ της Τετάρτης. Κάποια κοπέλα σου είχε απαντήσει ότι υπάρχει ένα ξενοδοχείο απέναντι από το Ιπποκράτειο αλλά δεν ήξερε τιμές δωματίου. Δυστυχώς εγώ δε γνωρίζω να σου συστήσω κάποιο. Απ'ότι ξέρω μέχρι στιγμής η συνάντηση του καφέ θα γίνει γύρω στις 17.30 με 18.00 απέναντι από το Ιπποκράτειο. Θα χαρώ πολύ αν καταφέρεις να έρθεις για καφέ τελικά και να τα πούμε και από κοντά. Καλό σου ταξίδι αύριο.
ΑΑΑΑ!!! Ωραια και για ποτε ειναι η συναντηση??
εχω εναν καταπληκτικο τροπο να σου αποσπασω τα στοιχεια που χρειαζομαι ναταλια.ΦΑΛΑΓΓΑ
εχετε πιει ιβισκο?εφτιαξα ενα ροφημα που βρηκα σε ενα site με ιβισκο γκρεηπφρουτ λαιμ και τζιντζερ.ωραιο ειναι εσταξα και λιγο γλυκαντικο να γλυκανει.ψηνω και κουλουρακια ταχινιου με φρουκτοζη που τα δοκιμαζω πρωτη φορα χωρις ζαχαρη.θα δω τι θα βγει.
Wow για την Τετάρτη, μεθαύριο δηλαδή.
Ναι το ειδα Τζινα μου!!! Θα ερθω και εγωωω!!! Πως λενε την καφετερεια ομως δεν ειπατε! Η ειναι μονο μια εκει? Πως θα σας αναγνωρισω γλυκαμου πλασματα???Α οπως ειπα και στο μελλοντικο μανικακι, υπαρχει περιπτωση να ειναι μαζι μου η αδερφη μου και μι αφιλη μου πειραζει?
ιβίσκο Ελενη έχω πιει εγώ. Μου άρεσε δεν ξετρελάθηκα, αλλά λένε ότι είναι ιδιαιτερα αντιοξειδοτικός και λιποδιαλυτης. Εγώ πίνω άλλα βότανα , με τις ίδιες περίπου ιδιότητες.
καλησπερουδια μικρα μου αγγελουδια.σορρυ που γραφω εδω αλλα σιγουρα θα παρω αμεση απαντηση.Ποιος ξερει να μου πει τι παιζει με ιδιωτικη ασφαλεια? θελει μια γνωστη να κανει το μανικι στο ιπποκρατειο κ με πηρε να δωσω το τηλ. του γιατρου μου.της ειπα οτι θα σας ρωτησω κ να της πω
Wow δεν έχει κανονιστεί ακόμα η καφετέρια που θα πάμε. Το όλο θέμα το οργανώνει η Katerina_iero που θα συναντηθεί με τη Monadiki στο γιατρό τους την ίδια ώρα την Τετάρτη πριν το ραντεβού μας. Εγώ μιλάω με τη Monadiki και δεν ξέρω ακόμα άλλες λεπτομέρειες. Από μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να έρθεις με την αδερφή σου και με τη φίλη σου και πιστεύω ότι και τις υπόλοιπες κοπέλες δεν θα τις πειράζει.
Καλησπέρα Μαρία. Δυστυχώς δε γνωρίζω τι γίνεται με την ιδιωτική ασφάλεια, ελπίζω κάποια άλλη κοπέλα να γνωρίζει να σου πει.
TZINA αυτο για σενα..αλλα κ για τις υπολοιπες..ετσι γιατι η ζωη ειναι ομορφη κ πρεπει να την χαιρομαστε
http://www.youtube.com/watch?v=vCEvCXuglqo&ob=av2e
Ευχαριστώ Μαράκι μου για την αφιέρωση.
παρακαλω Τζινακι μου...τωρα θα παω να παρω μια αλλη σελλα για το ποδηλατο γιατι αυτη που εχει ειναι πολυ σκληρη κ με πεθαινει οποτε κανω..ποναω λεμε .χαχαχαχαχα
Μαρία να πάρεις μία σέλα να είναι άνετη οπότε να μην έχεις πρόβλημα και να απολαμβάνεις τις βόλτες σου.
Ωραια!!! Πως θα σας αναγνωρισω αναρωτιεμαιιι!!!!!! λολ
ΑΒΑΑΑ!! ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ??
Την κάλεσα ήδη, μην ανησυχεις....
Κουράγιο ʼβα! http://www.youtube.com/watch?v=SCDIixNMhy8
Αχ, Eli μου.. Βαρύς ο πόνος μου..............
που ειστε επαναστατριες?
Επέστρεψα....Χμμμ, καλές είσασταν απ'ότι είδα! Μπράβο ομορφιές μου!
[quote]Originally posted by ASTEROSKONI
με ενεργούς ρόλους για όλες, άμεση συμμετοχή και υποχρεωτική παρουσία.
. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν θα ορισθούν αυτεπάγγελτα.
Για να θέσετε ζήτημα, απαιτείται να είστε παρόντες-ούσες από την έναρξη! Τι το κάναμε αμέρικαν μπαρ όποτε γουστάρετε έρχεστε και όποτε γουστάρετε φεύγετε;
[/quote
Mα δεν υπαρχουν επαναστατριες Λιλα μου!Κ με τετοιους ορους!Εδω εισαστε στην καλοπεραση κ παλι....Τωρα που θα εχει καταναγκαστικη εργασια!Εγω παντως θα παω σινεμα.Κοτοπουλο με δαμασκηνα στις βραδιες σινεφιλ κ θα εχουν κ μαγειρεμενο κοτοπουλο μαλιστα!
[quote]Originally posted by Γλαύκη
ωωωωωωωωω πολυχρονεμενη οι υπηκοοι σου σε νοσταλγουν.ουτε μια τουρτιτσα δεν επαιξε σημερα.καλα να περασεις στο σινεμα.Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
με ενεργούς ρόλους για όλες, άμεση συμμετοχή και υποχρεωτική παρουσία.
. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν θα ορισθούν αυτεπάγγελτα.
Για να θέσετε ζήτημα, απαιτείται να είστε παρόντες-ούσες από την έναρξη! Τι το κάναμε αμέρικαν μπαρ όποτε γουστάρετε έρχεστε και όποτε γουστάρετε φεύγετε;
[/quote
Mα δεν υπαρχουν επαναστατριες Λιλα μου!Κ με τετοιους ορους!Εδω εισαστε στην καλοπεραση κ παλι....Τωρα που θα εχει καταναγκαστικη εργασια!Εγω παντως θα παω σινεμα.Κοτοπουλο με δαμασκηνα στις βραδιες σινεφιλ κ θα εχουν κ μαγειρεμενο κοτοπουλο μαλιστα!
Κορίτσια προτείνω να γραφτεί στα πρακτικά η σημερινή ημέρα γιατί ήμασταν πολύ ήσυχες! Πάω να ξαπλώσω να δω λίγο τηλεόραση και μετά ζζζζζζζζζ όπως ο χουζούρης γιατί έχω και αύριο να σηκωθώ νωρίς το πρωί και κάτι μου λέει ότι και πάλι δουλειά δεν θα γίνει. Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι ένα καλό βράδυ. Μουτς.
Καλησπέρα Αστρερόκοσμε!!!!
Διάβαζα τα νέα σας σήμερα στα κλεφτά αλλά έκανα πολλές σπιτικές δουλίτσες. Είχε καθάρισμα, μαγείρεμα και ψήσιμο κέικ για σήμερα το πρόγραμμα :D. Ξύπνησα νωρίς και ζωντάνεψα! Ήταν και πολύ δραστήριες οι προηγούμενες μέρες και έτσι εκμεταλλεύτηκα την κεκτημένη μου ταχύτητα. Τώρα όμως έκανα τα μπανάκια μου, έβαλα μουσικούλες, απολαμβάνω το βραδινό μου γεύμα και είμαι έτοιμη για την αποψινή συνεδρίαση! :D
ʼβα μου πως είσαι; Δυσκολεύεσαι σήμερα καλή μου ε;
Τζίνα μηηηηη! Στάσου μύγδαλα!!!!
Προτιμώ τα κάσιους! :lol:
ωωωωωωωωω πολυχρονεμενη οι υπηκοοι σου σε νοσταλγουν.ουτε μια τουρτιτσα δεν επαιξε σημερα.καλα να περασεις στο σινεμα
Αγαπημενη μου Λιλα,καλη μου μαγειρισσα σας εβαλα τουρτες το πρωι που το κοκκινο φασισταριο ελλειπε.Να προσεχεις τι λες γιατι σε βλεπω να κανεις καταναγκαστικη εργασια στα Γκουλαγκ της Σιβηριας!Και επειδη θα εισαι λιγο αδυναμη απο την επεμβαση δεν βλεπω να τη βγαζεις!Παρε τουρτα κρυφα!Μη με μαρτυρησεις...Πες οτι πινεις τσαι απο ωραιο τσαγερο αν σε παρει ειδηση η ακατανομαστη.Που θα στο παρει κ αυτο...Θα δουμε!Σας φιλω γλυκα!
Μωρέ και μύγδαλα και κάσιους και πασατέμπο και σποράκι τσικι τσικι θα σου φέρω! Καλέ που πας από τόσο νωρίς; Καλόμαθε η γριά στα σύκα (στον ύπνο) και σου κακοφαίνονται τα πρωινά ξυπνήματα; :lol:
Και εγω σας καληνυχτιζω εχω μαστουρωσει απο το φαρμακο της αλλεργιας.